ceed777 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, Αφόρασα το Asus Zenfone 2 (1,8GHz, 4GB) από το AliExpress. Νομίζω έχει την παγκόσμια έκδοση και δεν πέρνω αυτόματα τις αναβαθμήσεις. Τι μπορώ να κάνω για να περάσω την ευρωπαϊκή έκδοση και να τις πέρνει αυτόματα; (είμαι σχεδόν άσχετος) Σου βάλανε την ww ρομ αφού το πήρες απο aliexpress. Αυτο σημαίνει πως δε μπορείς ούτως ή άλλως να κάνεις update αυτόματα. Και επειδή δε θα την πέρασαν καλά πολύ πιθανό να μη μπορείς ούτε χειροκίνητα. Απο την 70 σελίδα και μετά έχει οδηγίες για αλλαγή ρομ. Νομιζω το σημειο με τα bold ειναι το πιο σημαντικό απ ολα για σωστη διαχειριση της μνημης/καταναλωση. Ειδικα το sync της google, προσωπικα, ειναι το 1ο πράγμα που παγωνω. Μια φορά το μηνα το ανοιγω και συγχρονιζει και ολα καλα. Επισης εκανα το λαθος και ειχα κατεβασει το google photos.. MAKPIA!! παιζει να ειναι χειροτερο κ απο το facebook στην καταναλωση μπαταρίας. Δηλαδή τι κερδίζει η μπαταρία αν γίνει root και ποιες εφαρμογές είναι για πέταμα; Edited March 19, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaotikos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 και η οθόνη?? Απλα ήταν καλοί μαζί μου, δεν νομίζω να καλύπτει γρατζουνιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δηλαδή τι κερδίζει η μπαταρία αν γίνει root και ποιες εφαρμογές είναι για πέταμα; Μπορεις να σβησεις τελειως εφαρμογές που δεν απενεργοποιουνται και δεν χρειαζεσαι και επισης μπορεις να τρεξεις προγραμματα διαχειρισης της μπαταριας που χωρις root δεν θα ετρεχαν σωστα. Π.χ εγώ έχω εγκατεστημένο και το automate. στο οποιο εχω φορτώσει σκριπτακι που οταν ενεργοποιω το wifi και συνδέεται, απενεργοποιει τα data και γυριζει το δικτυο σε 2g. μολις απενεργοποιησω το wifi, ενεργοποιει τα data και το 3g πάλι. Και αν μεινει το κινητό χωρις συνδεση wifi για 1 λεπτο, απενεργοποιει το wifi και ενεργοποιει τα δεδομενα και το 3g. απλα πραγματακια που βελτιωνουν την μπαταρια σου και τα εκανα χειροκινητα πριν, και χρειαζεται root για να δουλεψει σωστα. Eπισης προγραμματα σαν το betterbattery stats, θελουν root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σου βάλανε την ww ρομ αφού το πήρες απο aliexpress. Αυτο σημαίνει πως δε μπορείς ούτως ή άλλως να κάνεις update αυτόματα. Και επειδή δε θα την πέρασαν καλά πολύ πιθανό να μη μπορείς ούτε χειροκίνητα. Απο την 70 σελίδα και μετά έχει οδηγίες για αλλαγή ρομ. Δηλαδή τι κερδίζει η μπαταρία αν γίνει root και ποιες εφαρμογές είναι για πέταμα; Το δικό μου φίλε είναι CN αγορασμένο από aliexpress (6/2015) και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το δικό μου φίλε είναι CN αγορασμένο από aliexpress (6/2015) και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates.... Σε κάποιο σημειο στο xda ή στο zentalk, υπηρχε καποιος οδηγος που ελεγε τον σωστο τροπο για να γινει η αλλαγη ωστε να εχεις ΟΤΑ updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Βρήκα αυτό το http://www.vickmall.com/asus-zenfone-2-laser-ze601kl-4g-smartphone-3-32gb-dual-sim-android-5-0-octa-core-6-inch-fhd-5-13mp-silver.html από specs δείχνει πολύ καλό, το προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το δικό μου φίλε είναι CN αγορασμένο από aliexpress (6/2015) και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates.... Αν το αφήσεις CN εννοείται πως θα κάνει ΟΤΑ update αλλά στους περισσότερους όπως και σε μένα είχαν βάλει WW όχι σωστά και δεν έκανε update ούτε χειροκίνητα. Έτσι έπρεπε να ξαναπεράσω την ρομ και κυρίως τα img files για να γίνει σωστά η δουλειά. Τώρα update μονο χειροκίνητα αφού κατεβάσω την αναβάθμιση απο το site της asus. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να σβησεις τελειως εφαρμογές που δεν απενεργοποιουνται και δεν χρειαζεσαι και επισης μπορεις να τρεξεις προγραμματα διαχειρισης της μπαταριας που χωρις root δεν θα ετρεχαν σωστα. Π.χ εγώ έχω εγκατεστημένο και το automate. στο οποιο εχω φορτώσει σκριπτακι που οταν ενεργοποιω το wifi και συνδέεται, απενεργοποιει τα data και γυριζει το δικτυο σε 2g. μολις απενεργοποιησω το wifi, ενεργοποιει τα data και το 3g πάλι. Και αν μεινει το κινητό χωρις συνδεση wifi για 1 λεπτο, απενεργοποιει το wifi και ενεργοποιει τα δεδομενα και το 3g. απλα πραγματακια που βελτιωνουν την μπαταρια σου και τα εκανα χειροκινητα πριν, και χρειαζεται root για να δουλεψει σωστα. Eπισης προγραμματα σαν το betterbattery stats, θελουν root. Αν γίνει root υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Π.χ εγώ έχω εγκατεστημένο και το automate ειχα δοκιμασει ενα script οταν κλεινω τα δεδομενα να αλλαζει σε 2g, κ οταν τα ανοιγω να αλλαζει σε 3g.. στην CyanogenMod που ειχα δοκιμασει.. μου δουλευε αψογα.... στην stock δε ξερω γιατι, αλλα δε μου λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σε κάποιο σημειο στο xda ή στο zentalk, υπηρχε καποιος οδηγος που ελεγε τον σωστο τροπο για να γινει η αλλαγη ωστε να εχεις ΟΤΑ updates. Αν εχεις πρόχειρο το link θα μας έσωζες όλους όσους έχουμε ψωνίσει απο Κίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ειχα δοκιμασει ενα script οταν κλεινω τα δεδομενα να αλλαζει σε 2g, κ οταν τα ανοιγω να αλλαζει σε 3g.. στην CyanogenMod που ειχα δοκιμασει.. μου δουλευε αψογα.... στην stock δε ξερω γιατι, αλλα δε μου λειτουργει... λαθος μου. το automagic premium (ειναι paid εφαρμογη αλλά την βρισκεις και στον θειο) εχω τελικα. αν βρεις το προγραμμα και θες το σκριπτακι που εφτιαξα, πες μου να το ανεβασω. Στο automate αν θυμαμαι καλά, δεν ηθελε να ορισεις εσυ να γυριζει σε 3g αλλά να γυριζει σε auto. αν εβαζες να γυριζει σε 3g, δεν λειτουργουσε το σκριπτακι σωστα. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εχεις πρόχειρο το link θα μας έσωζες όλους όσους έχουμε ψωνίσει απο Κίνα.. αν το ξαναβρω, θα το ποσταρω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν γίνει root υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις; αν θυμαμαι καλα, εξαρταται με τον τροπο που εγινες root. υπάρχει περιπτωση να πέσεις σε bootloop μετά την αναβάθμιση. root και xposed framework πρεπει να αφαιρουνται πριν την αναβάθμιση για καλό και κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 λαθος μου. το automagic premium (ειναι paid εφαρμογη αλλά την βρισκεις και στον θειο) εχω τελικα. αν βρεις το προγραμμα και θες το σκριπτακι που εφτιαξα, πες μου να το ανεβασω. Στο automate αν θυμαμαι καλά, δεν ηθελε να ορισεις εσυ να γυριζει σε 3g αλλά να γυριζει σε auto. αν εβαζες να γυριζει σε 3g, δεν λειτουργουσε το σκριπτακι σωστα. το automate ειναι πολυ πιο ευκολο.. ειχα φτιαξει εγω το script.... με το automagic απλα χαθηκα.....με τα triggers conditions Κλπ... αν σου ειναι ευκολο ανεβασε το.. :D υγ ποιος ειναι ο θειος?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πω,πωωωω... Υπάρχει κάτι που δεν κάνει το " automagic premium"...??? :p :p Προϋποθέτει να είσαι rooted για όλες του τις λειτουργίες...?? Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπέρα, σε όλους, έχετε εφαρμόσει κάποιο συγκεκριμένο Tempered Glass από το οποίο έχετε μείνει ευχαριστημένοι και το προτείνετε ; Θα προτιμούσα να είναι εγχώριο κατάστημα για να παραλάβω άμεσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπέρα, σε όλους, έχετε εφαρμόσει κάποιο συγκεκριμένο Tempered Glass από το οποίο έχετε μείνει ευχαριστημένοι και το προτείνετε ; Θα προτιμούσα να είναι εγχώριο κατάστημα για να παραλάβω άμεσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά . http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-asus-zenfone-2-55--p-TEL.025196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-asus-zenfone-2-55--p-TEL.025196 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το συγκεκριμένο έχει το λεγόμενο 2.5D Curved Edge Finished ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το συγκεκριμένο έχει το λεγόμενο 2.5D Curved Edge Finished ; Δεν νομίζω αλλά το έχω εγώ στο κινητό μου και βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 το automate ειναι πολυ πιο ευκολο.. ειχα φτιαξει εγω το script.... με το automagic απλα χαθηκα.....με τα triggers conditions Κλπ... αν σου ειναι ευκολο ανεβασε το.. :D υγ ποιος ειναι ο θειος?? :blink: θειος= σπασμενο. λογικα θα σου δουλευει το script. ειναι 2 scripts. http://www.megafileupload.com/6l6q/exported_data_20160321_100934.xml To ενα, μολις ενεργοποιεις το wifi και συνδεθει, απενεργοποιει τα data κ γυριζει σε 2G. Μολις πατησεις απενεργοποιηση του wifi, ενεργοποιει τα data και το 3g. δεν εχω βαλει να ενεργοποιει το 4g γιατι τρώει περισσοτερη μπαταρια το 4g και οι ταχυτητες του 3g μου ειναι υπεραρκετες. το δευτερο, αν μεινει για κάποια λεπτά το wifi χωρις συνδεση, απενεργοποιει το wifi και ενεργοποιει τα data/3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πω,πωωωω... Υπάρχει κάτι που δεν κάνει το " automagic premium"...??? :p :p Προϋποθέτει να είσαι rooted για όλες του τις λειτουργίες...?? Nαι για να το εκμεταλευτεις πληρως, πρεπει να εισαι root. Με τα καταλληλα σκριπτ, μπορεις να το κάνεις και αντικλεπτικο. δλδ απο το να του στελνεις εντολες και να χειριζεσαι το κινητο μεχρι κ να στειλεις σμσ και να σβησει τα παντα μεσα απο το κινητο. και αλλα πολλα. Εχουν φορουμ που ανεβαζει ο καθενας το σκριπτ του εκει. μπορειτε να βρειτε τα παντα οσοι ενδιαφερεστε. δειτε την ενοτητα "flow sharing area" https://automagic4android.com/forum/viewforum.php?f=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Αν εχεις πρόχειρο το link θα μας έσωζες όλους όσους έχουμε ψωνίσει απο Κίνα.. Κοιτα εδω νομίζω είναι αυτο που ζητάς...by thw way δεν πρεπει να εισαι root για να λαβεις OTA (σιγουρα το ξερεις αυτο απλα το γραφω μην τυχον και δεν το ξερει καποιος...) Edited March 21, 2016 by openopen Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 θειος= σπασμενο. λογικα θα σου δουλευει το script. ειναι 2 scripts. http://www.megafileupload.com/6l6q/exported_data_20160321_100934.xml To ενα, μολις ενεργοποιεις το wifi και συνδεθει, απενεργοποιει τα data κ γυριζει σε 2G. Μολις πατησεις απενεργοποιηση του wifi, ενεργοποιει τα data και το 3g. δεν εχω βαλει να ενεργοποιει το 4g γιατι τρώει περισσοτερη μπαταρια το 4g και οι ταχυτητες του 3g μου ειναι υπεραρκετες. το δευτερο, αν μεινει για κάποια λεπτά το wifi χωρις συνδεση, απενεργοποιει το wifi και ενεργοποιει τα data/3g. ωωω.. εισαι τεραστιος..!! :D:D μια χαρα δουλευει.. αποσο ειδα πως εδωσες τις εντολες, δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να φτιαξω κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το συγκεκριμένο έχει το λεγόμενο 2.5D Curved Edge Finished ; δες αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/161778246492?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αν βάλεις σκόνη μέσα το πλένεις και το ξαναβάζεις.10 φορες τουλάχιστον το έκανα εγω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Πως γίνεται να στέλνω 160 χαρακτήρες (μου στέλνει μόνο 70) στα Ελληνικά σε sms? Έχω κινέζικο με περασμένη την WW από τους ίδιους τους κινέζους που το αγόρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Πως γίνεται να στέλνω 160 χαρακτήρες (μου στέλνει μόνο 70) στα Ελληνικά σε sms? Έχω κινέζικο με περασμένη την WW από τους ίδιους τους κινέζους που το αγόρασα... Γράφεις μόνο κεφαλαία, όποια ελληνικά υπάρχουν σε λατινικά τότε τα λατινικά αλλιώς τα ελληνικά. π.χ. το αυγό το γράφεις με λατινικά το ΑΥΟ και το Γ είναι ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Πως γίνεται να στέλνω 160 χαρακτήρες (μου στέλνει μόνο 70) στα Ελληνικά σε sms? Έχω κινέζικο με περασμένη την WW από τους ίδιους τους κινέζους που το αγόρασα... Βάζεις από το playstore το chomp SMS και ξεμπερδεύεις. ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βάζεις από το playstore το chomp SMS και ξεμπερδεύεις. ;) Ωραίο το comp sms αλλα στα ελληνικά παλι 70 χαρακτήρες μου βγάζει... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γράφεις μόνο κεφαλαία, όποια ελληνικά υπάρχουν σε λατινικά τότε τα λατινικά αλλιώς τα ελληνικά. π.χ. το αυγό το γράφεις με λατινικά το ΑΥΟ και το Γ είναι ελληνικό Κάτι πιο απλο δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts