Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις να ειμα γνωστης, με τα λιγα που καταλαβαίνω, αφού φτάνεις εκεί, δεν φταίει κάτι στη συσκευή. Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι γίνεται λάθος στον υπολογιστή. Δοκιμασε σε κάποιον άλλο ή και με άλλο λειτουργικό

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρις να ειμα γνωστης, με τα λιγα που καταλαβαίνω, αφού φτάνεις εκεί, δεν φταίει κάτι στη συσκευή. Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι γίνεται λάθος στον υπολογιστή. Δοκιμασε σε κάποιον άλλο ή και με άλλο λειτουργικό

αφου ο υπολογιστης βλεπει τα παντα και περναει και την εκδοση του recovery. σαν να μην ειναι η rom για αυτο το τηλεφωνο.

εκτος αν επειδη δεν φοραει τον 2,3 δεν ειναι η ρομ του ze551ml και θελει την ρομ του 55OML

αυτο πηρα

http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze551ml-4g-fdd-lte-android-5-0-smartphone-quad-core-5-5-inch-ips-1920x1080-4gb-ram-13mp-4g-lte-mobile-phone.html

τι να κανω να δοκιμασω του 550ml ή θα γινει καμια πατατα?

Edited by ninjamoz

ZE551ml εχω βάλει και εγω, το ιδιο εχω

και στην πηρε κανονικα?

μπορεις να μου στειλεις το λινκ της rom που εβαλες? τι να πω δοκιμασα τα παντα.

υπαρχει αλλα εκδοση adb?

τι να πω δεν μπορω να σκεφτω κατι, με το δικο του καλωδιο εκανα την συνδεση. να μην στελνει η θυρα σωστα. θα δοκιμασω και σε αλλον υπολογιστη

Edited by ninjamoz

Στο κινητό λέει για ποιο λόγο δεν ξεκινάει την εγκατάσταση. Πρίν στείλεις να κάνει αναβάθμιση το βρίσκει το κινητό?

κανονικα το βρησκει. παιρνει τα τρια αρχεια. το boot/recavery και το fast boot. στην εντολη adb devices την βλεπει κανονικα.

ενεργοποιω στο κινητο στο update απο adb δινω την εντολη στο adb και μου βγαζει μνμ adb sideload cannot read.

εχω αλλαξει το ονομα της rom/ εχω βαλει αλλη rom. τιποτα μουλαρωμα.

κανω και wipe format και cashe. ολα αυτα κανονικα. αλλα μονο την εγκατασταση δεν κανει.

δοκιμασα τρεις διαφορετικες rom

μολις παρελαβα το κινητο... στα 1,8... αγορα απο vickmall....

1η εντυπωση πολυ καλη... επεται συνεχεια.. αυτο που με καιει ειναι η αυτονομια της μπαταριας....

δεν εχω βαλει ακομα καρτα σιμ μεσα... κ ενω μου ηρθε φορτισμενο 76% χωρις να κανω κτ επεσε στο 72% μεσα σε μιση ωρα :/

ειναι φυσικα CN version...ηρθε με φορεμενη την CN_2.20.40.97, αλλα μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ μου εβγαλε update CN_2.20.40.104

Edited by varitimos84

μολις παρελαβα το κινητο... στα 1,8... αγορα απο vickmall....

1η εντυπωση πολυ καλη... επεται συνεχεια.. αυτο που με καιει ειναι η αυτονομια της μπαταριας....

δεν εχω βαλει ακομα καρτα σιμ μεσα... κ ενω μου ηρθε φορτισμενο 76% χωρις να κανω κτ επεσε στο 72% μεσα σε μιση ωρα :/

ειναι φυσικα CN version...ηρθε με φορεμενη την CN_2.20.40.97, αλλα μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ μου εβγαλε update CN_2.20.40.104

Εγω εχω το ww στα 2,3 αγορασμενο απ'το eshop.Η μπαταρια ειναι πολυ καλη,με μεσο ορο screen on time 5 ωρες.Το κινητο παει σφαιρα παντου και ειναι καταπληκτικο.Τωρα το 1,8 δεν ξερω αν εχει διαφορα.

Εγω εχω το ww στα 2,3 αγορασμενο απ'το eshop.Η μπαταρια ειναι πολυ καλη,με μεσο ορο screen on time 5 ωρες.Το κινητο παει σφαιρα παντου και ειναι καταπληκτικο.Τωρα το 1,8 δεν ξερω αν εχει διαφορα.

σιγουρα θα εχει διαφορα... αλλα μη ξεχνας πως οταν πας απο ενα κατωτερο κινητο σε ενα ανωτερο, οι εντυπωσεις ειναι αριστες.. οταν συμβαινει το αντιθετο, εκει λες φτου, τζαμπα λεφτα ... οποτε εγω σε σχεση με το προηγουμενο κινητο μου huawei honor 3 βλεπω οτι παει σφαιρα !!! :p:p

οσο για τις 5 ωρες μ.ο. οθονης, νομιζω λιγο ειναι... :worry:

Εμένα με 1,8 επεξεργαστή δεν μπορεί να περάσει τις 4 ωρες οθόνη

κανονικα το βρησκει. παιρνει τα τρια αρχεια. το boot/recavery και το fast boot. στην εντολη adb devices την βλεπει κανονικα.

ενεργοποιω στο κινητο στο update απο adb δινω την εντολη στο adb και μου βγαζει μνμ adb sideload cannot read.

κανω και wipe format και cashe. ολα αυτα κανονικα. αλλα μονο την εγκατασταση δεν κανει.

δοκιμασε αυτο που μου εστελε ο kapoios0 στην σελιδα 160 post #2391 νομιζω αν θυμαμαι καλα το ιδιο error εβγαζε και σε εμενα(ενω ειχα κανει αλαγη boot/recovery) αντικατεστησα τα αρχεια με αυτα που μου εστειλε και εκανα δουλεια δεν ειναι θεμα rom

Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία του (ADB Fastboot Tool) στον φάκελο adb που έχεις δημιουργήσει στον υπολογιστή κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων, και επανέλαβε την διαδικασία.

δοκιμασε αυτο που μου εστελε ο kapoios0 στην σελιδα 160 post #2391 νομιζω αν θυμαμαι καλα το ιδιο error εβγαζε και σε εμενα(ενω ειχα κανει αλαγη boot/recovery) αντικατεστησα τα αρχεια με αυτα που μου εστειλε και εκανα δουλεια δεν ειναι θεμα rom
πατα το link κανε τη διαδικασια και πιστευω θα κανεις δουλεια Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Τα αρχεία .img που κατεβάζεις και εγκαθιστάς είναι από τον φάκελο Ζ00Α ?

Από το dropdown menu στην σελίδα της Asus επιλέγεις OS Android πριν κατεβάσεις το Firmware ?

Στην εντολή adb sideload ονομασία firmware.zip εισάγεις την κατάληξη .zip ?

Το αρχείο firmware.zip το βάζεις στον ίδιο φάκελο με τα αρχεία του ADB Fastboot Tool ?

Κάνε εισαγωγή της ονομασίας του firmware.zip στην εντολή adb sideload με αντιγραφή επικόλληση. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο firmware.zip και επέλεξε μετονομασία, στην συνέχεια ξανακάνε δεξί κλικ πάνω στην "ενεργή" ονομασία και επέλεξε αντιγραφή. Πήγαινε στο παράθυρο του ADB Fastboot Tool πληκτρολόγησε την εντολή adb sideload και στην συνέχεια κάνε επικόλληση, συμπληρώνοντας την κατάληξη .zip (προς αποφυγή λανθασμένης πληκτρολόγησης).

κανονικα το βρησκει. παιρνει τα τρια αρχεια. το boot/recavery και το fast boot.

fast boot.img αρχείο δεν υπάρχει αλλά droidboot.img

Edited by kapoios0
Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Τα αρχεία .img που κατεβάζεις και εγκαθιστάς είναι από τον φάκελο Ζ00Α ?

Από το dropdown menu στην σελίδα της Asus επιλέγεις OS Android πριν κατεβάσεις το Firmware ?

Στην εντολή adb sideload ονομασία firmware.zip εισάγεις την κατάληξη .zip ?

Το αρχείο firmware.zip το βάζεις στον ίδιο φάκελο με τα αρχεία του ADB Fastboot Tool ?

Κάνε εισαγωγή της ονομασίας του firmware.zip στην εντολή adb sideload με αντιγραφή επικόλληση. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο firmware.zip και επέλεξε μετονομασία, στην συνέχεια ξανακάνε δεξί κλικ πάνω στην "ενεργή" ονομασία και επέλεξε αντιγραφή. Πήγαινε στο παράθυρο του ADB Fastboot Tool πληκτρολόγησε την εντολή adb sideload και στην συνέχεια κάνε επικόλληση, συμπληρώνοντας την κατάληξη .zip (προς αποφυγή λανθασμένης πληκτρολόγησης).

fast boot.img αρχείο δεν υπάρχει αλλά droidboot.img

τελικα τα καταφερα, δεν ειχα βαλει του adb drivers. αφου τους εκανα εγκατατασταση(ακομα καθαριζω απο ιους που κατεβηκαν μαζι)

μετα δουλεψε και επιτελους εχω την τελευταια εκδοση. να δουμε αν θα στρωσει η μπαταρια

ευχαρτιστω ολους για την βοηθεια. εχω παρει μαστερ πλεον στο adb. οποιος θελει ρωταει

το θεμα ειναι να την βλεπει σωστα γιατι με την αλλη ρομ εσβηνε στο 20%

battery calibration

όσο αλλάζετε ρομ , σε όλες τις android συσκευές μπορεί να το πάθετε αυτό

Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool.

σημερα παρελαβα το κινητο.. οποτε ξεκιναω την διαδιακασια αλλαγης region...

ερωτησεις...

1) σε κατασταση fastboot mode δεν αναγνωριζει καμμια εντολη ειτε fastboot devices ειτε adb devices

2) οταν ειναι ανοιχτο κανονικα το κινητο στο fastboot devices δε κανει τιποτα... στο adb devices μου βγαζει: list of devices attached F5A....5 device δηλαδη την αναγνωριζει

3) αν οποτε θελησω να το επαναφερω στην πληρη κατασταση οπως μου ηρθε απο vickmall.. τι διαδικασια ακολουθω?

Edited by varitimos84

ποιο περιμενεις εσυ;

Μαύρο ή ασημί.Εσύ?Απο ότι είδα σήμερα έγινε πάλι διαθέσιμο και το χρυσό.

Αλλά το φοβάμαι λίγο σαν χρώμα.Οπότε σε αναμονή για τα άλλα δύο.

Αντιμετωπίσω το εξής περίεργο πρόβλημα. Όταν φορτίζω το κινητό κάνει fast charge Μέχρι 70 κάτι % και μετά βγάζει μηνυμα ότι η μπαταρία κινδυνεύει και έχει παραπάνω απ' όσο δείχνει. Και σταματάει να φοσρτίζει σε fast charge και το κάνει κανονικά ενώ μου δείχνει και υπολειπόμενο χρόνο για πλήρη φόρτσιση. Τι συμβαίνει να ανησυχήσω?

εμένα με καλώδιο και φορτιστή στα 1.8 μου βγάζει μήνυμα ότι έχει φτάσει στο 70% και μπορώ να το αποσυνδέσω...

Δοκιμασες με κανονικό φορτιστή να δεις πως συμπεριφέρεται ;

Αντιμετωπίσω το εξής περίεργο πρόβλημα. Όταν φορτίζω το κινητό κάνει fast charge Μέχρι 70 κάτι % και μετά βγάζει μηνυμα ότι η μπαταρία κινδυνεύει και έχει παραπάνω απ' όσο δείχνει. Και σταματάει να φοσρτίζει σε fast charge και το κάνει κανονικά ενώ μου δείχνει και υπολειπόμενο χρόνο για πλήρη φόρτσιση. Τι συμβαίνει να ανησυχήσω?

Oχι, ετσι κανει σε ολα, fast charge εχει μεχρι το 70%.

Εσεις πως γραφεται οταν το εχετε στο τραπεζι και κουναει σαν βαρκα? Εχει βρει κανεις καμια λεπτη θηκη για να μη το κανει αυτο?

Με κανονικό το φορτίζω επειδή το βάζω βράδια για φόρτιση οπότε δεν υπάρχει λόγος να κουράζω την μπαταρία με fast charge. Αλλά και πάλι το ίδιο μου κάνει. Αλλά απ' ότι κατάλαβα είναι γενικό το κακό οπότε ας ελπίσουμε ότι είναι απλά μια δισλειτουργία και τίποτα παραπάνω

• The title was changed to Asus Zenfone 2