georgb Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 στα 10ρια, κατα την αναπαραγωγη μουσικης, τα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης δεν δουλευουν οταν ειναι σβηστη η οθονη; στα 8.1 δουλευαν Σε εμενα στα δυο προγραμματα μουσικης που χρησιμοποιω (groove και deezer) δουλευουν κανονικα με κλειστη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ το δοκίμασα με τον ενσωματωμένο music player στα 8.1 και δουλεύει κανονικά η ένταση με σβηστή οθόνη! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 περιεργο, τωρα δουλευουν και σε μενα...μαλλον καποιο κολλημα θα ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 audio routing Μπαίνουν όλα σε σειρά σιγά σιγά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μάλλον σταματάει εδώ η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης και συνεχίζει redstone εκτός αν βρίσκουν κάτι που πρέπει να φτιαχτεί άμεσα και τότε δίνουν κάποιο fix Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μάλλον σταματάει εδώ η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης και συνεχίζει redstone εκτός αν βρίσκουν κάτι που πρέπει να φτιαχτεί άμεσα και τότε δίνουν κάποιο fix Κάπως έτσι θα γίνει. Περιμένουμε να τις πάρουμε και εμείς όταν θα είναι διαθέσιμες πλέον στους insiders. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κάπως έτσι θα γίνει. Περιμένουμε να τις πάρουμε και εμείς όταν θα είναι διαθέσιμες πλέον στους insiders. Κοίτα υπόθεση κάνω γιατί δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίζουν 2 εκδόσης Μόλις πάρεις το firmware λογικά θα πάρεις και redstone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liandim Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα Είμαι με ένα 640xl και έχω κάνει την αναβάθμιση στα 10 με advisor εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Πριν ήμουν insider. Από τότε δεν έχω πάρει κανένα διορθωτικό update. Εάν θέλω να παίρνω τις διορθωτικές αναβαθμίσεις μάλλον πρέπει να ξαναβάλω το insider έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα Είμαι με ένα 640xl και έχω κάνει την αναβάθμιση στα 10 με advisor εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Πριν ήμουν insider. Από τότε δεν έχω πάρει κανένα διορθωτικό update. Εάν θέλω να παίρνω τις διορθωτικές αναβαθμίσεις μάλλον πρέπει να ξαναβάλω το insider έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ. Δεν έχει βγει κάποιο διορθωτικό update. Αν και όταν βγει, θα είναι διαθέσιμο λογικά και χωρίς insider. Ίσως δοκιμαστεί πρώτα στο release preview ring αλλά όπως είπα, αν βγει ποτέ, θα γίνει διαθέσιμο σε όλους (ίσως πάλι μέσω του Update Advisor). Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liandim Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βάζοντας πάλι το insider για να πάρω κάποια release preview ενημέρωση ρισκάρω όπως είναι φυσικό να πάρω και κάποια bugs. Προτείνετε να παραμείνω ως έχει? (χωρίς insider) Το update advisor μπαίνει μόνο στα 8.1? Προσπαθώ να το κατεβάσω στα 10 αλλά μάλλον δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 κατεβενουν σε fast insider redstone lumia 830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 γιατι τρεις αναβαθμισεις? redstone insider fast configuration configuration update το τελευταιο τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βγήκε το Redstone update και για το 640xl!!!Όταν πάω σπίτι λέω να την περάσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βγήκε το Redstone update και για το 640xl!!!Όταν πάω σπίτι λέω να την περάσω.... Και εγώ το σκέφτομαι, αλλά είπα να περιμένω να βγεί μια αρκετά σταθερή έκδοση. Βέβαια έχει ένα σωρό διορθώσεις..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Και εγώ το σκέφτομαι, αλλά είπα να περιμένω να βγεί μια αρκετά σταθερή έκδοση. Βέβαια έχει ένα σωρό διορθώσεις..! Πιστεύω πως θα κάτσει καλά!!!Αν και θα ήθελα και ένα firmware update!!!Θα το βοηθούσε πολύ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κατεβαίνει σε Lumia 535 έχοντας προηγουμένως την .164 μέσω Insider αλλά θα πάρει ώρα μιας και πρέπει να είναι στο 40% η μπαταρίας και είναι στο 13% εμένα... Για να δούμε, αν και όντος ένα firmware θα βοηθούσε, αλλά από ότι διάβασα θα βγει σε όλα τα Rings όταν γίνει διαθέσιμο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πιστεύω πως θα κάτσει καλά!!!Αν και θα ήθελα και ένα firmware update!!!Θα το βοηθούσε πολύ το κινητό. Όντως ισχύει. Διαβάζω όμως ότι στην redstone δεν συνδέεται το Microsoft Band με το κινητό. Αυτός είναι βασικός λόγος να μην την βάλω. Κατά τα άλλα, έχει αρκετά καλούδια, αλλά νομίζω θα περιμένω λίγο..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Όντως ισχύει. Διαβάζω όμως ότι στην redstone δεν συνδέεται το Microsoft Band με το κινητό. Αυτός είναι βασικός λόγος να μην την βάλω. Κατά τα άλλα, έχει αρκετά καλούδια, αλλά νομίζω θα περιμένω λίγο..! Εκ πρώτης όψεως είναι αρκετά πιο αργή από την .164. Δεν το λέω σαν παράπονο αλλά προειδοποιητικά για όσους σκέφτονται να την βάλουν. (L640XL DS) EDIT: Άκυρο παιδιά, ίσως ήταν της στιγμής. Περιέχει αρκετές ευχάριστες προσθήκες χωρίς να χάνει σε απόκριση. Edited March 24, 2016 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) κάνει 5 λεπτά να κατέβει και και ένα μισάωρο για να κάνει εγκατάσταση, άσε που μετά έχει και τα γρανάζια..... αμάν πια....... :mad: Edited March 24, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εκ πρώτης όψεως είναι αρκετά πιο αργή από την .164. Δεν το λέω σαν παράπονο αλλά προειδοποιητικά για όσους σκέφτονται να την βάλουν. (L640XL DS) EDIT: Άκυρο παιδιά, ίσως ήταν της στιγμής. Περιέχει αρκετές ευχάριστες προσθήκες χωρίς να χάνει σε απόκριση. οπως?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εκ πρώτης όψεως είναι αρκετά πιο αργή από την .164. Δεν το λέω σαν παράπονο αλλά προειδοποιητικά για όσους σκέφτονται να την βάλουν. (L640XL DS) EDIT: Άκυρο παιδιά, ίσως ήταν της στιγμής. Περιέχει αρκετές ευχάριστες προσθήκες χωρίς να χάνει σε απόκριση. Μη μας μπριζώνεις τόσο άσχημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και μόλις έστρωσα και το skype, να λειτουργεί..! :p :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 οπως?????? επιλογή για δόνηση όταν απαντάται η κλήση σου που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στις συσκευές που βγήκαν με 8.1. Φυσικά το feedback hub. Διορθώσεις όσον αφορά την αποθήκευση των βίντεο που βγάζεις στην κάρτα sd. Γρηγορότερο word flow και πολλά τέτοια ψιλοπράγματα που αναφέρονται αναλυτικά εδώ και εδώ Μη μας μπριζώνεις τόσο άσχημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και μόλις έστρωσα και το skype, να λειτουργεί..! :p :p Μην αγχώνεσαι, το κινητό δουλεύει ρολόι. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 επιλογή για δόνηση όταν απαντάται η κλήση σου που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στις συσκευές που βγήκαν με 8.1. Φυσικά το feedback hub. Διορθώσεις όσον αφορά την αποθήκευση των βίντεο που βγάζεις στην κάρτα sd. Γρηγορότερο word flow και πολλά τέτοια ψιλοπράγματα που αναφέρονται αναλυτικά εδώ και εδώ Δεν μιλαω για την 8.1 αλλά για την 10586 σε σχέση με αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Δεν μιλαω για την 8.1 αλλά για την 10586 σε σχέση με αυτη Αναφέρονται όλα στα λινκ που σου έδωσα. Είναι προσθήκες σε σχέση με την 10586. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αναφέρονται όλα στα λινκ που σου έδωσα. Είναι προσθήκες σε σχέση με την 10586. οκ στον edge πως βάζεις extentions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts