cca Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αυτή η ιστορία με τις μπάντες μπερδεύει τον κόσμο και το εκμεταλλεύονται επιτήδειοι Κινέζοι κι όχι μόνο. Βέβαια αν αλλάζετε κινητά σαν τα πουκάμισα δε θα σας ενοχλήσει πολύ αλλά αν θέλετε να το κρατήσετε τουλάχιστον 2 χρόνια, τότε προσοχή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 [/color]H 2100 δεν είναι το 3g στην Ελλάδα ? Για κανε λίγο μια αναλυση αν μπορείς ,τι παιζει με τις μπάντες για να καταλάβουμε όσοι δεν το έχουμε ψαξει. Άμα δεις στην υπογραφή μου γράφω πιες μπάντες παίζουν σε πια δίκτυα. Απλά κάποιες είναι κοινές σε 2g, 3g, 4g. είναι το αγορασμένο φάσμα που έχουν οι εταιρίες για να κάνουν εκπομπή. Φυσικά θέλει προσοχή γιατί πχ οι εκδόσεις που είναι Αμερική πιάνουν την 800 (20 για εμάς) αλλά για εκεί είναι η μπάντα 18. σου προτεινω να ριξεις μια ματια http://en.wikipedia.org/wiki/GSM_frequency_bands http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks http://www.worldtimezone.com/gsm.html Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Στείλε αν θέλεις μου το link του amazon να το ρίξω μια ματιά τώρα που έχω λίγο χρόνο. Όχι η 20 είναι στα 800mhz είναι αυτή που ελευθερώθηκε σε όλη την Ευρώπη από την ψηφιακή τηλεόραση. την ήθελαν όλα τα δίκτυα για να δώσουν μεγαλύτερη κάλυψη στην Ευρώπη στο lte για αυτό και μας ζόριζαν και εμάς να κάνουμε την διαδικασία. Έχουν αγοράσει φάσμα όλες. Η 800 έχει μεγαλύτερη κάλυψη και η 2600 σε πολύ πυκνές περιοχές αφού μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους συνδρομητές ταυτόχρονα. Μέχρι στιγμής όλοι δουλεύουν στην 1800 μπάντα νο3 που είχαν αγορασμένο φάσμα από παλιά όλες. Το lte+ παίζει σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μπάντας αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή. Απλά δεν έχει και πολύ νόημα γιατί έτσι και αλλιώς ποτέ δεν πρόκειται να δει κάποιος τα 300mbps που λέει. έχουμε δοκιμάσει αρκετά τηλεφωνά στην δουλειά .... Σου έστειλα πμ. Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Άμα δεις στην υπογραφή μου γράφω πιες μπάντες παίζουν σε πια δίκτυα. Απλά κάποιες είναι κοινές σε 2g, 3g, 4g. είναι το αγορασμένο φάσμα που έχουν οι εταιρίες για να κάνουν εκπομπή. Φυσικά θέλει προσοχή γιατί πχ οι εκδόσεις που είναι Αμερική πιάνουν την 800 (20 για εμάς) αλλά για εκεί είναι η μπάντα 18. σου προτεινω να ριξεις μια ματια http://en.wikipedia.org/wiki/GSM_frequency_bands http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks http://www.worldtimezone.com/gsm.html Ενδιαφέροντα link, βλέπω άρχισαν να παίζουν και στα 2600 ήδη. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αυτή η ιστορία με τις μπάντες μπερδεύει τον κόσμο και το εκμεταλλεύονται επιτήδειοι Κινέζοι κι όχι μόνο. Βέβαια αν αλλάζετε κινητά σαν τα πουκάμισα δε θα σας ενοχλήσει πολύ αλλά αν θέλετε να το κρατήσετε τουλάχιστον 2 χρόνια, τότε προσοχή. Όπως το είπες ακριβώς ... πχ το zenfone της κίνας πιάνει μόνο την 3 και την 7 (1800/2600). Τα ποιο πολλά huawei πιάνουν την 3/1 (1800/2100) που η 2100 δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ στην Ευρώπη για 4g (προφανώς είναι πολύ φορτωμένη από το 3g). Την έχει πατήσει πολύ κοσμάκης. Για αυτό ρωτάς οπού μπορείς και το ψάχνεις για να μην την πατήσεις. Ποιο σημαντικό είναι να πιάνεις την 800 (band 20) πάρα να πιάνεις 4g+ που δεν πρόκειται ποτέ να δεις αυτήν την ταχύτητα στην πράξη. Πολλοί άλλο αγοράζουν και άλλο φτάνει στα χέρια τους. Δεν το έχουν ψάξει και μετά γρινιάζουν γιατί του τάδε έπιανε εκεί και το δικό τους όχι κλπ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 To zenfone 2 που ειδες ότι πιανει και την μπάντα 20 ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) To zenfone 2 που ειδες ότι πιανει και την μπάντα 20 ? απο την επισηση σελιδα της asus της ιταλιας που τα πουλαει μεσω amazon.it http://www.asus.com/it/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/specifications/ Connectivity Technology WLAN 802.11a / b / g / n / ac USB V4.0 Bluetooth, NFC Dual Micro SIM card SIM1 Support2G / 4G SIM2 Support2G Dual SIM Dual Active Network Standard UMTS / WCDMA / TD-SCDMA / TDD-LTE / FDD-LTE Data Rate: HSPA +: UL 5.76 / DL 42 Mbps DC-HSPA +: UL 5.76 / DL 42 Mbps LTE Cat4: UL 50 / DL 150 Mbps 2G: EDGE / GPRS / GSM 850/900/1800/1900, 3G: WCDMA: 850/900/1900/2100 4G: LTE-FDD: (WW version) 2100MHz (1) / 1900MHz (2) / 1800MHz (3) / 1700MHz AWS ( 4) / 850MHz (5) / 2600MHz (7) / 900MHz (8) / 800MHz (20) α και πιάνει και 3g στα 42mbps έχουν τα περισσότερα κινέζικα με mediatek μονο 21 και της huawei (όχι όλα τα μοντέλα). Τα μόντεμ της intel είναι πολύ δυνατά σε τέτοια θέματα. Α και είναι η έκδοση που πιάνει παντού και Αμερική. Η asus πάντα πάει κόντρα στις εταιρίες κινητής της Ευρώπης με τα δικαρτα της. Ιδιαίτερα με το dual active. Απλά στα καινούργια μοντέλα με τον qualcomm τα ******* και αυτή με το θέμα του dual active και των χαμηλότερων επιδόσεων σε σχέση με τους intel. Edited June 3, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Νομίζω ότι και το Elephone p7000 πιάνει την band 20. Αν είναι και dual active είναι καλή περίπτωση. Το είδες καθόλου ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Νομίζω ότι και το Elephone p7000 πιάνει την band 20. Αν είναι και dual active είναι καλή περίπτωση. Το είδες καθόλου ? δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση asus με elephone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Νομίζω ότι και το Elephone p7000 πιάνει την band 20. Αν είναι και dual active είναι καλή περίπτωση. Το είδες καθόλου ? Λα τα τηλέφωνα με mediatek δεν μπορούν να είναι dual active. Το p7000 είναι ανάλογα dual stand by. Το Elephone είναι μια κινέζικη μπούρδα με πολλά προβλήματα. Έχουν πάρει γνωστοί μου και το πήρανε το χάπι. :) Dual active που πιάνει και την band 20 (800) μόνο το Asus. Αλλά 4g που δεν πιάνουν την 20 λόγο ότι είναι για την κινέζικη αγορά είναι τα Huawei 6, 6plus, mate 7. Και το κακό με τα huawei είναι ότι ψήνουν από ακτινοβολία οι δικαρτες αφού δεν υπόκεινται ούτε στην ευρωπαϊκή ούτε στην Αμερικάνικη νομοθεσία. Το Zenfone 2 είναι κλάσης ανώτερο σε όλα τα επίπεδα από το elephone. Edited June 3, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Λα τα τηλέφωνα με mediatek δεν μπορούν να είναι dual active. Το p7000 είναι ανάλογα dual stand by. Το Elephone είναι μια κινέζικη μπούρδα με πολλά προβλήματα. Έχουν πάρει γνωστοί μου και το πήρανε το χάπι. :) Dual active που πιάνει και την band 20 (800) μόνο το Asus. Αλλά 4g που δεν πιάνουν την 20 λόγο ότι είναι για την κινέζικη αγορά είναι τα Huawei 6, 6plus, mate 7. Και το κακό με τα huawei είναι ότι ψήνουν από ακτινοβολία οι δικαρτες αφού δεν υπόκεινται ούτε στην ευρωπαϊκή ούτε στην Αμερικάνικη νομοθεσία. Το Zenfone 2 είναι κλάσης ανώτερο σε όλα τα επίπεδα από το elephone. Σου ξαναειπα οτι το honor 6 plus εχει πολυ χαμηλο sar. Θελω και μια χαρη οταν με το καλο παραλαβεις να κανεις μια συγκριση με του φιλου σου που εχει το honor plus Και γιατι δεν υποκεινται σε καμια νομοθεσια?? Αφου εκδιδουν τιμες sar κανονικα Edited June 3, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Στα συγκριτικα βιντεακια που υπαρχουν στο youtube πολυ μουντη μου φαινεται η οθονη..οσοι το εχουν μπορουν να μου πουν ??και για την εκδοση 4gb/32gb υπαρχει καποιο εμπιστο μαγαζι να το αγορασουμε?αξιζει η αγορα αυτου του κινητου?εμπειρια χρησης εννοω.. Γενικες ερωτησεις θα μου πειτε απλα ψαχνω πληροφοριες γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και ενα αλλο κινητο. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Σου ξαναειπα οτι το honor 6 plus εχει πολυ χαμηλο sar. Θελω και μια χαρη οταν με το καλο παραλαβεις να κανεις μια συγκριση με του φιλου σου που εχει το honor plus Και γιατι δεν υποκεινται σε καμια νομοθεσια?? Αφου εκδιδουν τιμες sar κανονικα Πάντως το μοντέλο το tl10 (6plus dual active) που έχει o φίλος μου στο manual δεν γράφει sar τον ρώτησα. Αυτός θυμάται ότι όταν το αγόρασε έλεγε στο site του πωλητή για SAR Ευρώπης head 0,67 και body 1 και κάτι. Θα το ψάξω στην ευρωπαϊκή επιτροπή συμμόρφωσης μπας και βρω την πραγματική μέτρηση. Το κακό με την huawei είναι δύσκολο να βρεις τις τιμές sar. Ούτε τις αναγράφουν στο manual. Πάντως το plus είναι το μόνο που έχει χαμηλό sar σε σχέση με τα άλλα huawei που είναι super hi. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Στα συγκριτικα βιντεακια που υπαρχουν στο youtube πολυ μουντη μου φαινεται η οθονη..οσοι το εχουν μπορουν να μου πουν ??και για την εκδοση 4gb/32gb υπαρχει καποιο εμπιστο μαγαζι να το αγορασουμε?αξιζει η αγορα αυτου του κινητου?εμπειρια χρησης εννοω.. Γενικες ερωτησεις θα μου πειτε απλα ψαχνω πληροφοριες γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και ενα αλλο κινητο. Απο amazon.it για να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο! Πουλάει το ευρωπαϊκό μοντέλο απο την asus την ιταλική μην μπλεξεις με κινεζικα δεν βγαζεις άκρη με τι μοντελα κ rom εχουν κυκλοφορει της ντιτ το κάγκελο αλλα λενε αλλα στέλνουν αλλα εννοούν. Εγω το εχω ενα μηνα το κινητο παιδιά ειναι value for money δεν κολλαει πουθενα lte πιανει μια χαρα η κάμερα εφτιαξε γενικα το συνιστώ με τα χίλια! Παιρνεις μια συσκευή για 3 χρονια ευκολα! Εχει στιβαρή κατασκευη η οθωνη ειναι μια χαρα φωτεινή μια χαρα δουλευουν κ οι δυο καρτες μαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 http://pocketnow.com/2015/06/03/idol-3-vs-zenfone-2 συγκριτικό με idol 3 που φοράει το sony imx 214 λέει ότι βγάζει χειρότερες φωτό από το zenfone. Σιγά σιγά το γυρνάνε όλοι μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware για την κάμερα. Και σκέφτεται ότι τον sony imx 214 τον φοράνε αρκετά flasgships. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Απο amazon.it για να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο! Πουλάει το ευρωπαϊκό μοντέλο απο την asus την ιταλική μην μπλεξεις με κινεζικα δεν βγαζεις άκρη με τι μοντελα κ rom εχουν κυκλοφορει της ντιτ το κάγκελο αλλα λενε αλλα στέλνουν αλλα εννοούν. Εγω το εχω ενα μηνα το κινητο παιδιά ειναι value for money δεν κολλαει πουθενα lte πιανει μια χαρα η κάμερα εφτιαξε γενικα το συνιστώ με τα χίλια! Παιρνεις μια συσκευή για 3 χρονια ευκολα! Εχει στιβαρή κατασκευη η οθωνη ειναι μια χαρα φωτεινή μια χαρα δουλευουν κ οι δυο καρτες μαζι! Απο αποψη μπαταριας??4-5 ωρες οθονη τις βγαζει??νομιζω στην κατηγορια αυτη των 200 με 300 ευρω δεν υυπαρχει αντιπαλος του.απλα διαβαζω αρνητικα με μπαταρια οιονη,καμερα δεν με ενδιαφερει και με την lollipop 5.0.2.με την 5.1 διαβαζω οτι ολα τρεχουν οκ. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παραπανω βγαζει λιωνω με boom beach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Απο αποψη μπαταριας??4-5 ωρες οθονη τις βγαζει??νομιζω στην κατηγορια αυτη των 200 με 300 ευρω δεν υυπαρχει αντιπαλος του.απλα διαβαζω αρνητικα με μπαταρια οιονη,καμερα δεν με ενδιαφερει και με την lollipop 5.0.2.με την 5.1 διαβαζω οτι ολα τρεχουν οκ. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.που την ειδατε βρε παιδια την 5.0.2 και την 5.1 ; Και η τελευταια WW 2.17 που κυκλοφορει, ειναι Lolipop 5.0. Εκτος αν δεν βλεπω καλα ...... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 που την ειδατε βρε παιδια την 5.0.2 και την 5.1 ; Και η τελευταια WW 2.17 που κυκλοφορει, ειναι Lolipop 5.0. Εκτος αν δεν βλεπω καλα ...... Φιλε μου δεν ξερω ποια φορανε τα asus γιατι δεν το εχω ..απλα οτι διαβαζω απο ξενα φορουμ για το κινητο.λενε οτι με την 5.0.2 η καμερα εγινε καλυτερη και λοιπα... Εκτος αν πουλανε τρελα. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Φιλε μου δεν ξερω ποια φορανε τα asus γιατι δεν το εχω ..απλα οτι διαβαζω απο ξενα φορουμ για το κινητο.λενε οτι με την 5.0.2 η καμερα εγινε καλυτερη και λοιπα... Εκτος αν πουλανε τρελα. Ασχετοσύνη πουλάνε... Android 5.0 παραμένει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ασχετοσύνη πουλάνε... Android 5.0 παραμένει.Ακριβως, η τελευταια αναβαθμιση βασιζεται οντως στην 5.0 :shifty: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ακριβως, η τελευταια αναβαθμιση βασιζεται οντως στην 5.0 :shifty: Ναι η 5.0 είναι! Η κάμερα έφτιαξε κάπως δηλαδή θέλει δουλειά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πάντως το μοντέλο το tl10 (6plus dual active) που έχει o φίλος μου στο manual δεν γράφει sar τον ρώτησα. Αυτός θυμάται ότι όταν το αγόρασε έλεγε στο site του πωλητή για SAR Ευρώπης head 0,67 και body 1 και κάτι. Θα το ψάξω στην ευρωπαϊκή επιτροπή συμμόρφωσης μπας και βρω την πραγματική μέτρηση. Το κακό με την huawei είναι δύσκολο να βρεις τις τιμές sar. Ούτε τις αναγράφουν στο manual. Πάντως το plus είναι το μόνο που έχει χαμηλό sar σε σχέση με τα άλλα huawei που είναι super hi. Το παρέλαβα σήμερα το Honor 6 plus . Η απάντηση από την επίσημη Huawei Greece sto facebook. Huawei Device Greece Καλημέρα Γιώργο, Η υψηλότερη τιμή του SAR για το συγκεκριμένο τύπο Συσκευής (Pine-L00) που έχει υποβληθεί σε δοκιμές στο αυτί είναι 0,284 W/kg και για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα είναι 0,464 W/kg. Και στο βιβλιαράκι αναφέρει ακριβώς τα ίδια. Σορρυ για το offtopic Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Το παρέλαβα σήμερα το Honor 6 plus . Η απάντηση από την επίσημη Huawei Greece sto facebook. Huawei Device Greece Καλημέρα Γιώργο, Η υψηλότερη τιμή του SAR για το συγκεκριμένο τύπο Συσκευής (Pine-L00) που έχει υποβληθεί σε δοκιμές στο αυτί είναι 0,284 W/kg και για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα είναι 0,464 W/kg. Και στο βιβλιαράκι αναφέρει ακριβώς τα ίδια. Σορρυ για το offtopic Καταρχήν καλοφάγωτο .... :) Άρα η συσκευή σου είναι άλλο μοντέλο. Το Pine-L00 δεν είναι του φίλου μου σίγουρα. Δεν κοιτάς λίγο στο manual και τις μπάντες που υποστηρίζει να πάω να τις καταχωρίσω στο θέμα με τα dual active κινητά που έχω φτιάξει ώστε να βοηθηθούν και άλλοι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416900 Σήμερα η asus αναβάθμισε σε 5άρι android τα tablet της. Μπράβο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 4, 2015 by impreza_sti Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καταρχήν καλοφάγωτο .... :) Άρα η συσκευή σου είναι άλλο μοντέλο. Το Pine-L00 δεν είναι του φίλου μου σίγουρα. Δεν κοιτάς λίγο στο manual και τις μπάντες που υποστηρίζει να πάω να τις καταχωρίσω στο θέμα με τα dual active κινητά που έχω φτιάξει ώστε να βοηθηθούν και άλλοι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416900 Και το δικο μου ειναι το PE-TL10. Απλά η απάντηση απο τη Huawei έλεγε για το μοντέλο αυτό. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts