Jump to content

Leagoo Elite 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας το συγκεκριμένο κινητό η ξέρει γι αυτό εάν αξίζει να το πάρω ευχαριστώ.( Leaggo elite 1)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407926

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθαν και τα 3 elite 1 από 1949deal.....επιτέλους! άξιζε η αναμονή, μόνο 100ευρώ έκαστο......πολύ όμορφο, καλοφτιαγμένο και με καλή απόδοση στην κάμερα. Nova launcher και πετάει....

Καλημέρα σε όλους, έχω το τηλέφωνο τρεις ημέρες καλό σε σχέση με τα χρήματα του, αλλά η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μια μέρα αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλει τέσσερις ώρες για να φορτίσει είναι κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό; Το έκανα και αναβάθμιση υπήρχε διαθέσιμη,και στην αναπαραγωγή video στην αρχή για 3-4 δευτερόλεπτα ακούγετε ένα φύσημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το κινητο μου βγαζει ανετα πλεον 2 μερες. πριν το εβγαζα το πρωι και το φορτιζα το βραδι. το εχω απο χθες το πρωι με κλεισιμο 4 ωρων το βραδι και ειναι στο 35%.

ανοιχτο wifi μονιμα και 4g

Πως το κατάφερες αυτό μπορείς να μας πεις ;ευχαριστω

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Πως το κατάφερες αυτό μπορείς να μας πεις ;ευχαριστω

μετα το update στην ρομ που γραφω ειδα διαφορα στην καταναλωση μεγαλη. ποια ρομ φορας?

Καλησπερα. Κατοχος κι εγω εδω και 2 μερες της πολυ ωραιας συσκευης θα ελεγα. Δεν αντιμετωπιζω ως τωρα καποιο προβλημα εκτος απο ενα. Το touch στις κατω μεριες του κινητου νομιζω οτι δεν πιανει πολυ καλα. Ειδικα αν προσπαθουσα να απαντησω μνμ στο messenger με το κινητο πανω σε τραπεζι καποια γραμματα δεν πατιοντουσαν με τιποτα!! Οταν επιανα το κινητο στο χερι δλδ σε περιπου διαγωνια θεση το προβλημα ηταν εμφανως μικροτερο αλλα δεν εξαφανιζοταν τελειως...Το ιδιο και στα SMS.

Αντιμετωπιζει κι αλλος το ιδιο προβλημα? Μηπως φταιει το πληκτρολογιο ( QWERTY) που χρησιμοποιω?

Καλησπερα. Κατοχος κι εγω εδω και 2 μερες της πολυ ωραιας συσκευης θα ελεγα. Δεν αντιμετωπιζω ως τωρα καποιο προβλημα εκτος απο ενα. Το touch στις κατω μεριες του κινητου νομιζω οτι δεν πιανει πολυ καλα. Ειδικα αν προσπαθουσα να απαντησω μνμ στο messenger με το κινητο πανω σε τραπεζι καποια γραμματα δεν πατιοντουσαν με τιποτα!! Οταν επιανα το κινητο στο χερι δλδ σε περιπου διαγωνια θεση το προβλημα ηταν εμφανως μικροτερο αλλα δεν εξαφανιζοταν τελειως...Το ιδιο και στα SMS.

Αντιμετωπιζει κι αλλος το ιδιο προβλημα? Μηπως φταιει το πληκτρολογιο ( QWERTY) που χρησιμοποιω?

to eixa και εγω αυτο το προβλημα με το τραπεζι. ειναι κατι με την γειωση το εχουν πολλοι με one plus

Edited by ninjamoz

Καλησπέρα σε όλους ! Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ και ένα μήνα που έχω το κινητό είναι οτι οταν είμαι με λίγο κόσμο ή έχει έστω και λίγη φασαρία όταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν μ'ακούει ο συνομιλητής από μέσα. Ουσιαστικά ακούνε τη φασαρία πιο πολύ κι εγώ που μιλάω κοντά στο μικρόφωνο δεν μ'ακούνε! Φταίει το κινητό ή πρέπει να κάνω καμια ρύθμιση;

Καλησπέρα σε όλους να κανω κ εγω μια ερώτηση!!!ειμαι ανάμεσα στοEleagoo elit1 και το ulefone be touch2 ποιο απο τα 2 πιστεύετε ειναι καλύτερο;εμφανίσθηκε μου αρέσουν κ τα δυο!!ευχαριστω!!

Καλησπέρα σε όλους να κανω κ εγω μια ερώτηση!!!ειμαι ανάμεσα στοEleagoo elit1 και το ulefone be touch2 ποιο απο τα 2 πιστεύετε ειναι καλύτερο;εμφανίσθηκε μου αρέσουν κ τα δυο!!ευχαριστω!!

φιλε μου μακραν το xiaomi redmi note 3 . μακραν ομως

Καλησπερα και απο εμενα!Κατοχος και εγω απο εχθες του elite 1.Το αγορασα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια.Καταρχην να σας ενημερωσω οτι μου ειπαν πως και για 4 χρονια μετα την παραγωγη του θα εχουν ανταλλακτικα.Οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το τηλ ειναι:αρκετα γρηγορο,κανενα κολλημα,καλο wifi,αλλαξα βεβαια launcher γιατι της leagoo δεν μου αρεσε καθολου.εβγαλα ανετα ως τωρα που μιλαμε την ημερα με την μπαταρια του.Εδω να αναφερω πως το χρησιμοποιησα στο επαγγελματικο μου νουμερο.πανω απο 2 ωρες κλησεων,ελεγχος και αναγνωση email,και περιπου κανα μισαωρο internet και facebook.Μπορω να πω πως αξιζει τα λεφτα ακομη και αγορασμενο απο εδω.Αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης,στιβαρο,ομορφο.Η rom με ψιλοχαλασε μονο.Ολα τα παραπανω τα γραφω εχωντας υποψιν και το oneplus x που εχω.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεχασα να αναφερω πως απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν πως θα παρει marshmallow χωρις ομως να ξερουν παραπανω λεπτομερειες ως προς το ποτε.Και μου εκανε εντυπωση η ευγενεια και η προθημεια τους να απαντησουν σε καθε ερωτηση μου.Νομιζω για καποιον που θελει ενα πιο στυλατο κινητο χωρις να ξεφυγει οικονομικα ειναι μια πολυ καλη λυση.

με φοβιζει το γεγονος που δεν εχει σλοτ για εξτρα μνημη!!!πρεπει?το προτεινεις σαν κατοχος η λογο καλυτερων χαρακτηριστικων κ πιο αξιοπιστης εταιριας?κ παλι ευχαριστω!!!

με φοβιζει το γεγονος που δεν εχει σλοτ για εξτρα μνημη!!!πρεπει?το προτεινεις σαν κατοχος η λογο καλυτερων χαρακτηριστικων κ πιο αξιοπιστης εταιριας?κ παλι ευχαριστω!!!

Το τηλεφωνο πραγματικα αξιζει τα λεφτα του.sd παιρνει κανονικα.και 32 gb εκ των οποιων τα 25 ειναι ελευθερα δεν τα λες και λιγα.Αν μενεις αθηνα και θες να το δεις απο κοντα πες μου

Επειδη δεν εχω τωρα χρονο να κοιταξω απο οτι θυμαμαι με kingoroot κλπ ελεγε.το θεμα ειναι πως η recovery ειναι στα κινεζικα!!!Αυτο για μενα ειναι το προβλημα.Την αλλη βδομαδα που θα μαι πιο λασκα θα επικοινωνησω με την αντιπροσωπεια.Αν μπορεις δες στο xda αλλιως φιλε μου κανε λιγες μερες υπομονη

καλησπέρα σας!

Κάτοχος LENOVO K3 NOTE , αποφάσισα να παρω το παρόν κινητό κυρίως λόγω της κάμερας!

Αλλά τι διαβάζω εδώ?? όλοι έχετε θέμα με την μπροστινή κάμερα;; μήπως έστρωσε;;

Λέω να το πάρω είτε απο ebay στα 170 είτε απο την leagoo.gr απο δω στα 230. Παρέχουν κι service εδώ.

Η φόρτιση δε με πολυενοχλεί καθώς όσα κινητά είχα, τα φόρτιζα κάθε βράδυ οπότε όσο κι να αργεί, περισσότερες ώρες απο όσο κοιμάμαι σίγουρα δε θα κάνει χαχα

Επίσης βίντεο κλήσεις κάνει? δοκίμασε καποιος; μέσω skype κι ετσι.. το σήμα wifi?

Edited by RebekkaZ

Μια χαρα ειναι η μπροστινη καμερα.Το τηλ ειναι μια χαρα για τα λεφτα του.Αξιζει και με το παραπανω.Οσο για την φορτιση σχεδον διομισυ ωρες κανει.

Παιδιά βοήθεια! το κινητό μου έκλεισε και ούτε ανοίγει ούτε κάνει τίποτα το έβαλα και στην μπρίζα για να φορτίσει μήπως και δεν πήρα χαμπάρι την μπαταρία αλλα ούτε λαμπάκι ανάβει ούτε πάλι ανοίγει! τι να κανω; στο παλιό μου κινητό όταν κολούσε έβγαζα την μπαταρία.. τώρα;

Δοκίμασε να αλλάξεις φορτιστή μήπως και πάρει μπροστά.

Τελικά άνοιξε μετά απο πολύ κόπο ... Μάλλον ήθελε τον χρόνο του! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Καλησπέρα. Θα ηθελα να ρωτήσω οσους έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο. 1.Υπαρχει led για ειδοποίησεις που αλλάζει χρωμα.?2.Το ηχειο του είναι αρκετα δυνατο οταν χτυπαει? ή πρεπει να βαζεις μεσα σε ποτήρια και τενεκεδες για να το ακους. 3.Υπαρχουν θεματα για να διακοσμησω το κινητο? 4.θα δω διαφορα με το huawei p8 lite που έχω τώρα σε χρωματα και οθονη? Ευχαριστώ
Aντώνης

Πανεύκολος και απλός τρόπος να ρουτάρουμε το κινητό. Με Kingroot.Κατεβάζουμε το .apk για κατευθείαν εγκατάσταση από το τηλέφωνο ή το προγραμματάκι .exe για εγκατάσταση μέσω windows από pc, από εδώ ή από εδώ. Στην πρώτη περίπτωση αντιγράφεις το apk στην sd του τηλεφώνου, πας στην διαχείριση αρχείων και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί.Στην δεύτερη ανοίγεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή, συνδέεις το τηλέφωνο πατάς root και αυτό ήταν.Αν δεν πετύχει με την πρώτη δοκιμάζουμε και άλλες φορές μέχρι να πετύχει. Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Πανεύκολος και απλός τρόπος να ρουτάρουμε το κινητό. Με Kingroot.Κατεβάζουμε το .apk για κατευθείαν εγκατάσταση από το τηλέφωνο ή το προγραμματάκι .exe για εγκατάσταση μέσω windows από pc, από εδώ ή από εδώ. Στην πρώτη περίπτωση αντιγράφεις το apk στην sd του τηλεφώνου, πας στην διαχείριση αρχείων και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί.Στην δεύτερη ανοίγεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή, συνδέεις το τηλέφωνο πατάς root και αυτό ήταν.Αν δεν πετύχει με την πρώτη δοκιμάζουμε και άλλες φορές μέχρι να πετύχει.

χιλιες φορες το εκανα και μου εγραψε οτι εγινε root.αλλα το κινητο δεν τρεχει ουτε superuser,Ουτε busy box,και καμια εφαρμογη που θελει ροοτ,ενω σε root checker μου λεει δεν ειναι ροοτ

Aντώνης