duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν μας αφήσει και άλλο χωρίς βασικές,σωστά γραμμένες εφαρμογές,καλό είναι να μουντζωθούμε μόνοι μας,που τόσο καιρό υπερασπιζόμαστε την m$. Εγώ πάντως πιστεύω πως γίνονται βήματα μπροστά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πως σας ακούστηκε αυτό από το χθεσινό build ότι φέτος δεν είναι ο πυρήνας ανάπτυξης εφαρμογών τα windows phone αλλά τα μηχανήματα από 9 ίντσες μέχρι μεγάλες οθονες/τηλεοράσεις και hololens λέτε πάμε πιο πίσω η απλά θέλει να σπρώξει τα άλλα Επίσης βγήκε παντού το Skype bot εκτός από Windows Phone Μας φάνηκε *****... Κάτι που ήδη δεν πήγαινε καλά, θα πάει λίγο χειρότερα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγώ πάντως πιστεύω πως γίνονται βήματα μπροστά. και εγώ θέλω να το πιστέψω,αλλά πρέπει να δω και κάτι.... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μας φάνηκε *****... Κάτι που ήδη δεν πήγαινε καλά, θα πάει λίγο χειρότερα.. Θα πάει άπατο θες να πεις.. Είπαμε,καλό χρυσό και άγιο,αλλά αν κάνει κανένα αστείο και βάλει πάλι στον πάγο τις εφαρμογές,αντίο καληνύχτα,χαίρετε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τα Win 10 είναι μεγάλο βήμα μπροστά, γνώμη μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τα Win 10 είναι μεγάλο βήμα μπροστά, γνώμη μου. δεν είπαμε το αντίθετο. Αλλά λειτουργικό χωρίς εφαρμογές,κουτσό λειτουργικό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Θα πάει άπατο θες να πεις.. Είπαμε,καλό χρυσό και άγιο,αλλά αν κάνει κανένα αστείο και βάλει πάλι στον πάγο τις εφαρμογές,αντίο καληνύχτα,χαίρετε... Δεν ήθελε να είμαι αυτός που θα το έγραφε ξανά... :lol: Τα Win 10 είναι μεγάλο βήμα μπροστά, γνώμη μου. Μεγάλο βήμα ίσως είναι (έχω πολλές αμφιβολίες προσωπικά), αλλά μισό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα! Υπάρχει καποιο site που μπορούμε να δούμε ποια κινητά έχουν πάρει μέχρι τωρα windows 10;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 και μόνο το γεγονός ότι παραδόθηκε επίσημη έκδοση χωρίς firmware το λειτουργικό ειναι κουτσό ,αυτό ειναι τουλάχιστον παγκόσμια πρωτοτυπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα! Υπάρχει καποιο site που μπορούμε να δούμε ποια κινητά έχουν πάρει μέχρι τωρα windows 10;; Ναι μπες στο επίσημο η δες στα πίσω ποστ.καπου υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 αυτό ειναι τουλάχιστον παγκόσμια πρωτοτυπία ....το ίδιο και η ενοποίηση του λειτουργικού!!!!... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 ....το ίδιο και η ενοποίηση του λειτουργικού!!!!... ;) ....και ίσως να έμενε στα "κομπιούτερ"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Καλησπέρα, θέλω να μου πει αν έχει κανείς άλλος αυτό πρόβλημα με τον Edge στην 14295. Κάθε φορά πριν κλείσω τον Edge κλείνω και ΟΛΕΣ τις καρτέλες που έχω ανοιχτές, αλλά ΚΑΘΕ φορά που τον ξανά ανοίγω και πάω στις καρτέλες, είναι πάλι εκεί...Πρέπει κάθε φορά να πατάω "close all tabs" δυο φορές πριν κλείσω τον Edge. Edit: Και δυο φόρες να πατήσω πάλι μου τις ξανά εμφανίζει, έλεος δηλαδή.... Edited April 1, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πως σας ακούστηκε αυτό από το χθεσινό build ότι φέτος δεν είναι ο πυρήνας ανάπτυξης εφαρμογών τα windows phone αλλά τα μηχανήματα από 9 ίντσες μέχρι μεγάλες οθονες/τηλεοράσεις και hololens λέτε πάμε πιο πίσω η απλά θέλει να σπρώξει τα άλλα Επίσης βγήκε παντού το Skype bot εκτός από Windows Phone Την ανακοινωση της γεφυρας που μετατρεπει win32 εφαρμογες σε UWP δεν την προσεξε κανεις; Οταν -και αν- ανακοινωθει το surface phone, μαζι με το continuum θα ειναι πραγματικα ενας μικρος υπολογιστης τσεπης. Το κακο ειναι οτι θελει χρονο για να μαζευτουν οι developers, και πολυ υπομονη απο μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πως σας ακούστηκε αυτό από το χθεσινό build ότι φέτος δεν είναι ο πυρήνας ανάπτυξης εφαρμογών τα windows phone αλλά τα μηχανήματα από 9 ίντσες μέχρι μεγάλες οθονες/τηλεοράσεις και hololens λέτε πάμε πιο πίσω η απλά θέλει να σπρώξει τα άλλα Επίσης βγήκε παντού το Skype bot εκτός από Windows Phone Υπάρχει και η άλλη άποψη: με χιλιαπλάσιες συσκευές στον τομέα των υπολογιστών και των tablet σε σχέση με τις συσκευές κινητής δεν έχει νόημα να βάλει κανείς τα τηλέφωνα στην αιχμή του δόρατος για να τραβήξει developers. Αν, όμως, βάλει στην αιχμή του δόρατος τις συσκευές πάνω από 9 ίντσες τότε και developers θα τραβήξει αλλά και ο τομέας της κινητής θα ωφεληθεί ελέω Universal Apps... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα από τότε που έβαλα την 14295 μέσω fast μόνο προβλήματα έχω. Πως γυρνάω στην επίσημη 164; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα από τότε που έβαλα την 14295 μέσω fast μόνο προβλήματα έχω. Πως γυρνάω στην επίσημη 164; Ευχαριστώ Έχει πολλά προβήματα ακόμα η redstone, δεν είναι για καθημερινή χρήση. Πρέπει να πας πίσω στα 8.1 μέσω recovery tool και μετά να περάσεις τα δεκάρια είτε μέσω του update advisor είτε μέσω του insider programe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Παίδες να σας ρωτήσω κάτι, ψάχνοντας να βρω τρόπο να καλώ με απόκρυψη παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις τηλέφωνου (settings --> system --> phone) γράφει πάνω πάνω "My phone number" αλλά είναι κενό από κάτω χωρίς ούτε καν κάποιο κουτάκι επιλογή έστω και ανενεργά. Ξέρετε τι παίζει ;; Μήπως είναι θέμα παρόχου, αλλά αφού η συσκευή μου είναι unbranded και την έχω με κάρτα... Ευχαριστώ Edited April 4, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχει πολλά προβήματα ακόμα η redstone, δεν είναι για καθημερινή χρήση. Πρέπει να πας πίσω στα 8.1 μέσω recovery tool και μετά να περάσεις τα δεκάρια είτε μέσω του update advisor είτε μέσω του insider programe. Κατάλαβα θα πέσει δουλειά. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πρεπει να βγει νεα εκδοση αμεσα.. Το 'χαλασμενο' WiFi και η μπαταρια δεν υποφερονται Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ποτε θα βγει νεα εκδοση redstone ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.122 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/02/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10586-122/?OCID=WIP_r_14_Body_ReleasePreview Here are the fixes included in this release: Improved Kanji input experience while using Continuum. Improved the speed in which thumbnails appear for portrait videos. Improved Internet Sharing on select mobile network configurations. Fixed an issue in Microsoft Edge that prevented Word Flow input on some sites. Fixed an issue that previously prevented the option to “Close all Tabs” in Microsoft Edge from closing all open tabs. Improved IMS registration on select mobile network configurations. Fixed an issue where adding your MSA during OOBE would fail and prevent the account from being re-added after the failure. Improved the email sync experiences when connecting to Wi-Fi networks with a captive portal. Improved data connection profiles for dual SIM devices. Updated background processing of multiple changes to improve battery life of devices. Improved quality of video record to SD memory cards. Improved video recording audio in some cases. Improved overall OS reliability, including reliability of the Start screen, app updates, and the Windows Feedback app Improved Alarm reliability. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.122 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/02/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10586-122/?OCID=WIP_r_14_Body_ReleasePreview Here are the fixes included in this release: Improved Kanji input experience while using Continuum. Improved the speed in which thumbnails appear for portrait videos. Improved Internet Sharing on select mobile network configurations. Fixed an issue in Microsoft Edge that prevented Word Flow input on some sites. Fixed an issue that previously prevented the option to “Close all Tabs” in Microsoft Edge from closing all open tabs. Improved IMS registration on select mobile network configurations. Fixed an issue where adding your MSA during OOBE would fail and prevent the account from being re-added after the failure. Improved the email sync experiences when connecting to Wi-Fi networks with a captive portal. Improved data connection profiles for dual SIM devices. Updated background processing of multiple changes to improve battery life of devices. Improved quality of video record to SD memory cards. Improved video recording audio in some cases. Improved overall OS reliability, including reliability of the Start screen, app updates, and the Windows Feedback app Improved Alarm reliability. Ρε φίλε 2 Μαρτίου βγήκε αυτή η Build.... Περσινά ξινά σταφύλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Σε L1520 με 10αρια, δουλεύει σε κανέναν το SensorCore; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 μαλλον θα αργησει να βγει η καινουρια εκδοση redstone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 μαλλον θα αργησει να βγει η καινουρια εκδοση redstone Τίποτα επιβεβαιωμένο, παρά μόνο μια πεποίθηση ενός blogger. Εγώ πιστεύω πως θα βγει αυτήν την εβδομάδα. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts