efialtis1971 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδες καποιο προγραμμα παρομοιο του mobile go ωστε να συγχρονιζω επαφες του ''θηριου'' (κινητο μας ) με τον υπολογιστη υπαρχει?κατεβασα το mobile go (ειναι καταπληκτικο) αλλα μαλλον ειναι trial 15 ημερων.οποτε ειμαι σε αναζητηση νεου.περιμενω ιδεες.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχθες παρελαβα το zenfone2 μου απο κινα- geekbuying. Το πακετο ηταν σε αριστη κατασταση το ανοιξα το εβαλα να φορτισει και μετα απο μιση ωρα περιπου μου εδειξε οτι ηταν φορτισμένο. Παταω το power button........τιποτα..... Για να μην σας κουραζω με λεπτομεριες το κινητο οταν το βαζω στον φορτιστη δονείται 2 φορες, μετα αναβει η οθονη,μου δειχνει οτι το κινητο ειναι πληρες φορτισμενο και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα η οθονη σβηνει και μενει αναμενο το πρασινο led πανω δεξια. Το κινητο δεν αντιδραει καθολου στο power button και σε κανενα συνδυασμό με τα volume up/down κλπ εχω δοκιμασει τα παντα ουτε δονήσεις ουτε λαμπακια τιποτα. Δοκιμασα να πατησω χωρις το καπακι με ενα στυλο το power button απο μεσα μηπως ειναι χαλασμενο και δεν δουλεύει ουτε ετσι. Το αφησα να φορτισει 15 ωρες παλι τα ιδια. Εστειλα μηνυμα στην asus τους ειπα το προβλημα μου και μου απαντησαν μετα απο μερικες ωρες οτι θα πρεπει να μιλησω με τον κινεζο... Εστειλα μήνυμα και στον κινεζο, δεν εχω λαβει απαντηση ακομα αλλα απ οτι ειδα η διαδικασια για να στειλεις το κινητο πισω στην κινα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.... Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που επαθα απογοήτευση μονο.Για να γλυτωσω 100 ευρω που τελικα τα 50 τα εδωσα στο τελωνιο δεν εχω τωρα κινητο.Περιμενα 25 μερες και μου ηρθε χαλασμενο κινητο... Δεν εχω την ψυχολογία να ασχοληθω να το στειλω στην κινα...πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε οτι πιθανόν μπορει να μου φτιαξει...... Δεν το αφησα αλλα σκέφτομαι να παω να το αφησω και οτι γινει... Διαβασα παρα πολλα για παρομοια προβληματα και βρηκα εναν που ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πρόβλημα με μενα και το πηγε σε εναν τεχνικο και του το εφτιαξε με 29 ευρω,ειχε καποιο προβλημα στην συνδεση της μπαταριας του ειπε. Συγγνώμη για το μεγαλο και κουραστικό μηνυμα, εγω πηρα το μαθημα μου απο τους κινεζους.... Οποιαδήποτε βοήθεια-συμβουλη δέκτη. φιλο μου ειχε θεμα με την μπαταρια και ηταν προβλημα της rom. το φλασαραμε με την επισημη και πλεον απολαμβανει το κινητο του εδω και τρεις μηνες. του εσβηνε στο 60% εκανε τρελα σκαλοπατια. τσεκαρε τη ρομ εχεις και διαβασε για να βλασαρεις την ευρωπαικη για αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 δες λίγο καλύτερα.. 165 είναι http://s27.postimg.org/ytaa0hun7/Capture.jpg Εμένα αυτο μου εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εμένα αυτο μου εμφανίζει. Αν πατήσεις το λινκ για κατέβασμα, το όνομα του αρχείου λέει 165.... τουλάχιστον έτσι έγινε χθες που την κατέβασα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvita Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδες καποιο προγραμμα παρομοιο του mobile go ωστε να συγχρονιζω επαφες του ''θηριου'' (κινητο μας ) με τον υπολογιστη υπαρχει?κατεβασα το mobile go (ειναι καταπληκτικο) αλλα μαλλον ειναι trial 15 ημερων.οποτε ειμαι σε αναζητηση νεου.περιμενω ιδεες.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εγω σημερα παρελαβα το κινητο παιδια απο omnitech! Respect στην Asus k την omnitech για το service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγω σημερα παρελαβα το κινητο παιδια απο omnitech! Respect στην Asus k την omnitech για το service! ww μοντελο ή κινέζικο; γενικα τελικα εχει παει κινεζικο μοντελο κανεις να δουμε αν δεχονται να το επισκευασουν (σαφως με χρεωση σε μας κ οχι μεσω εγγυησης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 καλημερα. πως κανουμε φωνητικες κλησεις; δηλαδη να καλεσω καποιον τηλεφωνο λεγοντας το ονοματου με γρηγορο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά εγώ με την 164 και 165 πρόσεξα ότι χειροτέρεψε η μπαταρία. Το είδατε και εσείς; Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά εγώ με την 164 και 165 πρόσεξα ότι χειροτέρεψε η μπαταρία. Το είδατε και εσείς; Σα να έχεις ένα δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ww μοντελο ή κινέζικο; γενικα τελικα εχει παει κινεζικο μοντελο κανεις να δουμε αν δεχονται να το επισκευασουν (σαφως με χρεωση σε μας κ οχι μεσω εγγυησης). WW ειναι το δικο μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά εγώ με την 164 και 165 πρόσεξα ότι χειροτέρεψε η μπαταρία. Το είδατε και εσείς; Δυστυχως ναι χειροτερεψε... τουλαχιστον και σε εμενα... και βαριεμαι να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στρωσει...αν και δεν ξερω αν με αυτο τον τροπο βελτιωθει καθολου... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δυστυχως ναι χειροτερεψε... τουλαχιστον και σε εμενα... και βαριεμαι να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στρωσει...αν και δεν ξερω αν με αυτο τον τροπο βελτιωθει καθολου... Μπα όχι. Μην ασχοληθείς. Έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα update έχουμε και το Marshmallow είναι κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μπα όχι. Μην ασχοληθείς. Έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα update έχουμε και το Marshmallow είναι κοντά Αυτο σκεφτομαι και εγω... Οταν ερθει το Marshmallow(ακουγεται για τελος Φεβρουαριου ή τελος Μαρτιου οτι θα μας ερθει) τοτε να του κανω επαναφορα... τωρα δεν αξιζει οντως... τσαμπα η ταλαιπωρια... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δυστυχως ναι χειροτερεψε... τουλαχιστον και σε εμενα... και βαριεμαι να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στρωσει...αν και δεν ξερω αν με αυτο τον τροπο βελτιωθει καθολου... Καθαρίσετε την cache από την recovery(ψάξτε το στο Google) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλημέρα, έχετε παρατηρήσει ένα "βράσιμο" που κάνει ανά κάποια δευτερόλεπτα (όχι συνέχεια) στην φωνή του άλλου ατόμου όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ? Το κάνει παντού, αλλά φαίνεται περισσότερο με bluetooth και ειδικότερα στο bluetooth αυτοκινήτου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το bluetooth ή το bluetooth του αυτοκινήτου, αλλά όταν μου έσπασε η οθόνη έβαλα ξανά το HONOR 6 που έχω και η φωνή ήταν κρύσταλλο.. τώρα που έφτιαξα οθόνη και το ξανάβαλα εννοείται πως το κάνει ενώ το Huawei ή το Nokia 930 που επίσης δοκίμασα δεν το κάνουν. (Έχω WW έκδοση αγορασμένο από Ιταλία, 32GB, 4GB Ram, Intel Atom Z3580 Quad-Core) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλο μεσημερι!! Γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η αλλαγή της οθόνης;; Σε ένα σημείο φαίνεται πως αλλάζει κάπως χρώμα (στο μαύρο με καλή παρατήρηση όμως). Εχει γίνει από δικό μου λάθος. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλο μεσημερι!! Γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η αλλαγή της οθόνης;; Σε ένα σημείο φαίνεται πως αλλάζει κάπως χρώμα (στο μαύρο με καλή παρατήρηση όμως). Εχει γίνει από δικό μου λάθος. Φίλε εγώ την άλλαξα μόνος μου αλλά πήρα τη γνήσια και έκανε 119€ μαζί το frame. Υπάρχουν OEM στο ebay από 20€, αλλά μπορείς να ρωτήσεις και στην omnitec που ανέφεραν πιο πάνω οτι έχει το service για την Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkattack Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 φιλο μου ειχε θεμα με την μπαταρια και ηταν προβλημα της rom. το φλασαραμε με την επισημη και πλεον απολαμβανει το κινητο του εδω και τρεις μηνες. του εσβηνε στο 60% εκανε τρελα σκαλοπατια. τσεκαρε τη ρομ εχεις και διαβασε για να βλασαρεις την ευρωπαικη για αρχη Δεν ανοιγει καθολου το κινητο μου φιλε μου,πως να του φλασαρω την rom? Μου απαντησε ο κινεζος στο mail που του ειχα στειλει και μου ειπε να το φορτισω για αλλες 20 ωρες???? Να δοκιμασω αλλους φορτιστες/καλωδια και αν δεν ανοιξει να του στειλω ενα βιντεο με το τι ακριβως κανει το κινητο για να με βοηθησει. Το πηγα σε ενα σερβις κινητων και χωρις να μου το πειραξει μου ειπε οτι πιθανον να ειναι προβληματικο το power button γιατι το κινητο αντιδραει οταν το βαζω στον φορτιστη οπως σας ειπα δονειται 2 φορες και δειχνει στην οθονη την μπαταρια πληρως φορτισμενη. Το αφησα τωρα να φορτιζει για 20 ωρες χωρις να το πειραξω καθολου αν και δεν νομιζω να κανει τιποτα αυτο. Μιλησα με την omnitec και μου ειπαν να μιλησω πρωτα με αυτο το τηλεφωνο που βγαινει στην ιταλια. Αυριο θα παρω εκει και για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Για οσους ενδιαφερονται να συνδεσουν τη συσκευη με τηλεοραση, προτζεκτορα η καποια αλλη οθονη μεσω καλωδιου mhl, σε επικοινωνια με την ασους μου ειπαν πως κατοχοι της συσκευης την εχουν συνδεσει οποτε η συσκευη υποστηριζει ανεπισημα την συνδεση. το καλωδιο ειναι αυτο micro usb με hdmi. http://www.grsix.gr/node/18199 υπαρχουν και αλλα με τιμες που ποικιλουν. δυστυχως στην ελλαδα απο ο,τι ειδα ειναι ακριβα. Edited January 29, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σήμερα έτσι για αλλαγή έβγαλα τη μια κάρτα της wind και την πέρασα στο lg g4, αυτο που παρατήρησα είναι ότι στο lg το 4g ήταν 4g+ (plus), το δικό μας υποστηρίζει 4g+ ? Γιατι δεν έχω δει ποτέ αντίστοιχο σηματάκι..... Επίσης έχω θέμα με την εφαρμογή Poweramp (Αυθεντική), όταν την χρησιμοποιώ δεν μπορω με τίποτα να την κάνω να φαίνεται στο συρτάρι, δλδ όταν σέρνω προς τα κάρτα τη status bar το poweramp δεν υπάρχει εκεί..... ενω παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το δικό μας δεν είναι 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160130/d60808c317dc00014666e2960a100da8.jpg Ρε παιδια με τον μανα φορτιστή κ καλωδιο τι μυνηνα είναι αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts