hatzisnik Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Όλα οκ μέχρι τώρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα Και εγώ την πέρασα και φαίνεται μια χαρά...Ελαφρώς πιο καλή από την προηγούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 φαστ 14936 η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο από πριν. Και ένα κουφό στην φαστ. Σε ένα από τα δυο 640 το πλακάκι της ημέρας μου δείχνει Σάββατο 1. Αν το μεγαλώσω πάει 29-30-1. Οπότε αφού δεν φτιάχνει με τίποτα, έβαλα την εφαρμογή calendar for business που φτιάχνει πλακάκι σε διάφορα χρώματα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) φαστ 14936 η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο από πριν. Και ένα κουφό στην φαστ. Σε ένα από τα δυο 640 το πλακάκι της ημέρας μου δείχνει Σάββατο 1. Αν το μεγαλώσω πάει 29-30-1. Οπότε αφού δεν φτιάχνει με τίποτα, έβαλα την εφαρμογή calendar for business που φτιάχνει πλακάκι σε διάφορα χρώματα και τέλος. το κανει και στο 930 Edited September 30, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μου το έκανε και στο άλλο... Κουφό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Νομίζω ότι τώρα έστρωσε το ημερολόγιο και δείχνει σωστά την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Νομίζω ότι τώρα έστρωσε το ημερολόγιο και δείχνει σωστά την ημερομηνία. έστρωσε από την 1 του μηνός ανεξήγητο γιατί βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παιδιά ποια είναι η διαδικασία να αποχωρήσουμε από insider και να μείνουμε με την τελευταία official; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 τελευταία με τα updates όλο προβλήματα έχει το 535 δεν μπαίνει σε wifi βγάζει συνέχεια no internet ενώ δουλεύει κανονικά , τώρα άρχισε να μην στέλνει τα sms όσο για μπαταριά ούτε συζήτηση με ελάχιστη χρήση κάθε μέρα φόρτιση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδιά ποια είναι η διαδικασία να αποχωρήσουμε από insider και να μείνουμε με την τελευταία official; Περνάς τα 8 από τον υπολογιστή, μετά βάζεις advisor για να μπεις στα 10, και μετά πας αναβάθμιση για την τελευταία στάβλος έκδοση .321 Σε μόλις 4-5 ώρες είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδιά ποια είναι η διαδικασία να αποχωρήσουμε από insider και να μείνουμε με την τελευταία official; Sent from my iPhone using Tapatalk Aναλόγος που είσαι,αν είσαι στην preview τότε μέσα από τις ρυθμίσεις προχώρα σε διαγραφή από insider και θα ακολουθήσεις τις επίσημες,αν έχεις μπει Redstone 2 τότε πας όπως έχει γράψει ο φίλος πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/10/13/announcing-windows-10-insider-preview-build-14946-for-pc-and-mobile/#hs4QzMKS3YU2XBJd.97 Κατεβάζω την 14946 στην οποία λύνεται το θέμα με τον ήχο σε καταγραφή βίντεο που μπορεί να είχαν κάποιοι όπως εγώ,ακουγόταν ένα τσικ-τσικ ενοχλητικό όλη την ώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Νέα έκδοση στο fast ring...Για να δούμε...δεν κατεβαίνει ομως Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με τα τελευταία update που πήρε η κάμερα, έχει και time lapse? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με τα τελευταία update που πήρε η κάμερα, έχει και time lapse? Αφού το έχει δώσει και σε μη insider χρήστες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Νέα έκδοση στο fast ring...Για να δούμε...δεν κατεβαίνει ομως σου ηρθε ; γιατί σε εμένα από το πρωί ειναι στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 σου ηρθε ; γιατί σε εμένα από το πρωί ειναι στο 0% Οχι,,,Κι εμένα στο 0% είναι τοση ώρα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αφού το έχει δώσει και σε μη insider χρήστες.. Όχι, δεν το έδωσε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) "Hey #WindowsInsiders : we know some of you are having trouble with the Mobile download today. We are looking into it." Αυτά πριν κάνα 18ωρο. Δεν έχει ενημερώσει αν φτιάχτηκε το download της νέας build στο fast ring. Update, εντάξει μόλις ενημέρωσε :ninja:. Edited October 20, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Όχι, δεν το έδωσε. Σε μένα πώς ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 "Hey #WindowsInsiders : we know some of you are having trouble with the Mobile download today. We are looking into it." Αυτά πριν κάνα 18ωρο. Δεν έχει ενημερώσει αν φτιάχτηκε το download της νέας build στο fast ring. Update, εντάξει μόλις ενημέρωσε :ninja:. Ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγήκε λύση για την φαστ. Ξεκίνησα να την περνάω. Βγήκε και νέα πριβιού. Την πέρασα στο 532 που μόλις πήρα από το σέρβις με νέα οθόνη (έβγαζε μια κάθετη μαύρη γραμμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγήκε λύση για την φαστ. Ξεκίνησα να την περνάω. Βγήκε και νέα πριβιού. Την πέρασα στο 532 που μόλις πήρα από το σέρβις με νέα οθόνη (έβγαζε μια κάθετη μαύρη γραμμή) ποια ειναι η λύση; εμενα δεν κατεβάζει τιποτα για την ώρα και κολλάνε και τα update από το store ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις διάβασα την λύση τις ms απαράδεκτα πράγματα έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ποια ειναι η λύση; εμενα δεν κατεβάζει τιποτα για την ώρα και κολλάνε και τα update από το store ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις διάβασα την λύση τις ms απαράδεκτα πράγματα έλεος Μην ξεχνάς ότι είσαι σε technical preview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 έκανα ότι στο 930 αλλά φως δεν είδα και από ότι λένε αν δεν πιάσουν η μαιμουδιες πρέπει να κάνεις reset ας μείνει ετσι αρκετά ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ξεχνάς ότι είσαι σε technical preview. τα ξέρω αυτά φιλε μου άλλα όχι και ετσι δεν γινεται να μην μπορεί να δώσει μια λύσει όπως πρέπει η ms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αυτά σε lumia950xl http://i.imgur.com/RKed9zC.jpg Sent from mTalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts