tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εχει ελληνικα η νεα redstone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εχει ελληνικα η νεα redstone? Χρησιμοποιώ την συσκευή στα αγγλικά αλλά στο changelog αναφέρεται πως πλέον είναι δυνατό το κατέβασμα πακέτων γλωσσών. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εχει ελληνικα η νεα redstone? Ναι. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημέρα παιδιά μόλις έκανα αναβάθμιση πάντα windows 10 mobile insider στην 14342. Από ότι βλέπω και καταλαβαίνω το κινητό πάει ποιο γρήγορα άνοιγμα εφαρμογών εναλλαγή παραθύρων στις ρυθμίσεις πλέον όλα ανοίγουν ποιο γρήγορα.πρόσθεσαν και το μενού apps for website.Lumia 640 lte. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αν είδες διαφορά στο 640 φαντάσου τι θα γίνει στο 930 (όταν έρθει φυσικά) που ούτως η άλλως πάει σφεντόνα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Απο εικονες που ειδα, το ανασχεδιασμενο store ειναι ενα χαλι και μισο. Ηθελα να ξερα τι τα βγαζουν τα design guidelines. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αν είδες διαφορά στο 640 φαντάσου τι θα γίνει στο 930 (όταν έρθει φυσικά) που ούτως η άλλως πάει σφεντόνα :D Να δεις το 950 XL ... Σαν πύραυλος θα πετάει Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αδερφέ... δεν έχω 950 και δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω... :D Για Windows mobile έχω υπέρ του δέοντος δυνατό τηλέφωνο... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 παιδια ειναι λογικο να μου εχει κολησει στο σηματακι των windows?κατεβασε κανονικα τη 14342 λαο στην εγκατασταση μετα τα γραναζια κολησε εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 παιδια ειναι λογικο να μου εχει κολησει στο σηματακι των windows?κατεβασε κανονικα τη 14342 λαο στην εγκατασταση μετα τα γραναζια κολησε εκει.. Στο windowscentral διάβασα ότι συνέβει και σε άλλους. Συνέχιζε η εγκατάσταση στο παρασκήνιο και έδειχνε το σηματάκι. Κάναν soft reset όταν υπολόγισαν χρονικά ότι πρέπει να είχε τελειώσει η εγκατάσταση και τους έβγαζε μετά το reboot στην αρχική οθόνη με εγκατεστημένο το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στο windowscentral διάβασα ότι συνέβει και σε άλλους. Συνέχιζε η εγκατάσταση στο παρασκήνιο και έδειχνε το σηματάκι. Κάναν soft reset όταν υπολόγισαν χρονικά ότι πρέπει να είχε τελειώσει η εγκατάσταση και τους έβγαζε μετά το reboot στην αρχική οθόνη με εγκατεστημένο το λειτουργικό. ποση ωρα ομως μετα??σε 930 την περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στο windowscentral διάβασα ότι συνέβει και σε άλλους. Συνέχιζε η εγκατάσταση στο παρασκήνιο και έδειχνε το σηματάκι. Κάναν soft reset όταν υπολόγισαν χρονικά ότι πρέπει να είχε τελειώσει η εγκατάσταση και τους έβγαζε μετά το reboot στην αρχική οθόνη με εγκατεστημένο το λειτουργικό. Σε περίπτωση που κάποιος έχει χαμηλή μπαταρία και δει ότι κολλάει στο logo των windows, καλό θα ήταν να συνδέσει την συσκευή στην πρίζα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποση ωρα ομως μετα??σε 930 την περασα έως και 30 λεπτά μπορεί να μείνει εκεί. αν δεν ξεκολλήσει μετά από αυτό, κάνεις soft reset. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ποση ωρα ομως μετα??σε 930 την περασα Μερικοί γράφουν ότι τους πήρε κάνα 40λεπτο. Έχει βγει και ένα ποστ με οδηγίες. http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/143421001-stuck-at-windows-screen-after-install/5685ef2a-e430-4542-a477-11d2224a795a?tm=1463446032831&auth=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Σε περίπτωση που κάποιος έχει χαμηλή μπαταρία και δει ότι κολλάει στο logo των windows, καλό θα ήταν να συνδέσει την συσκευή στην πρίζα. Και γενικά όταν κάποιος αναβαθμίζει το τηλέφωνο του, καλύτερα να είναι συνδεδεμένη στη πρίζα. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Edited May 17, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μόλις έκανα την αναβάθμιση. Δεν μου κόλλησε καθόλου και έγιναν όλα μέσα σε ένα 20λεπτο...! Πρώτες εντυπώσεις, πανέμορφα, με εφέ που ήρθαν από τα WinPh8! Εντυπωσιασμένος. Μου άρεσαν τα νέα μενού, και θέλω να μπώ λίγο στο κλίμα γιατί από ότι είδα, αρχικά δεν υπάρχει η σύνδεση με το Skype. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μόλις έκανα την αναβάθμιση. Δεν μου κόλλησε καθόλου και έγιναν όλα μέσα σε ένα 20λεπτο...! Πρώτες εντυπώσεις, πανέμορφα, με εφέ που ήρθαν από τα WinPh8! Εντυπωσιασμένος. Μου άρεσαν τα νέα μενού, και θέλω να μπώ λίγο στο κλίμα γιατί από ότι είδα, αρχικά δεν υπάρχει η σύνδεση με το Skype. Αξίζει να μπούμε; ούτως ή άλλως και η επίσημη έχει τα προβλήματα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αξίζει να μπούμε; ούτως ή άλλως και η επίσημη έχει τα προβλήματα της. Κοίτα να δείς, εγώ ούτε hard reset δεν θα κάνω, εκτός και αν μου βγάλει κανένα φοβερό πρόβλημα. Έχει κάτσει καλά, προς το παρόν. Δεν ξέρω η μπαταρία πόσο κρατάει όμως, γιατί το έχω στον φορτιστή από όταν τελείωσε. Γενικά κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά, και είναι αρκετά γρήγορο. Μη φανταστείς τεράστιες αλλαγές αφού προς το παρόν, αισθητικές αλλαγές είναι οι περισσότερες που έχω δεί. Υγ. Ωραία η προσθήκη των κουμπιών για μουσική στην Lock Screen Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 lumia 830 με indider fast , το βράδυ κατέβασε την ενημέρωση δεν το είδα και το πρωί κάποια στιγμή μου ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μόλις την έκανα τελειώσανε τα γρανάζια και μετά μαύρο ,έκανα reset , τίποτα ,το έβαλα στο recover tools, το βλέπει αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα . Καμιά ιδέα κάποιος ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 lumia 830 με indider fast , το βράδυ κατέβασε την ενημέρωση δεν το είδα και το πρωί κάποια στιγμή μου ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μόλις την έκανα τελειώσανε τα γρανάζια και μετά μαύρο ,έκανα reset , τίποτα ,το έβαλα στο recover tools, το βλέπει αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα . Καμιά ιδέα κάποιος ευχαριστώ Μήπως εκείνο το βράδυ το είχες εκτός φόρτισης; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 πέρασα και γω την καινούργια. η πιο γρήγορη αναβάθμιση που έγινε ποτέ. τουλάχιστον σε αυτόν το τομέα βελτιώνονται Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 lumia 830 με indider fast , το βράδυ κατέβασε την ενημέρωση δεν το είδα και το πρωί κάποια στιγμή μου ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μόλις την έκανα τελειώσανε τα γρανάζια και μετά μαύρο ,έκανα reset , τίποτα ,το έβαλα στο recover tools, το βλέπει αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα . Καμιά ιδέα κάποιος ευχαριστώ Ποτέ αυτόματες ενημερώσεις... Φαντάσου να είσαι κάπου και να θέλεις το τηλέφωνο και να δεις γρανάζια να γυρίζουν... :mad: Το πέταμα στον τοίχο είναι βέβαιο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εμενα ακομα ειναι κολημενο στο logo..εχει κανει και τρεις επανεκινησεισ μονο του..μου κατεβασε τρεις ενημερωσεις μαζι..αν παιζει καποιο ρολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εμενα ακομα ειναι κολημενο στο logo..εχει κανει και τρεις επανεκινησεισ μονο του..μου κατεβασε τρεις ενημερωσεις μαζι..αν παιζει καποιο ρολο.. Ίσως σε βοηθήσει να επιλύσεις το πρόβλημα σου ακολουθώντας οδηγίες από εδω Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ίσως σε βοηθήσει να επιλύσεις το πρόβλημα σου ακολουθώντας οδηγίες από εδω Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G το εχω κανει..2 φορες κιολας..παλι το ιδιο..ουτε το ρεκοβερυ το αναγνωριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 lumia 830 με indider fast , το βράδυ κατέβασε την ενημέρωση δεν το είδα και το πρωί κάποια στιγμή μου ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μόλις την έκανα τελειώσανε τα γρανάζια και μετά μαύρο ,έκανα reset , τίποτα ,το έβαλα στο recover tools, το βλέπει αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα . Καμιά ιδέα κάποιος ευχαριστώ Δοκίμασε να κανεις soft reset μόνιμα πλήκτρο μείωσης φωνής και power 15sec Η hard reset με τα πλήκτρα βρες το πως στο youtube Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts