HellasVagabond Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Και εμενα μου το ειπε αλλα την εγραψα κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ki egw......alla ela pou den mporw na trexw se agwnes...ti na kanw? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dBpanos (19 Δεκ. 2004 , 09:45) ki egw......alla ela pou den mporw na trexw se agwnes...ti na kanw? Αυτό το μήνυμα σου το βγάζει στην αρχή. Γιατί και καλά εσύ είχες τόσο καιρό το αυτοκίνητό της και τώρα το θέλει πίσω η που.τ.... :p Πρέπει να πας και να διαλέξεις ένα δικό σου αυτοκίνητο. Δεν θυμάμαι που. Νομίζω στο πράσινο κυκλάκι. Όνομα δεν θυμάμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ίσως να μην είναι πολύ σχετικό αυτό που θέλω να ρωτήσω, αλλά πιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιισω για να κάνω "αντίγραφα ασφαλείας" στα δυο cd του nfsu2? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 ρε παιδια τι διαφορα εχουν τα vevel 2 hydravliks απο τα level 3? νομιζο οτι και με τα 2 το αμαξι χοροπηδαει αλλα μονο μια μερια του. πως γινεται να χοροπηδαει και το εμπρος κ το πισω μερος ταυτοχρονα? εγω με τα πληκτρα H και J δεν μπορεσα να το κανω.... επισης το τερματησα στο 80% και τωρα τρεχω στους υπολοιπουσ αγωνες απο το worldmap αλλα δεν πληρονωμαι... ξερει κανεις γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Hyundai Veyron επέλεξα εγώ. :) Τελείωσαν όλα τα upgrades, έχει επάνω 3 unique upgrades και... σαρώνει... Είμαι στο 68% και βαριέμαι... Γίνεται τίποτα συνταρακτικό παρακάτω; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (20 Δεκ. 2004 , 03:20) Είμαι στο 68% και βαριέμαι... Γίνεται τίποτα συνταρακτικό παρακάτω; Μπα.... Οn line ψιλολέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (17 Δεκ. 2004 , 10:18) Πάτα F4... ;) οκ... έχω φτάσει 27% και ήδη έχω αρχίσει να το ψιλοβαριέμαι... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CmP Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 egatestisa to NFSU2 Demo se ena pc kai tin wra pou fortwne to menu tou paixnidiou tremoepaize h othoni kai anasvinan ta grafika.Ti mporei na ftaiei?? H karta grafikwn pou exei to pc einai GForce FX 5200 ... Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αναβάθμισε τους drivers της nVidia... :whistle: Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Οποιος εκανε μεγαλυτερο ας το postαρει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 410.000 αλλα δεν το εχω σωσει γμτ Θα δω απο τα stats μηπως φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnjohn Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 RE PAIDIA TO CORSA POS TO ENERGOPOIOYME EXO KATEBASEI TO AMAXI APO TO NET ALLA DEN TO ENERGOPOIEI MESA STO PAIXNIDI XERETE TIPOTA????? Παράθεση JoHnJoHn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnjohn Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Y.S AXO TIN EUROPE EKDOSI KAI TO CORSA EINAI STIN USA Παράθεση JoHnJoHn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 johnjohn μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post, μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/image/edit.gif για να αποφύγεις τα συνεχόμενα posts. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Παιδιά κατεβάζω τώρα μια έκδοση που υποτίθεται είναι ιταλική [Pc Game - ΙΤΑ]. Αυτό σημαίνει πως όλα στο παιχνίδι είναι στα ιταλικά; Δεν θα μπορώ να αλλάξω με κάποιον τρόπο την γλώσσα; Εννοώ δηλαδή 1. Έχει μέσα στο παιχνίδι επιλογή αλλαγής γλώσσας; 2. Θα πρέπει να ψάξω να βρώ τα αντίστοιχα english language files; 3. Δεν γίνεται τίποτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Ολο ιταλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Κριμα στο κατεβασμα :( Δεν εχει τπτ language files ή καμια πατέντα να κάνω ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Δυστυχως οχι απο οσο ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Anyway θα το παίξω μέχρι να το παρω απο εναν φίλο μου στα αγγλικά και θα το συνεχίσω με τα ίδια savegames... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αμφιβαλλω αν θα δουλευουν εφοσον θα εχουν σωθει στην ιταλικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Τελικά το παιχνίδι είναι στα αγγλικα!!!! :D Το έπαιζα για κανα 2ωρο τώρα και ειμαι στο 6% :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiNSTEiN Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Και να μην είναι στα αγγλικά το παιχνίδι μπορείς να του αλλάξεις γλώσσα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Λοιπον...εδω εχω επισυναψει το μεγαλυτερο score που εχω πετυχει σε drift... και μαλιστα με Audi A3...(!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως γινετε η νυχτα μερα?εχω ψαξει settings alla tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts