DManolo Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ευχαριστω για αδερφε. Εχεις δικιο μεγαλο ειναι αλλα δε το βλεπω ελλαδα κατι αντιστοιχο στην ελλαδα παιζει; Υπάρχει της xiaomi από Ελλάδα απλά ψάξε στο Σκρουτζ φυσικά από έξω θα το πάρεις στα μισά λεφτά .Δες και αυτό στο eBay 141715404050 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπερα και απο εμενα.Κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 ημερες απο minideal.Εκδοση με 1,8 επεξεργαστη το κινεζικο. Εχω ενα θεματακι.Καθε τρεις και λιγο μου πεταει το μηνυμα οτι καποια εφαρμογη ζηταει να αναγνωσει τις επαφες.Υπαρχει τροπος να μην εμφανιζεται αυτο το πραγμα.Ειναι πολυ εκνευτιστικο.Υποψιν δεν εχω κανει update γιατι ειναι η cn εκδοση με ww firmware και αρουταριστο.Με τον τροπο της αποκοπης επικολλησης καινουργιου firmware δεν κανει τιποτα.Τον αλλον τροπο τον φοβαμαι.Και κατι ακομα εμενα που ειναι cn αλλα με ww firmware ποια εκδοση κατεβαζω?Την ww η την cn? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Επειδή γκρινιάζω συνέχεια για την μπαταρία έχω να πω ότι το κινητό είναι άψογο. Επίσης εντυπωσιάστηκα με το πόσο ακαριαία σχεδόν κλειδώνει το GPS. Δεν το έχω συναντήσει αυτό σε άλλο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπερα και απο εμενα.Κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 ημερες απο minideal.Εκδοση με 1,8 επεξεργαστη το κινεζικο. Εχω ενα θεματακι.Καθε τρεις και λιγο μου πεταει το μηνυμα οτι καποια εφαρμογη ζηταει να αναγνωσει τις επαφες.Υπαρχει τροπος να μην εμφανιζεται αυτο το πραγμα.Ειναι πολυ εκνευτιστικο.Υποψιν δεν εχω κανει update γιατι ειναι η cn εκδοση με ww firmware και αρουταριστο.Με τον τροπο της αποκοπης επικολλησης καινουργιου firmware δεν κανει τιποτα.Τον αλλον τροπο τον φοβαμαι.Και κατι ακομα εμενα που ειναι cn αλλα με ww firmware ποια εκδοση κατεβαζω?Την ww η την cn? Ευχαριστω προκαταβολικα Για να σταματήσει το θέμα με την ανάγνωση επαφών πρέπει να κάνεις update και για να κάνεις update πρέπει να κάνεις το κινητό ww πρώτα. Στις πιο πίσω σελίδες θα βρεις τον τρόπο. Μετά από αυτό εννοείται πάντα κάνεις update τις ww rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.Κάνω όλα τα βήματα αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό.Έχω Windows 7.Υπάρχει κάποιο βιντεάκι με την διαδικασία.Και πάλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.Κάνω όλα τα βήματα αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό.Έχω Windows 7.Υπάρχει κάποιο βιντεάκι με την διαδικασία.Και πάλι ευχαριστω Δοκίμασε την εγκατάσταση του Firmware με την πιο πρόσφατη έκδοση του ADB Fastboot Tool δες εδώ. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Πως καταλαβαινω άν η έκδοση Region της συσκευής είναι WW και εχω πρόσβαση σε Asus Stock Recovery mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Πως καταλαβαινω άν η έκδοση Region της συσκευής είναι WW και εχω πρόσβαση σε Asus Stock Recovery mode H Region της συσκευής αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας (κουτί) π.χ. ANDROID WW ή ANDROID CN κ.τ.λ. Για Asus Stock Recovery mode δες εδώ , youtube 2. Edited September 27, 2015 by kapoios0 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Υπάρχει της xiaomi από Ελλάδα απλά ψάξε στο Σκρουτζ φυσικά από έξω θα το πάρεις στα μισά λεφτά .Δες και αυτό στο eBay 141715404050 . Της Xiaomi ΔΕΝ υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης όπως της Aukey. Μοιάζουν μόνο στην εμφάνιση αλλά όχι στις δυνατότητες. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Της Xiaomi ΔΕΝ υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης όπως της Aukey. Μοιάζουν μόνο στην εμφάνιση αλλά όχι στις δυνατότητες. εχω το 10000αρι και εχει fast charging σε 2-3 ωρες ειναι ετοιμο το κινητο!! Edited September 27, 2015 by Exploticon Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Επιτελους τα καταφερα και το αναβαθμισα στην V2.20.40.97 for WW .Ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε. 1,Απο εδω και περα ετσι θα αναβαθμιζω η on air? 2.Με αυτη την εκδοση βελτειωνεται η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Επιτελους τα καταφερα και το αναβαθμισα στην V2.20.40.97 for WW .Ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε. 1,Απο εδω και περα ετσι θα αναβαθμιζω η on air? 2.Με αυτη την εκδοση βελτειωνεται η μπαταρια? τωρα θα μπορεις να κατεβαζεις την τελευταια εκδοση απο το site της asus και να το κανεις με manual τροπο χωρις adb ναι η μπαταρια βελτειωνεται αρκετα σε σχεση με πριν!! Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 τωρα θα μπορεις να κατεβαζεις την τελευταια εκδοση απο το site της asus και να το κανεις με manual τροπο χωρις adb ναι η μπαταρια βελτειωνεται αρκετα σε σχεση με πριν!! πολυ ωραια ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) εχω το 10000αρι και εχει fast charging σε 2-3 ωρες ειναι ετοιμο το κινητο!! Δεν εχει fast charging.... απλά η φόρτιση δίνει 2Α γιαυτό και θέλει περίπου 3 ώρες να γεμίσει το asus Edited September 28, 2015 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημέρα. Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό και οικονομικό power bank για τη συσκευή; κατά προτίμηση μικρό μέγεθος. Ευχαριστώ. Ριξε μια ματια και εδω δεν την εχω δοκιμασει βεβαια ... Χαρακτηριστικα θα δεις εδω Νομιζω στις 30/9/2015 κανει παραλαβη το eshop χωρις να ειμαι και σιγουρος... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Ριξε μια ματια και εδω δεν την εχω δοκιμασει βεβαια ... Χαρακτηριστικα θα δεις εδω Νομιζω στις 30/9/2015 κανει παραλαβη το eshop χωρις να ειμαι και σιγουρος... και αυτό φορτίζει το κινητο με fast charging αλλά δεν φαίνεται να φορτίζει το ίδιο σαν συσκευη με fast charging Edited September 28, 2015 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) και αυτό φορτίζει το κινητο με fast charging αλλά δεν φαίνεται να φορτίζει το ίδιο σαν συσκευη με fast charging Δε νομίζω να κάνει fast ουτε αυτό: Output Power: DC 5.1V 2.4A Όλα αυτά είναι παρόμοια με το xiaomi των 12 ευρώ..... Απο αυτά που έχετε γράψει μόνο το Aukey είναι fast με Output: DC 5V/2.1A, 9V/1.8A, 12V/1.35A Edited September 28, 2015 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δε νομίζω να κάνει fast ουτε αυτό: Output Power: DC 5.1V 2.4A Όλα αυτά είναι παρόμοια με το xiaomi των 12 ευρώ..... Απο αυτά που έχετε γράψει μόνο το Aukey είναι fast με Output: DC 5V/2.1A, 9V/1.8A, 12V/1.35A γράφει αυτό όμως Ultra-Fast Charging Quickly put life back into all your devices with ASUS ZenPower. It offers high-speed, high-efficiency charging with up to 2.4A output. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 γράφει αυτό όμως Ultra-Fast Charging Quickly put life back into all your devices with ASUS ZenPower. It offers high-speed, high-efficiency charging with up to 2.4A output. Όταν κυκλοφορούν φορτιστές με 1Α είναι λογικό το 2.4 να θεωρείται ultra fast.... αφου η φόρτιση γίνεται στο μισό χρονο απο αυτό που χρειάζεται ο φορτιστής του 1Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όταν κυκλοφορούν φορτιστές με 1Α είναι λογικό το 2.4 να θεωρείται ultra fast.... αφου η φόρτιση γίνεται στο μισό χρονο απο αυτό που χρειάζεται ο φορτιστής του 1Α άρα έχει fast charging? Συγγνώμη αν σε πρήζω αλλά είμαι τελείως άσχετη με αυτά. Και ρωτάω για να καταλάβω τι παίζει. Επειδή το γράφει το site της asus θεωρώ ότι έτσι θα είναι,αλλά δεν έχω κάποιο τρόπο να το τεστάρω. Συγνώμη που βγήκα και εκτός θέματος,ελπίζω να μην το σβήσουν το ποστ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 2 ώρες και πάνω δεν θεωρείται fast charging για μπαταρία 3000mah,το δικο μου mi4i με 3000mah φορτίζει σε 2.5 ώρες και δεν έχει fast charging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 άρα έχει fast charging? Συγγνώμη αν σε πρήζω αλλά είμαι τελείως άσχετη με αυτά. Και ρωτάω για να καταλάβω τι παίζει. Επειδή το γράφει το site της asus θεωρώ ότι έτσι θα είναι,αλλά δεν έχω κάποιο τρόπο να το τεστάρω. Συγνώμη που βγήκα και εκτός θέματος,ελπίζω να μην το σβήσουν το ποστ ΌΧΙ δεν εχει ! για να το πω ποιο εύκολα, όταν θα συνδέσεις το κινητό δεν θα σου βγάλει το σηματάκι με το σήμα + Είτε το asus πάρεις είτε το xiaomi ενα 3ωρο θελουν να το φορτίσουν και τα 2.... Αν σκοπεύεις να πάρεις η καλύτερη λύση ειναι το xiaomi που κοστίζει 10-14 ευρώ (ανάλογα τις προσοφρές που παίζουν). Αλλιώς το Aukey που είναι όντως fast charge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 παιδες καλησπερα μετα απο 3 χρονια με το galaxy s 3 (ημουν υπερευχαριστημενος) πλεον σε 2 μερες μεσω eshop ερχεται το zenfone 2 (ειχα παραγγειλει το zenofone 2 laser αλλα ειδα στο gsmarena πολλα προβληματα γιατι το laser ειναι συσκευη 1 μηνος και κατι),οποτε αλλαξα την παραγγελεια και περιμενω το τηλ. σε 2 - 3 μερες.ευχομαι να μην εχω θεματα κυριως με την μπαταρια που ειναι σταθερη και δεν βγαινει.ειναι η πρωτη μου φορα που αγοραζω συσκευη με σταθερη μπαταρια.απο οσο διαβαζω στο φορουμ ειναι πολυ καλο τηλεφωνο.το δοκιμαζω και θα γραψω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εχει κανενας καμια ιδεα ποτε θα μπορουμε να κάνουμε αγορες μέσω ebay??? Γιατί 40€ για powerbank εγω δεν δίνω.... Ενω ενα 20αρακι το βλεπω λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά εχει βρει κανείς καμία θήκη της προκοπής ?Τώρα με το cc ειναι δυσκολες οι αγορες απο εξωτερικο,ελλαδα έχετε βρει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts