Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι...εγώ πάντως θα την παρκάρω. Δεν θα ξαναβάλω την ίδια, θα πάρω μια άλλη για το επόμενο μου G flex

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση να κάνω για την λειτουργία 3g-4g.Έχω παρατηρήσει ότι μου τρώει σφαίρα τα mb, προχθές ανοίγω τα δεδομένα για 4 λεπτά για να δω τα mail μου (μόνο να δω ποιος μου έστειλε, όχι να τα διαβάσω) και 2 λεπτά που είδα τις κάμερες του σπιτιού. Με το έτσι έφυγαν 450 mb. Συσκευή έχω την ίδια για καιρό(lg flex2). Νόμιζα ότι έφταιγε η voda(για αυτό έκανα και σχετική ερώτηση στο αντίστοιχο thread) αλλά και σήμερα το πρωί που έβαλα και wind κάρτα πάλι τα ίδια, έφαγα με 10 λεπτά internet 1gb. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό?Καμιά ιδέα για το τι να κοιτάξω στις ρυθμίσεις?

Το αρχεία των καμερών στα τρώνε,είναι προφανώς πολύ ογκώδη. Δεν γίνεται να φύγουν 450mb στον έλεγχο mail κλπ...

Το αρχεία των καμερών στα τρώνε,είναι προφανώς πολύ ογκώδη. Δεν γίνεται να φύγουν 450mb στον έλεγχο mail κλπ...

Όμως με cosmote 4g+ δεν είχε ω τόση κατανάλωση. Αυτό με παραξενεύει

Όμως με cosmote 4g+ δεν είχε ω τόση κατανάλωση. Αυτό με παραξενεύει

Η ταχυτητα δικτυου δεν εχει σχεση με τον ογκο δεδομενων η με 3g η με 4g+ ανοιγει το μειλ με 50 μεγαμπαϊτ πχ αλλα πολυ πιο γρηγορα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Φίλος μου κατέβασε την εφαρμογή photos της google και του έφαγε με 3g πάνω από 1 γιγα την πρώτη μέρα, ... δεν κατάλαβε πότε του έφαγε τα MB... δεν το είχε ρυθμίσει να ανεβάζει μόνο με wifi... μήπως έπαθες κάτι τέτοιο? άσχετα από το αν είναι 2g, 3g ή 4g ο όγκος είναι ίδιος, αυτό που αλλάζει είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να κατεβεί ο ίδιος όγκος....

Και εγώ έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλη κατανάλωση... στα MB( Vodafone) κάτι που δεν είχα ποτέ με άλλο κινητό...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

όπως είπες alfa, google photos έκαναν τη ζημιά. Η 6,5 χρονών κόρη μου έχει μάθει να χειρίζεται το τηλ πολύ καλά, είχε βγάλει πολλές φωτος και βίντεο και όταν πήγε να τα δει μέσω google photos ενεργοποίησε και το back up το οποίο δεν είχα ρυθμίσει να είναι σε wifi και κάνανε φτερά 2gb σε 2 μέρες :lol: Αυτό που λέει ο eldir ισχύει, έχω vodafone και wind φοιτητικά πακέτα και στη vodafone καταναλώνονται πολύ πιο γρήγορα για αυτό και πλέον ανανεώνω μόνο της wind.

όπως είπες alfa, google photos έκαναν τη ζημιά. Η 6,5 χρονών κόρη μου έχει μάθει να χειρίζεται το τηλ πολύ καλά, είχε βγάλει πολλές φωτος και βίντεο και όταν πήγε να τα δει μέσω google photos ενεργοποίησε και το back up το οποίο δεν είχα ρυθμίσει να είναι σε wifi και κάνανε φτερά 2gb σε 2 μέρες :lol: Αυτό που λέει ο eldir ισχύει, έχω vodafone και wind φοιτητικά πακέτα και στη vodafone καταναλώνονται πολύ πιο γρήγορα για αυτό και πλέον ανανεώνω μόνο της wind.

Προτιμοτερο ειναι να κρατας το τηλεφωνο μακρια απο την κορη σου δεν ειναι παιχνιδι.χαχαχαχα αστειευομαι η γοιντ ομως εχει καλες ταχυτητεςς;

Προτιμοτερο ειναι να κρατας το τηλεφωνο μακρια απο την κορη σου δεν ειναι παιχνιδι.χαχαχαχα αστειευομαι η γοιντ ομως εχει καλες ταχυτητεςς;

Η wind οντως φυσάει και δεν την είχα για τόσο καλή. όταν την άφησα πριν ενάμιση χρόνο σκαρφάλωνα σε καρέκλες για σήμα και τώρα 4g σφαιράτο. Μπράβο της.

Παλικάρια έχω μια ερώτηση, σκέφτομαι να κάνω root τη συσκευή και θέλω να μάθω αν μετά το root μπορώ να επαναφέρω την συσκευή στη εργοστασιακή της μορφή.. αν κάνω unroot και μετά factory reset μπορεί να γίνει ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για backup όπως το titanium ?

Αυτό είναι... γιατί και εγώ πρόσφατα ενεργοποιησα το Google Photos... και μάλλον αυτό μου ξεφτιλισε τα MB...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Παλικάρια έχω μια ερώτηση, σκέφτομαι να κάνω root τη συσκευή και θέλω να μάθω αν μετά το root μπορώ να επαναφέρω την συσκευή στη εργοστασιακή της μορφή.. αν κάνω unroot και μετά factory reset μπορεί να γίνει ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για backup όπως το titanium ?

Ασφαλώς και μπορείς. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια όπως αυτή που το κάνεις root, μόνο που

όταν το επαναφέρεις, αντί να ρίξεις την rooted image, ρίχνεις την original/unrooted image* στο κινητό και βέβαια δεν χρειάζεται να το κάνεις ΚΑΙ factory reset.

Εφόσον ρίχνεις image, δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις ΚΑΙ factory reset.

* Οταν κατεβάσεις την rooted image, κατεβάζεις ΚΑΙ την unrooted image.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Και τώρα τι?.....

ξαφνικά μου έβγαλε σε προσπάθεια update εφαρμογών από το play ότι δεν έχω χώρο....

έσβησα κάποιες που χρησιμοποιούσα σπάνια, έσβησα κάποια watchfaces για το gwatch και έχω 1,3gb... πλέον, είμαι σίγουρος όμως ότι πάλι θα χρειαστεί να σβήσω κάποιες για να βάλω κάτι καινούργιο που θα βρω...

Υπάρχει καμιά λύση?

είμαι με την 5.1 rooted

ΥΓ. για να φτάσω το 1.3 ελεύθερη μνήμη έκανα και καθαρισμό με το sd maid που καθάρισε 600ΜΒ....

Ασφαλώς και μπορείς. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια όπως αυτή που το κάνεις root, μόνο που

όταν το επαναφέρεις, αντί να ρίξεις την rooted image, ρίχνεις την original/unrooted image* στο κινητό και βέβαια δεν χρειάζεται να το κάνεις ΚΑΙ factory reset.

Εφόσον ρίχνεις image, δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις ΚΑΙ factory reset.

* Οταν κατεβάσεις την rooted image, κατεβάζεις ΚΑΙ την unrooted image.

Δηλαδή αν κάνω root με image θα μου τα σβήσει όλα από μέσα ( προγράμματα κλτπ) και θα πρέπει να τα ξαναπερασω ? Στην ουσία την φλασαρω με μια ρουταρισμενη έκδοση σωστά ? Νόμιζα πως παραμένει ώς έχει :ninja:

Και τώρα τι?.....

ξαφνικά μου έβγαλε σε προσπάθεια update εφαρμογών από το play ότι δεν έχω χώρο....

έσβησα κάποιες που χρησιμοποιούσα σπάνια, έσβησα κάποια watchfaces για το gwatch και έχω 1,3gb... πλέον, είμαι σίγουρος όμως ότι πάλι θα χρειαστεί να σβήσω κάποιες για να βάλω κάτι καινούργιο που θα βρω...

Υπάρχει καμιά λύση?

είμαι με την 5.1 rooted

ΥΓ. για να φτάσω το 1.3 ελεύθερη μνήμη έκανα και καθαρισμό με το sd maid που καθάρισε 600ΜΒ....

Για τί ακριβώς λύση ψάχνεις?

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα, η μνήμη είναι αυτή που είναι.

Με το xposed υπάρχουν κάποια modules που μεταφέρουν εφαρμογές στην sd αλλά δεν ασχολήθηκα,

πιστεύω ότι δουλεύουν.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Δηλαδή αν κάνω root με image θα μου τα σβήσει όλα από μέσα ( προγράμματα κλτπ) και θα πρέπει να τα ξαναπερασω ? Στην ουσία την φλασαρω με μια ρουταρισμενη έκδοση σωστά ? Νόμιζα πως παραμένει ώς έχει :ninja:

Παραμένουν ολα ως έχουν. Με αυτόν τον τροπο σου περνάει μόνο αλλο system image το οποιο είναι ρουταρισμένο και δεν αλλάζει κάτι αλλο. Εφαρμογές δεδομένα κλπ δεν αλλάζει τπτ. Ολοι ετσι το χουμε κανει. Την απορια βεβαια αν επαναφερεται πλήρως με το unroot image, αν θελησω να περασω την 6.0 με ota η μέσω pc, οταν με το καλο έρθει, (χωρις να χρειαστει να φλασαρω ολη τη rom) ειχα σκοπο να ρωτησω και γω τον stivakos.

Παραμένουν ολα ως έχουν. Με αυτόν τον τροπο σου περνάει μόνο αλλο system image το οποιο είναι ρουταρισμένο και δεν αλλάζει κάτι αλλο. Εφαρμογές δεδομένα κλπ δεν αλλάζει τπτ. Ολοι ετσι το χουμε κανει. Την απορια βεβαια αν επαναφερεται πλήρως με το unroot image, αν θελησω να περασω την 6.0 με ota η μέσω pc, οταν με το καλο έρθει, (χωρις να χρειαστει να φλασαρω ολη τη rom) ειχα σκοπο να ρωτησω και γω τον stivakos.

Και γω αυτή την απορία ειχα... αν δηλαδή γίνει unroot πως θα μπορέσω να την κάνω έτσι όπως την έβγαλα από το κουτί ? Για την εγγύηση περισσότερο ρωτάω για να μην έχουμε θεματα.

Και γω αυτή την απορία ειχα... αν δηλαδή γίνει unroot πως θα μπορέσω να την κάνω έτσι όπως την έβγαλα από το κουτί ? Για την εγγύηση περισσότερο ρωτάω για να μην έχουμε θεματα.

Βάζοντας την unrooted image, έχεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση.

Αν είσαι και δύσπιστος, κάνεις και ένα factory reset.

Και συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Βάζοντας την unrooted image, έχεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση.

Αν είσαι και δύσπιστος, κάνεις και ένα factory reset.

Και συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση.

Ωραία, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε !!

Καλησπερα σε όλους,θα ήθελα άποψη για το lg g flex 2 32gb με τα 3gb ram.ειναι αμερικανικό αλλα παίζει κανονικά σε εμάς.αξιζει;από μπαταρία γενικά πως πάει!

τα παιδια στο xda βρηκαν πως να περασουμε το mm στην 15c version και ναι σρυ για τα ελληνικα απλα δεν το ξερα ;p Edited by dimosgol

Pios bori na me voi8isi na kanw root to g flex mou ena guide gia starter px. An me voi8isete kai to kanw afto meta sizitame gia. Marshmallow:p px gt ime neos kai arxarios se afta :/ efxaristw prokatavolika

Μονο ελληνικα απαγορευονται τα γκρικλις

Pios bori na me voi8isi na kanw root to g flex mou ena guide gia starter px. An me voi8isete kai to kanw afto meta sizitame gia. Marshmallow:p px gt ime neos kai arxarios se afta :/ efxaristw prokatavolika

1ον Ελληνικα

2ον Ξεκινα το διαβασμα, απο αυτα που γραφεις μαλλον δεν ξερεις τα βασικαοποτε μην μπλεκεις, ασε που root και MM δεν παιζει ;)

ΥΓ κανε edit το μνμ σου και αλλαξε το σε Ελληνικα

Νέος + Αρχάριος + root == :kill::dash:

Αν επιμένεις, υπάρχει οδηγός στο thread.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro