Jump to content

Μετατροπή βίντεο (π.χ. AVI) σε 3GP ή MPEG4 για κινητά (και αντίστροφα)

kantiman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα ενα divx

αλλα σε φετα δεν παιζει ηχο..

ο οποιος ειναι mp3/64/44100

τι format πρεπει να εχει;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 4 months later...
Εχω το κινητο της Νοκια 7610[Αγορα το 2004].Εχω τραβηξει καμποσα βιντεο στο χωριο τωρα το καλοκαιρι,μικρα βεβαια-3λεπτα ή 5λεπτα.Επειδη θελω να τα μεταφερω στο πισι & μετα να τα κανω DVD,υπαρχει καποιο προγραμμα καταλληλο? Ειναι της μορφης 3GP.Ευχαριστω πολυ.

• 6 months later...
Καλησπέρα. Έχω αποθηκευμένα κάποια βίντεο στο κινητό μου σε μορφή .3gp και θέλω να τα μετατρέψω σε .wmv ώστε να παίζουν με wmp. Ενώ κάνω κανονικά τη μετατροπή με τον converter που έχω, η εικόνα του βίντεο "τρέχει" πιο γρήγορα από τον ήχο. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις να κάνω ώστε να συγχρονιστούν? Υποθέτω πρέπει να αλλάξω τα fps ή το bitrate αλλά μετά από κάποιες δοκιμές δεν κατάφερα τίποτα. :O

• 2 months later...
Υπαρχει τροπος να μετατραψω καποια βιντεο κλιπ απο ντιβιντι(τα γνωστα αρχεια vob) σε mp3 (με οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα) >>????

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

το youtube downloader εχει καλο ενσωματωμενο converter που κανεις απο οτι αρχειο θες σε οτι αρχειο θες με time cut

το youtube downloader εχει καλο ενσωματωμενο converter που κανεις απο οτι αρχειο θες σε οτι αρχειο θες με time cut

το ΛΕΣ γενικα για το θεμα ετσι;; γιατι στη δικη μου περιπτωση απο πανω δεν γινεται καθως δε μετατρεπει αρχεια vob

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• 2 months later...
ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να μετατρεψω ενα αρχειο video mswmm (windows movie maker) σε οτι διποτε αλλο αρχειο ωστε να ανεβει στο facebook???

μπορεις να μου πεις ακριβος την διαδικασια?? και αν σου ειναι δυσκολο πες μου αν ξερεις βεβαια ενα προγραμμα ωστε να μετατρεψω το αρχειο..αλλα καποιο σιγουρο γιατι τα αλλα που δοκιμασα δεν το δεχονται καν στο browse...

• 4 months later...
  • 3 months later...

Προσπαθώ να μετατρέψω ένα avi σε 3gp

Δοκίμασα μερικά προγράμματα που προτείνονται αλλά δεν είναι free και είναι δύσκολα στη χρήση (για έναν άσχετο... )

Το xilisoft αν δεν κάνεις εγγραφη (not free) σου μετατρέπει 3 λεπτά από όλο το βίντεο.

Το super εκτός του ότι αργεί υπερβολικά, όταν φτάνει περίπου στη μέση του αρχείου βγάζει error.

Το μόνο ευκολόχρηστο που βρήκα είναι αυτό

http://www.alivemedia.net/3gp-video-converter.htm

Το πρόβλημα ΚΑΙ σε αυτό είναι ότι αν δεν κάνεις εγγραφή (not free...) σου μετατρέπει μόνο το 60% του βίντεο.

Υπάρχει λοιπόν ένα πρόγραμμα free και εύκολο στη χρήση για avi to 3gp????????

Edited by kostas_v

• 2 weeks later...

Μου κάνει εντύπωση που ούτε ένας δεν έδωσε λύση ;)

Το έψαξα και βρήκα τελικά το πρόγραμμα που μετατρέπει σε 3gp μορφή ολόκληρο το αρχείο, σχετικά γρήγορα, απλό στη χρήση και είναι free!

Dvdvideosoft

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μετατρέψω βίντεο (mpeg,mpg,wmv) σε 3gp για το κινητό??

ConvertXtoDVD3 χρησιμοποιω εγω ειναι πολυ καλο και μετατρεπω τα βιντεα του κινητου μου απο 3gp σε μορφη dvd και μου τα αντιγραφει σε dvd και τα σβηνω απο το κινητο και τα εχω στο dvd.

Απαγορεύονται τα links σε παράνομο λογισμικό, το αντίστοιχο post αφαιρέθηκε.

• 3 weeks later...

Καλησπερα

Ειμαι καινουριο μελος.Εχω ενα ΝΟΚΙΑ 5800 και θελω να βαλω καποια βιντεο απο τον υπολογιστη που ειναι σε Μορφη .avi στο κινητο μου..πως μπορω να τα βαλω και να παιζουν?με τι προγραμμα μπορω να τα μετατρεψω?

Ευχαριστω

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 2 weeks later...
Δοκιμαστε και αυτο http://download.cnet.com/Pazera-Free-Video-to-iPod-Converter/3000-2194_4-10813481.html δεν θελει εγκατασταση ειναι και Free και τα κανει σε mp4 ειναι και καλυτερο απο το 3gp και το υποστηριζουν σχεδον ολες οι συσκευες αλλα πρεπει να κανετε ρυθμισεις για εχετε καλη ποιοτητα βιντεο και επεισης (για τους αρχαριους)μην κοιτατε επειδη λεει το προγραμμα to Ipod ειναι κανονικα mp4 απλως εχει επιλογες για ipod για μεγαλες αναλυσεις κλπ αλλα θα κανετε εσεις τις ρυθμισεις για αναλυση κλπ και αμα τοιχον θελετε βοηθεια για το τι ρυθμισεις να κανετε πειτε μου. Edited by KnightRider1

εδω και πολυ καιρο εχω το ANY VIDEO CORVETER δεν θυμαμαι πως το ειχα βρει.....λογικα αν το βαλετε στο google θα το βγαλει εχει παρα πολλα format video