Zenor Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδιά δεν μου βρίσκει το update.zip όταν πατάω στο recovery Install update zip to System....πρέπει να το βάλω σε κάποιον φάκελο?...εγώ απλά το έβαλα στην sd. Βάλτο στην εσωτερική μνήμη αντί για την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Βάλτο στην εσωτερική μνήμη αντί για την SD. Αυτό έκανα και κομπλέ....ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Μήπως δεν είναι σωστά φορμαρισμένη η SD card; http://www.wikihow.com/Format-an-SD-Card δεν ειναι ετσι δηλαδη σε ολα τα redmi 2?σε αλλους το επιτρεπει? τονιζω οτι δε το εχω κανει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγώ δεν θυμάμαι να παρατήρησα τέτοιο θέμα, αν θες ρώτα και εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/114-RedMi-2-20140811-RedMi-2-TD-20140813/?b8338525 - λογικά δεν είναι θέμα root καθώς θα το είχαν και άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 απο ρουτ υπαρχει κατι καλο σταθερο και ευκολο σε εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Για το 4G πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση από το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Για το 4G πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση από το κινητό? settings-> sim cards -> sim 1 -> preffered network type -> prefer LTE. όλα αυτά αφού πρώτα επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου για να σου ενεργοποιήσουν το 4g στο νούμερο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επισης όταν στέλνω μηνύματα μου γράφει το όνομα αλλά όταν μου στέλνουν μόνο τον αριθμό....ξέρεις κανείς καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επισης όταν στέλνω μηνύματα μου γράφει το όνομα αλλά όταν μου στέλνουν μόνο τον αριθμό....ξέρεις κανείς καμία λύση? ποια rom φοράς? Εμένα δεν το κάνει αυτό (dev rom 5.12.24 από το ελληνικό Miui). Καν' του και ένα restart.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Την 6.1.28 εχω...δεν άλλαξε τίποτα μετά την επανακκινιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μήπως αν πας στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και ψάξεις την εφαρμογή για τα μηνύματα για να κάνεις clear data/cache; Ίσως να χαθούν και τα μηνύματα με το clear data οπότε κάνε ένα backup αν τα χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εντάξει παιδιά την βρήκα την λύση....ήθελε το +30 μπροστά και το έκανα με το number fixer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εντάξει παιδιά την βρήκα την λύση....ήθελε το +30 μπροστά και το έκανα με το number fixer. εγω στο gmail τις εχω ολες με +30 αλλα στο κινητο δε το εχει περασει. εχει μονο το νουμερο του κινητου.τι να κανω;το Number fixer δε θα μου χαλασει και τα νουμερα που εχω και ειναι με κωδικο αλλης χωρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 εγω στο gmail τις εχω ολες με +30 αλλα στο κινητο δε το εχει περασει. εχει μονο το νουμερο του κινητου.τι να κανω;το Number fixer δε θα μου χαλασει και τα νουμερα που εχω και ειναι με κωδικο αλλης χωρας; Στην εφαρμογή θα βάλεις τον αριθμό 10. Και θα σου επιστρέψει τα νούμερα που έχουν τόσα ψηφία. Λογικά τα νούμερα που έχεις από άλλες χώρες είναι παραπάνω από 10 ψηφία οπότε δεν θα στα πειράξει. Πέρα από αυτό πριν προσθέσει το +30 θα σου βγάλει μια λίστα με τους αριθμούς που θα αλλαχτουν. Οπότε την κοιτάς και ότι δεν θες να αλλάξει το ξετικαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpat88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα link με ένα αξιόλογο tempred glass για αυτό το κινητό γιατί εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να βρώ κάποιο που να ταιριάζει .. Παράθεση ΖΤΕ v967s ONDA V975M rozak v 2.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 http://www.vickmall.com/nillkin-new-9h-hardness-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-hongmi-2-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εντάξει παιδιά την βρήκα την λύση....ήθελε το +30 μπροστά και το έκανα με το number fixer. Ναι, και εγώ το είχα πάθει. Αλλά πάει καιρός και ξέχασα τη λύση.. :lol: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ή stock camera δεν βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Είναι γρήγορη μεν αλλά νομίζω ότι βγάζει θολές και κάπως ψεύτικες φωτό χωρίς κοντραστ. Τη συγκρινω με το hongmi που εχω από το 2014 και το παρέδωσα στον πατέρα μου. Ποια camera app προτείνετε ? Το camera mx ? Το τελευταίο το έχω για βίντεο γιατί γράφει σε mp4 αντί για 3gp που γράφει ή stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ή stock camera δεν βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Είναι γρήγορη μεν αλλά νομίζω ότι βγάζει θολές και κάπως ψεύτικες φωτό χωρίς κοντραστ. Τη συγκρινω με το hongmi που εχω από το 2014 και το παρέδωσα στον πατέρα μου. Ποια camera app προτείνετε ? Το camera mx ? Το τελευταίο το έχω για βίντεο γιατί γράφει σε mp4 αντί για 3gp που γράφει ή stock. Γενικά δεν βγάζει καλές (για τα γούστα μου) φωτογραφίες ειδικά στα "μακρινά" πλάνα είναι άσχημες σε σημείο που φοβόμουν ότι δεν εστιάζει μακρυά. Η τελευταία έκδοση που έβαλα (5.12.24) βελτίωσε την stock camera σε σχέση με την rom που είχε έρθει ή μπορεί να είναι ιδέα μου. Παράπονα σωβαρά έχω με την εστίαση. Για να βγάλω σωστή φωτογραφία πρέπει να εστιάσω πρώτα (κλικ με το δάκτυλο στο σημείο που θέλω). Αν πατήσω να βγει κατ'ευθείαν μάλλον θα βγει ανεστίαστη με καλή πιθανότητα. Τέλος υποφέρει από "κάψιμο" λευκών (πολύ μα πολύ χαμηλό dynamic range) το οποίο σε σκηνικά με υψηλό contrast το χαλάει τελείως. Προσωπικά έχω αυξήσει αρκετά το sharpness (από τις ρυθμίσεις) κάτι για το οποίο κανονικά είμαι αρνητικός να γίνεται. Κρίμα τα reviews που λένε οτι έχει "καλή" κάμερα. Σε σχέση με άλλα 8άρια (samsung mini s4 κτλ) ναι και πάλι όχι καλύτερη ίσως ψιλοανάλογη (μάλλον χειρότερη δλδ) αλλα σε σχέση με τους νέους 13mp της sony που έχουν τα περισσότερα νέα κινητά η διαφορά είναι εμφανής (υπέρ των 13mp) κυρίως στο Dynamic Range (ηλιοβασιλέματα, κόντρα φως κτλ). Και το βιντεο δεν έχει αρκετό sharpness νομίζω. Στην ερώτησή σου. Έχω δοκιμάσει την open camera. Παράγει διαφορετικό αρχείο είναι γεγονός (saturation, sharpness). Δεν ξέρω αν είναι πολύ καλύτερες οι φώτο που δείνει, είναι όμως διαφορετικές. Είναι πιο αργή, αλλα πιο ρυθμίσιμη λίγο. Μείον ότι είναι και ασταθής (στο άσχετο τερματίζει), τουλάχιστον με τη δικιά μου rom. Άλλη δεν έχω δοκιμάσει αλλά ψάχνω. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Παιδιά πειράζει αν φορτίζω το κινητό με φορτιστή samsung?.....το λέω αυτό γιατί ο φορτιστής του Xiaomi λέει 1A ενώ του Samsung 0.7A....η διαφορά είναι οτι θα φορτίζει ποιο αργά ή θα υπάρξει και κανένα πρόβλημα στην μπαταρία? Edited February 20, 2016 by giorgospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδιά πειράζει αν φορτίζω το κινητό με φορτιστεί samsung?.....το λέω αυτό γιατί ο φορτιστής του Xiaomi λέει 1A ενώ του Samsung 0.7A....η διαφορά είναι οτι θα φορτίζει ποιο αργά ή θα υπάρξει και κανένα πρόβλημα στην μπαταρία? Κανένα πρόβλημα απλώς θα παίρνει πιο πολύ ώρα να φορτίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 εγώ το φορτίζω και 500mA φορτιστή (samsung). απλά κάνει 4+ ώρες να φορτίσει.. :p Υ.Γ. Η αργή φόρτιση θεωρείται καλύτερη φόρτιση btw. Σε βάθος χρόνου συντηρεί την μπαταρία καλύτερα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εγκατέστησαν την open camera και μου αρέσει καλύτερα από την stock. Την έκανα προεπιλεγμένη στις ρυθμίσεις εφαρμογών , αλλά από την lockscreen οταν κάνω swipe στην κάμερα, μου ανοίγει πάντα τη stock. Γιατί ? Έχω την 6.1.28 - 004. Όχι αυτή που βγήκε χθες (6.2.17 - 006), και μάλλον δεν θα τη βάλω ακόμα γιατί όλα είναι ΟΚ με τη ROM που έχω , εκτός από το θέμα που αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια, πηρα και εγω ενα με κινεζικη tdd . το οποιο στην αρχη ειχε το λειτουργικο miui7...... Οταν μπηκα να κατεβασω μια ταπετσαρια στην εφαρμογη ΜΙUI ξαφνικα αλλαξαν τα παντα. Στις ρυθμισεις το ελληνικο μενου εγινε ελληνοκινεζικο και πλεον και η ημερομηνια στην αρχικη οθονη εχει ιδεογραμματα μαζι με ελληνικα. Στο about στις ρυθμισεις το λειτουργικο πλεον ειναι ΜIUI 66.77.33.00. Γυρισα σε αγγλικο μενου αλλα και αυτο ειναι αγγλοκινεζικο. Τι εγινε? Μπορω να κανω κατι? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αν άλλαξες κάποιο theme ίσως να μην υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες....Επιστροφή στο προηγούμενο! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts