Jump to content

Ulefone Be Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου βγηκε κατω απο 120 τωρα δεν ξερω τι χρεωνει η ταπεζα σου.Απλα 133 ειναι κλεψιμο της τραπεζας σου.Αντε να παρει 2-3% η τραπεζα για το συναλλαγμα.

αν δω μονο πιστευω . κατω απο 120 δεν το πιστευω. επισης εγω ειχα και δευτερο καπακι . μια η αλλη μου βγηκε.

απο βδομαδα θα το εχω το τηλεφωνο.

• Απαντήσεις 786
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

UleFone

5 Φεβρουαρίου στις 5:19 π.μ. ·

Letter of apology

We are sorry that we mentioned that our phones uses Sony camera in our disclosed product information. It is a mistake made by our official when we were doing marketing promotion. Although Sony camera technology is widely used for a varies of phone cameras, our camera indeed is not Sony.

We sincerely do apologize here for it, and we have corrected it on our official website and other websites, and promise the same problem won't happen again.

Please superise us. We are sure to be more serious on our product information in future.

Tελικα η καμερα ειναι 8 megapixel OV8865..... θα ειναι χειροτερη της SONY ?? θα εχουμε το βραδυ θεμα με τις νυχτερινες λήψεις....το προηγουμενο που ειχα sony xperia m2 dual ειχε 8 megapixel καμερα ΧΑΛΙΑ!!!

Επιπλεον το κινητο ακομα δεν μου το εχουν στειλει...μπορω να ακυρωσω την παραγγελια λέτε? ειτε σε αυτούς....είτε μεσω paypal με κάποιο τρόπο?? αμα η καμερα ειναι ********* και πιξελιαζει δεν το θελω...

Edited by geostamp

η υποθεση κινητο και νυχτερινες φωτο ειναι πονεμενη ιστορια, εδω ακριβα κινητα και δεν κανουν δουλεια

εστειλα μηνυμα στην geekbuying να κανουν refund....

μαλλον αυριο θα μου απαντησουν...

το θεμα ειναι οτι αυτοι το χρεωσαν 127 euro αλλα πλήρωσα και άλλα 12 ευρώ μέσω paypal...

θα πάρω όλο το ποσό πίσω??

ξέρει κανενας?

ενταξει αυτο που εκανη η Ulefone λέτεται κοινως μπινια!!!

στο elephone p3000s το ελεγε οτι ειναι omvision 8 megapixels και το ειχα απορριψει....το ιδιο θα εκανα και σε αυτο...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

@geostamp

- υπαρχει κουμπι τροποποιησης μηνυματος αντι 2 μηνυματων

- και με την αλλη καμερα, παλι ειναι vfm

Μα ειλικρινά...... είναι μερικές φορές να απορείς.

Δίνετε 120ε. και ζητάτε να έχει επάνω φωτογραφική μηχανή, που από μόνη της θα κάνει πιο πολλά από το κινητό.

Κάποια στιγμή, πρέπει να ξέρεις και τι πληρώνεις, και για πιο λόγο το πληρώνεις.

Κινητό (ναι, για τηλέφωνο μιλάμε), με 120ε, και όλα όσα έχει μέσα το Be Pro, απλά δεν βρίσκεις.

Φαντάζομαι, ότι αν το κύριο κριτήριό σου είναι η φωτογραφική μηχανή, θα πρέπει να απευθυνθείς σε άλλη κατηγορία τιμών.

Θεωρώ δεδομένο, ότι στην κατηγορία τιμής του Be Pro, δεν θα βρείς και τίποτα το συνταρακτικό σε κάμερα (συν όλα τα υπόλοιπα που έχει μέσα).

Τουλάχιστον, όχι ακόμα..... αν περάσει κανένας μισός χρόνος ακόμα..... με την ταχύτητα που αλλάζουνε τα δεδομένα στους Κινέζους, μπορεί να βλέπουμε στα στάνταρ τους..... τα αντίστοιχα Note4.

Μα ειλικρινά...... είναι μερικές φορές να απορείς.

Μα ειλικρινά ειναι μερικές φορές να απορείς .......

οτι Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

και ο κατασκευαστης ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ οτι η συσκευη του εχει τον ταδε φακό

πριν πουλησει ουτε μια συσκευη

και αφου πουλησε 7000 τεμαχια σε μια βδομαδα μονο

βγηκε και ζητησε συγνώμη γιατι έκανε "λάθος"

και ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ του δεν εχει τον φακο ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ εξαρχης διαφημιζε.

Ε ναι ειναι λαθος των πελατων του που άλλα αγορασανε και αλλα θα παραλάβουνε.

Αυτο είναι δολος.

Μα ειλικρινά ειναι μερικές φορές να απορείς .......

οτι Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

και ο κατασκευαστης ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ οτι η συσκευη του εχει τον ταδε φακό

πριν πουλησει ουτε μια συσκευη

και αφου πουλησε 7000 τεμαχια σε μια βδομαδα μονο

βγηκε και ζητησε συγνώμη γιατι έκανε "λάθος"

και ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ του δεν εχει τον φακο ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ εξαρχης διαφημιζε.

Ε ναι ειναι λαθος των πελατων του που άλλα αγορασανε και αλλα θα παραλάβουνε.

Αυτο είναι δολος.

Ο σχολιασμός δεν έγινε επι του "λάθους" που έκανε η Ulefone. Αυτό είναι κατακριτέο, και δεν το συζητάει κανείς!!!

Ο σχολιασμός έγινε για το τι μπορείς να απαιτείς από ένα κινητό των 120ε-130ε. Αφού βεβαίως μαθεύτηκε ότι το κινητό δεν έχει φακό SONY. Όχι όμως ότι αυτό δεν το κάνει και πάλι, ίσως το καλύτερο VFM κινητό αυτήν την στιγμή.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Ο σχολιασμός δεν έγινε επι του "λάθους" που έκανε η Ulefone. Αυτό είναι κατακριτέο, και δεν το συζητάει κανείς!!!

Ο σχολιασμός έγινε για το τι μπορείς να απαιτείς από ένα κινητό των 120ε-130ε. Αφού βεβαίως μαθεύτηκε ότι το κινητό δεν έχει φακό SONY. Όχι όμως ότι αυτό δεν το κάνει και πάλι, ίσως το καλύτερο VFM κινητό αυτήν την στιγμή.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, δίκιο έχεις, αλλά συμφωνώ με τον prodromosfan επίσης. Το ότι έχει €120 είναι άσχετο με το τι χαρακτηριστικά έχει. Η Ulefone αποφάσισε να το δώσει €120 με "Sony" κάμερα.

Ναι η συσκευή είναι πολύ καλή για €120 και λογικό να μην έχει παντού τοπ σπεκς. Το θέμα είναι ότι εμείς οι καταναλωτές με το πορτοφόλι μας λέμε την άποψή μας. Θα έπρεπε λοιπόν να μην το αγοράσει κανείς μετά από αυτό το "λάθος", μέχρι να αλλάξει πορεία. Δεν είναι δυνατόν να εξαπατάς έτσι τους πελάτες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, δίκιο έχεις, αλλά συμφωνώ με τον prodromosfan επίσης. Το ότι έχει €120 είναι άσχετο με το τι χαρακτηριστικά έχει. Η Ulefone αποφάσισε να το δώσει €120 με "Sony" κάμερα.

Ναι η συσκευή είναι πολύ καλή για €120 και λογικό να μην έχει παντού τοπ σπεκς. Το θέμα είναι ότι εμείς οι καταναλωτές με το πορτοφόλι μας λέμε την άποψή μας. Θα έπρεπε λοιπόν να μην το αγοράσει κανείς μετά από αυτό το "λάθος", μέχρι να αλλάξει πορεία. Δεν είναι δυνατόν να εξαπατάς έτσι τους πελάτες.

Και θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λές!!!

Και πάλι όμως...., όπως είπα, μετα την ανακοίνωση από την Ulefone, παραμένει ένα -αν όχι το καλύτερο- VFM κινητό.

Προ της ανακοίνωσης, ήτανε too good to be true (με την έννοια ότι το αγόραζες με κλειστά μάτια).

Μετά, έγινε ότι προείπα.

Όμως, σχετικά με την Ulefone, αλλά, και την συμπεριφορά της, δεν νομίζω κανείς να κάθετε να το συζητήσει. Και οπωσδήποτε, πρόκειτε για εξαπάτηση των καταναλωτών (με ότι σκέψεις σου βάζει για το τι άλλο μπορεί να ανακαλύψεις στην πορεία!).

Όμως, ξαναδιευκρινίζω, μιλάμε για την συσκευή, και όχι για την "απάτη".

παιδια η κάμερα 8 megapixerls omvision έχει διαφορα με σονυ 13 megapixels....

και στην τελικη έδωσα 139 .... το coolpad f1 κάνει 120 και έχει καλύτερη κάμερα...

και στην τελική όλα τα κινέζικα είναι vfm!!

εσύ μπορείς να το θεωρείς vfm γιατί μπορεί ξέρω εγω να πάρει lolipop.....εγώ θέλω λίγη καλύτερη κάμερα....

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακόμα δεν μου απαντήσανε παρεπιπτόντως....

να το πω στην paypal λέτε?

παιδια η κάμερα 8 megapixerls omvision έχει διαφορα με σονυ 13 megapixels....

και στην τελικη έδωσα 139 .... το coolpad f1 κάνει 120 και έχει καλύτερη κάμερα...

το f1 εχει €120 αλλα δεν εχει 4g, εχει μονο 8gb rom, εχει μικροτερη μπαταρια κτλ.

οπως και να 'χει, αν δεν το θες κινησου οσο πιο συντομα με το paypal.

επικαλεσου οτι το προϊον δεν ειναι αυτο που παρηγγειλες και παραθεσε την ανακοινωση της εταιριας

που εχει μεταγενεστερη ημερομηνια απο αυτη της παραγγελιας.

ενταξει ευκολο ήταν...τους πιεζω.....αλλά ήδη περάσαν και ημερολογιακα 15 ημέρες και ακόμα δεν μου δώσανε tracking number!!! δεν το έχουν διώξει ακόμα το κινητό!!! απαραδεκτο σαιτ....απαραδεκτη και η εταιρεια η Ulefone...

η απαιτηση μου έγινε δεκτή απο geekbuying...θα μου βάλουν τα λεφτά πίσω...τωρα δεν ξέρω αν μου βάλουν τα 127 που μου χρεωσε το σαιτ ή και τα 139 που μου χρέωσε τελικά η paypal...

ευχομαι για εσας που το περιμένετε ότι καλύτερο...

Όχι Sony η κάμερα... Πήραμε τις παραγγελίες όμως...

Πού αλλού να έχουν κλέψει; Ίσως στην μπαταρία; Μπορεί να βρεθεί με ένα ζύγισμά της.

Αλλά μήπως και η οθόνη δεν είναι LG; Μόνο με αποσυναρμολόγηση μπορεί να φανεί.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Όχι Sony η κάμερα... Πήραμε τις παραγγελίες όμως...

Πού αλλού να έχουν κλέψει; Ίσως στην μπαταρία; Μπορεί να βρεθεί με ένα ζύγισμά της.

Αλλά μήπως και η οθόνη δεν είναι LG; Μόνο με αποσυναρμολόγηση μπορεί να φανεί.

Το τηλεφωνο μου ηρθε σημερα το μεσημερι Ελλαδα.

Δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου ομως.

Σκεφτομαι να κανω ενα μερικο refund μεσω paypal στο gearbest για τη λανθασμενη περιγραφη καμερας.

Ποια η γνωμη σας αξιζει να προσπαθησω ή οχι ;

Σκεφτομαι να κανω ενα μερικο refund μεσω paypal στο gearbest για τη λανθασμενη περιγραφη καμερας.

Είτε το κρατάς είτε ζητάς επιστροφή χρημάτων και το στέλνεις πίσω.

Είτε το κρατάς είτε ζητάς επιστροφή χρημάτων και το στέλνεις πίσω.

Μερικη επιστροφη λες να αρνηθουν .

Το εχω κανει παλια και ζητησα 10 δολλαρια και ο πωλητης στο ebay μου τα επεστρεψε.

Παλι λαθος στα χαρακτηριστικα ηταν.

Αλλα δεν ηταν κινητο.

Μερικη επιστροφη λες να αρνηθουν .

Το εχω κανει παλια και ζητησα 10 δολλαρια και ο πωλητης στο ebay μου τα επεστρεψε.

Παλι λαθος στα χαρακτηριστικα ηταν.

Αλλα δεν ηταν κινητο.

Μέσω paypal δε νομίζω να γίνεται.

Σε απευθείας διαπραγματεύσεις υπό την απειλή (ευγενικά) επιστροφής της συσκευής με dispute στο paypal, ίσως....

Κι εγώ το έχω παραγγείλει και απογοητεύτηκα.

Πάντως θα το καταπιώ λόγω διαδικασίας, μιας και πάλι είναι super value for money.

Αν ήταν από κατάστημα Ελλάδα-Ευρώπη, σίγουρα θα τους το είχα τρίψει στη μούρη.

Πάντως δε πρέπει να τα χώνουμε στα καταστήματα.

Είναι καθαρά @@ του κατασκευαστή.

Μέσω paypal δε νομίζω να γίνεται.

Σε απευθείας διαπραγματεύσεις υπό την απειλή (ευγενικά) επιστροφής της συσκευής με dispute στο paypal, ίσως....

Κι εγώ το έχω παραγγείλει και απογοητεύτηκα.

Πάντως θα το καταπιώ λόγω διαδικασίας, μιας και πάλι είναι super value for money.

Αν ήταν από κατάστημα Ελλάδα-Ευρώπη, σίγουρα θα τους το είχα τρίψει στη μούρη.

Πάντως δε πρέπει να τα χώνουμε στα καταστήματα.

Είναι καθαρά @@ του κατασκευαστή.

Σε αυτο που λες οτι φταιει ο κατασκευαστης συμφωνω 100%

Μαλλον και εγω τελικα δεν θα κανω τιποτα , αλλωστε δεν φταιει το gearbest ισα ισα ειναι απο τα καλυτερα για εμενα sites.

Παντως το ειχα κανει παλιοτερα οπως εγραψα μεσω paypal (dispute) , ζητησα μερικο refund και εγραψα τι ποσο θελω.

Μου απαντησε ο πωλητης οτι δεχεται και οντως μου επεστρεψε το ποσο που ζητησα.

Τελος παντων.

Η uleFone το διαφήμισε έτσι, δεν φταίει το κατάστημα, αφού και αυτοί περιέγραφαν ότι ανέφερε σε όλους η εταιρία.

Ίσως να ζητούσες κάποιο αξεσουάρ...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Και εγώ συμφωνώ ότι δεν φταίει το κατάστημα , ότι specs τους έδωσαν τα ανέβασαν, καθαρή :X της uleFone. Συμφωνώ πάντως με τον moderator μας και θα το καταπιώ και εγώ γιατί είναι value for money και δεν πρόκειται να βρούμε άκρη με την uleFone.
Mi Note 3