varitimos84 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 πιστευω πως με το System app remover (ROOT) μπορεις να πεταξεις οποιες εφαρμογες του κινητου δε χρειαζεσαι... ετσι δεν ειναι? οποτε το εχεις "καθαρο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 FIREBLADE1 said: πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι. Ρε φίλε το κάνεις ένα ροοτ και πετάς από μέσα ότι θες. Σιγά το πράγμα. Για μένα η κάμερα μια χαρά είναι. Αυτό είναι προσωπική άποψη του καθενός. Αυτά που λες δεν είναι στοιχεία για να μην το πάρεις. Εκτός και αν ξέρεις κάνα άλλο κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά και με αυτά τα χρήματα και προπαντως την αξιοπιστία της Asus για να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 FIREBLADE1 said: ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!! Παρτο ρε φίλε!!! Το κινητό πετάει!!! Πολύ το ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 FIREBLADE1 said: ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!! Ισχυει οτι εχουμε πει στις προηγουμενες σελιδες, ειναι εκδοση cn, δεν εχει την 800αρα, διαβασε πισω για να ξερεις τι σημαινει αυτο και αναλογως την χρηση σου, προχωρας ή όχι. (ειναι κριμα να γεμισουμε 1000 σελ με copy-paste τα ιδια και τα ιδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 FIREBLADE1 said: ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!! Οτι ειπαν οι απο πανω + οτι το συγκεκριμενο που μας δειχνεις ειναι με το 1,8 επεξεργαστη και 2 gb ram αυτο να προσεξεις ... θελεις με 1,8 και 2gb ή 2,3 και 4gb ram? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 jimmys121979 said: Παρτο ρε φίλε!!! Το κινητό πετάει!!! Πολύ το ψάχνεις κυνηγαω να το παρω φιλε, αλλα μην την φαμε κιολας, εχω περασει αρκετα κινεζικα απο τα χερια μου και την ψαχνω, ναι πεταει οπως λες αλλα μην παρω κατι που ειναι φουλ στο bloatware ή για να το φλασαρεις πρεπει να εχεις περασει απο το ΜΙΤ και φυσικα να δω τις μπαντες στο 4g..... την ψαχνω οπως λες πολυ αλλα τι να κανω δεν εχω εμπειρια ουτε απο asus ουτε απο intel soc. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν είχα πρόβλημα με bloatware στην WW. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) FIREBLADE1 said: κυνηγαω να το παρω φιλε, αλλα μην την φαμε κιολας, εχω περασει αρκετα κινεζικα απο τα χερια μου και την ψαχνω, ναι πεταει οπως λες αλλα μην παρω κατι που ειναι φουλ στο bloatware ή για να το φλασαρεις πρεπει να εχεις περασει απο το ΜΙΤ και φυσικα να δω τις μπαντες στο 4g..... την ψαχνω οπως λες πολυ αλλα τι να κανω δεν εχω εμπειρια ουτε απο asus ουτε απο intel soc. Asus και Intel Soc είναι Κορυφή μη το σκέφτεσαι εκτός και αν έχεις έξτρα λεφτα για να πάρεις αυτά που διαφημίζουν.Από τον Μάιο το εχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος καμία σχέση με άλλα κινέζικα τηλέφωνα. Αυτή που βλέπεις είναι 2Gb ram προσωπικά θα σου έλεγα να μη το πάρεις τζάμπα 165€ και με 4gb έχει 200€ το 1.8 και 250€ το 2.3 .Αν το πορτοφόλι σου δεν είχε τοσα κρατήσουν και πάρε αυτό με τα 200€ μακράν η καλύτερη αγορά . Edited October 23, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 DManolo said: Asus και Intel Soc είναι Κορυφή μη το σκέφτεσαι εκτός και αν έχεις έξτρα λεφτα για να πάρεις αυτά που διαφημίζουν.Από τον Μάιο το εχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος καμία σχέση με άλλα κινέζικα τηλέφωνα. Αυτή που βλέπεις είναι 2Gb ram προσωπικά θα σου έλεγα να μη το πάρεις τζάμπα 165€ και με 4gb έχει 200€ το 1.8 και 250€ το 2.3 .Αν το πορτοφόλι σου δεν είχε τοσα κρατήσουν και πάρε αυτό με τα 200€ μακράν η καλύτερη αγορά . Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 FIREBLADE1 said: Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου. Δεν είναι τιποτα θα τα καταφέρεις!Στα mediatek όντως είναι πιο εύκολο. Εγώ πήρα Taiwan έκδοση και δέχεται αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά είναι δύσκολο να τη βρείς σε καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 FIREBLADE1 said: Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου. Αφου εχεις εμπειρια και "Τα mediatek τα κανεις οτι θελεις", δεν θα εχεις προβλημα να ακολουθησεις και αυτον τον οδηγο, αλλωστε χρειαζεται να γινει μόνο μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 nek4d said: Αφου εχεις εμπειρια και "Τα mediatek τα κανεις οτι θελεις", δεν θα εχεις προβλημα να ακολουθησεις και αυτον τον οδηγο, αλλωστε χρειαζεται να γινει μόνο μια φορα. το πηρα απο minideal, cn version, μολις ερθει θα ζητησω τα "φωτα" οποιου θελει να χασει 15 λεπτα με τις αποριες μου και τις παραξενιες μου. Ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 FIREBLADE1 said: το πηρα απο minideal, cn version, μολις ερθει θα ζητησω τα "φωτα" οποιου θελει να χασει 15 λεπτα με τις αποριες μου και τις παραξενιες μου. Ευχαριστω παιδια!!! Τελικα ποιο πηρες με τον 1,8 επεξεργαστη ή με τον 2,3 ? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 άσχετο, στο ιταλικο αμαζον δεν το πουλανε πια καινουριο; μονο μεταχειρισμενο; ενοοω σαν πωλητης το αμαζον Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A . Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω. Τι μπορεί να φταίει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 openopen said: Τελικα ποιο πηρες με τον 1,8 επεξεργαστη ή με τον 2,3 ? 1,8 πηρα, δεν παιζουν φραγκα, ηρθε το ΕΝΦΙΑ!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghss Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 glofiish said: Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A . Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω. Τι μπορεί να φταίει ;; εμενα μου εδωσε η assus enan 5.2v=1.35A . και εγω 3 μέρα το έχω (το 1.8 και 4gb) και 2 φορτίσεις που του έκανα πηραν αρκετη ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 FIREBLADE1 said: 1,8 πηρα, δεν παιζουν φραγκα, ηρθε το ΕΝΦΙΑ!!! Φιλαράκι και γω αυτό έχω και πετάει!! Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει από το 2.3 αλλά σε όσα τεστ το έχω κάνει δεν λέει να κολλήσει πουθενά. Όλα ανοίγουν σφαίρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 glofiish said: Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A . Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω. Τι μπορεί να φταίει ;; Ο φορτιστής πρέπει να ένια διπλής τάσης 5 και 9V στα 2Α. Η συσκευή επιλέγει αυτόματα για γρήγορη φόρτιση τα 9V και για απλή τα 5V. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 kapoios0 said: Ο φορτιστής πρέπει να ένια διπλής τάσης 5 και 9V στα 2Α. Η συσκευή επιλέγει αυτόματα για γρήγορη φόρτιση τα 9V και για απλή τα 5V. Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα. Υπάρχει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 glofiish said: Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα. Υπάρχει άραγε; Γρήγορη φόρτιση γίνετε μόνο με τον original φορτιστή και καλώδιο πόσο μάλλον με έναν φορτιστή άγνωστο για το αμάξι! αγόρασε έναν με 2Α μπας και φορτίσει λίγο γιατί και εγώ έχω έναν με 1Α και δύσκολα φορτίζει.Δεν ξέρω αν η Asus έχει βγάλει φορτιστή κατάλληλο για το τηλέφωνο μας για το αμάξι δεν το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) DManolo said: Γρήγορη φόρτιση γίνετε μόνο με τον original φορτιστή και καλώδιο πόσο μάλλον με έναν φορτιστή άγνωστο για το αμάξι! αγόρασε έναν με 2Α μπας και φορτίσει λίγο γιατί και εγώ έχω έναν με 1Α και δύσκολα φορτίζει.Δεν ξέρω αν η Asus έχει βγάλει φορτιστή κατάλληλο για το τηλέφωνο μας για το αμάξι δεν το έψαξα. http://www.e-shop.gr/asus-zenfone-10w-car-charger-black-p-TEL.024624 2.1A Edited October 23, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 glofiish said: Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα. Υπάρχει άραγε; Στο εμπόριο υπάρχουν φορτιστές αυτοκίνητου με αυτά τα χαρακτηριστικά π.χ. εδώ και εδω. Λογικά θα κάνουν ταχεία φόρτιση, άλλα δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει! Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 http://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_232638.html Πόσο αυθεντικό να είναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts