Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε και η φωνιτικη πλοήγηση στο maps

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία ή μου φαίνεται;
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Εγώ δεν έχω διαφορά. Όπως ήταν στην κανονική είναι και τώρα. Θα το δώ και το βράδυ στην αναμονή πόσο θα μου φάει..!

Μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο Action Center. Το δοκίμασα με άσπρο φόντο και είναι απίστευτα ωραίο..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ δεν έχω διαφορά. Όπως ήταν στην κανονική είναι και τώρα. Θα το δώ και το βράδυ στην αναμονή πόσο θα μου φάει..!

Μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο Action Center. Το δοκίμασα με άσπρο φόντο και είναι απίστευτα ωραίο..!

Εμένα έχει πέσει ίσως και στο μισό η διάρκεια. Από τις 7 το απόγευμα που το φόρτισα πλήρως έχει πέσει τώρα στο 75% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Αν δεν στρώσει θα πάω για rollback και clean install για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες.

EDIT: Με λίγο ψάξιμο είδα ότι πολλοί έχουν αυτό το θέμα, δυστυχώς.

Edited by ankostas333
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

75% μπαταρια στις 12, 0 στις 8 το πρωί. :!::!::!::!::!::!:

68% έφαγε το official lock screen - με κλειστή οθόνη...:mad::mad::mad::mad:

παλιές καλές εποχές του καλοκαιριού του 15 που θέλαμε 2 φορτίσεις την μέρα ξανάρχονται με χαρά και τις περιμένουμε ανυπόμονα!!! :lol::lol::lol::lol:

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Πέρα από την πλάκα που κάνεις καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα της αναβάθμισης...

Ή κάτι συγχρονίζει όλη νύχτα ή κάποια εφαρμογή είναι για πέταμα ή δεν έκανες hard reset μετά την αναβάθμιση ή σε "χαιρετάει"η μπαταρία , ή...

Πέρα από την πλάκα που κάνεις καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα της αναβάθμισης...

Ή κάτι συγχρονίζει όλη νύχτα ή κάποια εφαρμογή είναι για πέταμα ή δεν έκανες hard reset μετά την αναβάθμιση ή σε "χαιρετάει"η μπαταρία , ή...

Εγώ δεν έκανα ποτέ hard reset μετά από αναβάθμιση και 9 μήνες δεν είχα κανένα θέμα. Και η μπαταρία πριν βάλω την 14342 κρατούσε άνετα 2 μέρες. Τώρα με το ζόρι μία. Είναι καθαρά θέμα αναβάθμισης. Δες και εδώ. Δεν είμαστε οι μόνοι.

"Ή κάτι συγχρονίζει όλη νύχτα ή κάποια εφαρμογή είναι για πέταμα ή δεν έκανες hard reset μετά την αναβάθμιση ή σε "χαιρετάει"η μπαταρία , ή..."

είπα ότι είδα. hard reset έχω να κάνω απο τον Σεπτέμβρη αναγκαστικά πάλι απο θέμα μπαταρίας. δεν είχα τίποτα ανοιχτό (wifi, data) και η μπαταρία με την προτελευταία έβγαζε 1 μέρα. το lock screen απλώς είναι για πέταμα - έχω ξαναδεί να τρώει μπαταρία φουλ και το έχω αναφέρει

και "πέρα απο την πλάκα", όταν κάνεις αναβάθμιση και τρώει το κινητό 75% μπαταρία σε φάση stand by φυσικά και φταίει η αναβάθμιση.

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

75% μπαταρια στις 12, 0 στις 8 το πρωί. :!::!::!::!::!::!:

68% έφαγε το official lock screen - με κλειστή οθόνη...:mad::mad::mad::mad:

παλιές καλές εποχές του καλοκαιριού του 15 που θέλαμε 2 φορτίσεις την μέρα ξανάρχονται με χαρά και τις περιμένουμε ανυπόμονα!!! :lol::lol::lol::lol:

Χρήση τελευταίας εβδομάδας:

Σύστημα 28%

Οθόνη 66.3%

Wi-Fi 4.4%

Δεδομένα κινητής 1.4%

Σε χρήση 70.1%

Παρασκήνιο 29.9%

Lock Screen 13.9%

Σύστημα 6.3%

Οθόνη 93.7%

Σε χρήση 33.8%

Παρασκήνιο 66.2%

Προφανώς κάτι έχει φάει κόλλημα με την συσκευή σου.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Σύστημα 28%

Οθόνη 66.3%

Wi-Fi 4.4%

Δεδομένα κινητής 1.4%

Σε χρήση 70.1%

Παρασκήνιο 29.9%

Lock Screen 13.9%

Σύστημα 6.3%

Οθόνη 93.7%

Σε χρήση 33.8%

Παρασκήνιο 66.2%

Θέμα συσκευής είναι μόνο όταν παρουσιάζεται μεμονωμένα. Έχω παραθέσει παραπάνω ένα λινκ όπου φαίνεται ότι δεν είναι μεμονωμένο. Στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε δύο συσκευές.

κάνε την αναβάθμιση και δες τις τελευταίες 6 ώρες. με βδομάδα τι να δω αφού μια μέρα έχω την αναβάθμιση;

Μιλάς για Redstone build; Αν ναι, τότε χίλια συγνώμη, αλλά έχεις επιλέξει να περνάς εκδόσεις οι οποίες αποτελούν στην καλύτερη beta, άρα πιθανόν μεγάλες αλλαγές συμπεριφοράς από update σε update είναι πολύ πιθανές και απόλυτα λογικές. Αν δεν θες "εκπλήξεις", τότε θα πρέπει να σταματήσεις να δέχεσαι build της Redstone.

Μιλάς για Redstone build; Αν ναι, τότε χίλια συγνώμη, αλλά έχεις επιλέξει να περνάς εκδόσεις οι οποίες αποτελούν στην καλύτερη beta, άρα πιθανόν μεγάλες αλλαγές συμπεριφοράς από update σε update είναι πολύ πιθανές και απόλυτα λογικές. Αν δεν θες "εκπλήξεις", τότε θα πρέπει να σταματήσεις να δέχεσαι build της Redstone.

Είμαι σε fast και την 342,1001

Εννοείται οτι ηθελημένα είμαι σε fast και θέλω εκπλήξεις. εδώ κάνω αναφορά των εκπλήξεων αυτών. το ίδιο κάνουμε όλοι πιστεύω που βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα. αν βρω bug που κόβει πόδια να μην σας το πω; ;)

δεν έχεις να ζητήσεις συγνώμη σε κάτι, καλή σου μέρα :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέμα συσκευής είναι μόνο όταν παρουσιάζεται μεμονωμένα. Έχω παραθέσει παραπάνω ένα λινκ όπου φαίνεται ότι δεν είναι μεμονωμένο. Στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε δύο συσκευές.

είναι και εσένα ζεστά; το 535 είναι στον φορτιστή τώρα και είναι αρκετά ζεστό.

Εννοείται οτι ηθελημένα είμαι σε fast και θέλω εκπλήξεις. εδώ κάνω αναφορά των εκπλήξεων αυτών. το ίδιο κάνουμε όλοι πιστεύω που βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα. αν βρω bug που κόβει πόδια να μην σας το πω; ;)

δεν έχεις να ζητήσεις συγνώμη σε κάτι, καλή σου μέρα

Σύμφωνοι, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει ένα κουσούρι σε μία beta έκδοση η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει "κάποτε" δεν σημαίνει ότι η MS μας γυρνάει στις εποχές που φορτίζαμε το κινητό μας δύο φορές την ημέρα. Εκεί ήταν η ένστασή μου, διότι όπως το post σου το έκλαβα σαν να θεωρείς δεδομένο ότι τα 10άρια θα κυκλοφορούν με χάλια διαχείριση. Παρεξήγηση...

Ο σκοπός της beta είναι να δοκιμάζουν πράγματα, και προφανώς μία δοκιμή που έκαναν στην τελευταία έκδοση κατέστρεψε την μπαταρία. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

είναι και εσένα ζεστά; το 535 είναι στον φορτιστή τώρα και είναι αρκετά ζεστό.

Όχι, δεν έχω θέμα θερμοκρασίας. Επίσης όταν είναι κλειστά wifi και δεδομένα σε 9 ώρες "έφαγε" 3%. Καθαρά θέμα build είναι.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

έκανα πλάκα όπως είδες στο αρχικό ποστ.:lol:

ναι συμβαίνουν παντού και στα πάντα. αναμένω φιξ για την ώρα αλλιώς θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε κάποια αρχική έκδοση.

Όχι, δεν έχω θέμα θερμοκρασίας. Επίσης όταν είναι κλειστά wifi και δεδομένα σε 9 ώρες "έφαγε" 3%. Καθαρά θέμα build είναι.

κλειστά τα είχα εγώ και έφαγε 75% :wacko:

το 535 καιει τώρα πάντως... έχει άλλος με 535 τέτοιο θέμα;;;

έκανα πλάκα όπως είδες στο αρχικό ποστ.:lol:

ναι συμβαίνουν παντού και στα πάντα. αναμένω φιξ για την ώρα αλλιώς θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε κάποια αρχική έκδοση.

κλειστά τα είχα εγώ και έφαγε 75% :wacko:

το 535 καιει τώρα πάντως... έχει άλλος με 535 τέτοιο θέμα;;;

Δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ακόμα την fast στο 535. Λογικά σε κάνα μήνα που θα αλλάζουν λιγότερα πράγματα πλέον. Μάλλον κάποιο background process τραβάει την μπαταρία. Αυτό που θα δοκίμαζα είναι να κλείσω το double tap to wake γιατί ακόμα δεν δουλεύει με αξιόπιστη κατανάλωση στα 10αρια και μετά στα background apps θα άρχιζα να τα κλείνω ένα ένα να δω τι φταίει. Επίσης πληροφοριακά να σε ρωτήσω κάτι. Στην λίστα background apps των settings σου έχει διπλοεγγραφές (δηλαδή να δείχνει το ίδιο app σε δύο διαφορετικά σημεία της ίδιας λίστας)?

Έβαλα και εγώ την 14342 απλά το πρώτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το store υπολειτουργεί,απίστευτα κολλήματα και εφαρμογές που έχουν διαγραφεί τις εμφανίζει σαν εγκαταστημένες..Αναγκάστηκα να σβήσω το messenger γιατί μου το εμφάνιζε σαν ghost δεν άνοιγε με τίποτα και τώρα δεν μπορώ να το κατεβάσω ξανά αφού λέει πως είναι εγκατεστημένο,οπότε πάλι με hard reset με βλέπω,πρέπει να έχω κάνει καμιά 45αριά στην συσκευή μου.. Edited by Giwrgos_Gk

Εμένα όλο το βράδυ μου έφαγε ένα 18%. Δεν έχω κάνει hard reset και έχω περίπου ίδια κατανάλωση με τα 10. Μου έκανε και τις αναβαθμίσεις του store, με την καινούργια όψη.

Το μόνο θέμα που έχω, είναι στο outlook που δεν μου δείχνει τα mail και τους λογαριασμούς. Θυμάμαι ότι ήταν bug αλλα δεν θυμάμαι πως λύνεται. Αν μπορεί κάποιος να μου πει. Επίσης στο store πατάω το κουμπί για ενημερώσεις και δεν φορτώνει όπως πριν. Έτσι κάνει σε όλους?

Υγ. Οι καινούργιοι χάρτες είναι όμορφοι και ταχύτατοι. Ένα μαύρο background να δίνανε μόνο.

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμηση για το νεο Store σημερα. Πολυ ωραια ενημερωση επιτελους εγινε σωστο!

Μου κατεβασε και το Avengers Alliance 2 που δεν μπορουσε να μου κατεβασει τοσο καιρο :p

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ακόμα την fast στο 535. Λογικά σε κάνα μήνα που θα αλλάζουν λιγότερα πράγματα πλέον. Μάλλον κάποιο background process τραβάει την μπαταρία. Αυτό που θα δοκίμαζα είναι να κλείσω το double tap to wake γιατί ακόμα δεν δουλεύει με αξιόπιστη κατανάλωση στα 10αρια και μετά στα background apps θα άρχιζα να τα κλείνω ένα ένα να δω τι φταίει. Επίσης πληροφοριακά να σε ρωτήσω κάτι. Στην λίστα background apps των settings σου έχει διπλοεγγραφές (δηλαδή να δείχνει το ίδιο app σε δύο διαφορετικά σημεία της ίδιας λίστας)?

Hard reset αναγκαστικά, στον φορτιστή έκαιγε το τηλέφωνο... double tap δεν είχα ποτέ. μάλλον το lockscreen την έκανε τη δουλειά, όπως είπα το έχω δει και άλλες φορές να τραβάει μπαταρία.

θα το δω σήμερα και θα αναφέρω νεότερα

Καλησπέρα, έχω ένα 925 με την .318 περασμένη, προσπάθησα να δοκιμάσω την Cortana αλλά όταν πήγα να κατεβάσω την γλώσσα (αγγλικά) έχει μείνει σε ένα μόνιμο downloading. Άλλαξε, γλώσσα, περιοχή, έκανα soft reset, τίποτα εκεί κολλημένο. Ξέρει κανείς τι κάνουμε;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Εβαλα την 15342 και εκτος απο την απουσια του ραδοφωνου ειδα οτι εξαφανιστηκε και ο φακος. Στην επομενη(αναβαθμιση) προβλεπω να αφαιρουν και την αριθμομηχανη.

Μην αφαιρέσουν και τα Windows τελείως και μείνουμε με μάυρη οθόνη... :clap::lol: