Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αυτο εκανα..κατι ασχημο που παρατηρησα με την οθονη ειναι πως δεν ειναι και τοσο να το πω "καθαρη" δηλαδη ειδικα σε γκρι φοντο εχω παρατηρησει ανομοιομορφια καθετες σκουρες γραμμες κλπ σε γκρι φοντο φαινεται περισσοτερο ειναι θεμα της οθονης μου η γενικο;

Η απάντηση της lg για την οθόνη είναι:

Αγαπητέ κύριε χχχχχχχ,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και εγγράφως ότι αν και αναμένουμε νεότερη τεχνική έκθεση σχετικά με το ζήτημα από τα κεντρικά γραφεία της LG Electronics, το αναφερόμενο προς το service σύμπτωμα δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβατε το προϊόν σας από το σέρβις όποτε το επιθυμείτε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας*http://www.lg.com/gr*και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

http://www.lghere4u.gr

http://www.bloglg.gr

Γελάνε και οι πέτρες "δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος"

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η απάντηση της lg για την οθόνη είναι:

Αγαπητέ κύριε χχχχχχχ,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και εγγράφως ότι αν και αναμένουμε νεότερη τεχνική έκθεση σχετικά με το ζήτημα από τα κεντρικά γραφεία της LG Electronics, το αναφερόμενο προς το service σύμπτωμα δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβατε το προϊόν σας από το σέρβις όποτε το επιθυμείτε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας*http://www.lg.com/gr*και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

http://www.lghere4u.gr

http://www.bloglg.gr

Γελάνε και οι πέτρες "δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος"

Ε οχι ρε γ@μωτο το πληρωσα και με το παραπανω αφησα το αστερι G2 για να αγορασω αυτο το πραγμα επειδη θεωρησα πως ειναι κατι ανωτερο και ξενερωσα απιστευτα με αυτη την τοσο ασχημη ανομοιομορφια στην οθονη σε εμενα ειδικα μια καθετη σκουρα γραμμη φαινεται "αμιδρα"σχεδον σε ολα τα χρωματα ειδικα οταν ειμαι σε σκοτεινο χωρο σε χωρο με φως δεν φαινεται τιποτα αλλα τι να το κανω...

Συν οτι σε scroling στο ιντερνετ πχ κανει κατι μικρολαγκαρισματακια ενω στο G2 ηταν καραsmooth! τεσπα μετανιωσα που το αγορασα εγω φταιω επρεπε να το εψαχνα πριν κανω την αγορα..Απο την αλλη μας κοροιδευει η LG δηλαδη να κατσουμε να λουστουμε το προβλημα που το θεωρει ως φυσιολογικο να ειναι ετσι η οθονη τι να πω τουλαχιστον δεν εχει ghosting οπως το προηγουμενο g flex χαχαχα ωραια χαρακτηριστικα εχει η oled οθονη της LG παντως!!τεσπα γελανε και οι πετρες οπως το ειπες φιλε μου.

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Ε οχι ρε γ@μωτο το πληρωσα και με το παραπανω αφησα το αστερι G2 για να αγορασω αυτο το πραγμα επειδη θεωρησα πως ειναι κατι ανωτερο και ξενερωσα απιστευτα με αυτη την τοσο ασχημη ανομοιομορφια στην οθονη σε εμενα ειδικα μια καθετη σκουρα γραμμη φαινεται "αμιδρα"σχεδον σε ολα τα χρωματα ειδικα οταν ειμαι σε σκοτεινο χωρο σε χωρο με φως δεν φαινεται τιποτα αλλα τι να το κανω...

Συν οτι σε scroling στο ιντερνερ πχ κανει κατι μικρολαγκαρισματακια ενω στο G2 ηταν καραsmooth! τεσπα μετανιωσα που το αγορασα εγω φταιω επρεπε να το εψαχνα πριν κανω την αγορα..Απο την αλλη μας κοροιδευει η LG δηλαδη να κατσουμε να λουστουμε το προβλημα που το θεωρει ως φυσιολογικο να ειναι ετσι η οθονη τι να πω τουλαχιστον δεν εχει ghosting οπως το προηγουμενο g flex χαχαχα ωραια χαρακτηριστικο εχει η oled οθονη της LG παντως!!τεσπα γελανε και οι πετρες οπως το ειπες φιλε μου.

Στο μισο τοπικ εδω μεσα γραφουμε για προβληματα στην οθονη με Κηλιδες και color banding προσωπικα το κρατησα περιπου 3 μηνες και τον 1,5 μηνα πηγαινοερχοταν στην procordia, μου αλλαζαν οθονες και μου το εστελναν παλι με προβληματικη οθονη :down: Το πουλησα και ησυχασα.

Απο τις 7-5-2015 στη σελιδα 13 εχω γραψει για αυτο το προβλημα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6112265#post6112265 , μετα γινετε χαμος με προβληματα και σε αλλους χρηστες με την οθονη.

Πουλησε το να ησυχασεις.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Στο μισο τοπικ εδω μεσα γραφουμε για προβληματα στην οθονη με Κηλιδες και color banding προσωπικα το κρατησα περιπου 3 μηνες και τον 1,5 μηνα πηγαινοερχοταν στην procordia, μου αλλαζαν οθονες και μου το εστελναν παλι με προβληματικη οθονη :down: Το πουλησα και ησυχασα.

Απο τις 7-5-2015 στη σελιδα 13 εχω γραψει για αυτο το προβλημα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6112265#post6112265 , μετα γινετε χαμος με προβληματα και σε αλλους χρηστες με την οθονη.

Πουλησε το να ησυχασεις.

Ενταξει τραβηξες ταλαιπωρια με το flex..Καλα εκανες και το πουλησες το ιδιο θα κανω και εγω ειναι τοσο ομορφη συσκευη αλλα εχει τοσο αθλια οθονη δεν ειναι οθονη αυτη αυτο ειναι ενα πειραματικο σταδιο οθονης p-oled και μας την πλασσαρουν στην αγορα..

και εχει τοσα θεμματα απο banding μεχρι κιτρινες κιλιδες και ορισμενες φορες φαινεται λες και εχεις βαλει φιλτρο "grain" στην οθονη..

Κριμα θα το πουλησω και εφυγα για G4 και τελειωσε..

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Ενταξει τραβηξες ταλαιπωρια με το flex..Καλα εκανες και το πουλησες το ιδιο θα κανω και εγω ειναι τοσο ομορφη συσκευη αλλα εχει τοσο αθλια οθονη δεν ειναι οθονη αυτη αυτο ειναι ενα πειραματικο σταδιο οθονης p-oled και μας την πλασσαρουν στην αγορα..

και εχει τοσα θεμματα απο banding μεχρι κιτρινες κιλιδες και ορισμενες φορες φαινεται λες και εχεις βαλει φιλτρο "grain" στην οθονη..

Κριμα θα το πουλησω και εφυγα για G4 και τελειωσε..

Για γέλια και για κλάματα η p-OLED υλοποίηση της LG.

Μέρα με την νύχτα με τις τελευταίες Amoled των Samsung(s6 σειρά,Note 5)

Πολυ πολυ δουλεια θελει η LG στην δικά της υλοποίηση.

Και εγω ήμουν απο τους σχετικά τυχερούς διοτι ελάχιστο banding είχε κυρίως σε γκρι η λευκο σε τέρμα χαμηλά φωτεινότητα,αλλα 1.5 μήνα άντεξα μαζί του και το πούλησα για τον λογο οτι σε εξωτερικές συνθήκες και ηλιοφάνεια είχε κακη φωτεινότητα.

Πάρε το G4 να βρεις την υγεία σου που η IPS που έβαλε ειναι κορυφαία.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά ας μην τραγικοποιούμε-μεγαλοποιούμε τα πράγματα!Το flex 2 το πήραμε οι περισσότεροι στα 300 με την προσφορά!Σε αυτή την τιμή ήταν το πιο vfm που υπήρχε εκείνη τη στιγμή-αρκεί να μην είχε θέματα.Με το Θάνο τα έχουμε πολλές φορές-μένουμε και στην ίδια πόλη-.Εγώ ήμουν τυχερός και δεν είχε κανένα θέμα το κινητό.Αν κάποιος το πήρε τώρα και έχει θέματα :

1)Μπορεί να απευθυνθεί στο sevice και μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα.

2)Αν θυμάμαι καλά η lg σου επιστρέφει με τη μορφή δωροεπιταγής το κόστος που το αγόρασες, οπότε παίρνεις κάτι άλλο.

Η συσκευή είναι εξαιρετική.

Έτσι είναι, έχουμε την τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Κι επειδή δεν θα κάτσουν συνήθως να γράψουν και να το ψάξουν αυτοί που είναι ευχαριστημένοι με το κινητό τους, αλλά οι άλλοι, αν κάποιος διαβάσει λίγο εδώ, μπορεί να νομίζει ότι έπρεπε να μας πληρώσουν κιόλας για να το πάρουμε αυτό το κινητό.

Στο θέμα μας, dilimma, άλλο ανομοιομορφία και άλλο κάθετες γραμμές

Εγώ θα το πήγαινα στο service και θα ανέφερα την κάθετη σκούρα γραμμή που λες κυρίως

Δεν προβλέπεται να υπάρχει σε οθόνη σκούρα ή φωτεινή ή κάθετη ή οριζόντια γραμμή

Και εγώ συμφωνώ. Είναι τελείως διαφορετικό το colour banding από τις κάθετες γραμμές. Και εγώ είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να επισκεφθείς το service.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

παντως και στο αμαζον που διαβαζω κριτικες ολοι για θεμα στην οθονη λενε ρε παιδες. Και στο σκεφτομουν τωρα που ξαναπεσε η τιμη του

Το ότι υπάρχει θέμα με την οθόνη του, θεωρείται δεδομένο. Γι αυτό κατά τη ταπεινή μου άποψη φταίει η LG διότι ενώ γνώριζε πως ως τεχνολογία (p-oled) δεν ήταν έτοιμη, βιάστηκε να τη τοποθετήσει σε συσκευή της προκειμένου να κερδίσει τον ανταγωνισμό. Θεωρώ πως στο μέλλον και όσο θα την εξελίσσει και στις τηλεοράσεις της, η τεχνολογίας της θα βρέι το αντίκρισμα που ενδεχομένως να της αξίζει στα κινητά της τηλέφωνα.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

απλα γιατι καποιοι λενε οτι στον ηλιο ειναι σουπερ και καποιοι οτι ειναι χαλια , μονο αυτο δεν καταλαβαινω

απλα γιατι καποιοι λενε οτι στον ηλιο ειναι σουπερ και καποιοι οτι ειναι χαλια , μονο αυτο δεν καταλαβαινω

Σίγουρα δεν έχει και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα. https://www.androidpit.com/lg-g4-vs-lg-g-flex-2-comparison

Παιδιά στο γκρι χρώμα έχει ένα σκούρο πέπλο.

Όταν κουνάς την εικόνα αυτό μένει σταθερό είναι πάνω από την οθόνη και σαν να έχει μικρές μικρές κουκίδες.

Είναι θέμα οθόνης η το έχουν όλα.

Όταν κουνάς την εικόνα αυτό μένει σταθερό είναι πάνω από την οθόνη και σαν να έχει μικρές μικρές κουκίδες.

Θεωρώ ότι το έχουν όλα. Δύο είχα και το είχαν και τα δύο.

Θεωρώ ότι το έχουν όλα. Δύο είχα και το είχαν και τα δύο.

Τι μπορώ να κάνω άρα αυτό το θέμα. . .?

Βασικά αν έχει χαμηλό φωτισμό εμφανίζετε σχεδόν σε όλα τα χρώματα αλλά περισσότερο στο γκρι. . .

παντως και στο αμαζον που διαβαζω κριτικες ολοι για θεμα στην οθονη λενε ρε παιδες. Και στο σκεφτομουν τωρα που ξαναπεσε η τιμη του

Τι ακριβώς θέμα αναφέρουν;

Στον ήλιο σίγουρα δεν είναι σούπερ, εκτός κι αν μιλάμε για τον ήλιο στην Ισλανδία :P

Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι χάλια. Και προηγούμενες συσκευές που είχα σε παρόμοια επίπεδα ήταν, αλλά δεν παραπονιόταν κανείς στο topic τους

Λες και με ντάλα ζέστη το μεσημέρι του Αυγούστου θα κάτσεις κάτω από τον ήλιο να παίξεις παιχνιδάκι ή να κάνεις surfing κτλ.. και θα πεις μετά "εε εδώ χάνει το άτιμο.." :p

Η απάντηση της LG Electronics, <<το αναφερόμενο προς το service σύμπτωμα δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος. >>

Όσες οθόνες μου άλλαξαν είχαν όλες τα ίδια προβλήματα, άλλες πολύ έντονα και άλλες λιγότερο αντιληπτό.

Την άνοιξη προς καλοκαίρι πού το είχα, με 100% φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο δεν μπορούσα να δω με άνεση ποιος με καλεί σε εισερχόμενες κλήσεις.

Η οθόνη του flex 2 είναι ότι χειρότερο υπάρχει εκεί έξω σε τηλέφωνο τον 300 ευρώ.

Η οθόνη του flex 2 είναι ότι χειρότερο υπάρχει εκεί έξω σε τηλέφωνο τον 300 ευρώ.

Συνέχεια στην ισοπέδωση ftw :)

Απλά η οθόνη είναι εντελώς τυχαία και ένας από τους λόγος που προτιμήσαμε κάποιοι αυτό το κινητό.. just sayin'

Ο επεξεργαστής σε μερικές εφαρμογές δείχνει ότι τρέχει στο1,5 και σε άλλες 1,9 . . .

Είναι φυσιολογικό ? .?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η απάντηση της LG Electronics, <<το αναφερόμενο προς το service σύμπτωμα δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό της oled οθόνης του προϊόντος. >>

Όσες οθόνες μου άλλαξαν είχαν όλες τα ίδια προβλήματα, άλλες πολύ έντονα και άλλες λιγότερο αντιληπτό.

Την άνοιξη προς καλοκαίρι πού το είχα, με 100% φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο δεν μπορούσα να δω με άνεση ποιος με καλεί σε εισερχόμενες κλήσεις.

προερχόμενος από lg g3 είναι απαράδεκτο να απεικονίζει έτσι το γκρι . . και όχι μόνον αυτές οι κουκίδες και το πέπλο φαίνεται σε όλα χρώματα όταν έχεις χαμηλά το φωτισμό.

Δεν θα έπρεπε να είχε βγει σε μαζική παραγωγή έχει μεγάλο θέμα. Ίσος να είμαι εγώ πολύ περίεργος δεν ξέρω. . .

Παρατήρησα ότι αν ανοίξεις κάποια εφαρμογή που δείχνει την συχνότητα του επεξεργαστή όταν είναι κρύο το τηλέφωνο δείχνει 1,9 αν το δουλέψεις λίγο και ζεσταθεί . Η ίδια εφαρμογή θα δείχνει μέγιστη συχνότητα 1,56ghz. Με λίγα λόγια στην ουσία το τηλέφωνο δουλεύει στα 1,5 γιατί με μόλις λίγα λεπτά χρήση αυτό το νούμερο δείχνει.

Ο επεξεργαστής ακόμη και σε αυτές τις συχνότητες δεν κολλάει πουθενά να λέμε και τα θετικά του τηλεφωνου πραγματικά είναι ταχύτατο . . -φανταστείτε να μη είχε θέματα υπερθέρμανσης και να δούλευε 2,2+ πραγματικά δεν θα είχε ανταγωνιστή.

Edited by Minas24

Συνέχεια στην ισοπέδωση ftw :)

Απλά η οθόνη είναι εντελώς τυχαία και ένας από τους λόγος που προτιμήσαμε κάποιοι αυτό το κινητό.. just sayin'

Δηλαδή και στο Amazon που γράφουν για τα ίδια προβλήματα απλά γράφουν για να ισοπεδώσουν το τηλέφωνο ?

Η ίδια η LG λέει ότι έτσι είναι η τεχνολογία οθόνης, η ίδια η LG ισοπέδωσε εμάς τους καταναλωτές.

Το τοπικ εδώ μέσα έχει ισοπεδωθεί από την 13σελίδα μέχρι και τις τελευταίες σελίδες από απογοητευμένος καταναλωτές.

Πραγματικά χαίρομαι που έστω και σε ελάχιστους έκατσε καλή οθόνη και μπορούν να χαρούν το τηλέφωνο τους.

Παιδια κι εγω απο τη προσφορα το πηρα στα 299.παρτιδα 504 και ειναι αψογη η οθονη του.ολα τελεια.ειχα καιρο να ευχαριστηθω τηλεφωνο τοσο πολυ.δεν κολαει ποτε πραγματικα.ουτε επανεκινηση δεν μου εχει κανει!

Δηλαδή και στο Amazon που γράφουν για τα ίδια προβλήματα απλά γράφουν για να ισοπεδώσουν το τηλέφωνο ?

Η ίδια η LG λέει ότι έτσι είναι η τεχνολογία οθόνης, η ίδια η LG ισοπέδωσε εμάς τους καταναλωτές.

Το τοπικ εδώ μέσα έχει ισοπεδωθεί από την 13σελίδα μέχρι και τις τελευταίες σελίδες από απογοητευμένος καταναλωτές.

Πραγματικά χαίρομαι που έστω και σε ελάχιστους έκατσε καλή οθόνη και μπορούν να χαρούν το τηλέφωνο τους.

Στο αμαζον αρκετοι λενε οτι το γυρισαν πισω και οτι το δεχτηκε η εταιρια και αγορασαν κατι αλλο. Βεβαια αλλο procordia αλλο γερμανικο αμαζον...