Jump to content

ZTE Blade S6

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα φτιαχτεί κάτι στην κάμερα? Εγώ δεν εχω εντοπίσει κάποιο προβλημα.

Από Ελλάδα το πήρες? Πάντως στο κινέζικο δεν έχει έρθει κάποιο ΟΤΑ update. Εγώ έχω παρατηρήσει πρόβλημα στη λήψη Βίντεο κυρίως σε κλειστούς χωρους, το χρώμα τρεμοπαιζει και το έχουν αναφέρει και αλλά παιδιά εδώ.

Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα ή tempered glass που να ταιριάζει ωραία στην οθόνη;

Μιας και διάβασα διάφορα εδώ για την άσχημη εφαρμογή tempered glass, πήρα κάποιες ζελατίνες. Αλλά είναι αρκετά μικρότερες, ιδίως στο πλάτος και το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ όμορφο. Τουλάχιστον προστατεύεται, αλλά και πάλι...

Φίλε μπορείς να δώσεις λινκ πιο πήρες? Γιατί θα παραγγείλω και εγώ και αν είναι να μην πάρω το ίδιο. Πάντως εγώ 2 tempered glasses που πήρα φαινόταν άσχημα και τα έβγαλα, οπότε λέω να πάρω απλό φιλμ. Δεν νομίζω να βρεις που να φαίνεται όμορφο. Το ίδιο θέμα εχω και με το mate s που έχει κυρτη οθόνη.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 805
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μπορείς να δώσεις λινκ πιο πήρες? Γιατί θα παραγγείλω και εγώ και αν είναι να μην πάρω το ίδιο. Πάντως εγώ 2 tempered glasses που πήρα φαινόταν άσχημα και τα έβγαλα, οπότε λέω να πάρω απλό φιλμ. Δεν νομίζω να βρεις που να φαίνεται όμορφο. Το ίδιο θέμα εχω και με το mate s που έχει κυρτη οθόνη.

Αγόρασα αυτό:

http://www.ebay.com/itm/221890345798?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=520783443274&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Και γω έτσι όπως λες και συ το σκέφτηκα. Αλλά νομίζω ότι όλα θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Και στο amazon που είδα 1-2, αναφέρουν ότι λόγω της οθόνης δεν καλύπτουν όλη την επιφάνειά της.

Από Ελλάδα το πήρες? Πάντως στο κινέζικο δεν έχει έρθει κάποιο ΟΤΑ update. Εγώ έχω παρατηρήσει πρόβλημα στη λήψη Βίντεο κυρίως σε κλειστούς χωρους, το χρώμα τρεμοπαιζει και το έχουν αναφέρει και αλλά παιδιά εδώ.

Αν ψάξετε Πριν από μερικούς μήνες είχα ποστάρει λινκ για μια μεμβράνη που αγόρασα από Ευρώπη, γύρω στα 7 ευρώ, για την ακρίβεια δεν είναι μεμβράνη αλλά ούτε tempered, και ενδιάμεσο, το θετικό είναι ότι εφαρμόζει απόλυτα Σαν μέγεθος αλλά και σαν εφαρμογή και η αίσθηση της είναι πολύ καλή.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα ή tempered glass που να ταιριάζει ωραία στην οθόνη;

Μιας και διάβασα διάφορα εδώ για την άσχημη εφαρμογή tempered glass, πήρα κάποιες ζελατίνες. Αλλά είναι αρκετά μικρότερες, ιδίως στο πλάτος και το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ όμορφο. Τουλάχιστον προστατεύεται, αλλά και πάλι...

Εγώ πήρα ζελατίνα από το mediamarkt. Μπορώ να πω ότι άφηνε σχετικά μικρό κενό περιμετρικά της οθόνης αλλά δε μου άρεσε σε θέμα αφής σε σύγκριση με μια της Vikuiti που είχα στο hd2 και την έβγαλα.

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνουν στον κόπο να βγάλουν αναβάθμιση και δεν δίνουν απλά το android 6 εφόσον μπορεί να το δεχτεί η συσκευή...

Τελικα που είναι αυτη η αναβαθμιση ?

Εάν έχεις ευρωπαϊκό πας στην εφαρμογή της αναβάθμισης "ενημερώσεις" λέγεται με ενα πράσινο βέλος πάνω. Πατάς και στην βγάζει.

Καλησπέρα παιδιά, το πήρα και εγώ με την προσφορά της mediamarkt και όλα καλά με το τηλέφωνο, δεν έχω και ιδιαίτερες ααιτήσεις, αλά τις τελευταίες μέρες ,μου αργεί πάρα πολύ να φορτίσει. Τι μπορεί να φταίει;

Καλησπέρα παιδιά, το πήρα και εγώ με την προσφορά της mediamarkt και όλα καλά με το τηλέφωνο, δεν έχω και ιδιαίτερες ααιτήσεις, αλά τις τελευταίες μέρες ,μου αργεί πάρα πολύ να φορτίσει. Τι μπορεί να φταίει;

Φόρτιζε το κλειστό. Αν δεν μπορείς τότε κλείνε τα δεδομένα και το wifi και δες αν εχει διαφορά. Επίσης αν κλείσεις την μια κάρτα η μπαταρία κρατάει περισσότερο οπότε φορτίζει και γρηγορότερα.

Καλησπέρα. Το έχει το miideal στα 108€ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω.Μπορει να μου πει κάποιος που δεν το έχει πάρει από Ελλάδα αν έχει πλήρη ελληνικό μενού ή είναι κάποια μεταφρασμένα; επίσης αν αντιμετώπισε κάποιο θέμα και πως πάει από αυτονομία μπαταρίας;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Καλησπέρα. Το έχει το miideal στα 108€ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω.Μπορει να μου πει κάποιος που δεν το έχει πάρει από Ελλάδα αν έχει πλήρη ελληνικό μενού ή είναι κάποια μεταφρασμένα; επίσης αν αντιμετώπισε κάποιο θέμα και πως πάει από αυτονομία μπαταρίας;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Εγώ το είχα πάρει από geekbuying. Έχει πλήρη Ελληνικό μενου, εκτός από κάποια υπο-μενου που είναι στα αγγλικά, το κουτί ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα, οπότε η ρομ ήταν από το εργοστάσιο. Τώρα για αυτονομία, επειδή το κινητό το χρησιμοποιεί η γυναίκα δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, αλλά απο τις ώρες ενεργής οθόνης που βλεπω τα πάει σχετικά καλά με περίπου 3:30-4:00 ώρες. Τη μέρα πάντως τη βγάζει άνετα. Στα 108€ μην το σκέφτεσαι, δεν νομίζω να βρεις κάτι τόσο αξιόπιστο, εκτός αν κοιτάξεις πιο καινούργια κινητά με 120€ και πάνω.

Edited by zananiro

110€ minideal.

Αξίζει.

Θα έχει διεθνή ΡΟΜ λένε,

Οπότε ΜΑΛΛΟΝ, θα έχει και ΟΤΑ

Θα πάρει το Αντρόιντ 6??

In the down down of the writing we became robes...

110€ minideal.

Αξίζει.

Θα έχει διεθνή ΡΟΜ λένε,

Οπότε ΜΑΛΛΟΝ, θα έχει και ΟΤΑ

Θα πάρει το Αντρόιντ 6??

OTA παίρνει, Ελληνικά έχει,Διεθνής ρομ ελέγχεται.....

ΜΜ κάνεις δεν ξέρει αν θα πάρει, Τώρα είναι Ακόμα στην 5.0.2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTA παίρνει, Ελληνικά έχει,Διεθνής ρομ ελέγχεται.....

ΜΜ κάνεις δεν ξέρει αν θα πάρει, Τώρα είναι Ακόμα στην 5.0.2

Παίζει να φοράει σάπια, custom, ΡΟΜ, από τα κινεζομαγαζα;;

Το αποκλείω μετά βδελυγμίας !

Το αποκλείω μετά βδελυγμίας !

Mε μπερδεψες...

Ειρωνικό σχόλιο ήταν αυτό;

Δεν νομίζω, η συσκευασία ήταν σφραγισμένη από το εργοστάσιο, δεν είχε ανοιχτεί, και η ρομ που φορούσε η τελευταία official. Το είχα πάρει από geekbuying. Τώρα αν το minideal πειράζει τη ρομ δεν το γνωρίζω, αλλά δεν βλέπω το λόγο να το κάνει, η official είναι καθαρή.

Mε μπερδεψες...

Ειρωνικό σχόλιο ήταν αυτό;

Όχι βέβαια!

Πάντως από τις κινεζικές ρομ που έχω δει δεν θα επέλεγαν ποτέ να πάρω ακόμα και αν ήταν στην μισή τιμή από την ευρωπαϊκή. Προσωπική μου άποψη.

Έθεσα ερώτημα σχετικά με το update που έγινε πρόσφατα στην σελίδα ZTE Ελλάς στο Facebook και μετά από πολλές μέρες μου απάντησαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση.. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης της σελίδας. Μόνο εικόνες καλημέρες και χαζά ανεβάζουν ουσία μηδέν. Edited by REFEREE1980

Θέλω για την αδερφή μου ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στα

Redmi Note 2 στα 135 δολάρια

Lenovo K3 Note στα 117 δολάρια και

ZTE Blade S6 στα 120 δολάρια.

Ποια η γνώμη σας?

Ποια η γνώμη σας?

Όποιο έχει ευρωπαική ρομ!

Ποια η γνώμη σας?

Αν και είμαστε off-topic, θα συμφωνήσω με το φίλο πιο πάνω, θες ένα κινητο να δουλεύει out of the box, χωρίς κινεζιες, οπότε πας για ZTE. Εκτός και αν η αδελφή σου θέλει να φλασαρει συνεχώς ρομ, απορρίπτεται το Lenovo. Σε μικρότερο βαθμό το xiaomi, αλλά όσο να ναι θα χρειαστεί να ασχοληθείς.

• The title was changed to ZTE Blade S6