Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Το androidpolice λεει ότι θα την λάβουμε 5 Οκτ μαζί με το security patch όλοι

Το Android police λέει ότι δόθηκε το upgrade μαζί με το security του Οκτωβρίου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει κανένας clash of clans ;; κολλάει το παιχνίδι καθόλου με την adreno 420;;

Απο μπαταρία πως πάει το τηλέφωνο;

Από φωτογραφίες;

Παίζει κανένας clash of clans ;; κολλάει το παιχνίδι καθόλου με την adreno 420;;

Απο μπαταρία πως πάει το τηλέφωνο;

Από φωτογραφίες;

Clash of clans φυσικά και δεν κολλάει. Εδώ 2Κ16 παίζει στα medium. Από μπαταρία εξαρτάται την χρήση. Φώτο βγάζει αρκετά καλες, αλλά όχι κατι το τρομερό.

Θάνος :)

Σήμερα έτρεξα ένα Antutu να δω τι ψάρια πιάνει η stock 7.0 preview 5.

78130. Not bad, not bad.:)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι θα έχει.

https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API)

Και με επίσημη 7.0 το σκορ πλέον 79480! :happy:

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Πέρασα το factory image της 7.0 προερχόμενος από custom rom. Θέλοντας να κλειδώσω τον bootloader για να επιστρέψω εντελώς στοκ, η επιλογή ΟΕΜ unlocking στα developer options είναι γκρίζα και ανενεργή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ενεργοποιήσω.

Έχει συμβεί σε κάποιον; Έχουμε λύση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Recovery mode -> σύνδεση σε υπολογιστή -> fastboot oem lock και fastboot reboot.

Φυσικά κάνει wipe data.

https://developers.google.com/android/nexus/images

Επειδή δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το OEM Unlocking, δεν γινόταν να κλειδώσω τον bootloader.

Τελικά, δοκίμασα να βάλω το τελευταίο image της 6.0.1, ενεργοποίησα το OEM Unlocking, και στη συνέχεια έβαλα και πάλι την 7.0. Το ΟΕΜ Unlocking ήταν ξανά γκρίζο, αλλά το διακοπτάκι στο on, οπότε κλείδωσα κανονικά πλέον τον bootloader.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Sent from neXus

Παίδες εγώ προσπαθώ να κάνω εγκατασταση το ota.zip απο stock recovery αλλά όταν πατάω εγκατάσταση μου βγάζει error "cant mount sd card".

Η συσκευή δεν είναι root...υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω?

Παίδες εγώ προσπαθώ να κάνω εγκατασταση το ota.zip απο stock recovery αλλά όταν πατάω εγκατάσταση μου βγάζει error "cant mount sd card".

Αν έχεις pc, κατέβασε το nexus root toolkit http://www.wugfresh.com/nrt/ και κάντα όλα απο εκεί.

Ερώτηση, στα παιδιά που το έχουν καιρό και σαν βασική συσκευη...σκέφτομαι να το πάρω (μιας και υπάρχουν σε πολύ καλή τιμή πια μεταχειρισμένα, άριστα). Έχω περάσει από τα περισσότερα Nexus (λάτρης του clean android), απλά δεν είχα ποτέ συσκευη πάνω από 5.2". Βολευει στην καθημερινότητα? Αυτή τη στιγμή είμαι με S6 Edge. (Υπάρχει πουθενά τώρα πια, να το δω από κοντά?)

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση, στα παιδιά που το έχουν καιρό και σαν βασική συσκευη...σκέφτομαι να το πάρω (μιας και υπάρχουν σε πολύ καλή τιμή πια μεταχειρισμένα, άριστα). Έχω περάσει από τα περισσότερα Nexus (λάτρης του clean android), απλά δεν είχα ποτέ συσκευη πάνω από 5.2". Βολευει στην καθημερινότητα? Αυτή τη στιγμή είμαι με S6 Edge. (Υπάρχει πουθενά τώρα πια, να το δω από κοντά?)

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μία χαρά είναι οι 6"

Όσο μεγαλύτερη τόσο περισσότερα μπορείς να κάνεις στο κινητό, πριν αισθανθείς περιοριστικά και νιώσεις την ανάγκη να πας στο τάμπλετ ή στο λαπτοπ

Και αυτό έχει πολύ ωραία οθόνη amoled με υψηλή ευκρίνεια

Και μεγαλύτερο θα μπορούσε να έχει κανείς, αρκεί να χωράει στην τσέπη και στο car holder

Επίσης έχει καλό ήχο με τα δυο stereo speakers μπροστά, και μικρόφωνα και μπορείς άνετα να μιλάς στο speaker χωρίς να το βάζεις στο αυτί σου

Το πρόβλημα είναι ότι από δω και πέρα άρχισαν να μικραίνουν τα νέχους σε 5.7" και 5.5" και μπορεί να αισθανθεί κάνεις ότι για να κάνει κάποια στιγμή αναβάθμιση σε επεξεργαστή, θα παραχωρήσει επιφάνεια οθόνης

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Δοκίμασε άλλο καλώδιο....δεν κάνω πλάκα μου έχει συμβεί....αν είσαι οκ με τα drivers και με το τελευταίο adb....

Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Μα δεν γίνεται έτσι.Πρεπει να το κάνεις sideload με adb.

http://www.androidcentral.com/how-manually-upgrade-your-nexus

Διάβασε το κομμάτι με τίτλο "Flashing an OTA update image"

Αν σου φαίνονται ακαταλαβιστικα βάλε το toolkit που λέει ο φίλος πιο πανω

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ναι μία χαρά είναι οι 6"

Όσο μεγαλύτερη τόσο περισσότερα μπορείς να κάνεις στο κινητό, πριν αισθανθείς περιοριστικά και νιώσεις την ανάγκη να πας στο τάμπλετ ή στο λαπτοπ

Και αυτό έχει πολύ ωραία οθόνη amoled με υψηλή ευκρίνεια

Και μεγαλύτερο θα μπορούσε να έχει κανείς, αρκεί να χωράει στην τσέπη και στο car holder

Επίσης έχει καλό ήχο με τα δυο stereo speakers μπροστά, και μικρόφωνα και μπορείς άνετα να μιλάς στο speaker χωρίς να το βάζεις στο αυτί σου

Το πρόβλημα είναι ότι από δω και πέρα άρχισαν να μικραίνουν τα νέχους σε 5.7" και 5.5" και μπορεί να αισθανθεί κάνεις ότι για να κάνει κάποια στιγμή αναβάθμιση σε επεξεργαστή, θα παραχωρήσει επιφάνεια οθόνης

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ευχαριστω για το info. Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κουφά πράγματα...

Στης γυναίκα μου χτες βράδυ πήρε update secuirity 11mb και σε μένα τίποτα ..

Φυσικά ούτε λόγος για Nougat....

Η Google ανακοίνωσε ότι το 7.1 developer preview θα το δώσει στα 6p και 5x. Αυτό ίσως είναι προπομπος ότι δεν θα δώσει καθόλου το 7.1

Είναι γελοίοι αν αφήσουν το Nexus 6 απ'εξω.

Η Google ανακοίνωσε ότι το 7.1 developer preview θα το δώσει στα 6p και 5x. Αυτό ίσως είναι προπομπος ότι δεν θα δώσει καθόλου το 7.1

Είναι γελοίοι αν αφήσουν το Nexus 6 απ'εξω.

Θα το πάρουμε κανονικά και το 7.1!

:happy:

https://android-developers.blogspot.gr/2016/10/android-71-developer-preview.html

Initially, we’ll offer the Developer Preview for Nexus 5X, Nexus 6P, and Pixel C devices, extending to other supported devices by the end of the preview. At the final release of the Android 7.1.x platform, due in early December, we’ll roll out updates to the full lineup of supported devices — Nexus 6, 5X, 6P, 9, Player, Pixel C, and supported Android One devices — as well as Pixel and Pixel XL devices

Κουφά πράγματα...

Στης γυναίκα μου χτες βράδυ πήρε update secuirity 11mb και σε μένα τίποτα ..

Φυσικά ούτε λόγος για Nougat....

Μόλις πήρα κι εγώ τα security patches 10-2016!

Το κινητό με τη νουγκατινα τα σπάει παιδιά. Πάει σφαίρα .. καλύτερη μπαταρία.. split screen και πολλά άλλα ...:lol: θα με κρατήσει κάνα χρόνο ακόμα :)

Αν και πέρασα το image του nougat για να κάνω full wipe, από χθες βράδυ άρχισε να έρχεται ota σιγά σιγά απ'οτι διαβάζω στο xda.

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω ένα σχετικό drain, δηλαδή δεν είμαι ικανοποιημενος με τη μπαταρία, όπως δεν ήμουν και με τη Marshmallow.

Δεν άλλαξε κάτι με το clean install.

Το split screen δυστυχώς δουλεύει μόνο με κάποιες συμβατές εφαρμογές σωστά, ενώ με άλλες ή δεν παίζει σωστά, ή κρασαρει

Αν και πέρασα το image του nougat για να κάνω full wipe, από χθες βράδυ άρχισε να έρχεται ota σιγά σιγά απ'οτι διαβάζω στο xda.

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω ένα σχετικό drain, δηλαδή δεν είμαι ικανοποιημενος με τη μπαταρία, όπως δεν ήμουν και με τη Marshmallow.

Δεν άλλαξε κάτι με το clean install.

Το split screen δυστυχώς δουλεύει μόνο με κάποιες συμβατές εφαρμογές σωστά, ενώ με άλλες ή δεν παίζει σωστά, ή κρασαρει

Τι να σου πω.. εμένα μου ήρθε ότα πριν κάνα διήμερο κ δεν έχω κανένα θέμα. Το κινητό πάει σφαίρα

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)