Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει κύριοι ευχαριστώ πολύ! ;)

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Edit: Το πρώτο ερώτημα για τις απόρρητες κλήσεις το βρήκα :cool:

Πες μου και εμενα γιατι παντα ελεγα να το ψαξω αλλα ποτε δεν καταλαβα ποια επιλογη ειναι....

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Εγώ το έκανα ως εξής.

-Ανοίγεις το dialer.

-Τις τρεις τελιτσες αριστερά στην επιλογή που γράφεις τον αριθμό

-Ρυθμίσεις

-Ρυθμίσεις κλήσεων

-Ρυθμίσεις φραγής κλήσεων

-Αποκλεισμός ιδιωτικών κλήσεων (τσεκάρεις το κουτάκι)

Και είσαι οκέϊκ!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Απότι είδα κανένας από το ιταλικό amazon δεν στέλνει Ελλάδα άρα το eshop είναι μονόδρομος άμα θές να το αγοράσεις

Για δες εδώ ανεξάρτητοι πωλητές μέσα από το amazon.

http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Argento/dp/B00VLSMHYW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1E85P1L2VJZGI (ασημί-κόκκινο EUR 240,00).

http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Full/dp/B00VLSLEMS/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A3U5VFIDZE4YZ9 (μαύρο EUR 247,00).

http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Argento/dp/B00VLSMHYW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1WGOYTTFOOKT2 (ασημί EUR 266,00 - μαύρο EUR 265,00).

http://www.amazon.it/Asus-ZE551ML-2A760WW-Smartphone-Quad-Core-Illusion/dp/B01B174Z9M/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A168WJCGDMM7IE (Illusion Purple και το Deluxe με 4 GB RAM, 64 GB και Z3580 παρακαλώ EUR 265,00).

http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Argento/dp/B00VLSMHYW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A168WJCGDMM7IE (ασημί-μαύρο-κόκκινο EUR 270,00).

Εδώ το Illusion Purple Deluxe με 4 GB RAM, 64 GB, Z3580 με EUR 270,00 και με αποστολή όχι από τον πωλητή αλλά από το amazon, δηλαδή σαν να το παίρνεις απευθείας από το amazon.

http://www.amazon.it/Asus-ZE551ML-2A760WW-Smartphone-Quad-Core-Illusion/dp/B01B174Z9M/ref=sr_1_1?m=A1YRMOA92I219M&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1463307284&sr=1-1

(Από τον συγκεκριμένο πωλητή και πάλι με αποστολή μέσω του amazon, είχα πάρει και εγώ το δικό μου πριν 1,5 μήνα).

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Εγώ το έκανα ως εξής.

-Ανοίγεις το dialer.

-Τις τρεις τελιτσες αριστερά στην επιλογή που γράφεις τον αριθμό

-Ρυθμίσεις

-Ρυθμίσεις κλήσεων

-Ρυθμίσεις φραγής κλήσεων

-Αποκλεισμός ιδιωτικών κλήσεων (τσεκάρεις το κουτάκι)

Και είσαι οκέϊκ!!

Σε ευχαριστω !!! :up:

Ενδιαφερον.

Ισως γιατι η 183 σκιζει την μπαταρια, επιβεβαιωνω οτι με την προηγουμενη εκδοση δεν ειχα τοσο γρηγορο αδειασμα, η διαφορά ειναι εμφανης και τραγικη, θυμιζοντας μου καποια σχόλια εδω, ειδικα το asus cover "χτυπαει" συνεχεια οτι αδειαζει την μπαταρια και αν το βαλω off (θα το σταματαγα με το ζορι, αλλα το θελω, ετσι το εχω συνηθισει τοσους μηνες), anyway, δεν εδωσα σημασια ξεροντας οτι σε λιγο θα παμε σε 6, ειδαλλως θα εκανα downgrade αμεσα. Τωρα θα δοκιμασω αυτο το update, μολις φανει στο επισημο.

Edited by nek4d

Ενδιαφερον.

Ισως γιατι η 183 σκιζει την μπαταρια, επιβεβαιωνω οτι με την προηγουμενη εκδοση δεν ειχα τοσο γρηγορο αδειασμα, η διαφορά ειναι εμφανης και τραγικη, θυμιζοντας μου καποια σχόλια εδω, anyway, δεν εδωσα σημασια ξεροντας οτι σε λιγο θα παμε σε 6, ειδαλλως θα εκανα downgrade αμεσα. Τωρα θα δοκιμασω αυτο το update, μολις φανει στο επισημο.

【Version】

2.20.40.184 (MR9.18)

【Release Note】

1.Update Bluetooth FW

2.Fix APP2SD issue

καλημερα.οταν με το καλο παμε στην 6 υπαρχει περιπτωση να περνουμε data και απο τισ 2 sim?ευχαριστω

Χλωμό, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα λογισμικού αλλά υλικού. Το δεύτερο modem υποστηρίζει μόνο GSM, το πολύ να έδινε EDGE. Η ASUS επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου για data.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Χλωμό, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα λογισμικού αλλά υλικού. Το δεύτερο modem υποστηρίζει μόνο GSM, το πολύ να έδινε EDGE. Η ASUS επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου για data.

ok ευχαριστω

Χάθηκε να λέει:

3. Prepare for the 6.0 experience

χαχαχαχαχαχαχα σωστο και αυτο...

Πιστευω μεχρι τελος του μηνα θα μας ερθει... προσωπικα δεν βιαζομαι...

Δηλαδη και να μας ερθει και τον αλλον μηνα δεν με πειραζει, αρκει να μην εχει προβληματα, γιατι απο οσο διαβαζω στο φορουμ του laser καποιοι εχουν προβληματακια με gps bluetooth κτλ... αρα οσο πιο αργα τοσο καλυτερα...

καλημερα.οταν με το καλο παμε στην 6 υπαρχει περιπτωση να περνουμε data και απο τισ 2 sim?ευχαριστω

οχι. ειναι hardware το active dual και δουλεύει έτσι. Λογικα ΑΝ πάρουμε data από την δευτερη σιμ, ειτε θα είναι μόνο GSM, είτε μέχρι 3g.

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

【Version】

2.20.40.184 (MR9.18)

【Release Note】

1.Update Bluetooth FW

2.Fix APP2SD issue

οποτε διορθωνει το προβλημα που είχαν κάποιοι με τα bt handsfree τους λογικα.

Αυτο υποθετω κι εγω (για το Bluetooth) γιατι οντως παρατηρησα προβληματα μετα την 183. Θα περιμενω 2-3 μερες (στανταρ πρακτικη) και μετα θα το περασω.

Αυτο υποθετω κι εγω (για το Bluetooth) γιατι οντως παρατηρησα προβληματα μετα την 183. Θα περιμενω 2-3 μερες (στανταρ πρακτικη) και μετα θα το περασω.

Την πέρασα εγώ δεν βλέπω κάτι να υπάρχει πρόβλημα.

Μιλάμε η 183 για πολυ κατανάλωση, με 1% fb και messenger. Γιατί η κατανάλωση στο λειτουργικό σύστημα android είναι τόσο υψηλή? Χρειάζεται να καθαρίσω την cache?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8492ec86655c23be427aba9191abbc60.jpg

Edited by Polis4

Μετά την τελευταία αναβάθμιση συμβαίνει πολλές φορές το εξής: Κατά τη συνομιλία με χρήση του Bluetooth Hands Free, στιγμιαία χάνεται η σύνδεση του ασύρματου ακουστικού με το τηλέφωνο και μετά από λίγο επανέρχεται. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Μου το είχε κάνει κ εμένα μια φορά μόνο. Έκλεισα κ ξανά άνοιξα τα Bluetooth και όλα καλά... Το θεώρησα τυχαίο γεγονός και το είχα ξεχάσει μέχρι που το ανέφερες. στο κάνει συχνά;; ελεγξες μήπως φταίει το ακουστικό; ; ;;

Δεν έχω κάνει ακόμα την σημερινή αναβάθμιση για να δω αν βελτιώθηκε το θέμα με το Bluetooth. Ωστόσο το έλυσα το πρόβλημα διαγράφοντας τη συσκευή Bluetooth Handsfree και ξανακάνοντάς την pairing εκ νέου. Εδώ και δύο μέρες δεν ξανάκανε αποσύνδεση.

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Παρηγγειλα τελικα το ανταλλακτικο μαγκες lcd+touch+frame για να μην ξεκολλαω και την οθονη ;-)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/9e60a025f8ce3770f63d07b35402ab81.jpg

Να κάνω μια ερώτηση;

Παρατηρώ ότι η ένταση στα Hands free είναι "χαμηλά" και κατά την κλήση και κατά την ακρόαση ραδιοφώνου... Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση; (δοκιμή με ακουστικά Samsung και LG)

Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν θες τον 2,3ghz επεξεργαστη, δεν σε συμφερει να το πάρεις από Κινα. Τα βγάζει το eshop σε προσφορα καπου στα 280 ευρώ. Αν θες αυτό με τον 1,8ghz επεξεργαστη, τοτε αλλάζει το πράγμα. δες και στο kimovil.com να δεις που εχει χαμηλοτερη τιμη τωρα (κατι σαν το δικο μας skroutz.gr ειναι η σελιδα).

Ευχαριστω για την απαντηση. Πραγματικα εχω μπερδευτει. δεν νομιζω πως αξιζει να δωσεις 250+ ευρω απο μαγαζι εκτος ευρωπης αφου με 50 ακομα παιρνεις το g4 dual απο σκρτοθζ και εχεις κ εγγυηση.

για αυτο και την ψαχνω για οσο πιο φθηνα γινεται απο κινα. απο οσο εχω καταλαβει τα WW μοντελα σε σχεση με CN/IN διαφερουν στις μπαντες, αλλα απο οσο ειδα και τα CN/IN λειτουργουν ελλαδα. κανω λαθος?

απο αυτα:

http://www.kimovil.com/en/compare/asus-zenfone-2-ze550ml-ww4gb-32gb-2ghz,asus-zenfone-2-ze551ml,asus-zenfone-2-ze551ml4gb-16gb-1-8ghz

ποιο προτεινετε?

ευχαριστω

GFGHGFHFGHF

Ευχαριστω για την απαντηση. Πραγματικα εχω μπερδευτει. δεν νομιζω πως αξιζει να δωσεις 250+ ευρω απο μαγαζι εκτος ευρωπης αφου με 50 ακομα παιρνεις το g4 dual απο σκρτοθζ και εχεις κ εγγυηση.

για αυτο και την ψαχνω για οσο πιο φθηνα γινεται απο κινα. απο οσο εχω καταλαβει τα WW μοντελα σε σχεση με CN/IN διαφερουν στις μπαντες, αλλα απο οσο ειδα και τα CN/IN λειτουργουν ελλαδα. κανω λαθος?

απο αυτα:

http://www.kimovil.com/en/compare/asus-zenfone-2-ze550ml-ww4gb-32gb-2ghz,asus-zenfone-2-ze551ml,asus-zenfone-2-ze551ml4gb-16gb-1-8ghz

ποιο προτεινετε?

ευχαριστω

Ναι δεν έχει την 800αρα για το 4g, αν σκοπεύεις να δουλέυεις δεδομένα με wind είναι σημαντική απώλεια... Επίσης αν θυμάμαι καλά τα CN/IN δεν έχουν το γρήγορο φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία...

Είναι καλή αντιπρόταση το G4, ειδικά σε φωτογραφία δεν πιάνεται.... Βέβαια δεν είναι dual active

... Επίσης αν θυμάμαι καλά τα CN/IN δεν έχουν το γρήγορο φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία...
σημ. τα κινεζικα με τον 2.3 που πηραμε τον περασμενο Σεπτεμβρη, εχουν 100% τον γρηγορο φορτιστη, εκεινα με τον 1.8 δεν τον ειχαν. Ενδεχεται κατι να εχει αλλαξει απο τοτε και ισως αυτο να μην εχει σημασια για οσους προσεχουν την μπαταρια τους με πιο αργη φορτιση, πχ εγω τον γρηγορο τον εχω βαλει 5-10 φορες τοσους μηνες, με βολεψε βεβαια σε φασεις βιασυνης. Υπαρχουν παραυτα, συμβατοι γρηγοροι φορτιστες αλλων εταιρειων.

Dual active..., απο τα βασικα για μενα χαρακτηριστικα λογω επαγγελματος. Καθε φορα που κοιταω μια νεα συσκευη ή συγκρινω με αλλα μοντελα, ξεχναω αυτο το απαραιτητο χαρακτηριστικο, καλα κανετε και το θυμιζετε.

Edited by nek4d

Γρήγορο φορτιστή έχουν ακουστικά δεν έχουν αλλά δεν είναι καθόλου καλά τα έχω εγώ ήταν μέσα στην κορεατική έκδοση. Σίγουρα κάτι με εγγύηση θα είναι πολύ καλό μονο LG θα αγοραζα πολύ πιο αξιόπιστη συσκευή πιστεύω.

Παρηγγειλα τελικα το ανταλλακτικο μαγκες lcd+touch+frame για να μην ξεκολλαω και την οθονη ;-)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/9e60a025f8ce3770f63d07b35402ab81.jpg

Θέλω να μας ενημερώσεις όταν το παραλάβεις για την ποιότητα του. Είναι "αυθεντικό" asus και εμφανίζεται και το λογότυπο; Αν είναι εύκολο δώσε και το link του πωλητή.

• The title was changed to Asus Zenfone 2