oxristos Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε τη συζητηση εγω μιλησα για μενα...εσυ μου μιλας για προβληματα που διαβαζεις και προσ8ετεις και sauce μαζι ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το g2 το πηρα απο ελληνικο καταστηρα 2 μηνες μετα τη κυκλοφορια του οποτε το πληρωσα 600 κατα τα αλλα νομιζω,χωρις καμια διαθεση ειρωνιας οτι θα πρεπει να αλλαξεις συσκευη σε βλεπω πολυ απογοητευμενο οποτε εγω στη θεση σου θα πουλουσα το iphone 6 και θα επερνα ενα note η ενα g3 1ον. Επειδη δεν σου εχει τυχει εσενα δεν παει να πει απαραιτητα οτι δεν υπαρχει κ προβλημα. 2ον. Με το να αναφερεις οτι ειναι παλια η συσκευη (ipad2) οποτε μην εχετε απαιτησεις κ να δουλευει μετα απο την εγκατασταση ενος επισημου update, φυσικα κ δεν μιλας μονο για τον εαυτο σου... κ 3ον φυσικα κ δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε κ την κουβεντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 για να τρολλάρω λίγο , αν ζούσε ο Στήβ (ίδιος με τον μπιλλάκο ήταν , τελιομανείς και οι δύο) αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει στο cupeρtino οι μισοί από τους σημερινούς υπεύθυνους των "χαλίων" που ζούμε. Αλλά γιαυτό οι τζόμπς , Gates , Dell , Elisson και σια ήταν και έγιναν αυτοί που έγιναν , ενώ οι υπόλοιποι είναι απλοί managers που τους ενδιαφέρει μόνο να παρουσιάζουν κέρδη στους μέτοχους και να εισπράττουν Bonuses . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 για να τρολλάρω λίγο , αν ζούσε ο Στήβ (ίδιος με τον μπιλλάκο ήταν , τελιομανείς και οι δύο) αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει στο cupeρtino οι μισοί από τους σημερινούς υπεύθυνους των "χαλίων" που ζούμε. Αλλά γιαυτό οι τζόμπς , Gates , Dell , Elisson και σια ήταν και έγιναν αυτοί που έγιναν , ενώ οι υπόλοιποι είναι απλοί managers που τους ενδιαφέρει μόνο να παρουσιάζουν κέρδη στους μέτοχους και να εισπράττουν Bonuses . Συμφωνω μαζι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εγω απλά νομίζω ότι πια τρέχουν να προλάβουν το τραίνο των εξελίξεων σε optimizing απο καποιες εταιριες ,συν οτι οι κινεζοι υπερπιεζουν σε θεμα design πια έ μειωσε η apple για να προλαβαινει τα tests και τα ψιλοδοκιμαζει πανω μας.. συνηθες να το παθαινουν αυτο οι εταιριες.. κανενας jobs απο το ταφο του δεν φταιει που πεφτουν κορμια στον τομεα κινητα πια.. φυσικά ο jobs δεν ειχε τετοιο ελλειμα ικανοτητας των σημερινων παλικαριων.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeman Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κατι ασχετο με το "αρθρο". Ειναι τουλαχιστον αστειο να βλεπουμε ως <<Επισημασμένη Είδηση>> ενα κειμενο το οποιο αποτελει μια μπερδεμενη μεταφραση του γνησιου αρθρου, οπως και να παρουσιαζονται γνωμες του γνησιου αρθρογραφου ως γενικες αληθειες. Μαλιστα ο ιδιος ο ανθρωπος που εγραψε το αρθρο κοινοποιησε μεσα σε αυτο ενα νεο κειμενο με τιτλο: I regret having published this. http://www.marco.org/2015/01/05/popular-for-a-day , αναφεροντας ακριβως το ιδιο πραγμα που εγινε και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, φωτογράφοι, μουσικοί, και άλλοι πολλοί επαγγελματίες τους χρησιμοποιούν? δεν ειναι καθολου τυχαιο, ειναι θεμα μαρκετινγκ ομως καθαρα. με την δικη σου λογικη να πεταξω τα sennheiser hd598 και να παρω beats . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Κατι ασχετο με το "αρθρο". Ειναι τουλαχιστον αστειο να βλεπουμε ως <<Επισημασμένη Είδηση>> ενα κειμενο το οποιο αποτελει μια μπερδεμενη μεταφραση του γνησιου αρθρου, οπως και να παρουσιαζονται γνωμες του γνησιου αρθρογραφου ως γενικες αληθειες. Μαλιστα ο ιδιος ο ανθρωπος που εγραψε το αρθρο κοινοποιησε μεσα σε αυτο ενα νεο κειμενο με τιτλο: I regret having published this. http://www.marco.org/2015/01/05/popular-for-a-day , αναφεροντας ακριβως το ιδιο πραγμα που εγινε και εδω. Αν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις σε ποιο section έχει ποσταριστεί το συγκεκριμένο, θα έβλεπες ότι είναι υπό του τμήματος των "Απόψεων" κι όχι του "Κόσμου". Το ότι είναι επισημασμένο απλά σημαίνει ότι είναι ένα θέμα που το προσωπικό του myphone θεώρησε καλό για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μελών. Εν πάση περιπτώσει, επειδή είμαι αυτός που το συνέταξε και αναλαμβάνει και την ευθύνη για το παρόν, θα σου πω ότι το Ελληνικό δεν είχε σε καμία περίπτωση σκοπό τη μετάφραση του ξένου (περιέχει σημεία από το άρθρο του Arment, σημεία δικά μου και σημεία από άλλη σελίδα). Αν ο στόχος ήταν αυτός, όλο το άρθρο θα είχε δημοσιευτεί στην ενότητα "Κόσμος", με εντελώς διαφορετικό ύφος γραφής. Καταλαβαίνεις όμως ότι από τη στιγμή που σαν έναυσμα είχα το άρθρο του Arment, έπρεπε να συμπεριληφθεί. Το γεγονός ότι έκανε πίσω μετά την κατακραυγή δε σημαίνει ότι το άρθρο δε παρέμεινε online. Κι οπωσδήποτε δε σημαίνει ότι δεν εκφράζει γενικές αλήθειες, όπως φαίνεται από αρκετά σχόλια που διαβάζονται εδώ μέσα. Edited January 13, 2015 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) MBP mid 11 me 4G RAM & i5 και σέρνεται . ήταν τραγικό λάθος να αναβαθμίσω από 10.6.8 αλλά τη να κάνω που δεν δούλευε το BlackBerry Link . είναι πραγματικά απογοητευτικό να έχεις επενδύσει τόσα χρήματα και με το νέο λογισμικό ο υπολογιστής σου νa κολλάει χωρίς να έχεις σε χρήση πολλές εφαρμογές , το booting να κάνει τόση ώρα και πλέον να έχεις ένα υπολογιστή που να εκνευρίζει προσωπικά από promoter έγινα Detractor , το Dell Lattitude που έχω από τη δουλειά κολλάει λιγότερο Καλά εδώ έχω Macbook Air του 2008 με 64 μπιτ σιπιγιου και δεν παίρνει jdk 7. Τα μισά λεφτά Toshiba Satellite A300 1A9 που είναι και αυτό αγορασμένο το 08' με 4gb ραμ και διπύρινο αρκετά καλό και ξεχωριστή τζιπιγιου και πάει σφαίρα με windows, λινουξ, ότι θες και κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπώς όταν χρειάζεται να το πάρω μαζί μου. Η αππλ αποφάσισε ότι 6 χρονώ μηχάνημα που κόστισε ένα σωρό λεφτά δεν πρέπει να μπορεί να κάνει έστω και τη βασική δουλειά μου γιατί βαριότανε να το υποστηρίξει, ενώ το τοσίμπα την κάνει (και φαντάζομαι όλα τα λάπτοπ της κατηγορίας του).... Έτσι γιατί πολύ μιλάμε για την "υποστήριξη" της αππλ. Η "υποστήριξη" της αππλ λέει αγόρασε καινούργιο.... Το πρόβλημα είναι η όλη νοοτροπία/μάρκετινγκ που έχει επιβάλει η αππλ. Βλέπω μακμπουκ προ καινούργιο 3 χιλιάρικα αγορασμένο με 16 γίγα ραμ και ι7 σσδ κλπ να κολάει (προφανώς θέλει καθαρό ινσταλλ) και ο χρήστης του να επιμένει ότι πάει σφαίρα. Και το έχω δει 2-3 φορές αυτό. Και το πρόβλημα σε τέτοιους χρήστες δεν είναι ότι κολλάει το μακμπουκ, αλλά το ότι πιστεύουν ότι δεν κολλάει... Δεν μιλάω για όλους, μιλάω για μερικά περιστατικά που έχω δει. Πάντως με προβληματίζει πολύ το ότι ένα μηχάνημα στα 2 χιλιάρικα κοντά, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει σωστή υποστήριξη και είναι πρακτικά άχρηστο, ενώ άλλα δεν είναι.... Edited January 14, 2015 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Απο τοτε που πεθανε ο jobs αρχισε η παρακμη .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Για μενα ειναι πολυ απλο τι φταιει... Παλια η γκαμα των προϊοντων της Apple σε smarpthones & tablets ηταν πολυ περιορισμενη: 1 iPhone και 1 iPad. Τωρα εχουμε 2+ iPads και 4 iPhones να υποστηριχθουν ταυτοχρονα στην αγορα. Επισης το iOS απο κει που ηταν καρακλειδωμενο και ελλιπες, τωρα αρχει και εμπλουτιζεται (widgets, custom keyboards κτλ) με αποτελεσμα να ερχονται νεα προβληματα στο προσκηνιο. Κοινως οσο ανοιγεσαι τοσο δυσκολευουν τα πραγματα. Bugs εχουν ολοι δεν ειναι κατι καινουργιο. Και η Google τα ****** με την αυτονομια στο lollipop (απο κει που ελεγε οτι θα δουμε 30% παραπανω αυτονομια), βγαζει 5.0.1 μια απο τα ιδια. Για μενα το πιο σοβαρο λειτουργικο αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι το BB 10. Oσον αφορα στο hardware παντα ειχε θεματακια η Apple. Ομορφες συσκευες, αλλα η μια ξεφλουδιζει, η αλλη δεν εχει καλο σημα, η αλλη λυγιζει, home buttons που χαλανε ευκολα και power buttons που κουδουνιζουν. Φυσικα και δεν ειναι η μονη! Edited January 14, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εγώ θυμάμαι πριν δύο χρόνια είχε έρθει μια Αμερικάνα στο σπίτι μου και προσπαθουσαμε να συνδέσουμε iMac και iPhone μέσω bluetooth......... μάταια. Τελικά τη δουλειά την έκανε ένα xperia που έτρεχε Symbian .... Για δέκα φωτογραφίες φάγαμε μια ζωή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejsalonica Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παίδες, μην μπερδεύετε την ποιότητα κατασκευής με τον ποιοτικό έλεγχο... Αν δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μην σχολιάζετε με τέτοιο στόμφο και κυρίως μην γράφετε άρθρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 mbp 2011 2500Ε πολι λιγες φορες το ζοριζω γενικα και ειχα τελεια ολα μεχρι 10.8 μετα απο αναβαθμησεις κολλαγε απιστευτα... wifi δεν διαβαζε wps γιατι....ετσι καμια απαντηση απο support μονο αστεια fix anyway ετυχε να μην το χρειαστω πολυ και δεν με πειραζε 2014 ιδια χαλια με maverick οσπου τα επαιξε ο σκληρος πες ηταν απο τυχη....εβαλα ssd samsung και clean instal και πλεον μπορω να πω οτι παει σφαιρα οπως οταν το πρωτο πηρα.... https://www.change.org/p/timothy-d-cook-replace-or-fix-all-2011-macbook-pro-with-graphics-failure αυτο αρχισε να σκαει και η παντελος αδιαφορια και καμια απαντηση ευτυχως τιποτα σε εμενα ακομα..... ενταξει 2500Ε φοβερη η εμπειρια του apple οντως αλλα οσο και αν σε φτιαχνουν τοσα χρονια με τα κολπα τους θελει και αλλα ετκςο απο αυτα.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 εχουμε θεοποιησει τον jobs....και οταν ζουσε ξεχνατε την απαντηση να κραταμε καλυτερα το iphone....βεβαια τοτε εβγαλε τα bumper και σαν προβατα πηγαμε και τα πηραμε...και εγω μεσα...εγω ειχα macbook pro 2010 και ειχα προβλημα με τον σκληρο γιατι ελειπε μια βιδα!!!προβληματα παντα θα υπαρχουν...οσον αναφορα το yosemite εμενα δεν μου αρεσε το περιβαλλον...σαν τα leopard αντε και και τα mountain απεχει πολυ.... σε design δεν παιζονται και διαχειριση τουλαχιστον μπαταριας...απο εκει και περα ειναι τι βολευει στο καθενα...για μουσικη πας σε μακ,για φωτογραφια το ιδιο...απο εκει και περα ενας πολιτικος μηχανικος πιστευω θα παει σε windows... να κοιταξουμε και τα windows που με τα 8 μας πηγε σε εποχη vista ...αν και θελω να πιστευω οτι τα 10 θα ειναι αλλου.... τωρα εχω chromrbook και πιστευω οτι ειναι το μελλον!!!κανω ανετα την δουλεια μου,9 ωρες μπαταρια,γρηγορο,εχω και λινουξ αμα θελω και slim design...και απο τιμη ...270λιρες τον μαιο...:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και αυτο δηλαδη ειναι δικαιολογια για να μου το χαλασουν σημερα? Ας σταματησει να το υποστηριζει μεχρι εκει που μπορει κ το σηκωνει το hardware του. Η τελευταια πληρως λειτουργικη και απροβληματιστη εκδοση ηταν η v.7.1.2. που βγηκε το 2013. Απο εκει και περα φτιαχνει κατι χαλαει κατι αλλο. Τα προβληματικα updates δηλαδη σε τι βοηθανε? Για να λεμε οτι εχουμε "δηθεν" υποστηριξη μεχρι το 2014? Το εβαλες ή δε το εβαλες; Γιατι αν δεν το εβαλες και χαλασε επειδη ετσι διαβασες σου λεω πως κανεις λαθος! Το εχω ακομη, το εβαλα με καθαρη εγκατασταση το 8.1.2 και για την ηλικια του παει τελεια! Φυσικα δεν δουλευει οπως το air2 αλλα δουλευει πολυ καλυτερα απο αλλες συσκευες της ηλικιας του! για mac δεν εχω αποψη αλλα μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη φορα βλεπω τοσους πολλους να παραπονιουνται Με macbookpro του 2003, δηλαδη 12 χρονων πλεον, δεν εχω κανενα προβλημα ειτε με το yosemite (που μπηκε με πατεντα μιας και δεν το υποστηριζει πλεον) ουτε με τα 7 που τρεχουν μαζι! Μηπως παραπονιουνται για να παραπονιουνται; Δεν νομιζω να μιλας σοβαρα. Οταν δινεις μια επισημη αναβαθμιση εγγυασαι σαν εταιρεια οτι θα ρολλαρει κιολας!Αλλιμονο αν βγαλει μια αναβαθμιση μια εταιρεια, την περασω στο προιον της κ μετα αυτο σταματησει να δουλευει κ μου πει ας προσεχες...Κ επειδη δεν εχω βαλει την v.8 δεν παει να πει οτι ολοι οσοι την βαλανε κ την πατησανε εχουν αδικο κ εσυ δικιο. Εδω η ιδια η εταιρεια δεν προλαβαινει να αποσυρρει κ βγαζει συνεχως updates για να διορθωνει τα bugs τι να λεμε... Εχεις δει τι γινεται εκτος apple φανταζομαι και εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολοι ρολλαρουν τελεια σε ολες τις συσκευες οταν και αν παρουν καποιο update? Και στο τελος δεν καταλαβαινω πως κολησαμε απο την "ποιοτητα συσκευων" στο πως δουλευει το 8 σε παλιες συσκευες! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxristos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το εβαλες ή δε το εβαλες; Γιατι αν δεν το εβαλες και χαλασε επειδη ετσι διαβασες σου λεω πως κανεις λαθος! Το εχω ακομη, το εβαλα με καθαρη εγκατασταση το 8.1.2 και για την ηλικια του παει τελεια! Φυσικα δεν δουλευει οπως το air2 αλλα δουλευει πολυ καλυτερα απο αλλες συσκευες της ηλικιας του! Εχεις δει τι γινεται εκτος apple φανταζομαι και εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολοι ρολλαρουν τελεια σε ολες τις συσκευες οταν και αν παρουν καποιο update? Και στο τελος δεν καταλαβαινω πως κολησαμε απο την "ποιοτητα συσκευων" στο πως δουλευει το 8 σε παλιες συσκευες! Με το ιδιο σκεπτικο πετα το απο το μπαλκονι και μετα η συσκευη θα "πεταει". Μετα αν δεν πεταξει ομως θα τρεχεις να το ξανακανεις οπως πριν? Οταν η ιδια η εταιρεια βγαζει την 8.01 και σε μια ωρα την αποσσυρει εσενα τι σου λεει? Οτι ολα καλα? Οτι βγαζει συνεχως εκδοσεις που φτιαχνουν το ενα και χαλανε κατι αλλο τι δειχνει? Και επισης η γνωμη σου ειναι οτι το ταμπλετακι με την v.8+ πεταει (σεβαστο) κ ενα σωρο αλλων ομως (γνωστων μου και μη) οτι κρασαρει και σερνεται (με ή και χωρις συγκριση με την v.7.1.2.). Οποτε σε ολες τις συσκευες μου (apple και μη) πρωτα ψαχνω να δω αν αναφερονται προβληματα και μετα περναω τα updates. Δεν με νοιαζει να εχω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου αν με αυτη η συσκευη μου χειροτερεψει ή σταματησει να δουλευει... Οσο για πως κολησαμε απο την "ποιοτητα συσκευων" στο πως δουλευει το 8 σε παλιες συσκευες, το αρθρο στην υποβαθμιση της ποιοτητας ΜΕΣΩ και των προβληματων software αναφερεται. Κανε ενα κοπο να το διαβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με το ιδιο σκεπτικο πετα το απο το μπαλκονι και μετα η συσκευη θα "πεταει". Μετα αν δεν πεταξει ομως θα τρεχεις να το ξανακανεις οπως πριν? Οταν η ιδια η εταιρεια βγαζει την 8.01 και σε μια ωρα την αποσσυρει εσενα τι σου λεει? Οτι ολα καλα? Οτι βγαζει συνεχως εκδοσεις που φτιαχνουν το ενα και χαλανε κατι αλλο τι δειχνει? Και επισης η γνωμη σου ειναι οτι το ταμπλετακι με την v.8+ πεταει (σεβαστο) κ ενα σωρο αλλων ομως (γνωστων μου και μη) οτι κρασαρει και σερνεται (με ή και χωρις συγκριση με την v.7.1.2.). Οποτε σε ολες τις συσκευες μου (apple και μη) πρωτα ψαχνω να δω αν αναφερονται προβληματα και μετα περναω τα updates. Δεν με νοιαζει να εχω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου αν με αυτη η συσκευη μου χειροτερεψει ή σταματησει να δουλευει... Οσο για πως κολησαμε απο την "ποιοτητα συσκευων" στο πως δουλευει το 8 σε παλιες συσκευες, το αρθρο στην υποβαθμιση της ποιοτητας ΜΕΣΩ και των προβληματων software αναφερεται. Κανε ενα κοπο να το διαβασεις. πολυ φαγωμαρα ρε παιδι μου με ενα ipad 2 που πηρες και χωρις να εχεις και προβλημα δηλαδη εχεις κανει 10 ποστ,που να ειχες κιολας!! σου βρισκεται καμια συσκευη android απο την ιδια χρονια που βγηκε το ipad 2 να μας πεις πως δουλευει σημερα? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως παραπονιουνται για να παραπονιουνται; αυτο δεν θελει και πολυ να το καταλαβεις,οκ καποιοι εχουν καποια προβληματα αλλα αυτοι που κυτανε να δημιουργησουν εντυπωσεις με νυχια και με δοντια και μες την υπερβολη φενονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 App developing για κινητά, Architecture and Cad, 3d graphics and animation, Desktop publishing, web developing είναι λίγα από αυτά που τα χρησιμοποιούν στην εταιρία που εργάζομαι. Πλέον όλες οι σοβαρές επιχειρήσεις επενδύσουν για πολλές εργασίες σε mac γιατί έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και δωρεάν αναβάθμιση λειτουργικού κάθε χρόνο. Φαίνεται ότι δεν έχεις εμπειρία από mac και φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Αντίστοιχο μηχάνημα με windows σε ποιότητα και χαρακτηριστικά σε πληροφορώ εάν το αγοράσεις είναι ακριβότερο από ένα MAC. Για δες τις επαγγελματικές σειρές dell, hp κλπ που έχουν έως και 40% μεγαλύτερη τιμή σε σχέση με τα mac. Ούτε τρεξίματα με drivers που δεν υποστηρίζονται μετά από 3 χρόνια ούτε άλλες γελοιότητες που συναντάμε στις άλλες λύσεις. Και το ποιο σημαντικό θέλουν ελάχιστη τεχνική υποστήριξη σε σχέση με τα win workstations. Να συμφωνήσω απόλυτα με τα παραπάνω, Για απρόσκοπτη επαγγελματική χρήση τα μηχανήματα της apple είναι μονόδρομος. Η ποιότητα σε επίπεδο software και hardware δεν συγκρίνεται με αυτή των Windows. Όσο για την τηλεφωνία έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες οι συσκευές της apple από την εποχή του 3GS και μετά, το iphone 6 είναι μακράν η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ, η «ρευστότητα» του λειτουργικού η άψογη ανταπόκριση των εφαρμογών μαζί με την κατασκευή δεν υπάρχει σε άλλες εταιρείες. Ακόμη και οι high end συσκευές android μοιάζουν ακόμη πολύ «μπερδεμένες» για να αποδώσουν στον χρήστη. Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxristos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 πολυ φαγωμαρα ρε παιδι μου με ενα ipad 2 που πηρες και χωρις να εχεις και προβλημα δηλαδη εχεις κανει 10 ποστ,που να ειχες κιολας!! σου βρισκεται καμια συσκευη android απο την ιδια χρονια που βγηκε το ipad 2 να μας πεις πως δουλευει σημερα? Η φαγωμαρα δεν ειναι για το ipad2, ουτε ipad2 vs android tablet 2011, αλλα για την νοοτροπια που εχετε καποιοι (με το συμπαθιο) του να δικαιολογειτε τα λαθη μιας εταιρειας χωρις να ειστε μετοχοι or smth. Αν σε καλουσαν για ελεγχο ενος παλιου αυτ/του στην αντιπροσωπεια του, στο κατεστρεφαν και μετα σου ελεγαν "τι τα θες, αφου ειναι παλιο μοντελο πια" θα το δεχοσουν? Εγω παντως οχι. Ε το ιδιο κ εδω. Αν δεν μπορεις να αναβαθμισεις "σωστα" ενα μοντελο καλυτερα να το αφησεις στην εκδοση που ειναι. Και αυτο αφορα ΟΛΕΣ τις εταιρειες! Και για να σας προλαβω και στο νημα για το S3 ακριβως τα ιδια γραφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Πάντως το χάλι τους έχουν τα περισσότερα λειτουργικά και το μόνο που θεωρώ αξιόπιστο και σταθερότατο είναι το Blackberry 10 με την φοβερή αρχιτεκτονική του QNX να τα ανοίγει όλα τα App σε containers. Τα αλλά είναι γεμάτα με πολλά προβλήματα. Πάντως αντίστοιχο άρθρο μπορώ να γράφω για την Samsung, την motorola κλπ συμφωνω απολυτα μαζι σου . Ολα μα ολα τα λειτουργικα εχουν το χαλι τους και δυστυχως αντί να διορθώνονται .....πανε απο το κακο στο χειροτερο... Το οs10 της blackberry προσωπικα μετα απο χρηση ετων με ios και droid , ειναι το μονο που υποσχεται αυτην την στιγμη σταθεροτητα και εξελιξη .... Βεβαια αυτο για να το καταλαβει καποιος και να μπορεσεις να τον πείσεις ....πρεπει απαραιτητα να το δοκιμασει .... Edited January 14, 2015 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Για απρόσκοπτη επαγγελματική χρήση τα μηχανήματα της apple είναι μονόδρομος. Ενταξει τωρα μη λεμε ο,τι θελουμε. Απο τα windows7 και μετα δεν υπαρχουν κολληματα και μπορεις να δουλεψεις σαν επαγγλεματιας αψογα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ενταξει τωρα μη λεμε ο,τι θελουμε. Απο τα windows7 και μετα δεν υπαρχουν κολληματα και μπορεις να δουλεψεις σαν επαγγλεματιας αψογα. Οντως τα 7αρια ηταν τομη. Και καμια σχεση τα 7-8 με τα προβληματα των vista-xp. Αλλα το osx, ειναι ανωτερο συνολικα. Καλα τα 7αρια, καλυτερο το osx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FeaturePhone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ΝΓια απρόσκοπτη επαγγελματική χρήση τα μηχανήματα της apple είναι μονόδρομος. Η ποιότητα σε επίπεδο software και hardware δεν συγκρίνεται με αυτή των Windows. ελπίζω να αστειεύεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το ότι η ποιότητα κατασκευής των νεότερων συσκευών της Apple (iPhone & iPad) είναι πολύ κατώτερη του παρελθόντος, είναι ορατό. Μόνο όποιος δεν θέλει να το δει, δεν το βλέπει. Πιάστε στα χέρια σας ενα iPad 2 και το Air η ακόμα χειρότερα το Air2. Θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά. Όχι απο το μειωμένο βάρος, αλλά απο την κακή εφαρμογή, τις άστοχες επιλογές στην προσπάθεια να γίνει πιο λεπτή η συσκευή, στα κρύσταλλα της οθόνης που χαρασσονται μόνο που τα κοιτάς :) κλπ. Δεν θα αναφέρω τώρα ενα ενα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Το ίδιο και στα iPhone. Η εταιρεία εκτός ότι πιέζει υπερβολικά σε μείωση του κόστους και αύξηση των κερδών, δεν φροντίζει οι εκάστοτε αλλαγές να μελετηθούν αρκετά ώστε να μην υπάρχουν παράπλευρα προβλήματα. Και στο software δεν πάει πίσω. Εκεί κι αν υπάρχουν προβλήματα και αργοπορία μέχρι να δοθεί μια σωστή εκδοχή σε καθε νεα version του ios. Πάντα μου άρεσαν τα προϊόντα της apple και γι αυτό κάθε χρόνο αγοράζω κάποιο απ αυτά. Πλέον δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Πρώτον γιατί το ios έφτασε σχεδόν στην τελική του μορφή και δεν μπορεί να καλύψει επαγγελματικά κανένα εκτος ισως την χρήση κάποιων τυποποιημενων επαγγελμάτων. Τα Note με ολα τα προβλήματα της samsung είναι απείρως πιο φιλικά σε επαγγελματική χρήση και με τις πολλαπλές επιλογές που διαθέτουν, δίνουν την δυνατότητα στον καθένα να τα προσαρμόσει στην δική του χρήση. Στα tablets, αν πρέπει να κουβαλάς κάτι σε μέγεθος 10" ίντσες, τα Microsoft Surface είναι η πραγματική λύση για δουλειά αλλά και γιατί οχι για διασκέδαση. Παρόλα αυτά για απλή συμβατική χρήση το iPhone δεν είναι κακό. Έχει πολλά θετικά που όμως δεν αξίζουν τα 950 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις για μια σοβαρή έκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το ότι η ποιότητα κατασκευής των νεότερων συσκευών της Apple (iPhone & iPad) είναι πολύ κατώτερη του παρελθόντος, είναι ορατό. Μόνο όποιος δεν θέλει να το δει, δεν το βλέπει. Πιάστε στα χέρια σας ενα iPad 2 και το Air η ακόμα χειρότερα το Air2. Θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά. Όχι απο το μειωμένο βάρος, αλλά απο την κακή εφαρμογή, τις άστοχες επιλογές στην προσπάθεια να γίνει πιο λεπτή η συσκευή, στα κρύσταλλα της οθόνης που χαρασσονται μόνο που τα κοιτάς :) κλπ. Δεν θα αναφέρω τώρα ενα ενα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Το ίδιο και στα iPhone. Η εταιρεία εκτός ότι πιέζει υπερβολικά σε μείωση του κόστους και αύξηση των κερδών, δεν φροντίζει οι εκάστοτε αλλαγές να μελετηθούν αρκετά ώστε να μην υπάρχουν παράπλευρα προβλήματα. Και στο software δεν πάει πίσω. Εκεί κι αν υπάρχουν προβλήματα και αργοπορία μέχρι να δοθεί μια σωστή εκδοχή σε καθε νεα version του ios. Πάντα μου άρεσαν τα προϊόντα της apple και γι αυτό κάθε χρόνο αγοράζω κάποιο απ αυτά. Πλέον δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Πρώτον γιατί το ios έφτασε σχεδόν στην τελική του μορφή και δεν μπορεί να καλύψει επαγγελματικά κανένα εκτος ισως την χρήση κάποιων τυποποιημενων επαγγελμάτων. Τα Note με ολα τα προβλήματα της samsung είναι απείρως πιο φιλικά σε επαγγελματική χρήση και με τις πολλαπλές επιλογές που διαθέτουν, δίνουν την δυνατότητα στον καθένα να τα προσαρμόσει στην δική του χρήση. Στα tablets, αν πρέπει να κουβαλάς κάτι σε μέγεθος 10" ίντσες, τα Microsoft Surface είναι η πραγματική λύση για δουλειά αλλά και γιατί οχι για διασκέδαση. Παρόλα αυτά για απλή συμβατική χρήση το iPhone δεν είναι κακό. Έχει πολλά θετικά που όμως δεν αξίζουν τα 950 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις για μια σοβαρή έκδοση. Και σε αυτό να προστεθεί το μάρκετινγκ που βοηθάει όσο τίποτα άλλο και σε αυτό είναι κορυφή ...παράδειγμα σε μελέτη σε πανεπιστήμιο των ηνωμένων πολιτειών έδειχνε τι προκαλεί η έλλειψη των iPhone... Γιατί όχι γενικά η έλλειψη οποιουδήποτε smartphone ;ένα τελευταίο και θα ήθελα κάποιος να μου το λύσει... Άκουγα τον Βερύκιο και έλεγε ότι το iPhone είναι εργαλείο δουλειάς για τους δημοσιογράφους ... Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ; γιατί να μην είναι blackberry ή κάποιο άλλο κινητό... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συμφωνω απολυτα μαζι σου . Ολα μα ολα τα λειτουργικα εχουν το χαλι τους και δυστυχως αντί να διορθώνονται .....πανε απο το κακο στο χειροτερο... Το οs10 της blackberry προσωπικα μετα απο χρηση ετων με ios και droid , ειναι το μονο που υποσχεται αυτην την στιγμη σταθεροτητα και εξελιξη .... Βεβαια αυτο για να το καταλαβει καποιος και να μπορεσεις να τον πείσεις ....πρεπει απαραιτητα να το δοκιμασει .... Θα συμφωνήσω μαζί σου...το θέμα είναι το service καθώς εκεί υστερεί. Πιστεύω όμως ότι είναι εξέλιξιμο αλλά πιστεύω και στα windows γενικά και περιμένω πολλά περισσότερα από τα παράθυρα και σε τηλέφωνα και σε pc. Και εκεί πάει με τα 10αρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts