toko Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Περιμενε τι θα σου πουν και τα αλλα παιδια αλλα αν εχεις ακομα DOA πηγαινε το πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 αυτό είναι άπω έξω και τα 2 βίντεο είναι τραβηγμένα με αργή λήψη δεν ξέρω γιατι στον υπολογιστή τα δείχνει κανονικά πάντως η διαφορά φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τράβηξα ένα από περιέργεια και δεν μου το κάνει φίλε μου.λυπάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) αυτά είναι τα καλά 90% αγορών που κάνω είναι για τον π....ο όποιος θέλει μπορώ να του πω νούμερα για το τζοκερ πήρα τηλ στην lg και στο e-shop και μου είπαν το ίδιο πράμα ότι έχει να κάνει με τον φωτισμό και με τον αισθητήρα της κάμερας το πως αντιλαμβάνεται το φως και ότι δεν είναι πρόβλημα εφόσον δουλεύει κανονικά υπό άλλες συνθήκες καμιά ιδέα κανείς τίποτα καμιά άποψη? Edited January 1, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ρε άμα είχε ξεκλείδωτο boot loader θα γίνονταν πανηγύρι.κρίμα κρίμα τέτοια κινηταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πηρε και το G3 την 6.0 ελπιζω μεσα στο Γεναρη να την παρουμε και εμεις(μηπως στρωσει ακομα περισσοτερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μακάρι.θα είναι βλακεία να μην την πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 θα την παρει την 6 αρα παροτι καθυστερημενα δεν βλεπω να εχει πολυ μεγαλο θεμα και τωρα ομως παει σφαιρα.το g3 που ειχα με 5.0.1 ηταν τρομερο χαλι με πολυ lag στο οτιδηποτε και λεγαν οτι ηταν βελτιωμενο σε σχεση με kit kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 θα την παρει την 6 αρα παροτι καθυστερημενα δεν βλεπω να εχει πολυ μεγαλο θεμα και τωρα ομως παει σφαιρα.το g3 που ειχα με 5.0.1 ηταν τρομερο χαλι με πολυ lag στο οτιδηποτε και λεγαν οτι ηταν βελτιωμενο σε σχεση με kit kat. Το g3 είχε την 5.0 και δεν είχε και τόσο lag μην τα πάρα λέμε μια χαρά πήγαινε το τηλέφωνο. Κάποια μικρόbugs τα είχε αλλά ως εκεί Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Το g3 είχε την 5.0 και δεν είχε και τόσο lag μην τα πάρα λέμε μια χαρά πήγαινε το τηλέφωνο. Κάποια μικρόbugs τα είχε αλλά ως εκεί Εγω οσο το ειχα με την 5.0.1(δεν το ειχα με αλλη εκδοση οσο καιρο το ειχα) στα καλα καθουμενα εσβηνε μονο του οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω και οταν γυρναγα στην αρχικη οθονη με το μεσαιο πληκτρο μαυριζε το φοντο κανα δυο δευτερολεπτα π.χ και αλλα τετοια.στα 4 τελευταια τηλεφωνα που ειχα sony z ulta,lg g3,lenovo vibe x2,meizu mx4 pro και τωρα gflex 2 το μονο που μου κανε τετοια κολπα ηταν το g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εγω οσο το ειχα με την 5.0.1(δεν το ειχα με αλλη εκδοση οσο καιρο το ειχα) στα καλα καθουμενα εσβηνε μονο του οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω και οταν γυρναγα στην αρχικη οθονη με το μεσαιο πληκτρο μαυριζε το φοντο κανα δυο δευτερολεπτα π.χ και αλλα τετοια.στα 4 τελευταια τηλεφωνα που ειχα sony z ulta,lg g3,lenovo vibe x2,meizu mx4 pro και τωρα gflex 2 το μονο που μου κανε τετοια κολπα ηταν το g3. Το g3 δεν πήρε ποτέ 5.0.1 μόνο στη 5.0 έμεινε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πάντως από την lg hellas μου απάντησαν πως δεν ξέρουν ακόμη πότε και αν πάρει το flex 2 την 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σιγά μην ήξεραν...Ρε παίδες Καλή χρονιά.Παρατηρώ το εξής:αν καμία φορά το ξεχάσω στο φορτιστή ενώ έχει φορτίσει 100% και το βγάλω αργότερα,έχω μια αισθηση ότι η μπαταρία μου αποδίδει παραπάνω.placebo ή όχι;αν θέλετε Δείτε το κι εσείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλή χρονιά.Παρατηρώ το εξής:αν καμία φορά το ξεχάσω στο φορτιστή ενώ έχει φορτίσει 100% και το βγάλω αργότερα,έχω μια αισθηση ότι η μπαταρία μου αποδίδει παραπάνω.placebo ή όχι;αν θέλετε Δείτε το κι εσείς Καλή χρονιά! Όχι δεν είναι placebo, ισχύει! Και στο G2, αν μείνει περισσότερο απ' το 100% να βγει απ' τη φόρτιση, αργεί μετά περισσότερο να πέσει απ' το 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παράξενο πάντως...Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω οταν ολοκληρωθεί η φορτιση το αφηνω άλλο ενα 10λεπτο να ολοκληρωθεί και το trickle charge και μετα το βγαζω. Να ρωτησω κατι αλλο ποση ωρα συνεχομενου βιντεο υποτιθεται οτι βγαζει η μπαταρια γιατι μου αντεξε περιπου 4.5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλη Χρονιά ! Μια παρακληση...μπορειτε να βρειτε το filmic pro στο play store (http://www.filmicpro.com/filmic-pro/filmic-pro-now-available-on-android/ ) κ να μου πειτε αν μπορειτε να το αγορασετε αναφεροντας κ την εκδοση που φορατε. Εμενα με 5.0.1 μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη...(παρολο η συσκευη μας ειναι στις συμβατες) ΥΓ Κατι παιζει με το camera2 api... Ελπιζω να αναφερει καποιος με 5.1 οτι δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα σε όλους και καλή Χρόνια με υγεία. Μια ερώτηση να κάνω, έβαλα Μια άθλια θήκη και μου έκανε δύο χαρακιές στο περιμετρικό πλαστικό πάνω ακριβώς από το ακουστικό. Ξέρεις κάνεις που μπορώ να το αλλάξω και ένα κόστος στο περίπου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα σε όλους και καλή Χρόνια με υγεία. Μια ερώτηση να κάνω, έβαλα Μια άθλια θήκη και μου έκανε δύο χαρακιές στο περιμετρικό πλαστικό πάνω ακριβώς από το ακουστικό. Ξέρεις κάνεις που μπορώ να το αλλάξω και ένα κόστος στο περίπου; Ευχαριστώ. εαν εννοεις το bezel αυτο δηλαδη που ειναι το ασημενιο γυρω-γυρω παει μαζι με την οθονη δεν παει ξεχωριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) εαν εννοεις το bezel αυτο δηλαδη που ειναι το ασημενιο γυρω-γυρω παει μαζι με την οθονη δεν παει ξεχωριστα Ναι αυτό εννοώ, έχει χτυπηθεί λίγο το ασημένιο κομμάτι μαζί με το γκρι. Λογικά θα είναι τσιμπημένη η τιμή άμα θέλει και οθόνη. Ρώτησα procordia και πάει μαζί με οθόνη 217 ευρώ, όσο καινούργιο δηλαδή. Κλεψιά για ένα πλαστικό να αλλάζεις το μισό τηλέφωνο. Edited January 4, 2016 by kostas701 Απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδιά καλησπερα καλή χρόνια! Έκανα ανταλλαγή το lenovo vibe z2pro για να παρω αυτό το κινητό, έκανα καλά? Επίσης αύριο ή μεθαύριο θα συναντηθουμε να γίνει ή ανταλλαγη. Θα πρέπει να προσεξω κάτι για την παρτίδα? Σορρυ αλλά δεν γνωριζω και πολυ.δώστε τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλη Χρονιά ! Μια παρακληση...μπορειτε να βρειτε το filmic pro στο play store (http://www.filmicpro.com/filmic-pro/filmic-pro-now-available-on-android/ ) κ να μου πειτε αν μπορειτε να το αγορασετε αναφεροντας κ την εκδοση που φορατε. Εμενα με 5.0.1 μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη...(παρολο η συσκευη μας ειναι στις συμβατες) ΥΓ Κατι παιζει με το camera2 api... Ελπιζω να αναφερει καποιος με 5.1 οτι δουλευει.. Μπορει καποιος να δοκιμασει? Ενα κλικ στο play store ειναι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αυτο με τις παρτιδες ειναι σχετικο υπαρχουν παιδια που πηραν νεοτερες παρτιδες κ δεν ειχαν καποιο προβλημα καποια ειχαν αλλα κ με τις μετεπιτα παρτιδες παλι το ιδιο συμβαινει οπως κ μα εχει ας ειναι πιο καινουργια παρτιδα η τελευταια τωρα αν δεν κανω λαθος ειναι 510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μπορει καποιος να δοκιμασει? Ενα κλικ στο play store ειναι..:) To δοκίμασα εγώ και μπορώ να το κατεβάσω κανονικά.. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Thanks!ποια εκδοση εχεις στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts