ccypruss000 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Το unboxing video, γιατί; Μήπως μας τρολαρεις; Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι και τι συμενει να σας τρολαρω να σε τρελανω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Ποτε μου δεν εκανα αγορες απο το διαδικτυο οσο μαλλον απο το ebay - amazon κλπ δεν εχω διαθεση να ρισκαρω τα χρηματα μου και να μαι στο περιμενε περιμενε και μην ειδατε το Νεχυς 6. Θα το παρω απο το καταστημα σιγουρα πραγματα. Να το ανοιξω να το τσεκαρω μπροστα στους υπαλληλους να μην εχει κανενα λαθος να το φερω σπιτι να το κανω unboxing video και εικονες και τσακ του περναω την lollipop 5.0 με τον οδηγο του φιλου παραπανω. Πλάκα εχεις Έτσι κανεις σε κάθε συσκευή που εχεις αγοράσει; Πολύ ψαγμένος καταναλωτής. Απλά,εδώ συζητάμε για την συσκευή,όχι για τα καταναλωτικά μας πρέπει... P.S. Πως θα κανεις unboxing video στο σπίτι όταν ήδη το εχεις ανοίξει και το εχεις κάνει φύλλο φτερό στο καταςτημα μήπως λείπει ο φορτιστής,δεν μπορώ να το καταλάβω... Edited March 1, 2017 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Χαμένος κόπος παιδιά, άβυσσος η ψυχοσύνθεση του φίλου. Ας του ευχηθούμε με γειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ποτε μου δεν εκανα αγορες απο το διαδικτυο οσο μαλλον απο το ebay - amazon κλπ δεν εχω διαθεση να ρισκαρω τα χρηματα μου και να μαι στο περιμενε περιμενε και μην ειδατε το Νεχυς 6. Θα το παρω απο το καταστημα σιγουρα πραγματα. Να το ανοιξω να το τσεκαρω μπροστα στους υπαλληλους να μην εχει κανενα λαθος να το φερω σπιτι να το κανω unboxing video και εικονες και τσακ του περναω την lollipop 5.0 με τον οδηγο του φιλου παραπανω. Anyway, ανεξαρτήτως του πόσο την πάρεις, με γεια, είναι μια καλή συσκευή, θα την ευχαριστηθείς Και όταν συνηθίσεις τις 6", όλα τα άλλα θα σου φαίνονται μικρά, δεν έχει γυρισμό, και το επόμενό σου κινητό θα θες να είναι τουλάχιστον τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Anyway, ανεξαρτήτως του πόσο την πάρεις, με γεια, είναι μια καλή συσκευή, θα την ευχαριστηθείς Και όταν συνηθίσεις τις 6", όλα τα άλλα θα σου φαίνονται μικρά, δεν έχει γυρισμό, και το επόμενό σου κινητό θα θες να είναι τουλάχιστον τόσο Ε, σε κάνα χρόνο θα χτυπήσει και το 6p στα 500€ :p Sorry, αλλά δεν άντεξα, μου φαίνεται τελείως παράλογη(τουλάχιστον) αυτή η λογική... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Πλάκα εχεις Έτσι κανεις σε κάθε συσκευή που εχεις αγοράσει; Πολύ ψαγμένος καταναλωτής. Απλά,εδώ συζητάμε για την συσκευή,όχι για τα καταναλωτικά μας πρέπει... P.S. Πως θα κανεις unboxing video στο σπίτι όταν ήδη το εχεις ανοίξει και το εχεις κάνει φύλλο φτερό στο καταςτημα μήπως λείπει ο φορτιστής,δεν μπορώ να το καταλάβω... Ολα μεσα θα ειναι μαργαριτα δεν ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι και μ το ανοιγουν εκει απλα για επιβεβαιωση και μετα ερχομαι σπιτι και το κανω 2ο unboxing. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε, σε κάνα χρόνο θα χτυπήσει και το 6p στα 500€ :p Sorry, αλλά δεν άντεξα, μου φαίνεται τελείως παράλογη(τουλάχιστον) αυτή η λογική... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Χαρα το κοιταξα αυτο που λες αλλα δεν υπαρχει στην Πολη μ που μαι τουχαλιστον οποτε το το ξεχναω το 6P 5.7 οθονη δεν το θελω. Ειχα παλιοτερα το καλοκαιρι το Nexus 5X και μ ζεστενοταν την μια φορα το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μ και την δευτερη το πουλησα χωρις να κανω τιποτα μονο 4G και ανεβασμα φωτογραφιων που εβγαζα στο φβ. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Anyway, ανεξαρτήτως του πόσο την πάρεις, με γεια, είναι μια καλή συσκευή, θα την ευχαριστηθείς Και όταν συνηθίσεις τις 6", όλα τα άλλα θα σου φαίνονται μικρά, δεν έχει γυρισμό, και το επόμενό σου κινητό θα θες να είναι τουλάχιστον τόσο Καλημερα Νικο και σε σενα καλα τα λες αλλο το 6αρη αλλα και τα 5.5 μ κανουν. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα και από μένα...Είμαι καινούριος συνδρομητής q ...Πέρασα χθες τις ρυθμίσεις ιντερνέτ αλλά έχω ένα θέμα...Στην μπάρα του σήματος του δικτύου έχω μόνιμα το σύμβολο R, το οποίο δεν φεύγει ποτέ..Ακόμα και αν ανοίξω τα δεδομένα...Με αποτέλεσμα να μην ξέρω πότε τα χω ανοιχτά..Ιντερνέτ έχω κανονικά..Δεν μου εμφανίζει δηλαδή το σύμβολο 4g...Ξέρετε τι παίζει?????Πριν που είχα wind μου εμφανίζει κανονικά το 4g...Έχει κάνεις αλλος το ίδιο θέμα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλημέρα! Επειδή η Q παίρνει σήμα από τη Wind, νομίζω το Roaming ® είναι μονίμως ενεργό σε όλους τους συνδρομητές της. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά, έχω κάνει το τελευταίο update το οποίο ήταν για security patches πάλι, έχοντας ακόμη nougat 7 και όχι 7.1, και έχω θέμα με τη μπαταρία. Ξοδεύεται πολύ γρήγορα. ΠΟΛΥ γρήγορα! Και μερικές φορές όταν το έχω σε ΜΒ ανοιχτά και Στέλνω κανονικό μήνυμα μου κλείνει. Αν έχω και καμία εφαρμογή ανοιχτή πάλι κλείνει. Και γενικά κλείνει έτσι ξαφνικά ενώ θα έχει πχ. 40% μπαταρία! Ξέρει κανείς σας τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ναι αλλά και άλλοι συνδρομητές q έχουν κανονικά την ένδειξη 4g....Έχει κάνεις αλλος q στο shamu του για να με βοηθήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά, έχω κάνει το τελευταίο update το οποίο ήταν για security patches πάλι, έχοντας ακόμη nougat 7 και όχι 7.1, και έχω θέμα με τη μπαταρία. Ξοδεύεται πολύ γρήγορα. ΠΟΛΥ γρήγορα! Και μερικές φορές όταν το έχω σε ΜΒ ανοιχτά και Στέλνω κανονικό μήνυμα μου κλείνει. Αν έχω και καμία εφαρμογή ανοιχτή πάλι κλείνει. Και γενικά κλείνει έτσι ξαφνικά ενώ θα έχει πχ. 40% μπαταρία! Ξέρει κανείς σας τίποτα; Μιας και δεν έχει αναφερθεί από κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο (η μπαταρία καταναλώνεται σχετικά γρήγορα, αλλά δεν σβήνει στα καλά καθούμενα), πολύ πιθανό να χρειάζεσαι αλλαγή μπαταρίας. Η πρώτη κίνηση που θα έκανα εγώ για να το παρακολουθήσω, θα ήταν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χειροκίνητα πέρασμα της 7.1.1. Ναι αλλά και άλλοι συνδρομητές q έχουν κανονικά την ένδειξη 4g....Έχει κάνεις αλλος q στο shamu του για να με βοηθήσει??? Δεν έχεις καθόλου κάποια από τις ενδείξεις 2G/3G/H/4G όσο έχεις ενεργά τα δεδομένα, ή απλά δεν πιάνεις 4G; Αν σου είναι εύκολο, βάλε ένα screenshot με ανοιχτά δεδομένα, να δούμε που εμφανίζεται και το R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Βρίσκεται πάνω ακριβώς από την μπάρα του σήματος...(για καποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot.)και με ανοικτά και με κλειστά δεδομένα το r βρίσκεται στο ίδιο σημείο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Βρίσκεται πάνω ακριβώς από την μπάρα του σήματος...(για καποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot.)και με ανοικτά και με κλειστά δεδομένα το r βρίσκεται στο ίδιο σημείο.... Εκεί που κανονικά εμφανίζεται το 2G/3G/H/4G δηλαδή. Ίσως είναι έτσι το εικονίδιο στο stock android, όπου όταν βρίσκεσαι σε περιαγωγή δεν εμφανίζεται το εικονίδιο των δεδομένων, οπότε να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Εφόσον έχεις κανονικά ίντερνετ μέσω δεδομένων όμως, μην σε απασχολεί ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Και εγώ αυτό υποθέτω......Συμβαινει και σε κανέναν άλλο εδώ που είναι συνδρομητής q???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Και εγώ αυτό υποθέτω......Συμβαινει και σε κανέναν άλλο εδώ που είναι συνδρομητής q???? Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει, αν θες ρώτα και στα threads των Nexus 5X/6P, μιας και τρέχουν το ίδιο λογισμικό. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Oκ παιδιά...Σας ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Την καλημερα μου σε ολους ες σας παιδια σημερα το παρελαβα και εγω επιτελους το Nexus 6 μου με υποαναβαθμιση στο 5.1 αφου μου την εκαναν στο μαχαζακι εκει οπου το αγορασα τελευταιο τεμαχιο ειχαν στην Λευκωσια και τους ειπα να μου το φερουν στην πολη μ επειδη με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του και μου το φερανε. Επισης μ αρεσει το Lollipop 5.1 αν και θα ηθελα το 5.0 αλλα μ ειπαν οτι δεν μπορουσαν να μ το βαλουν επειδη το κινητο ηρθε στο καταστημα τοτε με 5.1 εκδοση. Επισης ειμαι παρα πολυ χαρουμενος που ανοιγω και εγω μεσα στην παρεα σας με το Nexus 6 μετα απο τοσα μηνυματα που εχω γραψει κλπ εδω περα. Επισης το πηρα απο την προσφορα της Electroline στην Κυπρο απο το καλοκαιρι 2016 στα 399Ευρω και τελικα φανηκα τυχερος που τους περιψεσε αυτο το τελευταιο τους κομματι στην Λευκωσια. Θυμαμαι που γινοταν πολεμος στο insomnia.gr γι αυτο το κινητο το καλοκαιρακι του 2015 που το ειχε σε προσφορα η WIND και η VODAFONE στα 299ευρω τοτε τα αξιζε και τωρα τα αξιζει πιστευω επειδη ειναι NEXUS με την μεγαλυτερη οθονη που βγηκε ποτε στην αγορα πως να το κανουμε δηλαδη :D Εικονες απο το Unboxing: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Τι συμβαινει φιλε μ ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ωραίος. Ψάχνω να βρω κι εγώ ένα σφραγισμένο Nexus One με eclair(είμαι λάτρης), αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να έχω την τύχη σου. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ωραίος. Ψάχνω να βρω κι εγώ ένα σφραγισμένο Nexus One με eclair(είμαι λάτρης), αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να έχω την τύχη σου. Sent from my XT1562 Και εγω ακομα δεν το πιστευω οτι το ειχαν διαθεσιμο στην Λευκωσια μαλλον ξεχασμενο θα το ειχαν σε καμια αποθηκη τους απο το καλοκαιρι του 2016 που εβγαλαν την προσφορα στα 399ευρω απο τα 700 που το ειχαν οταν κυκλοφορησε. Ειμαι τυχερος. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τι συμβαινει φιλε μ ; Μάλλον του φαίνεται περίεργο το ότι έδωσες τόσα πολλα λεφτά για ένα τόσο παλιό κίνητο το οποίο πλέον δεν θα αναβαθμίζεται καν. Όταν με λιγότερα έπαιρνες ας πούμε honor 8 και με λιγο περισσότερα one plus η ακόμη και nexus 6p. Όπως και να χει καλοδουλευτο και μακάρι να το ευχαριστηθείς! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μάλλον του φαίνεται περίεργο το ότι έδωσες τόσα πολλα λεφτά για ένα τόσο παλιό κίνητο το οποίο πλέον δεν θα αναβαθμίζεται καν. Όταν με λιγότερα έπαιρνες ας πούμε honor 8 και με λιγο περισσότερα one plus η ακόμη και nexus 6p. Όπως και να χει καλοδουλευτο και μακάρι να το ευχαριστηθείς! Sent from my iPad using Tapatalk Να σαι καλα φιλε μ δεν με ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις πλεον στις συσκευες κανω την δουλεια μ και με τις παλιες μια χαρα. Και το Facebook μαζι με το Messenger επειδη οι τελευταιες εκδοσεις εγιναν αστα να πανε που λεμεν σκ@τα εβαλα τις παλιες ως τον Ιανουαριο του 2016 που ναι σταθερες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 (edited) Παιδιά πιστεύω ότι το κινητό έχει θέμα με τη μπαταρία ή κάτι υλικολοισμικό και θέλω να το πάω σέρβις όσο έχω ακόμη εγγύηση. Το έχω πάρει από τα παμπλικ. Και έχω και τη δική τους εγγύηση. Να το πάω σε αυτούς; Είμαι από Θεσσαλονίκη Edited March 19, 2017 by nicksoile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts