Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μέσος Έλληνας διαβάζει/βλέπει τέτοιου είδους ειδήσεις (σαν αυτή του Giwrgos_Gk) καθημερινώς και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500079692 Και μια είδηση που μας αφορά εμάς με τις Lumia συσκευές,από τι φαίνεται αποχωρεί η Microsoft από την αγορά των smartphone και φαντάζομαι ότι θα παρατήσει και τα δικά μας στην τύχη του Θεού,όπως και το λογισμικό και ας υπόσχεται πλήρη υποστήριξη..Άλλωστε δεν έχει κρατήσει και καμία υπόσχεση στο θέμα των smartphones..

εάν συμβεί κάτι τέτοιο μιλάμε για την απόλυτη απάτη από πλευράς MS

Μόνο αν δεν πετύχει και η Redstone 2 θα έχουμε όλοι θέμα. Μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι η μετάφραση από το ελληνικό site είναι παραπληροφόρηση τρελή,διαβάζοντας αυτό που έδωσες και εγώ το ακριβώς αντίθετο κατάλαβα :up:

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο μέσος Έλληνας διαβάζει/βλέπει τέτοιου είδους ειδήσεις (σαν αυτή του Giwrgos_Gk) καθημερινώς και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Σιγά ρε διανοούμενε :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αλήθεια είναι ότι η μετάφραση από το ελληνικό site είναι παραπληροφόρηση τρελή,διαβάζοντας αυτό που έδωσες και εγώ το ακριβώς αντίθετο κατάλαβα

Άκυρη η πρώτη παράθεση

Παίδες, από την μία έχουμε ένα άρθρο με προσωπικές εκτιμήσεις κάποιου αρθρογράφου, και από την άλλη μία επίσημη τοποθέτηση του Vice President της Microsoft που λέει τα ακριβώς αντίθετα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Ας αφήσουμε τις προβλέψεις περί κλεισίματος της εταιρείας στους γνωστούς και αγαπητούς σε όλους τρολομαϊκροσοφτοσυμφορουμήτες όταν αναρτηθεί η είδηση στην κεντρική σελίδα.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ρε παιδιά μη γράφετε ότι να ναι, έλεος. Τι είναι Mozilla OS τα WP; Είναι δυνατόν να σταματήσει το συγκεκριμένο λειτουργικό να υπάρχει; Εδώ μέρα τη μέρα προσπαθούν να κάνουν το ακατόρθωτο με το να κάνουν ένα λειτουργικό που θα επικοινωνεί με τηλέφωνα Υπολογιστές τάμπλετ, κάτι που κανένας δεν έχει κάνει μέχρι τώρα. Το σχέδιο είναι μεγάλο, ναι τα βήματα είναι μικρά αλλά σταθερά... Μην ακούτε την παραπληροφόρηση που υπάρχει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Άσχετο να ρωτήσω με Redstone εννοώ TP πάντα μπορούμε να τυπώσουμε με WiFi σε κάποιον εκτυπωτή;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ρε παιδιά μη γράφετε ότι να ναι, έλεος. Τι είναι Mozilla OS τα WP; Είναι δυνατόν να σταματήσει το συγκεκριμένο λειτουργικό να υπάρχει; Εδώ μέρα τη μέρα προσπαθούν να κάνουν το ακατόρθωτο με το να κάνουν ένα λειτουργικό που θα επικοινωνεί με τηλέφωνα Υπολογιστές τάμπλετ, κάτι που κανένας δεν έχει κάνει μέχρι τώρα. Το σχέδιο είναι μεγάλο, ναι τα βήματα είναι μικρά αλλά σταθερά... Μην ακούτε την παραπληροφόρηση που υπάρχει.

Ήταν ατυχές το άρθρο που ανέβασα,αλλά προσωπικά θα περιμένω πράξεις έτσι και αλλιώς.

Ήταν ατυχές το άρθρο που ανέβασα,αλλά προσωπικά θα περιμένω πράξεις έτσι και αλλιώς.

Δεν φταις εσύ, διότι το άρθρο δεν παραθέτει πηγή. Άμα θες να δεις ατυχές άρθρο, πήγαινε στο insomnia το οποίο έχει μεταφράσει το "we're scaling back, but we're not out" ως "Microsoft: Υποχωρούμε για την ώρα από την κατασκευή smartphone αλλά δεν αποσυρόμαστε" και το έχει βάλει και ως τίτλο, και μετά μέσα στο άρθρο όχι μόνο δεν αναφέρει τίποτα, αλλά λέει ότι η MS θα εστιάσει περισσότερο στην παρουσίαση νέου hardware. Ήδη φαντάζομαι μυθικές στιχομυθίες που θα γίνουν στο παρόν site όταν ανέβει η παραπάνω είδηση. Έ ρε μπαναρίσματα που έρχονται...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ο duc εχει δίκιο! Μεγάλο έργο, μικρά βήματα... και προσεκτικά θα συμπλήρωνα εγώ!

Ήδη η Redstone 1 ειναι στους insiders, οποτε θα την έχουμε κι αυτήν σύντομα πιστεύω και επίσημα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εύχομαι μια μέρα να είναι μειοψηφία οι χρήστες ανδροιδ! Όλοι να έχουν πάει σε wm.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Υπάρχει μια ενημέρωση οτι απο μέρα σε μέρα έρχεται η 14352.

Δεν είναι ακόμη σίγουρο πως θα δοθεί. Μπορεί να είναι ένα από τα επόμενα.

Sent from mTalk

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εύχομαι μια μέρα να είναι μειοψηφία οι χρήστες ανδροιδ! Όλοι να έχουν πάει σε wm.

Μακάρι.

Sent from mTalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο duc εχει δίκιο! Μεγάλο έργο, μικρά βήματα... και προσεκτικά θα συμπλήρωνα εγώ!

Ήδη η Redstone 1 ειναι στους insiders, οποτε θα την έχουμε κι αυτήν σύντομα πιστεύω και επίσημα!

Το καλοκαίρι.... Συγκεκριμένα τον Ιούλιο μήνα. (αν η αναφορα από το Nokiapoweruser ισχύει) :fingerscrossed:

Sent from mTalk

Διαθέσιμη η έκδοση Windows 10 Mobile RS1 14342.1004 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτίωση στη μπαταρία.

Sent from mTalk

Edited by Alex_tz

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Διαθέσιμη η έκδοση Windows 10 Mobile RS1 14342.1004 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτίωση στη μπαταρία.

Sent from mTalk

Διορθώθηκε όντως το θέμα της μπαταρίας; L640XL

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Διορθώθηκε όντως το θέμα της μπαταρίας; L640XL

Θα δούμε. Κατά κύριο λόγο ήταν για τα 930 και 929 (μου πέταξε και σχετικό μήνυμα χτες, πόσο ευχαριστημένος είμαι με την μπαταρία), αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθεί και στις υπόλοιπες συσκευές. Θα δούμε από αύριο. Πάντως χτες, χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κινητό, παρά μόνο από τις 5 το απόγευμα και μετά, έβγαλα όλη τη μέρα και το φόρτισα όλο το βράδυ. Για preview (δεδομένης της προηγούμενης εμπειρίας μου) πάει πολύ καλά σε εμένα..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Θα δούμε. Κατά κύριο λόγο ήταν για τα 930 και 929 (μου πέταξε και σχετικό μήνυμα χτες, πόσο ευχαριστημένος είμαι με την μπαταρία), αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθεί και στις υπόλοιπες συσκευές. Θα δούμε από αύριο. Πάντως χτες, χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κινητό, παρά μόνο από τις 5 το απόγευμα και μετά, έβγαλα όλη τη μέρα και το φόρτισα όλο το βράδυ. Για preview (δεδομένης της προηγούμενης εμπειρίας μου) πάει πολύ καλά σε εμένα..!

Είδα πριν λίγο μερικά post στο Feedback Hub όπου κάποιοι συνεχίζουν να έχουν θέμα με την μπαταρία, μεγαλύτερο ή μικρότερο, οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα, ίσως και για την επόμενη.

Επιτέλους ξαναβρήκαμε την μπαταρία μας.

Υπάρχει διαφορά σίγουρα.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

η redstone 2 ποτε θα βγει μηπως ξερετε? :blink:

Φήμες λένε την άνοιξη του '17

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

η redstone 2 ποτε θα βγει μηπως ξερετε? :blink:

Κάτσε να βγει η 1 με το καλό.

Έβαλα αμερικάνικη γλώσσα για να έχω Cortana με region Greek πως μπορώ να βάλω να μιλάει η Cortana γιατί δεν έχει φωνή 14342

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έβαλα αμερικάνικη γλώσσα για να έχω Cortana με region Greek πως μπορώ να βάλω να μιλάει η Cortana γιατί δεν έχει φωνή 14342

Εγώ το έχω στα αγγλικά και το region. Δεν έχω δοκιμάσει με ελληνικό.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9