sakis92 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Κατα πόσο ισχυει αυτό ; http://en.miui.com/thread-88481-1-1.html Υπαρχει για τα δικα μας δικτυα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afados76 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ πήρα της γυναίκας αυτό με το 1Gb μνήμα εδώ και 10 μέρες αλλά δυστυχώς κάτι πρόβλημα υπάρχει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο WiFi. Έχεις κανείς καμία ιδέα να προτείνει τι μπορεί να φταίει? Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και σε ανοιχτό δίκτυο και δεν μπαίνει με τίποτα. Ξεκινά να συνδεθεί αλλά δεν παίρνει IP και βγαίνει εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Κατα πόσο ισχυει αυτό ; http://en.miui.com/thread-88481-1-1.html Υπαρχει για τα δικα μας δικτυα ; ε αυτό πρέπει να το δεις από εκεί που το πουλάνε αν γράφει αυτά που λέει κάτω είναι για Κίνα, αν γράφει αυτά του τίτλου είναι για μας Π.χ. εδώ λέει αυτά που κάνουν για μας http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-2-216gb_p7623.html Edited March 13, 2015 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ πήρα της γυναίκας αυτό με το 1Gb μνήμα εδώ και 10 μέρες αλλά δυστυχώς κάτι πρόβλημα υπάρχει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο WiFi. Έχεις κανείς καμία ιδέα να προτείνει τι μπορεί να φταίει? Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και σε ανοιχτό δίκτυο και δεν μπαίνει με τίποτα. Ξεκινά να συνδεθεί αλλά δεν παίρνει IP και βγαίνει εκτός. εχεις την μαμα rom η εβαλες αλλη απο το miui.gr ? εγω μολις το πηρα περασα κατευθειαν αυτη απο το miui.gr και ειναι οκ μονο πληκτρολογιο δεν ειχε και εβαλα καποιο που ειχα κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Να πω και εντυπωσεις μεχρι στιγμης , εχω το μοντελο με 1gb ram , δεν βλεπω κανενα κολλημα ή προβλημα με το 1 gb για κανονικη χρηση ,ολα δουλευουν πολυ ομαλα .Οσοι δεν εχετε τα ευρω για 2gb το μοντελο το 1gb ειναι μια χαρα Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι η 4.7" ειναι λιγο μικρη ,θα προτιμουσα 5 ή και 5.κατι ισως και 5.5 αν εχει ομως μικρο bezel και να μην ειναι παντοφλα επισης επιβαλεται και μια τετοια θηκη για να αναδειξει το κινητο ,αλουμινιο με γυαλιστερη πισω οψη ,βεβαια στην ουσια ειναι το πισω καλυμα και οχι θηκη αφου για να μπει πρεπει να αφαιρεθει το πισω καλυμα http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Aluminum-Frame-and-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover-Case-For-Xiaomi-Hongmi-2-Redmi/32293129069.html Edited March 14, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 επισης επιβαλεται και μια τετοια θηκη για να αναδειξει το κινητο ,αλουμινιο με γυαλιστερη πισω οψη ,βεβαια στην ουσια ειναι το πισω καλυμα και οχι θηκη αφου για να μπει πρεπει να αφαιρεθει το πισω καλυμα http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Aluminum-Frame-and-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover-Case-For-Xiaomi-Hongmi-2-Redmi/32293129069.html οι θήκες αυτές το κάνουν τούβλο και μπορεί να έχεις και θέματα με το σήμα/gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Ετσι ειναι και τα iphone ,δεν ξερω να εχουν θεμα με σημα /gps Ποια rom προτεινετε ? γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα στο miui.gr με τις rom που υπαρχουν περασα την Stable 3.2.0] Xiaomi Redmi 2 (GTV-5.2.23) απο Ελληνικές MIUI ROMS (GTV) ειναι η τελευταια ? γιατι βλεπω την 5.3.13 αλλα για καποιο λογο βλεπω ημερομηνια που ανεβηκε πιο προσφατη η stable 3.2.0 Το θεμα ειναι οτι ενω εμφανιζονται κανονικα τα ονοματα απο τις επαφες στις εισερχομενες κλησεις, δεν εμφανιζεται ονομα στα sms αλλα μονο ο αριθμος ! Edited March 14, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ετσι ειναι και τα iphone ,δεν ξερω να εχουν θεμα με σημα /gps Εκείνα όμως φτιάχτηκαν έτσι, έχει μεγάλη διαφορά. Τεσπα εγώ είχα πάρει για το ένα αλλά το έκανε τούβλο οπότε μπήκε αμέσως στο συρτάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html Δεν το βρισκω εδω μεσα, ειναι τοσο καινουριο που κανεις δεν το εχει παρει/τσεκαρει?? Βεβαια, out of stock μου λεει το vickmall/minideal... ξερει κανεις περι τινος προκειται, μιας και μου φαινεται πολυ καλη προταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rataplann Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γεια σας! εχω το hongmi 1 mediatech αξιζει η αγορα του 2? απο θεμα καμερας ειναι βελτιωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και γω σαν κάτοχος του 1s, θεωρώ ότι τα ελαττώματά του (του 1s) είναι η αδύναμη δόνηση, τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα και ίσως να ήθελα φωτεινότερη οθόνη κάτω από τον ήλιο. Από ότι διάβασα δεν έχει πάλι φωτιζόμενα πλήκτρα (mega foul κατ'εμέ). Στα άλλα υπάρχει βελτίωση? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά αν το έχει κανείς θα τον παρακαλούσα να μου πει για το flash του κινητού....αν είναι δυνατό....Ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harut2005 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά αν το έχει κανείς θα τον παρακαλούσα να μου πει για το flash του κινητού....αν είναι δυνατό....Ευχαριστώ...! Flash εννοείς το flash της κάμερας? Λογικά δε θα διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενα μοντέλα. Ένα δυνατό LED θα είναι όπως σε όλα. Το σωστό φλας που χρειάζεται μια κάμερα για να αποδώσει σε χαμηλό φωτισμό είναι πανάκριβο για να μπει σε κινητό, ειδκά σε low-end :D btw. out of stock πλεον στο minideals (το 2/16gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 οι θήκες αυτές το κάνουν τούβλο και μπορεί να έχεις και θέματα με το σήμα/gps Κάπου στην περιγραφή της συγκεκριμένης θήκης, δείχνει ότι (μάλλον) έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το σήμα wi-fi. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κάπου στην περιγραφή της συγκεκριμένης θήκης, δείχνει ότι (μάλλον) έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το σήμα wi-fi. ε μιλάμε για περιγραφή αντικειμένου στο ali , ε δεν το λες και αξιόπιστο :) τεσπα , εγώ αναφέρω κυρίως ότι το κάνει τουβλάκι (ωραίο βέβαια) , δεν έμεινα στο σήμα γιατί δεν άξιζε να το δοκιμάσω καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Flash εννοείς το flash της κάμερας? Λογικά δε θα διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενα μοντέλα. Ένα δυνατό LED θα είναι όπως σε όλα. Το σωστό φλας που χρειάζεται μια κάμερα για να αποδώσει σε χαμηλό φωτισμό είναι πανάκριβο για να μπει σε κινητό, ειδκά σε low-end :D btw. out of stock πλεον στο minideals (το 2/16gb) Ναι για το φλασ της κάμερας μιλάω γιατί έχω το jiayu f1 και το φλασ του είναι μηδαμινό......για φωτογραφίες στο σκοτάδι ούτε να το σκέφτεσαι....για αυτό επειδή θα πάω σε αγορά καινούργιου κινητού δεν θέλω να έχω τα ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ναι για το φλασ της κάμερας μιλάω γιατί έχω το jiayu f1 και το φλασ του είναι μηδαμινό......για φωτογραφίες στο σκοτάδι ούτε να το σκέφτεσαι....για αυτό επειδή θα πάω σε αγορά καινούργιου κινητού δεν θέλω να έχω τα ίδια.... δεν υπαρχει μετρο σύγκρισης ουτε σε καμερα ουτε σε led ουτε σε ταχυτητα ουτε πουθενα, στο μονο που ειναι καλυτερο το f1 ειναι η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 δεν υπαρχει μετρο σύγκρισης ουτε σε καμερα ουτε σε led ουτε σε ταχυτητα ουτε πουθενα, στο μονο που ειναι καλυτερο το f1 ειναι η μπαταρια. 'Εγινε σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Έχουμε εικόνα με το τι παίζει από διαθεσιμότητα για την έκδοση 2/16 GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η ευρωπαική έκδοση 2/16GB. Είχα κάνει παραγγελία απο minideal και ακυρώθηκε μετα από 4 μέρες ενω και τα υπόλοιπα καταστήματα το έχουν out of stock. Hello, dear customer Thanks for your support. For your order # 100123341, so sorry we can not send this order. Because this mobile is FDD-LTE version. In the market now is still not available. Even in the Xiaomi Official Website, we also can not find this item. Just can find TD-LTE version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά προσπάθησα να κατεβάσω εφαρμογή από το play και δεν με άφησε με τα data, σε υποχρεώνει να κατεβάσεις μόνο με wifi.... από που αλλάζουμε αυτή τη ρύθμιση;;:confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά προσπάθησα να κατεβάσω εφαρμογή από το play και δεν με άφησε με τα data, σε υποχρεώνει να κατεβάσεις μόνο με wifi.... από που αλλάζουμε αυτή τη ρύθμιση;;:confused: πατα στο εικονίδιο ληψεις μετα το εικονίδιο με τις τρεις τελείες μετα πατα ρυθμίσεις και ρυθμισετο οπως σε βολευει .. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Και μια τελευταία ερώτηση... Δεν μου δουλεύει το wifi hotspot. Η άλλη συσκευή που θα προσδεθεί στο redmi δεν μπορεί να μπει στο ίντερνετ! Είναι bug της ρομ ή φταίει κάτι άλλο; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 MIUI ROM 5.3.27 Όπως κάθε παρασκευή η τελευταία έκδοση για το Redmi 2 βρίσκεται στο λογαριασμό μου στο BasketBuild. Όσοι έχουν προηγούμενη έκδοση θα την κατεβάσουν μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" (όπως πάντα!) Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) εχω το εξης προβλημα : Στα sms που παιρνω δεν δειχνει το ονομα της επαφης που εστειλε το sms αλλα γραφει το τηλεφωνο του , και για να δω σε ποιον ανηκει το τηλεφωνο πρεπει να ανοιξω το sms να πατησω την εικονα διπλα στον αριθμο και τοτε μου εμφανιζει την επαφη Αυτο συμβαινει και με την τελευταια ελληνικη απο miui.gr stable 3.20 αλλα και με την 5.3.20 Το εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα ?? Και συγνωμη ρε παιδια αλλα εκτος απο τα νεα features για να βγαινουν συνεχεια τοσα fixes για τις miui roms σημαινει οτι εχουν και απειρα bugs ! Edited March 28, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts