Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OTA Update είναι οι αυτόματες ενημερώσεις μεσω wifi. Ο οδηγός αναφερεται στην διαδικασία manually update με την μέθοδο ADB Fastboot Tool.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάστε τον οδηγό και θα καταλάβεις..

Οπότε τα καινούρια firmware θα τα περνάμε manually ?

Οπότε τα καινούρια firmware θα τα περνάμε manually ?

Αν το εχεις μετρατρεψει εσυ σε ww, τα περνας χειροκινητα, το λεει και ο οδηγος.

Δεν ειναι δα και τιποτε φοβερο.

(Οσοι εχουν αγορασει εξ'αρχης ww, περνανε αυτοματα).

Αν το εχεις μετρατρεψει εσυ σε ww, τα περνας χειροκινητα, το λεει και ο οδηγος.

Δεν ειναι δα και τιποτε φοβερο.

(Οσοι εχουν αγορασει εξ'αρχης ww, περνανε αυτοματα).

Εντάξει, δεν είναι θέμα αλλά γιατί αυτό ;

Σαν να κρατάει η μπαταρία περισσότερο με τη νέα αναβάθμιση ή λάθος κάνω; πήρα και ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να το αδειασω για να τον δοκιμασω όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά λέμε τώρα ...

Φιλαρακι επειδή δεν υποστηρίζει ασύρματη φορτηση παρε κ αυτο εδω για να μην παει χαμένος ο φόρτιστης

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221926497569&alt=web

Φιλαρακι επειδή δεν υποστηρίζει ασύρματη φορτηση παρε κ αυτο εδω για να μην παει χαμένος ο φόρτιστης

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221926497569&alt=web

Ε φυσικά και από τα δύο πήρα και το έβαλα κάτω από το καπάκι κιόλας μια χαρά το στρίμωξα δεν κατεβαίνεις κάτι από φόρτιση μια χαρά τα πάει φυσικά αργεί λίγο αλλά κάνει δουλειά.

Αυτό αγόρασα 311445068417 (απλά επικόλληση στο eBay)

παιδες καλημερα....

περιμενει κανεις να του ερθει κινητο?

απο τις 9 τουμηνος ελλαδα ειναι... αλλα τπτ... καμμια αλλη ενημερωση...

παιδες καλημερα....

περιμενει κανεις να του ερθει κινητο?

απο τις 9 τουμηνος ελλαδα ειναι... αλλα τπτ... καμμια αλλη ενημερωση...

απο που το περιμενεις;

Σαν να κρατάει η μπαταρία περισσότερο με τη νέα αναβάθμιση ή λάθος κάνω; πήρα και ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να το αδειασω για να τον δοκιμασω όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά λέμε τώρα ...

:D:D:D Καλο :D

Ε φυσικά και από τα δύο πήρα και το έβαλα κάτω από το καπάκι κιόλας μια χαρά το στρίμωξα δεν κατεβαίνεις κάτι από φόρτιση μια χαρά τα πάει φυσικά αργεί λίγο αλλά κάνει δουλειά.

Αυτό αγόρασα 311445068417 (απλά επικόλληση στο eBay)

Ποση ωρα κανει να το φορτώσει?

Ποση ωρα κανει να το φορτώσει?

Αυτό ψάχνω να καταλάβω και εγώ το βάζω το βράδυ και δε τα γράφει στα ΣΤΑΤ βρήκα ένα πρόγραμμα τώρα που κρατάει όλο το ιστορικό. Πιστεύω θέλει 3 ώρες στα σίγουρα αργή φόρτιση κάνει. Για έναν που το βάζει πάντα το βράδυ για φόρτιση καλό είναι τώρα ακόμα στη δοκιμή είμαι θα ενημερωσω σύντομα πολύ πρακτικό όμως είχε αρχίσει να μου τη σπάει άσχημα το καλώδιο βγάλε βάλε.

Αυτό ψάχνω να καταλάβω και εγώ το βάζω το βράδυ και δε τα γράφει στα ΣΤΑΤ βρήκα ένα πρόγραμμα τώρα που κρατάει όλο το ιστορικό. Πιστεύω θέλει 3 ώρες στα σίγουρα αργή φόρτιση κάνει. Για έναν που το βάζει πάντα το βράδυ για φόρτιση καλό είναι τώρα ακόμα στη δοκιμή είμαι θα ενημερωσω σύντομα πολύ πρακτικό όμως είχε αρχίσει να μου τη σπάει άσχημα το καλώδιο βγάλε βάλε.

1A ειδα οτι ειναι αρα 3 ωρες θα σου κανει περιπου..σαν ενας φορτιστεις απλος..

vickmall...μεσω SG

α γιατι εγω περιμενω απο eshop

Η ακτινοβολία ειναι μικρή?

ce sar

0.351 W/Kg (Head)

0.332 W/Kg (Body)

fcc sar

0.92 W/Kg (Head)

0.87 W/Kg (Body)

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η διαφόρα των μετρήσεων ανάμεσα στα 2 πρότυπα.Πάντως έχει χαμηλό sar.

ce sar

0.351 W/Kg (Head)

0.332 W/Kg (Body)

fcc sar

0.92 W/Kg (Head)

0.87 W/Kg (Body)

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η διαφόρα των μετρήσεων ανάμεσα στα 2 πρότυπα.Πάντως έχει χαμηλό sar.

Για τον φορτηστει πηγαινε η ερώτηση περι ακτινοβολίας! ;)

Για τον φορτηστει πηγαινε η ερώτηση περι ακτινοβολίας! ;)

ναι μικρή είναι αν δεν τοποθετηθεί καλά κάνει δόνηση συνέχεια και φυσικά δε ξεκίνα να φορτίζει. Όλα τέτοια μουφα είναι από την Κίνα σκέφτομαι να πάρω το Nillkin μια και μαρεσει αυτή η μάρκα ...

Ξερουμε γιατι υπαρχει τετοια ελλειψη στην εκδοση των 2.3 Ghz? Δεν το βρισκω σε κανενα απο τα ''γνωστα'' κινεζομαγαζα...
Απλώς....Κωστας

Επειδή δεν κυκλοφορεί στην Κίνα. Η κινέζικη αγορά έχει μόνο τον επεξεργαστή των 1,8GHz.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Επειδή δεν κυκλοφορεί στην Κίνα. Η κινέζικη αγορά έχει μόνο τον επεξεργαστή των 1,8GHz.

Το οποίο πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα

Υπαρχει κανας τροπος, καμια θηκη ή τιποτε αλλο για να μη κουναει το κινητο σαν βαρκα οταν ειναι ακουμπησμενο στο τραπεζι και γραφουμε?? Ελεος, αναγκαζομαι να του βαζω πλαστελινη αριστερα και δεξια. Ισως καμια θηκη τπτ..

Το sar ενταξει καλουτσικο ειναι, εγω γι αυτο το λογο πηρα αυτο το κντ παντως επειδη ειναι ψιλοκαλο το sar του.

Υπαρχει κανας τροπος, καμια θηκη ή τιποτε αλλο για να μη κουναει το κινητο σαν βαρκα οταν ειναι ακουμπησμενο στο τραπεζι και γραφουμε?? Ελεος, αναγκαζομαι να του βαζω πλαστελινη αριστερα και δεξια. Ισως καμια θηκη τπτ..

Το sar ενταξει καλουτσικο ειναι, εγω γι αυτο το λογο πηρα αυτο το κντ παντως επειδη ειναι ψιλοκαλο το sar του.

Εγώ το πήρα γιατί είναι πολύ γρήγορο και έχει νορμαλ τιμή ! Τα υπόλοιπα μου ήρθαν σαν έξτρα!

Για την δεύτερη sim δεν βλέπω να έχει το εικονίδιο για ρύθμιση όπως έχει για την πρώτη, ξέρει κάνεις κάτι ; δεν μου δουλεύει και πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμισω κάτι.

Αν τις αλλάξω δεν θα εχω data απο όσο γνωρίζω αφού η sim2 δεν έχει data

• The title was changed to Asus Zenfone 2