jimpsar Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Βλέπεις καμία διαφορά με αυτή την έκδοση? Σε στοκ ρομ πάντως, ο 21 δίνει ρέστα. Δεν θα το έλεγα . Η αλήθεια είναι Δοκιμασω τώρα την preview M JDX ,.Δείχνει καλη αρχικα αλλά θέλει format εσωτερική μνήμη για να μην έχεις θέματα . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά εσείς ποια Ρομ χρησιμοποιείτε/προτεινετε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Υπάρχει λύση για τα crash του chrome ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλημερα , Να αναφερω μια παρατηρηση που εκανα. Ημουν σε stable Euphoria 1.1 30/5 . Περναω με wipe/format την M JDX 10.1 .Δεν ξερω γιατι αλλα οτι και να εκανα δεν πηγαινε καλα και πολλες φορες lag αρκετο. Ετσι κανω wipe Και περναω το nandroid backup που ειχα . Και παλι το κινητο δεν αποδιδει οπως θα επρεπε.Δοκιμασα και αλλο kernel αλλα τα ιδια.Οποτε δοκιμαζω format data μεσω TWRP και περναω απο OTG εν μεσω TWRP , το nandroid backup απο Euphoria. EΝα εχω να πω:Tο κινητο φυσαει πλεον,μηδεν προβληματα και ειδα οτι αλλαξε και booting image απο το κλασσικο euphoria, σε οποιο βαζω εγω στα θεματα.Επισης η μπαταρια εμφανης διαφορα απο χθες . Συμπερασμα: Δεν γνωριζω για ποιο λογο αλλα το format,oχι το wipe, βοηθησε τα μεγιστα πιστευω στην προκειμενη περιπτωση μεταβασης απο M-> Lollipop και τουμπαλιν. :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κάνει και εμένα κάτι κουλά, αλλά ανάλογα την ρομ. Πχ στην euphoria το Viber εξαφανιζόταν από τα recent apps ενω έχανε push notifications συχνά από whatsapp,viber,mail. Επίσης εχω ένα άλλο πρόβλημα που το θυμάμαι και σε παλιότερα νεξους. Οποιαδήποτε ρομ περάσω που είναι cyanogen, δεν μπορεί το titanium backup με τίποτα να επαναφέρει συγκεκριμένες εφαρμογές. Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα...μπορουμε με GRAVITY BOX να φτιαξουμε αυτο με το ηχο (ειδοποιήσεις και κλήσεις)?ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ξαφνικα εχει εμφανιστει αυτο στην πανω μπαρα με τον default launcher της euphoria. Καμια ιδεα πως μπορει να φυγει εχει καποιος? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Σκέφτομαι να ξαναβάλω euphoria,αλλά δεν ξέρω ποια gapps να βάλω για να μην έχω θέμα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ; Αν και έχω βολευτεί με στοκ ρομ και gravity box, λέω να παίξω λίγο γιατί βαρέθηκα. :lol::p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Βάλε bank's gapps http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έβαλα τη euphoria και μέχρι στιγμής όλα καλά. Το μόνο bug που βρήκα είναι στην ημερομηνία του κύκλου των δεδομένων. Για το πότε να μηδενίζουν δηλαδή. Έχει κολλήσει η ημερομηνία στο 1970!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έβαλα τη euphoria και μέχρι στιγμής όλα καλά. Το μόνο bug που βρήκα είναι στην ημερομηνία του κύκλου των δεδομένων. Για το πότε να μηδενίζουν δηλαδή. Έχει κολλήσει η ημερομηνία στο 1970!!! Ωραία ρομ αλλά το double tap όταν μπεί σε idle η συσκευή δεν δουλεύει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ωραία ρομ αλλά το double tap όταν μπεί σε idle η συσκευή δεν δουλεύει. Όντως δεν είναι και το καλύτερο αλλά η γενική εικόνα της μου αρέσει οπότε κάνω λίγο πίσω σε αυτό το θέμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ερωτήσεις για cm12.1 nightlies (προφανώς) Ειμαι με 5.1.1 stock , rooted , twrp 1)Ολες οι τελευταίες nightlies στηρίζονται στην επίσημη 5.1.1 ? 2)Για εγκατάσταση κατεβαζω την rom και τα gapps και εγκαθιστώ απο twrp ?Χάνω το root ? 3)Aν χασω το root , πως το επαναφέρω ? 4)Απο τις προσφατες cm 5.1.1 , ξερουμε καποια (ημερομηνια) που να παιζει πολύ καλά και να ειναι πιο απροβλημάτιστη απο άλλες ? Τέλος , η διαδικασία ειναι η παρακάτω ? http://trueandroid.com/how-to-update-nexus-6-to-android-5-1-lollipop-via-cm12-1-unofficial/ Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπέρα είμαι σε κατάσταση μαμά. Λέω να το σκαλισω αλλά θέλω να περάσω ρομ χωρίς προβλήματα δεν είμαι για δοκιμές . Γενικά τι προτείνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπέρα είμαι σε κατάσταση μαμά. Λέω να το σκαλισω αλλά θέλω να περάσω ρομ χωρίς προβλήματα δεν είμαι για δοκιμές . Γενικά τι προτείνεται. euphoria, AOSiP , Chroma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Στην aosip δεν έχει επιλογή να αλλάξεις dpi. Ούτε από την εφαρμογή built.prop αλλάζει. Επίσης το led φορτισης μένει αναμμένο ακόμα και αν το απενεργοποίησεις από τις επιλογές. Edit το dpi άλλαξε μόνο μέσω terminal. Edited June 12, 2015 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Στην aosip δεν έχει επιλογή να αλλάξεις dpi. Ούτε από την εφαρμογή built.prop αλλάζει. Επίσης το led φορτισης μένει αναμμένο ακόμα και αν το απενεργοποίησεις από τις επιλογές. Edit το dpi άλλαξε μόνο μέσω terminal. Ωπ ναι; Σημαντικά bugs κι έλεγα τώρα που είναι Σουκού να δοκιμάσω την AOSiP, έτσι για λίγη αλλαγή από τη Benzo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παλληκάρια, μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει την chroma να μου πει αν έχει και αυτή το bug με το double tap σε idle κατάσταση και γενικά αν έχει παρατηρήσει τίποτα κουσούρια? Θέλω να την δοκιμάσω αλλά να μην μπω τσάμπα στη διαδικασία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παλληκάρια, μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει την chroma να μου πει αν έχει και αυτή το bug με το double tap σε idle κατάσταση και γενικά αν έχει παρατηρήσει τίποτα κουσούρια? Θέλω να την δοκιμάσω αλλά να μην μπω τσάμπα στη διαδικασία. Δοκιμάζω αυτές τις μέρες όλες τις rom που έχουν CMTE. Με τα Layers δε τα πάω καλά. Πρέπει να είναι πάνω από 20. Δοκίμασε Benzo. Έχει σχεδόν άριστο DT2W. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Δοκιμάζω αυτές τις μέρες όλες τις rom που έχουν CMTE. Με τα Layers δε τα πάω καλά. Πρέπει να είναι πάνω από 20. Δοκίμασε Benzo. Έχει σχεδόν άριστο DT2W.Τhanks :) βασικά θέλω κάποια σταθερή γιατί χρησιμοποιώ το κινητό για τη δουλειά, θα δοκιμάσω και την Benzo :) Edited June 13, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Τhanks :) βασικά θέλω κάποια σταθερή γιατί χρησιμοποιώ το κινητό για τη δουλειά, θα δοκιμάσω και την Benzo :) Κι εγώ στην ίδια ακριβώς θέση είμαι. Πλέον έχω καμιά 20αρια μέρες τη Benzo σαν daily driver. Κάθε μέρα παίρνω ένα nandroid backup, δοκιμάζω αρκετές ακόμη, αλλά πάντα κάνω restore στο τέλος το nandroid. Επίσης, οι ήχοι δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Κι εγώ στην ίδια ακριβώς θέση είμαι. Πλέον έχω καμιά 20αρια μέρες τη Benzo σαν daily driver. Κάθε μέρα παίρνω ένα nandroid backup, δοκιμάζω αρκετές ακόμη, αλλά πάντα κάνω restore στο τέλος το nandroid. Επίσης, οι ήχοι δουλεύουν άψογα.Με έχεις ψήσει :p downloading...... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Με έχεις ψήσει :p downloading...... Περιμένουμε εντυπώσεις. :) Υ.Γ.: Η τελευταία version έχει ένα bug στο DT2W, ενώ πιάνει άνετα αργεί κανά δευτερόλεπτο να ανοίξει η οθόνη. Ο dev το γνωρίζει και θα το διορθώσει στο επόμενο OTA update. Edited June 13, 2015 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μολις περασα κ εγω benzo απο μπαταρια τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδες σχετικα με το πρωτο ποστ του νηματος για να χαμηλωσουμε την αναλυση γτ διαγραφηκε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts