nek4d Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ανεβηκε το επισημο WW_2.20.40.139 update στην asus http://www.asus.com/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 OTA Update είναι οι αυτόματες ενημερώσεις μεσω wifi. Ο οδηγός αναφερεται στην διαδικασία manually update με την μέθοδο ADB Fastboot Tool. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβάστε τον οδηγό και θα καταλάβεις.. Οπότε τα καινούρια firmware θα τα περνάμε manually ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Οπότε τα καινούρια firmware θα τα περνάμε manually ? Αν το εχεις μετρατρεψει εσυ σε ww, τα περνας χειροκινητα, το λεει και ο οδηγος. Δεν ειναι δα και τιποτε φοβερο. (Οσοι εχουν αγορασει εξ'αρχης ww, περνανε αυτοματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αν το εχεις μετρατρεψει εσυ σε ww, τα περνας χειροκινητα, το λεει και ο οδηγος. Δεν ειναι δα και τιποτε φοβερο. (Οσοι εχουν αγορασει εξ'αρχης ww, περνανε αυτοματα). Εντάξει, δεν είναι θέμα αλλά γιατί αυτό ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σαν να κρατάει η μπαταρία περισσότερο με τη νέα αναβάθμιση ή λάθος κάνω; πήρα και ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να το αδειασω για να τον δοκιμασω όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά λέμε τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Φιλαρακι επειδή δεν υποστηρίζει ασύρματη φορτηση παρε κ αυτο εδω για να μην παει χαμένος ο φόρτιστης http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221926497569&alt=web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Φιλαρακι επειδή δεν υποστηρίζει ασύρματη φορτηση παρε κ αυτο εδω για να μην παει χαμένος ο φόρτιστης http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221926497569&alt=web Ε φυσικά και από τα δύο πήρα και το έβαλα κάτω από το καπάκι κιόλας μια χαρά το στρίμωξα δεν κατεβαίνεις κάτι από φόρτιση μια χαρά τα πάει φυσικά αργεί λίγο αλλά κάνει δουλειά. Αυτό αγόρασα 311445068417 (απλά επικόλληση στο eBay) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 παιδες καλημερα.... περιμενει κανεις να του ερθει κινητο? απο τις 9 τουμηνος ελλαδα ειναι... αλλα τπτ... καμμια αλλη ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 παιδες καλημερα.... περιμενει κανεις να του ερθει κινητο? απο τις 9 τουμηνος ελλαδα ειναι... αλλα τπτ... καμμια αλλη ενημερωση... απο που το περιμενεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σαν να κρατάει η μπαταρία περισσότερο με τη νέα αναβάθμιση ή λάθος κάνω; πήρα και ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να το αδειασω για να τον δοκιμασω όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά λέμε τώρα ... :D:D:D Καλο :D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ε φυσικά και από τα δύο πήρα και το έβαλα κάτω από το καπάκι κιόλας μια χαρά το στρίμωξα δεν κατεβαίνεις κάτι από φόρτιση μια χαρά τα πάει φυσικά αργεί λίγο αλλά κάνει δουλειά. Αυτό αγόρασα 311445068417 (απλά επικόλληση στο eBay) Ποση ωρα κανει να το φορτώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ποση ωρα κανει να το φορτώσει? Αυτό ψάχνω να καταλάβω και εγώ το βάζω το βράδυ και δε τα γράφει στα ΣΤΑΤ βρήκα ένα πρόγραμμα τώρα που κρατάει όλο το ιστορικό. Πιστεύω θέλει 3 ώρες στα σίγουρα αργή φόρτιση κάνει. Για έναν που το βάζει πάντα το βράδυ για φόρτιση καλό είναι τώρα ακόμα στη δοκιμή είμαι θα ενημερωσω σύντομα πολύ πρακτικό όμως είχε αρχίσει να μου τη σπάει άσχημα το καλώδιο βγάλε βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 απο που το περιμενεις; vickmall...μεσω SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αυτό ψάχνω να καταλάβω και εγώ το βάζω το βράδυ και δε τα γράφει στα ΣΤΑΤ βρήκα ένα πρόγραμμα τώρα που κρατάει όλο το ιστορικό. Πιστεύω θέλει 3 ώρες στα σίγουρα αργή φόρτιση κάνει. Για έναν που το βάζει πάντα το βράδυ για φόρτιση καλό είναι τώρα ακόμα στη δοκιμή είμαι θα ενημερωσω σύντομα πολύ πρακτικό όμως είχε αρχίσει να μου τη σπάει άσχημα το καλώδιο βγάλε βάλε. 1A ειδα οτι ειναι αρα 3 ωρες θα σου κανει περιπου..σαν ενας φορτιστεις απλος.. vickmall...μεσω SG α γιατι εγω περιμενω απο eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η ακτινοβολία ειναι μικρή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η ακτινοβολία ειναι μικρή? ce sar 0.351 W/Kg (Head) 0.332 W/Kg (Body) fcc sar 0.92 W/Kg (Head) 0.87 W/Kg (Body) Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η διαφόρα των μετρήσεων ανάμεσα στα 2 πρότυπα.Πάντως έχει χαμηλό sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 ce sar 0.351 W/Kg (Head) 0.332 W/Kg (Body) fcc sar 0.92 W/Kg (Head) 0.87 W/Kg (Body) Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η διαφόρα των μετρήσεων ανάμεσα στα 2 πρότυπα.Πάντως έχει χαμηλό sar. Για τον φορτηστει πηγαινε η ερώτηση περι ακτινοβολίας! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Για τον φορτηστει πηγαινε η ερώτηση περι ακτινοβολίας! ;) ναι μικρή είναι αν δεν τοποθετηθεί καλά κάνει δόνηση συνέχεια και φυσικά δε ξεκίνα να φορτίζει. Όλα τέτοια μουφα είναι από την Κίνα σκέφτομαι να πάρω το Nillkin μια και μαρεσει αυτή η μάρκα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ξερουμε γιατι υπαρχει τετοια ελλειψη στην εκδοση των 2.3 Ghz? Δεν το βρισκω σε κανενα απο τα ''γνωστα'' κινεζομαγαζα... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Επειδή δεν κυκλοφορεί στην Κίνα. Η κινέζικη αγορά έχει μόνο τον επεξεργαστή των 1,8GHz. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Επειδή δεν κυκλοφορεί στην Κίνα. Η κινέζικη αγορά έχει μόνο τον επεξεργαστή των 1,8GHz. Το οποίο πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Υπαρχει κανας τροπος, καμια θηκη ή τιποτε αλλο για να μη κουναει το κινητο σαν βαρκα οταν ειναι ακουμπησμενο στο τραπεζι και γραφουμε?? Ελεος, αναγκαζομαι να του βαζω πλαστελινη αριστερα και δεξια. Ισως καμια θηκη τπτ.. Το sar ενταξει καλουτσικο ειναι, εγω γι αυτο το λογο πηρα αυτο το κντ παντως επειδη ειναι ψιλοκαλο το sar του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Υπαρχει κανας τροπος, καμια θηκη ή τιποτε αλλο για να μη κουναει το κινητο σαν βαρκα οταν ειναι ακουμπησμενο στο τραπεζι και γραφουμε?? Ελεος, αναγκαζομαι να του βαζω πλαστελινη αριστερα και δεξια. Ισως καμια θηκη τπτ.. Το sar ενταξει καλουτσικο ειναι, εγω γι αυτο το λογο πηρα αυτο το κντ παντως επειδη ειναι ψιλοκαλο το sar του. Εγώ το πήρα γιατί είναι πολύ γρήγορο και έχει νορμαλ τιμή ! Τα υπόλοιπα μου ήρθαν σαν έξτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Για την δεύτερη sim δεν βλέπω να έχει το εικονίδιο για ρύθμιση όπως έχει για την πρώτη, ξέρει κάνεις κάτι ; δεν μου δουλεύει και πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμισω κάτι. Αν τις αλλάξω δεν θα εχω data απο όσο γνωρίζω αφού η sim2 δεν έχει data Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts