ceed777 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά με wipe data/factory reset και wipe cache partition επιστρέφω στην αρχική ρομ ή απλά γίνεται καθαρισμός; γενικότερα όταν κάνω αναβάθμιση τι είναι καλύτερο να κάνω για να καθίσει καλά η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά με wipe data/factory reset και wipe cache partition επιστρέφω στην αρχική ρομ ή απλά γίνεται καθαρισμός; γενικότερα όταν κάνω αναβάθμιση τι είναι καλύτερο να κάνω για να καθίσει καλά η ρομ; Mε wipe data/factory reset επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εαν κανεις update καλό είναι να κανεις wipe cache/dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Mε wipe data/factory reset επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εαν κανεις update καλό είναι να κανεις wipe cache/dalvik Ευχαριστώ άρα με factory reset εχω την τελευταία ρομ που πέρασα. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Με wipe cache/dalvic τι χάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Ευχαριστώ άρα με factory reset εχω την τελευταία ρομ που πέρασα. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Με wipe cache/dalvic τι χάνω; Τίποτα απο εφαρμογες, απλα καθαριζει η cache του συστηματος για να κάτσει καλυτερα το update. Το πιθανότερο εαν δεν καθαρίσεις την cache να εχεις bootloop ;) Edited June 17, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πόσο δυνατό troll θα είναι η Asus αν μας δώσει τη ΜΜ στις 30/6 και στις 23:59 ?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πόσο δυνατό troll θα είναι η Asus αν μας δώσει τη ΜΜ στις 30/6 και στις 23:59 ?? :lol: μωρε ας μας την δωσει και τελη ιουλη αν ειναι να μας δωσει σωστη ρομ! προσωπικα θα το ευχαριστηθω αν το δωσει τοτε. επισης θα περιμενω να κυκλοφορησει και unlock για τον bootloader γιατι απ οτι φαινεται κλειδωνει σε ολους τον bootloader. Ποσο μαλλον εγω που εχω κανει και CN->WW και εχω περασει και custom recovery, θα περιμενω κι αλλο πριν προβώ σε αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisvog Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Να ζητήσω μια χάρη; Έχοντας παροκολουθήσει το νήμα και ξέροντας τα βήματα για αλλαγές σε ROM, region κλπ. Σε 5-10 μέρες περιμένω το κινητό να έρθει απο Κίνα. Μπορεί κάποιος να μου απαριθμήσει τα βήματα για αν στήσω το κινητό όπως θέλω (π.χ 1. αυτό, 2. κάνεις αυτό); Θέλω να το μετατρέψω σε WW και να έχω όλα τα official απο την ASUS (ROM, recovery κ.λ.π). Είναι εύκολο; Θα σας είμαι υπόχρεος Edited June 18, 2016 by jimisvog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachosv Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το παρήγγειλα τελικά. Ήμουν ανάμεσα στο asus και το xiaomi mi max, το οποίο αν και αναφέρει ότι έχει nfc τελικά δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το παρήγγειλα τελικά. Ήμουν ανάμεσα στο asus και το xiaomi mi max, το οποίο αν και αναφέρει ότι έχει nfc τελικά δεν το υποστηρίζει. ωραίος, θα το ευχαριστηθεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Να ζητήσω μια χάρη; Έχοντας παροκολουθήσει το νήμα και ξέροντας τα βήματα για αλλαγές σε ROM, region κλπ. Σε 5-10 μέρες περιμένω το κινητό να έρθει απο Κίνα. Μπορεί κάποιος να μου απαριθμήσει τα βήματα για αν στήσω το κινητό όπως θέλω (π.χ 1. αυτό, 2. κάνεις αυτό); Θέλω να το μετατρέψω σε WW και να έχω όλα τα official απο την ASUS (ROM, recovery κ.λ.π). Είναι εύκολο; Θα σας είμαι υπόχρεος Να μην κάνεις απολυτως τπτ ακομα. και καλό θα είναι να κανεις λιγη υπομονη μέχρι να βγει η κανονική ΜΜ μέχρι να προβεις σε οποιαδηποτε αλλαγη. Σε μερικές μέρες ολα τα παραπανω ισως ειναι outdated με τον ερχομο της ΜΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisvog Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ακόμα και όταν έρθει. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ερώτηση για τα παιδιά που παίζουν με MM, ή asus έχει αφήσει τις 2 επιλογές μορφοποίησης για την κάρτα microsd? Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Mε wipe data/factory reset επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εαν κανεις update καλό είναι να κανεις wipe cache/dalvik Τι είναι το wipe data και wipe cache? Πως τα κάνεις; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Τι είναι το wipe data και wipe cache? Πως τα κάνεις; Ίδια διαδικασία είναι και για το ZF2 http://www.asus.com/zentalk/ph/thread-52049-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 H asus MM rom για όσους δεν βρίσκουν το link The 6.0.1 Asus FOTA. http://downloads.infinitus-rom.com/FOTA-Z00A-WW-4.21.40.61-user.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 H asus MM rom για όσους δεν βρίσκουν το link The 6.0.1 Asus FOTA. http://downloads.infinitus-rom.com/FOTA-Z00A-WW-4.21.40.61-user.zip Καλό ειναι να αναφέρεις οτι η συγκεκριμένη ειναι η beta μιας και δεν εχει βγει ακομα η επισημη ΜΜ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα και όταν έρθει. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς όμως; Κανεις δεν ξέρει 100% σιγουρα τι θα πρεπει να κανεις για να εχεις ασφαλή μετάβαση σε ΜΜ. ακομα και εγω που ειμαι σε custom rom, θα πρεπει να περιμενω να δω ποιος ειναι ο πιο safe τροπος για να κάνω μετάβαση σε marshmallow με WW rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλό ειναι να αναφέρεις οτι η συγκεκριμένη ειναι η beta μιας και δεν εχει βγει ακομα η επισημη ΜΜ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανεις δεν ξέρει 100% σιγουρα τι θα πρεπει να κανεις για να εχεις ασφαλή μετάβαση σε ΜΜ. ακομα και εγω που ειμαι σε custom rom, θα πρεπει να περιμενω να δω ποιος ειναι ο πιο safe τροπος για να κάνω μετάβαση σε marshmallow με WW rom. Φιλέ αν βρεις κάποιον αξιόπιστο οδηγο ποσταρε το ;) Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ρε παιδια εκανα format το pc! Εγκαθιστώ τα driver της αsus και δεν μου βγαζει τις μνήμες του κινητού με τιποτα! Μπαινω στα devices και to mtp μου το βγαζει με σημαδακη! Και πιο πανω μ βγαζει asus zenfone kanonika! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) Ρε παιδια εκανα format το pc! Εγκαθιστώ τα driver της αsus και δεν μου βγαζει τις μνήμες του κινητού με τιποτα! Μπαινω στα devices και to mtp μου το βγαζει με σημαδακη! Και πιο πανω μ βγαζει asus zenfone kanonika! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καταργησε την συσκευη και δοκιμασε σε αλλη θυρα και με αλλο καλώδιο. χρησιμοποιεις το μαμά καλώδιο; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλέ αν βρεις κάποιον αξιόπιστο οδηγο ποσταρε το ;) Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εννοειται! αλλα πριν θα σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα. Διαβαζα στο xda για εναν οδηγο που εβγαλαν για πειραγμα του zenfone max και εχασαν μεχρι και τα ΙΜΕΙ!!!! τραγικά πραγματα... Παιδες ειχα ρωτησει και στο xda (αλλα ολοι εκει μαλλον ειναι για τον... μην πω. μονο να ρωτανε και να γκρινιαζουν ξερουν το 99%) θα ρωτησω και εδώ.. Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τρόπος να πάρουμε καθολικό backup της συσκευής μας ώστε σε περιπτωση λαθους να εχουμε κάποιο backup για τα partitions που εχει μεσα τα IMEI και ότι άλλο χρειάζεται για να ειναι 100% λειτουργική η συσκευή μας; http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/investigation-efs-t3153154 νομιζω αυτο ειναι η λυση, σωστα; Edited June 22, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 To βρηκα! Χρειάζεται Media feature pack for Windows 10 N and Windows 10 KN editions Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Σκέφτομαι μήπως δεν φταίει η τελευταία έκδοση του lolilop (184) για την χάλια αυτονομία... Μήπως τα φτύνει η μπαταρία από το Σεπτέμβρη που το έχω; σπάνια το φορτίζω με άλλον εκτός από το δικό του φορτιστή... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Σκέφτομαι μήπως δεν φταίει η τελευταία έκδοση του lolilop (184) για την χάλια αυτονομία... Μήπως τα φτύνει η μπαταρία από το Σεπτέμβρη που το έχω; σπάνια το φορτίζω με άλλον εκτός από το δικό του φορτιστή... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να σου πω... εμενα με 2 ωρες gaming περιπου και πολυ χρηση του messenger, μου εβγαλε 4:40 ωρες οθονης. δοκιμασε το παρακατω για να δεις αν η μπαταρια σου ειναι οκ ή σου τρώνε οι εφαρμογές την μπαταρια https://www.asus.com/support/faq/1005163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 βάλε και το greenify επάνω να τερματίσεις τα μη απαραίτητα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μα δεν έχω αλλάξει εφαρμογές... Απλά άλλαξε η συμπεριφορά της μπαταρίας Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ναι εννοειται! αλλα πριν θα σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα. Διαβαζα στο xda για εναν οδηγο που εβγαλαν για πειραγμα του zenfone max και εχασαν μεχρι και τα ΙΜΕΙ!!!! τραγικά πραγματα... Update firmware μέσω twrp. Ρίξε μια ματια ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3209545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts