stefan_city Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Καλημέρα Γιάννη! Μάλλον θα περιμένω να βγει το καινούριο update με το patch Φεβρουαρίου, λογικά από βδομάδα, και στη συνέχεια θα πειραματιστώ. Με OC δεν θα ασχοληθώ, μόνο τα έξτρα features θα χρησιμοποιώ, dt2w κλπ.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Εγώ για αυτόν τον λόγο είμαι με franco. Βέβαια βολεύει πολύ το ότι χρησιμοποιώ την εφαρμογή του που τα έχει όλα μάζεμα και εύκολα για να το setup. Πάντως εγώ αυτή την στιγμή είμαι με stock rooted. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Εχω το nexus 6 με 6.0.1 root. Την τελευταια βδομαδα εχει καταναλωσει 4GB στο Android Os οπως βλεπω στη διαχειριση δεδομενων. Το ασχημο ειναι οτι αυτο το κανει και με 3g και αν δεν το προσεξω θα μου φαει τα mb. Ξεκιναει καθε βραδυ γυρω στις 11 και κατεβαζει καμια 600mb καθε φορα, 1 φορα τη μερα. Οπως εχω δει σε ξενα φορουμ το φαινομενο αυτο ειναι καπως γενικευμενο ομως δεν εχω βρει καμια λυση. https://www.google.gr/search?q=drain+data+android+os&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=lKmXWLqSGs_CXqGMnLgK Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω το auto update αλλα χωρις αποτελεσμα. Αν εχετε καποια ιδεα ή εχει ξανασυζητηθει πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημέρα Γιάννη! Μάλλον θα περιμένω να βγει το καινούριο update με το patch Φεβρουαρίου, λογικά από βδομάδα, και στη συνέχεια θα πειραματιστώ. Με OC δεν θα ασχοληθώ, μόνο τα έξτρα features θα χρησιμοποιώ, dt2w κλπ.. Ευχαριστώ! Για DT2W αρκεί ο kernel που έχει μέσα η PURE NEXUS Το ενεργοποιείς με το KERNEL ADIUTOR MOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για DT2W αρκεί ο kernel που έχει μέσα η PURE NEXUS Το ενεργοποιείς με το KERNEL ADIUTOR MOD Προϋποθέτει root όμως, και καλώς ή κακώς, λόγω Cosmote tv go κυρίως, το αποφεύγω. Οπότε, μιας και η Pure Nexus δεν είναι root εξαρχής, βοηθάει κάποιος custom kernel. Σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Να υποθεσω πως ακομα δεν εχει λαβει κανεις την 7.1.1? Εχουμε κανα νεο για το ποτε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Η μονη ROM 7.1.1 που έχω δει εγώ να μην χρειάζεται root και να εχεις DT2W είναι η Linage OS. Και στην συσκευή μου τουλαχιστον φαίνεται να κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε σχέση με stock. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Να υποθεσω πως ακομα δεν εχει λαβει κανεις την 7.1.1? Εχουμε κανα νεο για το ποτε...? Σε ποια έκδοση είσαι ακόμα; 6.0.1 ή 7.0; Η μονη ROM 7.1.1 που έχω δει εγώ να μην χρειάζεται root και να εχεις DT2W είναι η Linage OS. Και στην συσκευή μου τουλαχιστον φαίνεται να κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε σχέση με stock. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Σε μη root rom με ElementalX μπορείς να ενεργοποιήσεις το dt2w κατά την εγκατάσταση, λόγω aroma installer. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το βρηκα σε καταστημα στην Λευκωσια στο καταστημα electroline 300Ευρω σε κατασταση βιτρινας να το παρω λετε ; Αξιζει ακομα η μεγαλη του οθοναρα ; :) Επισης τον Οκτωμβριο θα σταματησει η υποστηρηξη του απο την Google ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Σε αυτά τα λεφτά AMOLED 6.00'' με λεπτά bezels, 2k, NFC, Android 7.1.1 ΕΠΙΣΗΜΑ, καλή μπαταρία και fluid λειτουργία κάποιες ναυαρχίδες θα κάνουν καιρό να δουν. ΣΥΝ τα διπλά πολύ δυνατά stereo ηχεία. :happy: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόοον που λέτε, εντυπωσιάστηκα και από την Purenexus. Άψογη και με Google Assistant παντού ακόμη και από κλειστή οθόνη! :cool: Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ρε παιδιά, είμαι με 7.1 stock rooted, κι έχω θέμα με το Bluetooth. Απενεργοποιήτε μόνο του, οπότε θέλει και είναι τελείως εκνευριστικό! Τι παίζει, το κάνει και σε άλλους? Καμία λύση? Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ρε παιδιά, είμαι με 7.1 stock rooted, κι έχω θέμα με το Bluetooth. Απενεργοποιήτε μόνο του, οπότε θέλει και είναι τελείως εκνευριστικό! Τι παίζει, το κάνει και σε άλλους? Καμία λύση? Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Συνήθως το έχω μονίμως ανοιχτό, λόγω smart lock. Δεν έχω παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Κι εγώ λόγω smart lock (θέλω να) το έχω ανοιχτό, αλλά αυτό κλείνει μόνο του. Κάτι παίζει, σε σχέση με το Wi-Fi, απ'ότι διάβασα και σε nexus forum, και λύση δεν βρέθηκε, απλά περιμένουν update, όπως πάντα(κ@!ο-google). Αν έχω κλειστό το Wi-Fi δλδ, δεν υπάρχει πρόβλημα... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Κι εγώ λόγω smart lock (θέλω να) το έχω ανοιχτό, αλλά αυτό κλείνει μόνο του. Κάτι παίζει, σε σχέση με το Wi-Fi, απ'ότι διάβασα και σε nexus forum, και λύση δεν βρέθηκε, απλά περιμένουν update, όπως πάντα(κ@!ο-google). Αν έχω κλειστό το Wi-Fi δλδ, δεν υπάρχει πρόβλημα... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων ίσως το προκαλεί, μιας και δεν εμφανίζεται σε όλους. Αν θες έλεγξε τα παρακάτω (είναι ρυθμίσεις που σχετίζονται με το Wifi και το Bluetooth), μήπως βοηθήσει. Στην τοποθεσία έχεις ανοιχτή τη σάρωση Wifi/Bluetooth? Επίσης, ρυθμίσεις -> google -> άμεση σύνδεση έχεις τικαρισμένες τις δύο επιλογές; Εγώ όλα τα παραπάνω τα έχω απενεργοποιημένα. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Άλλαξα χτες την μπαταρία, το αλουμινένιο frame του και το back cover, όλα από Κίνα, σύνολο 45 ευρώ. Είναι αρκετά εύκολο στην αλλαγή με προσοχή πάντα, απλώς μια συμβουλή, τα adhesive που έχει το back cover, ξεκολλάνε. Τα έβγαλα και χρησιμοποίησα κόλλα στιγμής. Και να χρειαστεί να ανοίξει, θα αλλάξω και πάλι το πλαίσιο. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων ίσως το προκαλεί, μιας και δεν εμφανίζεται σε όλους. Αν θες έλεγξε τα παρακάτω (είναι ρυθμίσεις που σχετίζονται με το Wifi και το Bluetooth), μήπως βοηθήσει. Στην τοποθεσία έχεις ανοιχτή τη σάρωση Wifi/Bluetooth? Επίσης, ρυθμίσεις -> google -> άμεση σύνδεση έχεις τικαρισμένες τις δύο επιλογές; Εγώ όλα τα παραπάνω τα έχω απενεργοποιημένα. sent from nexus 6 Για την ώρα καλά πάει, thanks ;) Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδια θα το παρω στις 16/3/2017 υπολογιζω αν ολα παν καλα αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω μια ερωτηση επειδη θελω να μαι παντοτε προνοητικος τυπος πριν απο καθε αγορα μου κλπ. Θα ηθελα να μαθω ως βαζω το Nexus 6 σε Downloading για να του flashάρω την Stock ROM 5.0 οπως εχει ερθη τοτε το κινητο αγορασμενο ; :) Παρακαλω δωστε μ αναλυτικες οδηγιες γιατι με Samsung κινητα ειναι ευκολη υποθεση μεσω ODIN. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδια θα το παρω στις 16/3/2017 υπολογιζω αν ολα παν καλα αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω μια ερωτηση επειδη θελω να μαι παντοτε προνοητικος τυπος πριν απο καθε αγορα μου κλπ. Θα ηθελα να μαθω ως βαζω το Nexus 6 σε Downloading για να του flashάρω την Stock ROM 5.0 οπως εχει ερθη τοτε το κινητο αγορασμενο ; :) Παρακαλω δωστε μ αναλυτικες οδηγιες γιατι με Samsung κινητα ειναι ευκολη υποθεση μεσω ODIN. Εδώ έχει οδηγίες και όλα τα Firmware Images: https://developers.google.com/android/images Αλλά γιατί να βάλεις την 5 ? Μάλλον κάτι σου έχουν πει λάθος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εδώ έχει οδηγίες και όλα τα Firmware Images: https://developers.google.com/android/images Αλλά γιατί να βάλεις την 5 ? Μάλλον κάτι σου έχουν πει λάθος ... Καλημερα γιατι Νικο το θελω οπως αγοραστηκε τοτε το κινητο και δεν θελω με τιποτα την νεα εκδοση γι αυτο. Οδηγιες δεν υπαρχουν στο Link που μ εστηλες :( τουχαλιστον στα αγγλικα βημα βημα ή στα ελληνικα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλημερα γιατι Νικο το θελω οπως αγοραστηκε τοτε το κινητο και δεν θελω με τιποτα την νεα εκδοση γι αυτο. Οδηγιες δεν υπαρχουν στο Link που μ εστηλες :( τουχαλιστον στα αγγλικα βημα βημα ή στα ελληνικα. Έχει στο πάνω μέρος της σελίδας μια ενότητα που λέει FLASHING INSTRUCTIONS Τα βήματα περιληπτικά είναι 1. Download the appropriate system image for your device. 2. Connect your device to your computer over USB. 3. Start the device in fastboot mode. 4. If necessary, unlock the device's bootloader. 5. Open a terminal and navigate to the unzipped system image directory. 6. Execute the flash-all script. Αλλά τα λέει αναλυτικά στην σελίδα. Σχετικά με την έκδοση, δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο να βάλεις την έκδοση 5, το βασικό πλεονέκτημα του NEXUS είναι ότι έχει πολύ γρήγορα τις νέες εκδόσεις του ANDROID. Η έκδοση 7 είναι πολύ πιο γρήγορη γιατί ενσωματώνει νεότερες τεχνολογίες, έχει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά, παραμετροποίηση, και ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλημερα γιατι Νικο το θελω οπως αγοραστηκε τοτε το κινητο και δεν θελω με τιποτα την νεα εκδοση γι αυτο. Οδηγιες δεν υπαρχουν στο Link που μ εστηλες :( τουχαλιστον στα αγγλικα βημα βημα ή στα ελληνικα. Η τελευταία 7.1.1 είναι πολύ πιο αεράτη και γρήγορη και πλήρης σε χαρακτηριστικά από την 5.0 Για οποιαδήποτε έκδοση, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από τα nexus. Κατεβάζεις το motorola usb drivers και εγκαθιστάς https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/88481 Κατεβάζεις το adb tools 1.4.3 από το xda και εγκαθιστάς. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 Κατεβάζεις όποια έκδοση θες από εδώ https://developers.google.com/android/images την ξεζιπάρεις. ΜΕΣΑ στον φάκελο που θα ξεζιπαριστεί θα βρεις ένα ακόμη zip, το ξεζιπάρεις ως έχει εκεί μέσα χωρίς να φτιάξεις άλλο φάκελο. Στο κινητό πας στο About phone -> πατάς επανειλημμένα μέχρι να βγει το developer options μενού. Μπαίνεις στο developer και ενεργοποιείς το adb debugging. Συνδέεις το κινητό με καλώδιο σε μια θύρα USB Ανοίγεις ένα command promt στον φάκελο που έχεις κατεβάζει το nexus image (SHIFT και κλικ) και δίνεις τις εντολές adb devices και στην οθόνη του κινητού ταυτόχρονα αποδέχεσαι το αίτημα ΟΚ Μετά adb reboot bootloader -> επανεκκινεί το κινητό fastboot devices fastboot oem unlock -> πατάς στο κινητό και ξεκλειδώνεις. flash-all ->>>>> μαγικά Αφού επανεκκινήσει το κινητό κλπ ξανά android developer κλπ -> ξαναπάς σε bootloader και όταν μπεις στον bootloader fastboot devices fastboot oem lock -> κλειδώνεις -> φορμάρει και τέλος. Νομίζω τα έγραψα περιεκτικά Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Η τελευταία 7.1.1 είναι πολύ πιο αεράτη και γρήγορη και πλήρης σε χαρακτηριστικά από την 5.0 Για οποιαδήποτε έκδοση, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από τα nexus. Κατεβάζεις το motorola usb drivers και εγκαθιστάς https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/88481 Κατεβάζεις το adb tools 1.4.3 από το xda και εγκαθιστάς. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 Κατεβάζεις όποια έκδοση θες από εδώ https://developers.google.com/android/images την ξεζιπάρεις. ΜΕΣΑ στον φάκελο που θα ξεζιπαριστεί θα βρεις ένα ακόμη zip, το ξεζιπάρεις ως έχει εκεί μέσα χωρίς να φτιάξεις άλλο φάκελο. Στο κινητό πας στο About phone -> πατάς επανειλημμένα μέχρι να βγει το developer options μενού. Μπαίνεις στο developer και ενεργοποιείς το adb debugging. Συνδέεις το κινητό με καλώδιο σε μια θύρα USB Ανοίγεις ένα command promt στον φάκελο που έχεις κατεβάζει το nexus image (SHIFT και κλικ) και δίνεις τις εντολές adb devices και στην οθόνη του κινητού ταυτόχρονα αποδέχεσαι το αίτημα ΟΚ Μετά adb reboot bootloader -> επανεκκινεί το κινητό fastboot devices fastboot oem unlock -> πατάς στο κινητό και ξεκλειδώνεις. flash-all ->>>>> μαγικά Αφού επανεκκινήσει το κινητό κλπ ξανά android developer κλπ -> ξαναπάς σε bootloader και όταν μπεις στον bootloader fastboot devices fastboot oem lock -> κλειδώνεις -> φορμάρει και τέλος. Νομίζω τα έγραψα περιεκτικά Οταν λες στο πρωτο κατεβαζω οποια εκδοση Nexus 6 θελω εννοεις οποια οποια εκδοση θελω χωρις να δω τι γραφει στο κουτι του κινητου μου και στις πληροφοριες συστηματος εκδοσης εκει κατω κατω ; Γι αυτα λεω: LRX21O - LRX22C - LMY47D και παει λεγοντας κατω κατω εδω: https://developers.google.com/android/images δεν παιζουν ρολο οποιο θελω περνω ή πρεπει να ταυτιζεται και με το κινητο συμφωνα με τις πληροφοριες του κινητου μ ; Edited February 24, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οταν λες στο πρωτο κατεβαζω οποια εκδοση Nexus 6 θελω εννοεις οποια οποια εκδοση θελω χωρις να δω τι γραφει στο κουτι του κινητου μου και στις πληροφοριες συστηματος εκδοσης εκει κατω κατω ; Γι αυτα λεω: LRX21O - LRX22C - LMY47D και παει λεγοντας κατω κατω εδω: https://developers.google.com/android/images δεν παιζουν ρολο οποιο θελω περνω ή πρεπει να ταυτιζεται και με το κινητο συμφωνα με τις πληροφοριες του κινητου μ ; Όχι, δεν έχει σημασία ποια έκδοση και πιο build είχε αρχικά Αρκεί να είναι Nexus 6 (Shamu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Όχι, δεν έχει σημασία ποια έκδοση και πιο build είχε αρχικά Αρκεί να είναι Nexus 6 (Shamu) Μαλιστα καταλαβα η εκδοση 5.0 απο την 5.0.1 απο την 5.1.0 και απο την 5.1.1 εχουν διαφορες στα μενου τους κλπ που μπορω να δω ποιες διαφορες υπαρχουν αναμεσα σε αυτες τις εκδοσεις ; Νομιζω οτι σε μια εκδοση ειναι κατακορυφα τα εικονιδεια αλλα σε ποια ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μαλιστα καταλαβα η εκδοση 5.0 απο την 5.0.1 απο την 5.1.0 και απο την 5.1.1 εχουν διαφορες στα μενου τους κλπ που μπορω να δω ποιες διαφορες υπαρχουν αναμεσα σε αυτες τις εκδοσεις ; Νομιζω οτι σε μια εκδοση ειναι κατακορυφα τα εικονιδεια αλλα σε ποια ; Αυτές οι εκδόσεις που αναφέρεις δεν έχουν οπτικές διαφορές. Εδώ αναφέρονται οι βασικές βελτιώσεις από την 5.0 στην 5.01, 5.1.0, και 5.1.1: https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_5.0_Lollipop_.28API_21.29 Όπως όμως μπορείς να δεις πιο κάτω στην ίδια σελίδα, η 6 και η 7 έχουν σημαντικές βελτιώσεις. Εγώ θα έβαζα την 7 (7.0.0 (NBD91U, Dec 2016)) γιατί στην έκδοση του ιανουαρίου υπήρχε ένα bug με το ακουστικό, και θα έκανα μετά ενημέρωση με την έκδοση του Μαρτίου όταν έβγαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts