christos_samaras Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 καλημέρα ρε παλικάρια πήρα κ γω αυτό τι κινητό αλλά έχω το εξής θέμα.. 1.η camera δεν έχει επιλογές για φώτο κείμενο κτλπ 2 η φωτογραφίες μου βγαίνουν θαμπές κ δεν ξέρω γιατί δηλαδή στις 10 η μια είναι καλή...κάνω καποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdjdj Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια ειδα απο Vodafone το smart ultra 6 και νομιζω οτι ειναι το zte blade s6 plus με καποια συν οπως full hd και nfc. και κανει 230ε. μπορει καποιος να το διασταυρωσει;ευχαριστω και συγνωμη για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια ειδα απο Vodafone το smart ultra 6 και νομιζω οτι ειναι το zte blade s6 plus με καποια συν οπως full hd και nfc. και κανει 230ε. μπορει καποιος να το διασταυρωσει;ευχαριστω και συγνωμη για το off topic Έτσι είναι, όπως τα λες συν 5,5'οθόνη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δυστυχώς έπεσε και ράγισε η οθόνη ξέρει κανείς πως; που; θα βρω να την αλλάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Κύριοι καλησπέρα, Το κινητό μου παρουσιάζει πρόβλημα με μερικά Wi-Fi, σαν να κάνει κύκλο σύνδεσης και αποσύνδεσης συνέχεια. Δεν είχα αυτό το πρόβλημα στη γαλλία, μόνο στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι, είναι θέμα λογισμικού; Είχε κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Πολλά χαιρετίσματα Ν Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπέρα, Μετά το update στην Β12 το GPS κλειδώνει όποτε γουστάρει,ενώ πριν δεν είχε κανένα θέμα.Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο?Το τηλ είναι αγορασμένο από Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπέρα, Μετά το update στην Β12 το GPS κλειδώνει όποτε γουστάρει,ενώ πριν δεν είχε κανένα θέμα.Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο?Το τηλ είναι αγορασμένο από Gearbest. Βάλε το faster gps και δήλωσε europe και Greece ώστε να φτιάξει νέο conf και μετά γράψε αν διορθώθηκε κάτι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Βάλε το faster gps και δήλωσε europe και Greece ώστε να φτιάξει νέο conf και μετά γράψε αν διορθώθηκε κάτι Φίλε taliban ευχαριστώ για τη βοήθεια,αλλά δυστυχώς με το faster gps δεν είδα βελτίωση.¨Εκανα downgrade σε Β10(δεν βρήκα την Β11) και φαίνεται να δουλεύει τώρα. Update 1:Τελικά ούτε με το downgrade διορθώθηκε το πρόβλημα,απλά έτυχε και την πρώτα φορά που έβαλα το gps κλείδωσε αμέσως και από εκεί και πέρα τπτ .Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή gps test το κινητό βλέπει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει κανέναν. Update 2:Αφού κατέβασα την εφαρμογή GPS Test και επιλέγοντας το Clear AGPS και Update AGPS μέσα από την εφαρμογή, το gps κλειδώνει πλέον μέσα σε 10-20 sec. Edited September 9, 2015 by stavros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisRdf Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δυστυχώς έπεσε και ράγισε η οθόνη ξέρει κανείς πως; που; θα βρω να την αλλάξω... Δοκίμασε aliexpress έχει με 40€. Ίσως βρεις και με 20€ μου παραφαίνεται φθηνό για οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62767070&postcount=1002 θα βρείτε custom kernel και από ότι διαβάζω στα επόμενα ποστ τα πηγαίνει αρκετά καλά. Προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει μίας και είναι της συζύγου και δεν μου έχει παραπονεθεί για κάτι σε σχέση με την διάρκεια της μπαταρίας για την χρήση που του κάνει Edited September 15, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thandim Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) [/color]Καλησπερα σε ολους.... σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο απο Ελλαδα. Γενικα δεν θα του βαλω χερι με roots κτλ γιατι δεν ειμαι γνωστης και επειδη δε προκειται να το φτασω και στα ορια του με την χρηση που θα του κανω. Δε βλεπω πολυ κουβεντα για αυτο το κινητο και αναρωτιεμαι... δεν εχει θεματα αξια συζητησης ή απλα δεν κινειται πολυ σαν συσκευη οποτε οι χρηστες ειναι ελαχιστοι;; Σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστο κινητο; Η καμερα του ειναι αξιοπρεπεις; Υπαρχρει καποιο αλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων που το ανταγωνιζεται; Ευχαριστω! Edited September 26, 2015 by thandim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Θα σου απαντήσω εγώ, μιας και το έχω πάρει εδώ και 6 μήνες στην γυναίκα μου. Είναι πολύ καλό, εμφανισιακά και λειτουργικά, δεν κολλάει, δεν θα σε προβληματίσει σε κάτι.φωτο και βίντεο μια χαρά,gps οκ αν και σε κάποιους έχει εμφανίσει προβλήματα, οθόνη ωραία, φωτεινή, λεπτό και όμορφο. Ρουτ πλέον του κάνεις εύκολα και για συγκεκριμένους λόγους,πχ να βάλεις ένα καλό add block. Το θέμα είναι ότι εγω το είχα πάρει 185 ευρώ, αν είναι να δώσεις πάνω από αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν εγώ θα το έπαιρνα, βλέπεις είμαι λάτρης της κινεζικής αγοράς :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το εχω περιπου 6 μηνες και δεν το αλλαζω με τιποτα... για τα λεφτα του ειναι special ...οι φωτο και τα βιντεο του ειναι πολυ καλα... παρτο με κλειστα ματια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thandim Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Παντα ο δυσαρεστημενος πελατης φωναζει - και ακουγεται - περισσοτερο απο τον ευχαριστημενο! ;) Εκτος απο την τιμη, που στην Ελλαδα παιζει στα 250 ευρω πανω κατω, υπαρχει καποια διαφορα αν θα το αγορασω απο εξωτερικο; Κατι με τις 2 καρτες και την λειτουργια τους; Επειδη δεν ειμαι γνωστης οπως προειπα, το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να παρω κατι "plug and play"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Παντα ο δυσαρεστημενος πελατης φωναζει - και ακουγεται - περισσοτερο απο τον ευχαριστημενο! ;) Εκτος απο την τιμη, που στην Ελλαδα παιζει στα 250 ευρω πανω κατω, υπαρχει καποια διαφορα αν θα το αγορασω απο εξωτερικο; Κατι με τις 2 καρτες και την λειτουργια τους; Επειδη δεν ειμαι γνωστης οπως προειπα, το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να παρω κατι "plug and play"! Αν το βρεις Κάτω από 200 ευρώ παρε το από έξω, αλλιώς Ελλάδα μιας και από ότι βλέπω εδώ ξεκινάει από 243 €. Διάφορες δεν υπάρχουν, και το κινέζικο υποστηρίζει την 800 συχνότητα στο 4G Edit Και για να σπαμαρω λίγο.....:o δες και το m2 mini της meizu......στα μισά χρήματα και σουπερ ! Edited September 26, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 [/color]Καλησπερα σε ολους.... σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο απο Ελλαδα. Γενικα δεν θα του βαλω χερι με roots κτλ γιατι δεν ειμαι γνωστης και επειδη δε προκειται να το φτασω και στα ορια του με την χρηση που θα του κανω. Δε βλεπω πολυ κουβεντα για αυτο το κινητο και αναρωτιεμαι... δεν εχει θεματα αξια συζητησης ή απλα δεν κινειται πολυ σαν συσκευη οποτε οι χρηστες ειναι ελαχιστοι;; Σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστο κινητο; Η καμερα του ειναι αξιοπρεπεις; Υπαρχρει καποιο αλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων που το ανταγωνιζεται; Ευχαριστω! Πήγαινε πάρε το Vodafone smart ultra 6. Είναι το ίδιο τηλέφωνο, απλά καλύτερο! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thandim Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Για το Vodafone εχω ενδιασμους μονο για το μεγεθος... 5,5 ιντσες ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Για το Vodafone εχω ενδιασμους μονο για το μεγεθος... 5,5 ιντσες ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου! ναι , είναι αντίστοιχο του blade s6 plus Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αγόρασα δυο Blade S6 από Αγγλία, από το Argos.co.uk/ Και τα δυο κινητά είχαν πρόβλημα με το GPS, δεν κλείδωνε με τίποτα. Βρήκα στην σελίδα της ZTE μια ανακοίνωσή τους ότι "κάποιες" μονάδες ήταν προβληματικές. https://www.facebook.com/notes/zte-uk/zte-blade-s6-gps-and-system-reboot/954574211260859 Τις επέστρεψα και τις δυο και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Όσο τα κράτησα, καλή ευκρίνεια οθόνης κάτω από τον Ελληνικό ήλιο, καλή κάμερα, έτσι κι έτσι μπαταρία, γενικά συμπαθητικό κινητό. Μακάρι να δούλευε και το GPS σωστά. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 http://www.ztedevice.com/support/5bcb4524-4abd-4e50-8add-42ae6ba693a5.html προσοχή είναι για συσκευές με EU rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theozar Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Στο xda λένε πως η ελληνική B15 έκδοση είναι ασφαλής για την AS εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Στο xda λένε πως η ελληνική B15 έκδοση είναι ασφαλής για την AS εκδοση. θα σου έλεγα να μην το προσπαθήσεις, μιλάνε για μία τροποποιημένη Β15 των Ρώσων ότι είναι ασφαλής. Εγώ δεν θα την περάσω πάντως, θα περιμένω την Β15 από την ΖΤΕ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theozar Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σωστά, ... Έχεις πληροφορίες πότε θα βγει η κανονική αναβάθμιση για την AS έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σωστά, ... Έχεις πληροφορίες πότε θα βγει η κανονική αναβάθμιση για την AS έκδοση? όχι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αργήσει και ιδιαίτερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theozar Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html Για όποιον μπορεί να παραγγείλει το blade s6 μόνο190$ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts