Cynaegeirus Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ... Το καινουργιο store θελει λιγο γυαλισμα γιατι με τις αλλαγες λογικο ειναι οτι δεν εχουν δουλεψει τις λεπτομερειες. Μεχρι το βραδυ θα δω πως θα παει και η μπαταρια αλλα σαν πρωτη εικονα η εκδοση μου δειχνει σχεδον ετοιμη για επισημη χρηση. τα ίδια και εδώ στο 535 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το μενου ειναι ολο στα ελληνικα η οπως ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το μενου ειναι ολο στα ελληνικα η οπως ηταν? Μόλις την έβαλα κι εγώ. Καλή φαίνεται. Ναι στα ελληνικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σε περίπτωση που θέλουμε να βγούμε απο insider και να πάμε στην επίσημη (.318) πως το κάνουμε; Lumia 950 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Με Windows recovery tool? Λέω εγώ τώρα , δεν το έχω κάνει σε 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το recovery tool αν δεν με γελά η μνήμη μου σε πάει ακόμα στα 8.1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το recovery tool αν δεν με γελά η μνήμη μου σε πάει ακόμα στα 8.1 και @montoya_42 Το 950 δεν έχει 8.1 Θα σε πάει λογικά στην .107 των 10αριών, όπως 550άρι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σε πάει στην έκδοση που αγόρασες το κινητό. Σε 950 σε πάει στα 10. Γιατί να γυρίσεις; μόλις τα πέρασα στο 950XL Όμορφα φαίνονται, σφαίρα πηγαίνουν, μπαταρία φεύγει γρήγορα προς το παρόν αλλά δεν έχω κάνει hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 έχεις δίκιο,ααα ρε στραβωμάρα!:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το recovery tool αν δεν με γελά η μνήμη μου σε πάει ακόμα στα 8.1 Ναι. Και το 950 δεν μπορεί να πάει στα 8 αφού ήρθε με 10..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι. Και το 950 δεν μπορεί να πάει στα 8 αφού ήρθε με 10..... ναι εντάξει,δεν διάβασα το μοντέλο είπαμε.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Και έτσι να είναι μετά ακολουθείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σε πάει στην έκδοση που αγόρασες το κινητό. Σε 950 σε πάει στα 10. Γιατί να γυρίσεις; μόλις τα πέρασα στο 950XL Όμορφα φαίνονται, σφαίρα πηγαίνουν, μπαταρία φεύγει γρήγορα προς το παρόν αλλά δεν έχω κάνει hard reset Δεν έχω μπει ακόμα. Απλά πρέπει να σιγουρευτώ πως υπάρχει τρόπος διαφυγής σε περίπτωση που κάτι δεν μου αρέσει (πχ μπαταρία). Το έχω ως κύρια και μοναδική συσκευή και δεν μπορώ λόγω δουλειάς τις δυσλειτουργίες..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και έτσι να είναι μετά ακολουθείς αυτό Αυτό θα με βλέπει "αναβαθμισμένο" και πιθανό να μη με επιστρέψει στην επίσημη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν το έγραψα ακριβώς για σένα αλλά για κάποιον που είπε ότι το recovery tool σε πάει στα 8.1 Αλλά μέχρι να γράψω 2 γραμμες απάντησαν 10 άτομα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν το έγραψα ακριβώς για σένα αλλά για κάποιον που είπε ότι το recovery tool σε πάει στα 8.1 Αλλά μέχρι να γράψω 2 γραμμες απάντησαν 10 άτομα... :lol: γιαυτό το λόγο μπορείς να κάνεις παράθεση στον κάποιον. Το upgrade advisor προφανώς και δεν θα δουλέψει,μόνο το recovery. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η Cortana δουλεύει και χωρίς να είσαι σε US region σωστά; Για ποια κινητά όμως; Γιατί έχω την εντύπωση ότι στα 950-650-550 συνεχίζει να θέλει να είσαι US :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) γιαυτό το λόγο μπορείς να κάνεις παράθεση στον κάποιον. Φίλε μου όταν απαντάω από κάτω δεν κάνω ποτέ παράθεση... εκατό χρόνια μέσα σε φόρουμ προσπαθώ να επικοινωνώ σωστά :D Edited June 2, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 offtopic,δεν πιάνει όπως βλέπεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Mιά χαρά πιάνει , μόλις το έκανες και εσύ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το recovery tool αν δεν με γελά η μνήμη μου σε πάει ακόμα στα 8.1 Όχι σε αυτά που έρχονται με επίσημα τα 10. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Όχι σε αυτά που έρχονται με επίσημα τα 10. Sent from mTalk Κώστας!! εντάξει το είπαμε ήδη τρεις φορές,καλά είναι πιστεύω ε; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mιά χαρά πιάνει , μόλις το έκανες και εσύ...:rolleyes: ότι να ναι..... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Φίλε μου όταν απαντάω από κάτω δεν κάνω ποτέ παράθεση... εκατό χρόνια μέσα σε φόρουμ προσπαθώ να επικοινωνώ σωστά :D Ο highlander είσαι??? :lol: Συμφωνώ αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν μερικά γρήγορα πιστόλια και χάνεται η μπάλα...... Τελικά κατι σίγουρο σε αυτό που ρώτησα;;; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ο highlander είσαι??? :lol: Συμφωνώ αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν μερικά γρήγορα πιστόλια και χάνεται η μπάλα...... Τελικά κατι σίγουρο σε αυτό που ρώτησα;;; recovery tool.τίποτε άλλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ότι να ναι..... Έγραψε ακριβώς κάτω από το ποστ του φίλου, χωρίς παράταξη και καταλάβαμε όλοι ότι απευθύνεσαι σε αυτόν. Γιο αυτό σου είπε πως "έπιασε"..... Υ.Γ. Δεν σε προλαβαίνουμε......:) ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- recovery tool.τίποτε άλλο. Οκ, ευχαριστώ. Τώρα περιμένω εντυπώσεις από μπαταρία για να "ορμήσω"...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 είναι καποιος απο εδώ προγραματιστης? αν ναι μπορει στην τελευταια εκδοση 14356 να κανει deploy την εφαρμογή του στο κινητο? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts