Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την δεύτερη sim δεν βλέπω να έχει το εικονίδιο για ρύθμιση όπως έχει για την πρώτη, ξέρει κάνεις κάτι ; δεν μου δουλεύει και πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμισω κάτι.

Αν τις αλλάξω δεν θα εχω data απο όσο γνωρίζω αφού η sim2 δεν έχει data

Σε εσάς έχει μενού για την δεύτερη sim ;

Ποση ωρα κανει να το φορτώσει?

Τόσο γρήγορα! Καλά εγώ το βάζω πάντα το βράδυ οπότε δεν έχω πρόβλημα.

http://i68.tinypic.com/312dc95.jpg

Επισημη ανακοίνωση για android 6.....

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=55960&extra=page%3D1&mobile=2

και στα ελληνικά ....

http://androidhellas.com/2015/11/16/asus-anavathmiseis-marshmallow/

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σε εσάς έχει μενού για την δεύτερη sim ;

Για την δεύτερη sim δεν βλέπω να έχει το εικονίδιο για ρύθμιση όπως έχει για την πρώτη, ξέρει κάνεις κάτι ; δεν μου δουλεύει και πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμισω κάτι.

Αν τις αλλάξω δεν θα εχω data απο όσο γνωρίζω αφού η sim2 δεν έχει data

όχι δεν έχει ούτε σε εμένα αυτό το εικονίδιο.. Αλλά τι θέλεις να ρυθμίσεις από εκεί;

Η τελευταία φορά που πάτησα σε αυτό το μενού ήταν σε εποχές wap :lol::lol:

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Εχω μια κάρτα απο planetsim επειδή έχει σε 200 χωρες δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις. Έχει μια διαδικασία στο σάιτ που πρέπει να κάνω για να μπορώ να πάρω, οι εισερχόμενες δουλεύουν κανονικά αλλά δεν μπορώ εγω να τη χρησιμοποιήσω. Έιμαι με το σύστημα "call back ". Οπότε έτσι μου κάνει άχρηστο το "δικαρτο "

Εχω μια κάρτα απο planetsim επειδή έχει σε 200 χωρες δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις. Έχει μια διαδικασία στο σάιτ που πρέπει να κάνω για να μπορώ να πάρω, οι εισερχόμενες δουλεύουν κανονικά αλλά δεν μπορώ εγω να τη χρησιμοποιήσω. Έιμαι με το σύστημα "call back ". Οπότε έτσι μου κάνει άχρηστο το "δικαρτο "

αν την βαλεις στην sim1 και κανεις τις ρυθμισεις μηπως και τις κρατησει το τηλεφωνο;

Φαντάζομαι ότι δεν έχουμε αυτό το εικονίδιο επειδή η sim2 είναι μονο για κλήσεις. Σε άλλα δικαρτα τηλέφωνα το έχω δει και για τις 2 sim.

Δεν είμαι σίγουρη για αυτό που σου λέω, μια υπόθεση κάνω

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Μόνο για κλήσεις θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις... θα το δοκιμάσω

Βλέπω την deluxe Θηκη στο eshop.... http://www.e-shop.gr/asus-zenfone-2-ze551ml-view-flip-cover-deluxe-silver-p-TEL.025498

Μπας και δεν ειναι αυθεντική ?

Τελικά σήμερα με ενημέρωσε το eshop ότι δεν υπάρχει η γκρί :(:(

Υπάρχει μόνο η χρυση.... την έχει κανείς να μου πεί ποσο χάλια χρώμα είναι :p:p ?

Τελικά σήμερα με ενημέρωσε το eshop ότι δεν υπάρχει η γκρι :(:(

Υπάρχει μόνο η χρυσή.... την έχει κανείς να μου πεί ποσο χάλια χρώμα είναι :p:p ?

H μόνη διαφορά είναι το καπάκι. Πάρε μια θήκη αυθεντική οπού το καπάκι βγαίνει. Η δική μου πλέον είναι μαύρη....

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μήπως ξέρει κανείς γιατί το Bluetooth που συνδέεται με το σύστημα του αυτοκινήτου δεν βγάζει αναγνώριση κλήσης στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ στην οθόνη του κινητού εμφανίζεται κανονικά; Το ίδιο συμβαίνει αν καλέσω κάποιον, στο κινητό όλα καλά στο αυτοκίνητο δεν......

Ενώ το Samsung που είχα πριν δούλευε κανονικά.

Επίσης το κλείδωμα μοτίβο σε εμένα λειτουργεί κανονικά, δηλαδή σε κάθε ξεκλείδωμα εμφανίζεται, στης γυναίκας μου λειτούργησε μια μέρα κανονικά και σήμερα όποτε το θυμάται.....

Καμμιά ιδέα γι'αυτό;

Edited by islanderfi

Μήπως ξέρει κανείς γιατί το Bluetooth που συνδέεται με το σύστημα του αυτοκινήτου δεν βγάζει αναγνώριση κλήσης στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ στην οθόνη του κινητού εμφανίζεται κανονικά; Το ίδιο συμβαίνει αν καλέσω κάποιον, στο κινητό όλα καλά στο αυτοκίνητο δεν......

Ενώ το Samsung που είχα πριν δούλευε κανονικά.

Εμένα συμβαίνει το ανάποδο. Με το Samsung S5 που είχα δεν.... Τώρα με το Asus όλα κανονικά. Δε ρίχνεις μια αποσύνδεση και μετά ξανασυνδέσου μπας και στρώσει;

Αποστόλης

Θα το κάνω αλλά δεν νομίζω να βγει τίποτα, εκει που δουλεύει καλά είναι αν πληκτρολογίσω το νούμερο στο πληκτρολόγιο του αυτοκίνητου και καλέσει εμφανίζει το όνομα αμέσως.

H μόνη διαφορά είναι το καπάκι. Πάρε μια θήκη αυθεντική οπού το καπάκι βγαίνει. Η δική μου πλέον είναι μαύρη....

Στη deluxe είναι όλη το ίδιο χρώμα... Τελικά βρήκα σε φωτό τη χρυσή.... :cry: όπως το περίμενα χάλια

http://s9.postimg.org/ipi09ptp7/asus_zenfone_2_view_flip_cover_nfc_deluxe_nfc_of.jpg

Και είχα χαρεί ότι βρήκα την αυθεντική απο Ελλάδα και σε νορμάλ τιμή :(

ρε παιδια μας κοροιδευουν στο eshop;

ολο παραλαμβανουμε σημερα και παραλαμβανουμε σημερα μου λενε και τιποτα εδω και μερες...

Μας δουλευουν

να ρωτησω κατι παιδια?

αυτη τη στιγμή η καλύτερη περίπτερωση αγοράς του είναι αν κατάλαβα απο το ιταλικό amazon? 268 euro

και δεν εχει τελωνειο ΦΠΑ κτλπ? το έχω βάλει στο μάτι αλλα απο ελλάδα είναι απλησίαστο και απο κίνα το φοβάμαι...

http://www.amazon.it/gp/product/B013E2FJF6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A1WU3K4JDI8B77

να ρωτησω κατι παιδια?

αυτη τη στιγμή η καλύτερη περίπτερωση αγοράς του είναι αν κατάλαβα απο το ιταλικό amazon? 268 euro

και δεν εχει τελωνειο ΦΠΑ κτλπ? το έχω βάλει στο μάτι αλλα απο ελλάδα είναι απλησίαστο και απο κίνα το φοβάμαι...

http://www.amazon.it/gp/product/B013E2FJF6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A1WU3K4JDI8B77

Αυτο που λες το πήρα απο κινα στα 200 ευρω απο minideal και μάλιστα 32gb όχι 16gb αν προσέξεις τα χαρακτηριστικά του ειναι με τον 3560 επεξεργαστή στα 1.8

Edited by GIGA

ρε παιδια μας κοροιδευουν στο eshop;

ολο παραλαμβανουμε σημερα και παραλαμβανουμε σημερα μου λενε και τιποτα εδω και μερες...

Μας δουλευουν

Από e-shop που περιμένω κι εγώ να παραλάβουν μου είπαν 24/11.

Αυτο που λες το πήρα απο κινα στα 200 ευρω απο minideal και μάλιστα 32gb όχι 16gb αν προσέξεις τα χαρακτηριστικά του ειναι με τον 3560 επεξεργαστή στα 1.8

Και ο πωλητής δεν είναι το amazon, ως κερασακι στη τούρτα :)

Όχι απαραίτητα! Το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά ακλουθείς την διαδικασία που αναφέρει ο andre74. Σε κάθε περίπτωση όμως ο υπολογιστής που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να σου κάνει αυτόματα εγκατάσταση των driers της συσκευής. Διαφορετικά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του Asus Android USB Driver χειροκίνητα όπως περιγράφεται στο οδηγό εγκατάστασης.

τελικα δεν μου παιρνει το zip με καμια παναγια.

κανω ολη την διαδικασια, βλεπει το κινητο κανονικα οταν φτανω στην εντολη adb sideload μου βγαζει μνμ οτι δεν μπορει να διαβασει το zip. τι να πω εχω κανει τα παντα

Στη deluxe είναι όλη το ίδιο χρώμα... Τελικά βρήκα σε φωτό τη χρυσή.... :cry: όπως το περίμενα χάλια

http://s9.postimg.org/ipi09ptp7/asus_zenfone_2_view_flip_cover_nfc_deluxe_nfc_of.jpg

Και είχα χαρεί ότι βρήκα την αυθεντική από Ελλάδα και σε νορμάλ τιμή :(

Αλλάζει όλο το καπάκι το πίσω μαζί με την θήκη. Αν αγοράσεις την μαύρη θα γίνει όλο μαύρο.... Ξεκουμπώνει η υπάρχουσα και κουμπώνει η άλλη....

Παράγγειλε την από Ιταλία σε 3 ημέρες θα είναι Ελλάδα.

Edited by cmvr