stefan_city Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ευχαριστώ Νίκο, θα τις κοιτάξω. Ψάχνοντας, έπεσε το μάτι μου σε κάτι βάσεις σαν την παρακάτω, που θα βόλευε κυρίως λόγω μικρού όγκου. Να κάνει για το Ν6, ή λόγω μεγέθους και βάρους να το αποκλείσω; https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B019DCGKSQ/ref=mp_s_a_1_25?ie=UTF8&qid=1484761583&sr=8-25&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=car+mount+holder&dpPl=1&dpID=41E5mZ52T4L&ref=plSrch sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Ευχαριστώ Νίκο, θα τις κοιτάξω. Ψάχνοντας, έπεσε το μάτι μου σε κάτι βάσεις σαν την παρακάτω, που θα βόλευε κυρίως λόγω μικρού όγκου. Να κάνει για το Ν6, ή λόγω μεγέθους και βάρους να το αποκλείσω; https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B019DCGKSQ/ref=mp_s_a_1_25?ie=UTF8&qid=1484761583&sr=8-25&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=car+mount+holder&dpPl=1&dpID=41E5mZ52T4L&ref=plSrch sent from nexus 6 Φαντάζομαι ότι κάνει γιατί αναφέρει και άλλες συσκευές μεγάλες Τώρα επειδή το volume button στο Ν6 είναι στο κέντρο, θα πρέπει ίσως να το πιάνεις στο πάνω ή στο κάτω μέρος του και όχι στη μέση Ο τρόπος που στερεώνεται στις γρίλιες είναι διαφορετικός, δεν είχα ποτέ παρόμοιο και δεν ξέρω πόσο σταθερό είναι Edited January 19, 2017 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfakis Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Έχει βρει κάποιος βάση αυτοκινήτου, αυτές που μπαίνουν στους αεραγωγούς, που να χωράει τη συσκευή; sent from nexus 6 Έβαλα πριν λίγες μέρες αυτή:https://www.amazon.de/gp/product/B0030IMXFE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Αλλά σε oneplus 3t τώρα δε ξέρω με το παραπάνω βάρος του nexus αλλά τον oneplus το κρατάει υπερβολικά άνετα, να κεντράρεις το αυτοκόλλητο πάνω στην συσκευή καλά (το δικο μου είναι αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο αλλά έχει και έκδοση έτσι μικρό για αεραγωγούς. Έχει και Ελλάδα το λίγο μεγαλύτερο ίσως για παραπάνω βάρος νομίζω κάνει και για tablet δεν έχω εμπειρία εγώ προσωπικά έψαχνα κάτι πολύ μικρό. Το λινκ για το ελληνικό https://www.skroutz.gr/s/6942241/Tetrax-Smart.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ωραία, θα το ψάξω λίγο και με τα reviews στο Amazon μέχρι να καταλήξω. Όσο μικρότερο, τόσο το καλύτερο, αλλά επειδή είναι μεγάλο το κινητό και σχετικά βαρύ, το φοβάμαι. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις προτάσεις. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ακόμα να έρθει κάποιο update. Το έχετε πάρει εσεις; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Υπάρχει εύκολος τρόπος να τα περάσω με το χέρι τα updates χωρίς να χάσω δεδομένα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Λοιπόν... Με TWRP 3.0.3-0 με f2fs σε /cache και /data και όλα τα γνωστά, encryption disabled, scrolling cache force disabled κλπ Με CrDroid 2.0 (7.1.1) και Pixel XL bootanimation/sounds/logo κλπ πάμε σε Antutu 87.000 με βελτίωση φυσικά στο Ι/Ο UX και storage με ένα τηλέφωνο που το αγόρασα για 200 ευρώ στο ebay refurbished (κατάσταση κουτιού) και με σπιρτάδα σε καθημερινές δουλειές σαν του Pixel XL με μια χορταστική 5.96'' superAMOLED με ολίγον τι ξεπλυμένα λευκά που διορθώνονται με color calibration. Όλα τα λεφτά το ξεκλείδωμα με απλό raise to check όπου ξυπνάει από την τσέπη η Ambient screen στην AMOLED και ξεκλειδώνεις με ένα swipe up χωρίς να πατήσεις power button. Με κοιτούσε δίπλα ένας με Oneplus 3 των 400 ευρώ και το χαλβάδιαζε.:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει εύκολος τρόπος να τα περάσω με το χέρι τα updates χωρίς να χάσω δεδομένα; Με ένα απλό OTA update από εδώ με ADB sideload. https://developers.google.com/android/ota τα γράφει αναλυτικά. Θα χρειαστείς στον υπολογιστή το ADB Tools από το XDA Forum. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο για το TWRP-3.0.3-0-f2fs θα μπορούσα να το ποστάρω αλλά δεν με αφήνει το όριο του μεγέθους για το φόρουμ. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Υπάρχει αρκετή βελτίωση σε απόκριση σε σχέση με τη stock rom; Η έκδοση του twrp είναι beta; Αν μπορείς, δώσε μερικές πληροφορίες για το encryption disable και τα υπόλοιπα που αναφέρεις. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Υπάρχει εύκολος τρόπος να τα περάσω με το χέρι τα updates χωρίς να χάσω δεδομένα; Αν έχεις ξεκλειδώσει το bootloader και έχεις περάσει Custom Recovery (TWRP), εγκαθιστάς μέσω TWRP μόνο το system.img του Factory Image (Τα Factory Images είναι εδώ: https://developers.google.com/android/images#shamu) Μπορείς να περάσεις και το bootloader και το radio που έχει το Factory Image μέσω fastboot: fastboot flash bootloader bootloader-shamu-moto-apq8084-72.01.img fastboot flash radio radio-shamu-d4.01-9625-05.44+fsg-9625-02.115.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Υπάρχει αρκετή βελτίωση σε απόκριση σε σχέση με τη stock rom; Η έκδοση του twrp είναι beta; Αν μπορείς, δώσε μερικές πληροφορίες για το encryption disable και τα υπόλοιπα που αναφέρεις. sent from nexus 6 Με απλή PURE NEXUS, με τον kernel που έχει, χωρίς κανένα overclocking πιάνει ήδη 86k http://i.imgur.com/XAzEPc5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Πολύ καλή και η purenexus, αν ερχόταν με f2fs θα ήταν η No1 επιλογή μου. Στο UX I/O έχω αν θυμάμαι 3600, φαίνεται και στο άνοιγμα των applications ο αέρας. Αν πάω να βάλω την purenexus με franco kernel που έχει f2fs υποστήριξη για κάποιο λόγο, χάνω το raise to check και την ambient να δουλεύουν καλά. Σαν να ξυπνάει πιο καθυστερημένα. Κάτι έχει κάνει με το deep sleep o Franco αλλά δεν ήθελα να το ψάξω πολύ. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfakis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Με κοιτούσε δίπλα ένας με Oneplus 3 των 400 ευρώ και το χαλβάδιαζε.:cool: χαλβάδιαζε…….τι ακριβώς είχε να χαλβαδιάσει…? Επειδή έχω oneplus 3T και nexus 6 ο τύπος που χαλβάδιαζε το nexus 6…. προφανώς ήταν παντελώς άσχετος γιατί δε μπορώ να φανταστώ έναν λόγο να το κάνει? Ambient display έχει χωρίς καν να χρειάζεται να ακουμπήσεις το κινητό πάρα μόνο με ένα πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη….ξεκλείδωμα χωρίς να πατήσεις power button ………ακουμπάς το fingerprint sensor πάλι χωρίς να πατήσεις κάτι ή και με 2 tap πάνω στην οθόνη + όλα τα gestures που μπορείς κάνεις με την οθόνη σβηστή (κάμερα, φακό, αλλαγή τραγουδιού κ.τ.λ.) …..να πω για σκορ σε antutu που είναι διπλάσιο με μαμά rom? Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είχε να ζηλέψει ο τύπος? Μπορώ να γράψω έκθεση για τα προτερήματα, που τα 239 ευρώ παραπάνω αξίζουν εύκολα. Φιλικά πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 χαλβάδιαζε…….τι ακριβώς είχε να χαλβαδιάσει…? Επειδή έχω oneplus 3T και nexus 6 ο τύπος που χαλβάδιαζε το nexus 6…. προφανώς ήταν παντελώς άσχετος γιατί δε μπορώ να φανταστώ έναν λόγο να το κάνει? Ambient display έχει χωρίς καν να χρειάζεται να ακουμπήσεις το κινητό πάρα μόνο με ένα πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη….ξεκλείδωμα χωρίς να πατήσεις power button ………ακουμπάς το fingerprint sensor πάλι χωρίς να πατήσεις κάτι ή και με 2 tap πάνω στην οθόνη + όλα τα gestures που μπορείς κάνεις με την οθόνη σβηστή (κάμερα, φακό, αλλαγή τραγουδιού κ.τ.λ.) …..να πω για σκορ σε antutu που είναι διπλάσιο με μαμά rom? Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είχε να ζηλέψει ο τύπος? Μπορώ να γράψω έκθεση για τα προτερήματα, που τα 239 ευρώ παραπάνω αξίζουν εύκολα. Φιλικά πάντα Φιλικά πάλι λέω ότι έχω 7.1.1 stock για κινητό 200 ευρώ και φυσικά έχω και εγώ όλα τα gestures και φυσικά όχι αυτό το σκορ στο Antutu, παρόλα αυτά έχω εμπειρία απροβλημάτιστη με χορταστική οθόνη, καλή μπαταρία, dual speakers κλπ. Το παραπάνω Antutu και η καλύτερη κάμερα, δεν μου δικαιολογούν τα παραπάνω 239 ευρώ, παρόλα αυτά το ότι το χαλβάδιαζε δεν το είπα για να πω ότι είναι για πέταμα το Oneplus3 ή αφορισμούς, απλά είπα ότι γύρισε κεφάλια όταν το έδειξα πως πάει. Ένα κινητό 2 χρόνια μετά, καινούριο όπως το Oneplus3T, γιατί εγώ το πήρα refurbished, φυσικά είναι καλύτερο, αλλά ο "τύπος" δεν είναι πανάσχετος. Εντυπωσιάστηκε με το πως πάει και με το Usability που ακόμη έχει το Nexus 6. Φιλικά. :happy: Αν δεν κάνω λάθος πλέον και η Oneplus έχει στραφεί σε f2fs. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Προς το παρών δεν θέλω να ξεκλειδώσω τπτ για να μη χάσω τα δεδομένα μου. Θέλω απλά να περάσω τα Update. Σε κάποια άλλη φάση θα ασχοληθώ παραπάνω. Με sideload θα πρέπει να περάσω ένα ένα με την σειρά τα Update Που έχουν βγει και δεν έχω; adb drivers έχω στο pc διότι χρησιμοποιώ το android studio Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλημέρα σε όλους. Για service στα πλαίσια της εγγύησης, που απευθυνόμαστε? Με λίγο ψάξιμο βρήκα την cellcom. Εντυπώσεις κανείς απο το συγκεκριμένο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 To service της είναι πάρα πολύ καλό. Το καλοκαίρι που το χρειάστηκα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε 3 μέρες είχα πίσω το κινητό με αλλαγή πλακέτας Παιδιά με sideload θα πρέπει να περάσω ένα ένα με την σειρά τα Update Που έχουν βγει και δεν έχω ή το τελευταίο έχει και τα προηγούμενα μέσα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Λοιπόν... Με TWRP 3.0.3-0 με f2fs σε /cache και /data και όλα τα γνωστά, encryption disabled, scrolling cache force disabled κλπ.... Μπορείς να μου δώσεις κάποιον οδηγό σχετικά με f2fs ; Αξίζει να το δοκιμάσω ;; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδιά με sideload θα πρέπει να περάσω ένα ένα με την σειρά τα Update Που έχουν βγει και δεν έχω ή το τελευταίο έχει και τα προηγούμενα μέσα; Το τελευταίο μόνο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να μου δώσεις κάποιον οδηγό σχετικά με f2fs ; Αξίζει να το δοκιμάσω ;; Ναι, λοιπόν βρίσκεις αρχικά ένα custom twrp 3.0.3-0 με υποστήριξη για f2fs. Θα το βρεις στα xda του nexus 6 με ξεκλείδωτο booloader και adb/fastboot, drivers USB έτοιμα κάνεις τα εξής. fastboot flash recovery twrp-custom.img fastboot boot twrp-custom Εκεί μέσα πας advanced wipe -> change filesystem -> F2FS για /data και /cache Μετά εγκαθιστάς έναν kernel με f2fs υποστήριξη, πχ. ο Franco r61 έχει μέχρι και τα fixes από το τελευταίο Mainline 4.10-rc1 commit. Opengapps κλπ. Wipe cache/dalvik Και reboot. profit. Στο Ι/Ο random write/read είναι εως και 5πλάσια ταχύτερο. Στα άλλα το ίδιο με το EXT4. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ναι, λοιπόν βρίσκεις αρχικά ένα custom twrp 3.0.3-0 με υποστήριξη για f2fs. Θα το βρεις στα xda του nexus 6 με ξεκλείδωτο booloader και adb/fastboot, drivers USB έτοιμα κάνεις τα εξής. fastboot flash recovery twrp-custom.img fastboot boot twrp-custom Εκεί μέσα πας advanced wipe -> change filesystem -> F2FS για /data και /cache Μετά εγκαθιστάς έναν kernel με f2fs υποστήριξη, πχ. ο Franco r61 έχει μέχρι και τα fixes από το τελευταίο Mainline 4.10-rc1 commit. Opengapps κλπ. Wipe cache/dalvik Και reboot. profit. Στο Ι/Ο random write/read είναι εως και 5πλάσια ταχύτερο. Στα άλλα το ίδιο με το EXT4. ROM και Kernel που να υποστηριζουν f2fs έχω , όμως μόνο τα Data και Cache αλλάζω σε f2fs ? Γιατι απο ότι διαβάζω σου σβήνει και τα πάντα απο internal storage Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ROM και Kernel που να υποστηριζουν f2fs έχω , όμως μόνο τα Data και Cache αλλάζω σε f2fs ? Γιατι απο ότι διαβάζω σου σβήνει και τα πάντα απο internal storage Φορμάροντας τα /data και /cache χάνεις τα πάντα από το emulated internal storage. Δεν χάνεις το /system μόνο Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Κατάλαβα την διαδικασία. Οταν ομως διαγραφουν ολα, πως θα περασω το αρχείο της ROM στην μνημη; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Κατάλαβα την διαδικασία. Οταν ομως διαγραφουν ολα, πως θα περασω το αρχείο της ROM στην μνημη; Η ROM που έχεις δεν θα επηρεαστεί αφού βρίσκεται στο system, απλά θα είναι σαν factory reset μετά την διαμόρφωση του /data Αν θες να περάσεις άλλη rom τότε αμέσως μετά το Change Filesystem σε F2FS, wipe το /system και μέσω USB ενώ είσαι στο custom twrp σου αντιγράφεις τα zip των rom,gapps,κλπ στο νέο πλέον Internal Storage και κάνεις από εκεί Install. Μπορεί μετά το format για να δει ο υπολογιστής εκ νέου το storage να χρειαστεί εκ νέου boot στο twrp. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Η ROM που έχεις δεν θα επηρεαστεί αφού βρίσκεται στο system, απλά θα είναι σαν factory reset μετά την διαμόρφωση του /data Αν θες να περάσεις άλλη rom τότε αμέσως μετά το Change Filesystem σε F2FS, wipe το /system και μέσω USB ενώ είσαι στο custom twrp σου αντιγράφεις τα zip των rom,gapps,κλπ στο νέο πλέον Internal Storage και κάνεις από εκεί Install. Μπορεί μετά το format για να δει ο υπολογιστής εκ νέου το storage να χρειαστεί εκ νέου boot στο twrp. Με καλυψες, σε ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω αμεσως :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με kernels κλπ., οπότε δεν έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξή τους, προτείνετε elementalx ή franco? Λογικά, η rom θα είναι η pure nexus με open gapps pico, εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. Σκοπός είναι η βελτιστοποίηση μπαταρίας και επιδόσεων, αλλά χωρίς να χάσει τη σταθερότητα η συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Εγώ προσωπικά είμαι με franco. Πολύ καλός εμένα (έχει και μέσω της εφαρμογής του πολλά προφίλ για τα χρώματα της οθόνης αλλά και tile για 3 performance προφίλ)... Elemental X έβαλα αλλά όχι για πολυ, αρκετά καλός και αυτός αλλά εμένα μου κολλαγε όταν έκανα overclock. Είναι θέμα γούστου και συσκευής, βάλε και τους δύο και αποφάσισε μόνος σου. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts