tolispao13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 την εβαλε κανενας;;εχει ελληνικα ή μονο αγγλικα οπως οι παλιες;;εχει τους here? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 την εβαλε κανενας;;εχει ελληνικα ή μονο αγγλικα οπως οι παλιες;;εχει τους here? Μόνο αγγλικά, οι here δύσκολα να ξαναέρθουν. Κυρίως bug fixes και μια αλλαγή στα banner notifications. Είναι η bug bash build, για να βρούνε bugs που δεν αναφέρονται στο feedback hub. Μεγάλος όγκος feedback προκειμένου οι επόμενες build να έχουν πολλές διορθώσεις και νέες προσθήκες. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 οποτε μενω με την .218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 οποτε μενω με την .218 Περιμένω και εγώ, πως και πως, πότε θα βγεί μια πιο σταθερή έκδοση για να την περάσω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/04/26/announcing-windows-10-insider-preview-build-14332/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όσοι την χρησιμοποιήσετε να ξέρετε πως δεν υπάρχει αυτόματη φωτεινότητα πλέον,μόνο χαμηλή-μέτρια-υψηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όσοι την χρησιμοποιήσετε να ξέρετε πως δεν υπάρχει αυτόματη φωτεινότητα πλέον,μόνο χαμηλή-μέτρια-υψηλή. Δεν ισχύει αυτό. Αν μπεις στις ρυθμίσεις θα δεις ότι υπάρχει πλέον ξεχωριστό on/off button για την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μόνο αγγλικά, οι here δύσκολα να ξαναέρθουν. Κυρίως bug fixes και μια αλλαγή στα banner notifications. Είναι η bug bash build, για να βρούνε bugs που δεν αναφέρονται στο feedback hub. Μεγάλος όγκος feedback προκειμένου οι επόμενες build να έχουν πολλές διορθώσεις και νέες προσθήκες. Με ελληνικό μενού γίνεταινα έχεις αγγλική Cortana? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με ελληνικό μενού γίνεταινα έχεις αγγλική Cortana? Έτσι "λένε", αλλά χρησιμοποιώ γενικά το κινητό με αγγλικό μενού οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Έτσι "λένε", αλλά χρησιμοποιώ γενικά το κινητό με αγγλικό μενού οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ναι έχεις δίκιο,δεν μ'αρέσει! ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ισχύει αυτό. Αν μπεις στις ρυθμίσεις θα δεις ότι υπάρχει πλέον ξεχωριστό on/off button για την αυτόματη φωτεινότητα. Ναι έχεις δίκιο,προτιμώ το προηγούμενο πάντως. Edited April 27, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι έχεις δίκιο,προτιμώ το προηγούμενο πάντως. Και εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν... Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με 14322 δεν ανοίγει το Hungry Shark evolution Τι κάνω για να μην χάσω τις πίστες; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με 14322 δεν ανοίγει το Hungry Shark evolution Τι κάνω για να μην χάσω τις πίστες; Το ανοίγεις ξανά στην επόμενη αναβάθμιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Cortana αγγλική με ελληνικό μενού εγώ δεν βλέπω τρόπο να υπάρχει να την βάλεις Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το ιδιο και εγω, Ελληνικο μενου αλλα ρυθμισεις η Cortana για γλωσσα.....δεν έχει Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μόλις τώρα μου κατεβάζει μία αναβάθμιση, την 10.0.10586.242. Είμαι σε release preview. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μόλις τώρα μου κατεβάζει μία αναβάθμιση, την 10.0.10586.242. Είμαι σε release preview. Ανακοινώθηκε χθες. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ανακοινώθηκε χθες. Είδα πως δεν το ανέφερε κάποιος πιο πριν και επειδή και εγώ σήμερα το είδα, κάνοντας έτσι απλώς έναν έλεγχο για αναβαθμίσεις και έτσι το έγραψα. Αν και «με τρώει το χέρι» μου για να κατεβάσω τη Redstone, αλλά θα πρέπει να περιμένω για να βγει κάποια πιο σταθερή μιας και το 640XL LTE που έχω, είναι η κύρια συσκευή μου. Τον Ιούνιο, αν δεν κάνω λάθος, δεν θα δοθεί επίσημα η Redstone για τα windows 10; Οπότε κάπου εκεί δεν θα πρέπει να δοθεί και η αντίστοιχη για windows 10 mobile, τουλάχιστον σε insider slow; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Είδα πως δεν το ανέφερε κάποιος πιο πριν και επειδή και εγώ σήμερα το είδα, κάνοντας έτσι απλώς έναν έλεγχο για αναβαθμίσεις και έτσι το έγραψα. Αν και «με τρώει το χέρι» μου για να κατεβάσω τη Redstone, αλλά θα πρέπει να περιμένω για να βγει κάποια πιο σταθερή μιας και το 640XL LTE που έχω, είναι η κύρια συσκευή μου. Τον Ιούνιο, αν δεν κάνω λάθος, δεν θα δοθεί επίσημα η Redstone για τα windows 10; Οπότε κάπου εκεί δεν θα πρέπει να δοθεί και η αντίστοιχη για windows 10 mobile, τουλάχιστον σε insider slow; Μάλλον θα δοθούν μαζί τον Ιούλιο. Πιστεύω μέσα Ιουνίου να έρθουν οι πρώτες σταθερές εκδόσεις. Πάντως και εγώ με το 640ΧL σαν πρώτη συσκευή με την Redstone δεν έχω κάποιο τρομερό θέμα. Σίγουρα δεν είναι σαν το Release Preview, αλλά δεν χάνεις πολλά κατά την γνώμη μου. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μάλλον θα δοθούν μαζί τον Ιούλιο. Πιστεύω μέσα Ιουνίου να έρθουν οι πρώτες σταθερές εκδόσεις. Πάντως και εγώ με το 640ΧL σαν πρώτη συσκευή με την Redstone δεν έχω κάποιο τρομερό θέμα. Σίγουρα δεν είναι σαν το Release Preview, αλλά δεν χάνεις πολλά κατά την γνώμη μου. Σε fast ή σε slow insider την κατέβασες; Ρωτάω επειδή σε slow, δίνονται οι πιο σταθερές σε σχέση με fast, έστω και λίγο αργότερα. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, όπως για παιχνίδια που ανέφερε κάποιος συνφορουμίτης πιο πριν και μπορώ να συνυπάρξω με κάποια, ας πούμε, πιο φυσιολογικά bugs, αρκεί η συσκευή να είναι λειτουργική, τουλάχιστον στο κομμάτι της επικοινωνίας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 εχτές δόθηκε νέα αναβάθμιση για όσους ειναι με την 586.218 και πήγαμε στην 242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τι καινούργιο έχει; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε fast ή σε slow insider την κατέβασες; Ρωτάω επειδή σε slow, δίνονται οι πιο σταθερές σε σχέση με fast, έστω και λίγο αργότερα. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, όπως για παιχνίδια που ανέφερε κάποιος συνφορουμίτης πιο πριν και μπορώ να συνυπάρξω με κάποια, ας πούμε, πιο φυσιολογικά bugs, αρκεί η συσκευή να είναι λειτουργική, τουλάχιστον στο κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι απόλυτα λειτουργική στο μεγαλύτερο μέρος της. Απλά μερικές εφαρμογές δεν ανοίγουν καθόλου, το μενού είναι μισοαγγλικο, και όπως θα διάβασες παραπάνω, απουσιάζει το ραδιόφωνο. Τουλάχιστον στο δικό μου κινητό αυτά ισχύουν. Και μπαταρία χάνει περίπου 10% σε σχέση με την δική σου με την χρήση που κάνω. Δεν σε προτρέπω να την βάλεις γιατί πολλά στραβά μπορούν να συμβούν, αλλά αν όλα πάνε καλά, η συσκευή θα έχει τα παραπάνω "κακά". Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 και όπως θα διάβασες παραπάνω, απουσιάζει το ραδιόφωνο. Αυτό είναι το χειρότερο που γίνεται και πολύ ύπουλο..... :down: :mad: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Τι καινούργιο έχει; δεν βρήκα κάτι νέο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το χειρότερο που γίνεται και πολύ ύπουλο..... :down: :mad: ένας από τους λόγους που πήρα wp ήταν ότι έχουν ραδιόφωνο αν το βγάλουν τώρα δεν βλέπω τον λόγο πλέον να μείνω στα wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts