chris1984 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δεν μιλάει για αυτό, λέει ότι είναι μια γραμμή κάτω, όχι 0 γραμμές Το radio του 6.0 φαίνεται να έχει κάποια θέματα, ορισμένες φορές η λήψη είναι κανονική αλλά το εικονίδιο του σήματος είναι κενό (αλλά η επικοινωνία λειτουργεί) ή η λήψη είναι όντως μηδενική (-113 dBm) σε σημεία που δεν θα έπρεπε. Με πάτημα δυο φορές του κουμπιού του Airplane Mode, επανέρχεται. Αν το προηγούμενο radio σου δούλευε καλά, μπορείς να το βάλεις, κατεβάζοντας το Factory Image και φλασάροντας το radio image file με μια εντολή fastboot flash radio. Αναλυτικές οδηγίες έχουν δοθεί στο άλλο thread. Το προβλημα μου στην lolipop ηταν να χάνω σημα ενω μιλαω και φυσικα να πεφτει η κλήση και να επανερχετε το σημα μετα απο 10 δευτερα. 3 μηνες το παρακολουθουσα και περιμενα την 6 μηπως ηταν θεμα software. στην 6 νομιζω πρεπει να το εχασε το σημα μια φορα, αλλα σε καθε κληση ειχα μηδενικο σημα και μολις την εκλεινα ανεβαινε στις 2 και καμια φορα full. Παντα το εχω το τηλεφωνο στα 2g αλλα εκανα δοκιμες και με High speed ανοικτο και 4g με τα ιδια αποτελεσματα. Η 6.0 σαν εκδοση ειναι super με πολλα θετικα σχολια και το κινητο ανεβηκε ενα κλικ πανω, αυτο με το σημα να μην ειχε. Επισης διαβασα οτι και σε καποια παιδια το εχει κανει και στην 6 πιο πολλες φορες. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δεν έχουν κάνει ακόμα update στις εφαρμογές να είναι συμβατές με το 6? Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου; Είναι λογικό να κάνω αντιγραφή αρχείου 2 tb σε φλασακι και να μη δουλεύουν οι δύο πυρήνες;;; Με ποιό τρόπο θα διαπιστώσω ότι όλα πάνε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το προβλημα μου στην lolipop ηταν να χάνω σημα ενω μιλαω και φυσικα να πεφτει η κλήση και να επανερχετε το σημα μετα απο 10 δευτερα. 3 μηνες το παρακολουθουσα και περιμενα την 6 μηπως ηταν θεμα software. στην 6 νομιζω πρεπει να το εχασε το σημα μια φορα, αλλα σε καθε κληση ειχα μηδενικο σημα και μολις την εκλεινα ανεβαινε στις 2 και καμια φορα full. Παντα το εχω το τηλεφωνο στα 2g αλλα εκανα δοκιμες και με High speed ανοικτο και 4g με τα ιδια αποτελεσματα. Η 6.0 σαν εκδοση ειναι super με πολλα θετικα σχολια και το κινητο ανεβηκε ενα κλικ πανω, αυτο με το σημα να μην ειχε. Επισης διαβασα οτι και σε καποια παιδια το εχει κανει και στην 6 πιο πολλες φορες. Αυτο γινεται λογω λογισμικου και προφανως θα φτιαχτει σε επομενα update η λογω αστοχιας υλικου του τηλεφωνου?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου; Είναι λογικό να κάνω αντιγραφή αρχείου 2 tb σε φλασακι και να μη δουλεύουν οι δύο πυρήνες;;; Με ποιό τρόπο θα διαπιστώσω ότι όλα πάνε καλά; αρχείο 2 tb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αυτο γινεται λογω λογισμικου και προφανως θα φτιαχτει σε επομενα update η λογω αστοχιας υλικου του τηλεφωνου?????????? εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι θεμα hardware διοτι στην 5.1.1 ειχε γυρω στα 3 update και δεν εγινε τπτ. Περιμενα την 6, λεω ενταξει λογικα θα το φτιαξουν και βρηκα αλλα προβλήματα οπως πολυ χαμηλο σημα. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι θεμα hardware διοτι στην 5.1.1 ειχε γυρω στα 3 update και δεν εγινε τπτ. Περιμενα την 6, λεω ενταξει λογικα θα το φτιαξουν και βρηκα αλλα προβλήματα οπως πολυ χαμηλο σημα. Εγώ πάλι κατέληξα στο αντίθετο συμπέρασμα. Στην 5.1 δεν είχα ποτέ πρόβλημα, εμφανίστηκε στην 6, πέρασα το παλιό radio και όλα καλά. Στο νέο ota δεν άλλαξα τίποτα και όλα δουλεύουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 αρχείο 2 tb ? Σορρυ, gb Ήθελα να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εγώ πάλι κατέληξα στο αντίθετο συμπέρασμα. Στην 5.1 δεν είχα ποτέ πρόβλημα, εμφανίστηκε στην 6, πέρασα το παλιό radio και όλα καλά. Στο νέο ota δεν άλλαξα τίποτα και όλα δουλεύουν ρολόι Μπορεις να ανεβασεις σε ενα dropbox η οπου αλλου θελεις το radio για το θεμα σηματος για να εχουμε ολοκληρωμενο feedback. επίσης σου διορθωσε και το θεμα με τις λαθος ενδειξεις σηματος πανω στο widget κατι που εμφανιστηκε στην 6? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Να το κάνω(αν και το έχω σβήσει, μπορώ να το ξανακατεβάσω), αλλά θα δουλέψει σε σένα? Η λογική μου είναι, κατέβασε το radio που σου δούλεψε σωστά και δοκίμασε εκείνο. Εμένα δούλευαν σωστά όλα της 5.1. Υπάρχει thread στο xda με συλλογή των radio νομίζω... Btw για πιο widget υπάρχει θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) του σηματος, δειχνει οτι δεν εχει σημα αλλα υπαρχει (δεχεσαι-πραγματοποιεις κλησεις κανονικα) αυτο ειναι το link ? http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/ref-nexus-6-modem-collection-t2969380 εγω εχω αριθμο εκδοσης MRA58N & Vodafone carrier. btw εαν βαλεις αλλη ROM (PureNExus) το radio βελτιωνεται? Edited November 18, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 To τελευταίo international image είναι το MRA58R; Εννοώ unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) του σηματος, δειχνει οτι δεν εχει σημα αλλα υπαρχει (δεχεσαι-πραγματοποιεις κλησεις κανονικα) αυτο ειναι το link ? http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/ref-nexus-6-modem-collection-t2969380 εγω εχω αριθμο εκδοσης MRA58N & Vodafone carrier. btw εαν βαλεις αλλη ROM (PureNExus) το radio βελτιωνεται? Yes, αυτό είναι αν βαριέσαι δλδ να κατεβάσεις image (όπως εγώ) και να το πάρεις από εκεί. Αν βρεις αυτό που σου δούλευε σωστά εκεί, κατέβασε το. Για custom δεν ξέρω, ας πει κανένας άλλος, στο nexus είναι με στοκ, βαρέθηκα τις custom από τα προηγούμενα μου κινητά :p Και ναι, το σήμα μου, ότι δείχνει είναι απ'ότι νομίζω δλδ... Κι εγώ vodafone είμαι Στην ίδια έκδοση, Θεσσαλονίκη, τι να πω. Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν συσκευές με ιδιαιτερότητες, μέχρι και διαφορετικές οθόνες(όταν έψαχνα για tempered glass). Τι κάνουν εκεί στη Motorola-Lenovo δεν ξέρω... Edited November 18, 2015 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 To τελευταίo international image είναι το MRA58R; Εννοώ unbranded. Ναι Εδώ είναι όλα τα Factory Images: https://developers.google.com/android/nexus/images#shamu Στο 6, δεν φαίνεται να έχει διαφορετικά images για t-mobile, project-fi κλπ (και δεν αποκλείεται αυτό να είναι η πηγή του προβλήματος του radio του 6, το ότι δηλαδή προσπάθησαν με ένα σετ ρυθμίσεων radio να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Yes, αυτό είναι αν βαριέσαι δλδ να κατεβάσεις image (όπως εγώ) και να το πάρεις από εκεί. Αν βρεις αυτό που σου δούλευε σωστά εκεί, κατέβασε το. Για custom δεν ξέρω, ας πει κανένας άλλος, στο nexus είναι με στοκ, βαρέθηκα τις custom από τα προηγούμενα μου κινητά :p Και ναι, το σήμα μου, ότι δείχνει είναι απ'ότι νομίζω δλδ... Κι εγώ vodafone είμαι Στην ίδια έκδοση, Θεσσαλονίκη, τι να πω. Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν συσκευές με ιδιαιτερότητες, μέχρι και διαφορετικές οθόνες(όταν έψαχνα για tempered glass). Τι κάνουν εκεί στη Motorola-Lenovo δεν ξέρω... Δεν έχω ιδέα ποιο radio δούλευε σωστά καθώς αυτό με την απώλεια σήματος δε το έχω συχνά αλλά σπάνια. Θεσ είμαι και εγώ ;-) αφού είσαι και βοντα ενημέρωσε με αν δε βαριεσαι ποιο radio έχεις Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δεν έχω ιδέα ποιο radio δούλευε σωστά καθώς αυτό με την απώλεια σήματος δε το έχω συχνά αλλά σπάνια. Θεσ είμαι και εγώ ;-) αφού είσαι και βοντα ενημέρωσε με αν δε βαριεσαι ποιο radio έχεις Πάρτο έτοιμο, μην ψάχνεις λοιπόν;) https://drive.google.com/file/d/0B3WFD8Uj3wzKWUprdkhXS0hJSDA/view?usp=docslist_api Αυτό δουλεύει σε μένα, δοκίμασε το, δε χάνεις κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ναι Εδώ είναι όλα τα Factory Images: https://developers.google.com/android/nexus/images#shamu Στο 6, δεν φαίνεται να έχει διαφορετικά images για t-mobile, project-fi κλπ (και δεν αποκλείεται αυτό να είναι η πηγή του προβλήματος του radio του 6, το ότι δηλαδή προσπάθησαν με ένα σετ ρυθμίσεων radio να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις) Thanks. Από εκεί τα βλέπω και μου έκανε εντύπωση που στην 6.0 φαίνονται όλα σαν international, γι' αυτό ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πάρτο έτοιμο, μην ψάχνεις λοιπόν;) https://drive.google.com/file/d/0B3WFD8Uj3wzKWUprdkhXS0hJSDA/view?usp=docslist_api Αυτό δουλεύει σε μένα, δοκίμασε το, δε χάνεις κάτι... τνχχχχχχχ ε λοτ! θα ειχε ενδιαφερον αν οσοι ανεφεραν προβλημα με το σημα φλασαραν αλλο radio... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Γειά σας και από μένα. Επειδή αυτό τον καιρό ψάχνω για κινητό ήθελα να μου πείτε αν μετά από 1 χρόνο αξίζει το κινητο στο λεφτά που έχει τώρα. Από μπαταρία πως τα πάει; Είδα αρκετούς να έχουν θέματα με το σήμα το κινητου. Είναι τόσο σοβαρό; Το άλλο που με απασχολεί είναι η μη-αποσσπώμενη μπαταρία. Αν χαλάσει τι κάνεις; Το στέλνεις στην αντιπροσωπία; Υπάρχει καμια μικρή βίδα με την οποία θα ανοιγεί το πίσω μέρος; Όπως είχε και στο nexus 4 και άνοιγε. Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τι χρειάζεται παιδιά για να φλασαρουμε άλλο image;πως μπορώ να το κάνω; Γιατί είμαι stock Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Γειά σας και από μένα. Επειδή αυτό τον καιρό ψάχνω για κινητό ήθελα να μου πείτε αν μετά από 1 χρόνο αξίζει το κινητο στο λεφτά που έχει τώρα. ... Σίγουρα έχει better value for money τώρα Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τη χρήση που του κάνεις Είναι high end συσκευή για power users. Αν είσαι απλός χρήστης, εξέτασε άλλα. Θα βρεις άλλα που θα σου ταιριάζουν περισσότερο, και θα είναι και φθηνότερα Από μπαταρία πως τα πάει; ... Θα το φορτίζεις κάθε μέρα Στα συν το ότι έχει QUICK CHARGE 2.0 και φορτίζει στο 70% σε λίγη ώρα Είδα αρκετούς να έχουν θέματα με το σήμα το κινητου. Είναι τόσο σοβαρό; ... Ναι, με την έννοια ότι η κύρια χρήση του κινητού απαιτεί σήμα Όχι με την έννοια της συχνότητας Ίσως βελτιωθεί με την επόμενη έκδοση Η προηγούμενη έκδοση radio μάλλον λειτουργούσε καλύτερα Το άλλο που με απασχολεί είναι η μη-αποσσπώμενη μπαταρία. Αν χαλάσει τι κάνεις; Το στέλνεις στην αντιπροσωπία; Υπάρχει καμια μικρή βίδα με την οποία θα ανοιγεί το πίσω μέρος; Όπως είχε και στο nexus 4 και άνοιγε. Δεν υπάρχει βίδα Το στέλνεις στην αντιπροσωπεία. Η μπαταρία είναι μέρος της συσκευής και εμπίπτει στην εγγύηση. Αν χαλάσει, στην αλλάζουν. Μετά από ένα χρόνο, σε όλα τα κινητά αναμένεται μια πτώση της απόδοσης της μπαταρίας κατά 15%-20% Αν έχει πέσει σημαντικά παραπάνω, θεωρείται ότι έχει χαλάσει ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρειάζεται παιδιά για να φλασαρουμε άλλο image;πως μπορώ να το κάνω; Γιατί είμαι stock Δες το άλλο νήμα που λέγετα "Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Google Nexus 6 (by Motorola)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Βγάζει τη μέρα με όλα ανοιχτά συγχρονισμός Mail ανά μισάωρο ίντερνετ και viber? Το θέλω για αρκετό λιώσιμο και development. Τώρα έχω το lg optimus 4x και έχω βαρεθεί με την μπαταρία. Θα έχει μεγάλη διαφορά λογικα. Καλά το ότι θα χάσει απόδοση η μπαταρία είναι λογικό απλά αν θες να την αλλάξεις εκτός εγγύησης τι κάνεις; Αυτό και το g4 Κοιτάω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Βγάζει τη μέρα με όλα ανοιχτά συγχρονισμός Mail ανά μισάωρο ίντερνετ και viber? Το θέλω για αρκετό λιώσιμο και development. Τώρα έχω το lg optimus 4x και έχω βαρεθεί με την μπαταρία. Θα έχει μεγάλη διαφορά λογικα. Καλά το ότι θα χάσει απόδοση η μπαταρία είναι λογικό απλά αν θες να την αλλάξεις εκτός εγγύησης τι κάνεις; Αυτό και το g4 Κοιτάω Ναι Αλλά σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται ως η συσκευή με τη αποδοτικότερη μπαταρία Τώρα που οι διάφορα τιμής με το g4 είναι πολύ μικρή, νομίζω καλύτερα το n6 Αν είσαι εκτός εγγύησης, πάλι το στέλνεις στην αντιπροσωπεία, αλλά το πληρωνεις Δεν μπορείς να κάνεις αντικατάσταση μόνος σου Πάρε τους τηλ να σου πουν πόσο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Θελω να παρω tempered και case απο ebay. Ποιο tempered εχετε; Case εχω μια Nillkin και ειναι αρκετα καλη, αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι λεπτοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Θελω να παρω tempered και case απο ebay. Ποιο tempered εχετε; Case εχω μια Nillkin και ειναι αρκετα καλη, αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι λεπτοτερο. Απευθύνσου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407486 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts