Jump to content

Need for Speed UnderGround 2

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 584
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος louigi_gr (23 Νοέ. 2004 , 20:29)

Ρε παιδιά εγκατεστησα το παιχνιδι εβαλα και το C**** και μόλις παω να το τρεξω μου πεταει μηνυμα λαθους speed2.exe has encountered a problem and need to close... κλπ κλπ... Εχω κατεβασει απειρα speed2.exe απο megagames και δεν παιζει κανενα! Επίσης παρολο που προσπαθω να εγκαταστησω την εκδοση 9.0c του DirectX δεν κανει τιποτε και παραμενει εγκατεστημενη η 9.0b! Τί μπορ.ω να κανω έχω απελπιστει. Υπόψιν οτι εχω εγκατεστημενα τα Windows XP Prp SP2 se ΑΜD Athlon 64 3000 me 1Gb Ram και κάρτα γραφικων NVidia GeForceFX 5200 (ακυρη ε??). ;Έχετε κάποια λύση?

Φιλε μου, για το πρωτο δεν ξερω να βοηθησω. Εγω το εχω σπασμενο, χωρις cr***. Για το directx, αφου εχεις το SP2 λογικα επρεπε να ειναι περασμενο η τελευταια εκδοση. Τουλαχιστον σε εμενα, με καθαρη εγκατασταση, το ειχε απο την αρχη.

Η δικιά μου εμπειρία ήταν η εξής: Είχα το NFSU2 με το γνωστό crk στην έκδοση που εγκαθιστά από τα cd. Είχα αυτό το πρόβλημα όμως με τα γραφικα. Έτσι αποφάσισα να κάνω όλα τα γνωστά κόλπα με τη σειρά μήπως και το φτιάξω (drivers, v1.1, DX9.0c). Λόγω SP2 οι DX9.0c ήταν εγκατεστημένοι. Drivers είχα βάλει σε nVidia τους 61.xx (δεν θυμάμαι), οπότε κάνω την ανάβαθμιση σε 1.1. Όταν ξαναβάζω το ***** ως δια μαγείας δεν παίζει (δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα στην οθόνη). Τότε έκανα αναβάθμιση σε 66.93 και όλα καλά. Το συμπέρασμα είναι ότι με έκδοση 1.1 μόνο οι 66.93 μου παίζανε (όσοι έχουν nVidia και προβλήματα ας τους δοκιμάσουν).

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 (24 Νοέ. 2004 , 03:23)

sto ps2 exei corsa apo thn arxh...me ayto pezw mexri to 60% poy eime kai petaei!

Και στο PC με Corsa ξεκίνησα και συνεχίζω με αυτό και φεύγω κάτι Skyline για πλάκα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (24 Νοέ. 2004 , 21:24)

Και στο PC με Corsa ξεκίνησα και συνεχίζω με αυτό και φεύγω κάτι Skyline για πλάκα...

Πως γινεται αυτο?? :o :o

Μαλλον εχουμε διαφορετικη εκδοση..

Στο δικο μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ corsa!!

Ξερει κανεις κατι παραπανω??

Mάλλον έχετε *****arismenes εκδόσεις, που εχει ξεκλείδωτα κρυφά αμάξια...
http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/reply.gif

Δηλαδή κυκλοφορούν 2 εκδόσεις του παιχνιδιού????

+ τα διαφορετικά αυτοκίνητα είναι η μόνη διαφορά?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ρε παιδια, ειμαι στην τριτη πιστα, εχω παρει το Α3 και το status μου λεει 100% αλλα δεν προχωραει. Τι πρεπει να κανω?

To Provlima telika to elysa kanontas Format. Twra to paixnidi paizei teleia xwris kanena kolhma kai me grafika sto full. Telika to SP2 paizei na einai ligo vlameno an skefteite oti se syndyasmo me ton AMD 64 den mou etrexe sxedon tipota ektos an evaza compatibility mode h an ekleina to DEP. Telos pantwn meta to format perasa kai to linuxaki mou kai twra to mhxanhma metraei opws epishs kai to Need for Speed!

Epishs Viper eimai 100% sigouros oti to DirectX htan to 9.0b ka8ws otan etrexa to DXDIAG afto mou edeixne. To periergo sthn olh ypo8esh htan oti otan prospa8ousa na valw to 9.0c elege oti olan teleiwsan epityxws alla sto DXDIAG epemene oti exw to 9.0b! Poly pi8ano na htan kolhma twn Windows.Aaaaa re Microsoft.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι

Γιατι εχουν βαλει το παλιο Golf GTI και οχι το καινουριο??? :blink:

Και κατι ακομα.Εμενα εκτος απο τα υπολοιπα αυτοκινητα εχει και ενα Polo και ενα Civic type R :confused: Πως εγινε αυτο παλι???

Το παιχνιδι το εχει και ενας φιλος μου αλλα δεν τα εχει αυτα τα 2 αυτοκινητα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kentoner2000 (25 Νοέ. 2004 , 21:27)

Ρε παιδια να ρωτησω κατι

Και κατι ακομα.Εμενα εκτος απο τα υπολοιπα αυτοκινητα εχει και ενα Polo και ενα Civic type R :confused: Πως εγινε αυτο παλι???

Τελικα, απο οτι φαινεται η Ευρωπαικη εκδοση ειναι διαφορετικη απο την Αμερικανικη. Ουτε σ'εμενα υπαρχουν Polo και Type R.

παιδιά μπορείτε να μου δώσετε καμία διευθυνση κοντά στο κέντρο της αθήνας για να το πάρω σε copy!!! :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kentoner2000 (25 Νοέ. 2004 , 21:37)

Πως θα δω ποια εκδοση εχω?(Ευρωπαικη-Αμερικανικη)

Ουτε που ξερω. Ισως απο τα αμαξια... :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kentoner2000 (25 Νοέ. 2004 , 21:27)

Ρε παιδια να ρωτησω κατι

Ρε γαμωτο ουτε Corsa,ουτε polo,ουτε type r εγω... :wacko:

louigi_gr και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! format έκανα για να παίξει αλλά ΑΞΙΖΕ! :p
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

παιδια εγω εχω το γνησιο παιχνιδι και το corsa το εχει απο την αρχη.Τα αλλα αυτοκινητα ξεκλειδωνουν σιγα-σιγα απ οτι καταλαβα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pank (26 Νοέ. 2004 , 00:18)

παιδια εγω εχω το γνησιο παιχνιδι και το corsa το εχει απο την αρχη.Τα αλλα αυτοκινητα ξεκλειδωνουν σιγα-σιγα απ οτι καταλαβα.

Το εχω τερματισει και δεν βγαινει κανενα απο τα προαναφερομενα αυτοκινητα.Ισως φταιει το οτι το πηρα απο ''μαγαζακι'' 5-6 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια... :o

Παιδιά κοίταξα σε διάφορα sites που έχουν κριτικές και reviews για το παιχνίδι και φυσικά αναφέρουν και την λίστα με τα αμάξια. Κλειδωμένα και ξεκλείδωτα. Σε καμιά λίστα δεν υπάρχει το Corsa. Μιλάμε πάντα για PC.