zaras27 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 O shamu λεει οτι θα βγάλει .Ειδαλως από εδώ αλλά είναι του 6P https://developers.google.com/android/images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 O shamu λεει οτι θα βγάλει .Ειδαλως από εδώ αλλά είναι του 6P https://developers.google.com/android/imagesΤου 6P δεν κάνουν σίγουρα. Από custom σίγουρα θα βγει κάτι, αλλά στην αρχή πολύ πιθανό να μην είναι πλήρως λειτουργικές. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ...Από custom σίγουρα θα βγει κάτι, αλλά στην αρχή πολύ πιθανό να μην είναι πλήρως λειτουργικές. Καλησπέρα. Σίγουρα θα πάρει custom rom...εν αναμονή λοιπόν της lineageOS 15 βασισμένη στο android 8, Oreo...;) Η LOS 14.1 (android 7.1.2) δουλεύει μια χαρά και σε κάθε αναβάθμιση βελτιώνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα. Σίγουρα θα πάρει custom rom...εν αναμονή λοιπόν της lineageOS 15 βασισμένη στο android 8, Oreo...;) Η LOS 14.1 (android 7.1.2) δουλεύει μια χαρά και σε κάθε αναβάθμιση βελτιώνεται!!!Έχεις πρόσφατη εμπειρία από stock rom, να μου κάνεις μια σύγκριση στην αυτονομία; Ήμουν με LOS μέχρι πρότινος, αλλά η μπαταρία δεν με ικανοποιούσε. Επέστρεψα στην τελευταία stock rom, και μου φαίνεται πως κάνει κάπως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Έχεις πρόσφατη εμπειρία από stock rom, να μου κάνεις μια σύγκριση στην αυτονομία; Ήμουν με LOS μέχρι πρότινος, αλλά η μπαταρία δεν με ικανοποιούσε. Επέστρεψα στην τελευταία stock rom, και μου φαίνεται πως κάνει κάπως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Με την στοκ δεν ξερω τί αυτονομία είχε (με το που το πήρα...περασα την LOS και σε καθε αναβάθμιση βελτιώνεται), με την LOS μου παει γύρω στην μιαμιση μερα με δεδομενα συνεχως ανοιχτα και αρκετη χρήση.(κοινως η οθόνη είναι πολλές ώρες αναμμένη..). Απλά στην αρχική εγκατάσταση έπρεπε βάλω το πιό απλό πακετο gapps (π.χ. pico apps) γιατί τελικά αυτές είναι που "τρώνε" μπαταρία... Μην ξεχνάς οτι το τηλ έχει ενεργοβόρο επεξεργαστη και τις επιδόσεις τις "πληρώνεις". Αναμένω την Oreo (android 8) αλλα θα το σκεφτώ αν θα την περάσω ή όχι. Γενικά χρησιμοποιώ τις LOS (απο εποχη CM) και σε άλλες συσκευές (ναυαρχίδες και μή) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Με την στοκ δεν ξερω τί αυτονομία είχε (με το που το πήρα...περασα την LOS και σε καθε αναβάθμιση βελτιώνεται), με την LOS μου παει γύρω στην μιαμιση μερα με δεδομενα συνεχως ανοιχτα και αρκετη χρήση.(κοινως η οθόνη είναι πολλές ώρες αναμμένη..). Απλά στην αρχική εγκατάσταση έπρεπε βάλω το πιό απλό πακετο gapps (π.χ. pico apps) γιατί τελικά αυτές είναι που "τρώνε" μπαταρία... Μην ξεχνάς οτι το τηλ έχει ενεργοβόρο επεξεργαστη και τις επιδόσεις τις "πληρώνεις". Αναμένω την Oreo (android 8) αλλα θα το σκεφτώ αν θα την περάσω ή όχι. Γενικά χρησιμοποιώ τις LOS (απο εποχη CM) και σε άλλες συσκευές (ναυαρχίδες και μή) και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Καλημέρα! Κι εγώ με Pico Gapps την εγκαθιστώ κάθε φορά, ώστε να βάλω στη συνέχεια αυτά που χρειάζομαι μόνο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην περίπτωσή μου το ιστορικό τοποθεσίας, το οποίο έχω ενεργό! Πάντως, ακόμα και με WiFi δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσω τη μιάμιση μέρα χωρίς φόρτιση. Σίγουρα παίζει ρόλο η χρήση του καθενός, το σήμα κλπ., αλλά και η κατάσταση της μπαταρίας. Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία στο επίσημο service (cellcom) να μου πει πόσο κοστίζει; Είχα στείλει ένα mail παλιότερα, αλλά μου απάντησαν πως πρέπει να ελεγχθεί πρώτα η συσκευή από τους τεχνικούς τους. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να βλέπω flash αγώνες από το κινητό με android 7.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Αν εννοείς μέσω browser, δοκίμασε τον Dolphin που υποστηρίζει flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Αν εννοείς μέσω browser, δοκίμασε τον Dolphin που υποστηρίζει flash player. Δεν δουλεύει με το 7.1.1 ο dolphin για flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Έβαλα σήμερα την pure nexus. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Εμφανισιακά είναι σαν να έχεις το Pixel. Φυσικά έχει και πολλά καλουδια για παραμετροποίηση. Το σημαντικότερο ειναι ότι δουλεύει το led ειδοποιήσεων χωρίς Root!! Το μόνο κακό είναι ότι έρχεται τελείως γυμνή από εφαρμογές. Έτσι βέβαια είναι πολύ καθαρή η συσκευή και προσθέτουμε ότι θέλουμε εμείς. Τέλος, ενώ υποστηρίζει double tap to sleep, δεν υποστηρίζει double tap to wake. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Έβαλα σήμερα την pure nexus. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Εμφανισιακά είναι σαν να έχεις το Pixel. Φυσικά έχει και πολλά καλουδια για παραμετροποίηση. Το σημαντικότερο ειναι ότι δουλεύει το led ειδοποιήσεων χωρίς Root!! Το μόνο κακό είναι ότι έρχεται τελείως γυμνή από εφαρμογές. Έτσι βέβαια είναι πολύ καθαρή η συσκευή και προσθέτουμε ότι θέλουμε εμείς. Τέλος, ενώ υποστηρίζει double tap to sleep, δεν υποστηρίζει double tap to wake. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk The Pure Nexus ROM is pre-rooted, ετσι δουλεύει το led ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Όχι δεν είναι rooted. Δεν δουλεύουν εφαρμογές που χρειάζονται root. Επίσης στις οδηγίες εγκατάστασης έχει ένα προεραιτικο βήμα σε περίπτωση που κάποιος root. Εγώ δεν το έκανα γιατί στα ρουταρισμενα δεν παίζει η εφαρμογή του cosmote TV go Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όχι δεν είναι rooted. Δεν δουλεύουν εφαρμογές που χρειάζονται root. Επίσης στις οδηγίες εγκατάστασης έχει ένα προεραιτικο βήμα σε περίπτωση που κάποιος root. Εγώ δεν το έκανα γιατί στα ρουταρισμενα δεν παίζει η εφαρμογή του cosmote TV go Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.androidpure.com/how-to-install-pure-nexus-rom-on-nexus-6/ Εδω το ειδα γιατι ενδιαφερομουν να την περασω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 http://www.androidpure.com/how-to-install-pure-nexus-rom-on-nexus-6/ Εδω το ειδα γιατι ενδιαφερομουν να την περασω και εγω.Έχει αλλάξει αυτό πλέον στην Pure Nexus, όπως και στη Lineage, λόγω του ότι δεν παίζει το Android pay κλπ. αν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Έχει αλλάξει αυτό πλέον στην Pure Nexus, όπως και στη Lineage, λόγω του ότι δεν παίζει το Android pay κλπ. αν είσαι root. εχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αααα τα security patches συνεχίζουν κι έρχονται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αααα τα security patches συνεχίζουν κι έρχονται κανονικάΛογικά, το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σταματήσει εντελώς η υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπέρα.Μόλις βρω λιγο χρόνο θα γραψω τον πληρη οδηγο (φυσικα στα ελληνικα!!!) για update σε στοκ 7.1.1 (Ιουλίου) και για οποιον θελει απο 'κει και πέρα τον οδηγο για unlock bootloader,εγκατάσταση twrp,LineageOS & root βεβαίως,βεβαίως!! ;-) Στο LOS δεν έχει wificalling (χρήση volteκτλ) & ραδιο προς το παρον....το δευτερο μπορει να προστεθει φλασαροντας ενα συμπιεσμενο αρχειο, για το πρωτο δεν το έψαξα. Πιστεύω να μην μας ξέχασες φίλε γιατί εγώ τουλάχιστον ακόμα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Πιστεύω να μην μας ξέχασες φίλε γιατί εγώ τουλάχιστον ακόμα περιμένω. Όχι..... Στα παρακάτω λινκ θα βρείς τα ΠΑΝΤΑ για εγκατάσταση της custom rom LOS, Unlock Bootloader, Recovery TWRP και Root. Δεν ξέρω πώς είναι τα αγγλικά σου...(τα γράφει σε πολύ απλά αγγλικά...όρους.) αν δεν καταλαβαίνεις κάτι...εδώ είμαστε...... Συμβουλή μου: Διάβασε τα προσεκτικά 2-3 φορές ώστε να καταλάβεις τι κάνεις...και μετά προχώρησε. https://wiki.lineageos.org/devices/shamu/ https://wiki.lineageos.org/devices/shamu/install Edited September 30, 2017 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ποια η καλύτερη rom για μπαταρία, σταθερότητα; Με την εργοστασιακή είναι πολύ πίσω; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ποια η καλύτερη rom για μπαταρία, σταθερότητα; Με την εργοστασιακή είναι πολύ πίσω; Η εργοστασιακή καλή είναι αλλά από θέμα μπαταρίας ότι rom και να έβαλα...(τώρα μόνο LOS) οι διαφορές ήταν ελάχιστες.Το κινητό είναι πολύ δυνατό (& άρα ενεργοβόρο) και αυτό που το σώζει είναι η γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα σας , έχει λίγες μέρες που παρατήρησα οτι δεν λειτουργούν πλέον οι αισθητήρες του κινητού μου! Η αυτόματη φωτεινότητα, όταν μιλάω στο τήλ δεν σβήνει η οθόνη , δεν γυρίζει η οθόνη ούτε στις φωτογραφίες ούτε πουθενά! Το προσέχω το κινητό δεν μου έχει πέσει, ούτε σε νερά δεν το αφήνω Απλά του κάνω αρκετά φλασαρίσματα με Roms και όποια και να του πέρασα για δοκιμή δεν λειτουργούν σε καμία Έχει συμβεί σε κάποιον ; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (Lineage 14.1). Η μόνη σίγουρη μέθοδος για να ελέγξεις αν είναι θέμα hardware, είναι να κάνεις full wipe και να περάσεις την τελευταία official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (Lineage 14.1). Η μόνη σίγουρη μέθοδος για να ελέγξεις αν είναι θέμα hardware, είναι να κάνεις full wipe και να περάσεις την τελευταία official rom. Περασα την τελευταία 7.1.1 , τα προβλήματα παραμένουν δυστηχώς Edited December 21, 2017 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τότε, το πιο πιθανό να οφείλεται σε πρόβλημα του hardware. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο test mode που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να κάνεις έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts