Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.ebay.com/itm/SANDISK-ULTRA-DUAL-OTG-3-0-64GB-64G-130MB-SEC-ON-THE-GO-USB-FLASH-DRIVE-130MB-S-/371269647400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5671653c28 Μικροσκοπικό, ότι πιο γρήγορο σε φλασάκι, 64gb, συρόμενη διπλή θύρα micro usb και usb και υπάρχει και κρίκος που θέλεις για κλειδιά. Απλά κορυφαίο ;)

Σε ευχαριστώ πολύ. Το χρησιμοποιείς κανονικά στο Nexus; Ελπίζω να μην έχει τίποτα προβλήματα συμβατότητας.

Επίσης, επειδή έχω έναν φίλο που θέλει και αυτός αλλά από Ελλάδα, αυτό το ίδιο δεν είναι από με 32gb;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ίδιο σου πρότεινα κι εγώ, αλλά δε σου βαλα link .Όλα συμβατά είναι πλέον με την mm και χωρίς root. Εγώ συνδέω και δίσκο 1tb χωρίς πρόβλημα.

Ίδιο είναι και του skrutz, αν και δε φαίνεται ο κρίκος, αλλά αφού λέει usb3, αυτό είναι(το Usb 2 δεν έχει κρίκο απ'ότι θυμάμαι)

Σε αυτό που δίνετε δεν βλέπω θύρα micro usb, εντός αν υπάρχει και δεν φαίνεται στην εικόνα.

Αυτό πάντως που παρατήρησα στην mm είναι ότι έχει πέσει πολύ η ταχύτητα εγγραφής στο usb σε σχέση με τη lollipop. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν το ξέρω.

http://static.sandisk.com/products/mobile-flash-drives/dualdrive30/

Καλές ταχύτητες και του έχω περάσει ένα κρίκο από μπρελόκ για τα κλειδιά

Το πιστεύεις ότι τώρα μόλις είδα το μήνυμά σου. Το μεσημέρι που κοίταξα το θέμα δεν το είχα παρατηρήσει καν. Απλά το γράφω, για να μη φανεί λανθασμένα ότι σε αγνοώ.

Το ίδιο σου πρότεινα κι εγώ, αλλά δε σου βαλα link .Όλα συμβατά είναι πλέον με την mm και χωρίς root. Εγώ συνδέω και δίσκο 1tb χωρίς πρόβλημα.

Ίδιο είναι και του skrutz, αν και δε φαίνεται ο κρίκος, αλλά αφού λέει usb3, αυτό είναι(το Usb 2 δεν έχει κρίκο απ'ότι θυμάμαι)

Ναι, usb3 είναι. Υπάρχει ένα και μοναδικό σχόλιο από κάποιον κάτοχο που το γράφει ότι είναι usb3 και επίσης αναφέρει ότι έχει και κρίκο για τα κλειδιά.

Σε αυτό που δίνετε δεν βλέπω θύρα micro usb, εντός αν υπάρχει και δεν φαίνεται στην εικόνα.

Αυτό πάντως που παρατήρησα στην mm είναι ότι έχει πέσει πολύ η ταχύτητα εγγραφής στο usb σε σχέση με τη lollipop. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν το ξέρω.

Ναι, έχει micro usb (το γράφει και στο μοναδικό σχόλιο που υπάρχει ότι το χρησιμοποιούσε στον υπολογιστή). Αν μπεις στο δεύτερο κατάστημα, στη σελίδα του έχει φωτογραφίες που το δείχνουν, απλά το βύσμα μπαίνει μέσα. Όπως γράφει sandisk, από την πλευρά του αρχικού s είναι η usb και από την πλευρά του k (του τελευταίου γράμματος) είναι η mini.

Έχει πέσει πολύ η ταχύτητα ε; Δηλαδή θα κάνει αρκετή ώρα για nandroid περίπου 9gb

Οπότε μάλλον για αυτό με βλέπω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• 2 weeks later...
Παιδιά, έχετε να προτείνετε κάνα συμβατό Google cardboard για το κινητό μας σε λογική τιμή(<5€), λόγω των cc(τόσο balance έχω στο PayPal). Έχω ακούσει ότι λόγω μεγέθους του κινητού, κάποια δε δουλεύουν σωστά, οπότε αν έχετε πάρει κάποιο, θα με βοηθούσε

Παιδιά, έχετε να προτείνετε κάνα συμβατό Google cardboard για το κινητό μας σε λογική τιμή(<5€), λόγω των cc(τόσο balance έχω στο PayPal). Έχω ακούσει ότι λόγω μεγέθους του κινητού, κάποια δε δουλεύουν σωστά, οπότε αν έχετε πάρει κάποιο, θα με βοηθούσε

Μπορείς να αυξήσεις το Balance σου στο PAYPAL μέσω μεταφοράς χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό

Εναλλακτικά, αν εκεί που θες να αγοράσεις δεν δέχονται PAYPAL αλλά μόνο πιστωτική κάρτα, μπορείς να δημιουργήσεις μια virtual prepaid card σε διάφορες εταιρίες που προσφέρουν, μεταφέροντας πάλι χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού (π.χ. http://www.entropay.com, κόστος 4% επί του ποσού γεμίσματος)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Σε αναμονή από amazon.co.uk δερμάτινο pouch

και από intelliarmor intelliGLASS HD

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Έχετε να προτείνετε κάποιον φορτιστή παρόμοιο με αυτόν που είχε η συσκευασία για να τον έχω στο γραφείο για ώρα ανάγκης;
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Έχετε να προτείνετε κάποιον φορτιστή παρόμοιο με αυτόν που είχε η συσκευασία για να τον έχω στο γραφείο για ώρα ανάγκης;

https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00PGQXJ0G/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Θα ήθελα κάτι πιο φτηνό. Βρήκα αυτόν

http://www.ebay.com/itm/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Char-/171975427925?hash=item280a88c755:g:ZTsAAOSwAYtWJ2cr

ο οποίος κάνει νομίζω. Αλλά η μάρκα του είναι καλή;

Και κάτι ακόμα. Usb Καλώδιο για φόρτιση και σύνδεση με pc για μεταφορά δεδομένων πρέπει να είναι ειδικό που να υποστηρίζει quick charge? Γιατι θέλω ένα πιο μεγάλο από αυτό που έχει στην συσκευασία

Θα ήθελα κάτι πιο φτηνό. Βρήκα αυτόν

http://www.ebay.com/itm/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Char-/171975427925?hash=item280a88c755:g:ZTsAAOSwAYtWJ2cr

ο οποίος κάνει νομίζω. Αλλά η μάρκα του είναι καλή;

Και κάτι ακόμα. Usb Καλώδιο για φόρτιση και σύνδεση με pc για μεταφορά δεδομένων πρέπει να είναι ειδικό που να υποστηρίζει quick charge? Γιατι θέλω ένα πιο μεγάλο από αυτό που έχει στην συσκευασία

Ναι είναι οκ. Για το καλώδιο δεν γνωρίζω.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• 3 weeks later...

Πιο tempered glass έχετε;

Εγώ είχα πάρει to nilkin 6H

Πήγα να το βάλω σήμερα και το έκανα λίγο σκ@τ@ :P :P :P

Μου γλύστρισε την πρώτη φορά κόλησε στραβά το ξαναέβαλα αλλά στις άκρες γύρω γύρω δεν έχει κολήσει καλά. Παίζει να στρώσει με τις μέρες;

Θα παραγγείλω ακόμα ένα να βάλω αλλά μέχρι να ρθει. Πιο λέτε να βάλω;

Το πρόβλημα απο την βλακία μου δεν έγινε; Δε παίζει να είναι χαζό το glass...

Από που το παίρνεις αυτό; Μόνο από το site τους; Είδα στο ebay και της orzly το οποίο πιάνει ίσα ίσα την οθόνη και λέει ότι είναι έτσι λόγω κυρτότητας στις άκρες.

Ναι, από το site τους. Το συγκρινόμενο που σου αναφέρω πιάνει από άκρη σε άκρη, και έτσι παρέχει περισσότερη προστασία.

Επίσης, επειδή λόγω κυρτότητας είχα κι εγώ πρόβλημα, τους το ανέφερα και μου έστειλαν δωρεάν δεύτερο, το οποίο κάθισε άψογα.

Για το orzly δεν έχω άποψη, δεν το έχω δοκιμάσει.

Από άκρη σε άκρη αν πιάνει δεν δημιουργεί το πρόβλημα που έχω εγώ το ότι δεν πατάει καλά στις άκρες λόγω κυρτότητας της οθόνης;

Εσύ το intelli pro είχες και σου στείλανε 2ο;

Της orzly είδα ότι πιάνει ίσα ίσα στο μέγεθος της οθόνης και έχουν επισήμανση ότι είναι έτσι λόγω της κυρτότητας

Μόνο το intelli pro έχω δοκιμάσει.

Είχα πάρει ένα που δεν είχε κάτσει καλά στις άκρες, τους έστειλα mail με φωτογραφία του προβλήματος και μου έστειλαν δεύτερο δωρεάν, το οποίο έκατσε άψογα σε όλα τα σημεία της οθόνης.

Και τα δύο φταίνε.

Απλά το intelliglass pro (όχι το hd), το έχουν προσαρμόσει όσο γίνεται στα δεδομένα της συσκευής.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλο όμως για να συγκρίνω.

Edited by stefan_city

Τι θήκη έχεις;

Θα έχω πρόβλημα επειδή πιάνει όλη την οθόνη; Έχω την ultra hydrid της spiegen

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτο με τη θήκη να δούμε πως κάθετε και το glass?

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτο με τη θήκη να δούμε πως κάθετε και το glass?

Ορίστε.;)

[ATTACH]64860[/ATTACH]

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ