narta Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Χάνεις τα πάντα όταν φλασάρεις το image της Marshmallow. Φρόντισε να έχεις πάρει backup photos κτλ. πριν. Αν είναι το OTA zip δεν χάνει τίποτα. Αν είναι repacked image τότε ναι σβήνουν ολα Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 αναφερομαι στο παρακατω zip MRA58K from LMY48T - https://android.googleapis.com/packa...rom-LMY48T.zip το οποιο το βρηκα απο το Link http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/ref-nexus-6-stock-ota-urls-t2906493 και σκεφτομαι να το περασω με sideload οπως προτεινε ο narta! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 αναφερομαι στο παρακατω zip MRA58K from LMY48T - https://android.googleapis.com/packa...rom-LMY48T.zip το οποιο το βρηκα απο το Link http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/ref-nexus-6-stock-ota-urls-t2906493 και σκεφτομαι να το περασω με sideload οπως προτεινε ο narta! Αυτό είναι ακριβώς σαν OTA. Το περνάς με adb sideload και δεν χάνεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Σωστά, στο ΟΤΑ zip δε χάνεις τίποτα. Ωστόσο καλό θα ήταν να περάσεις ολόκληρο το image της Marshmallow και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αλλάζει σχεδόν όλο το system σε σχέση με τη Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο προχτές έβαλα ΟΤΑ την mm. Σήμερα πάλι την στιγμή που μίλαγα είδα απώλεια σήματος και κόπηκε η κλήση...τι να πω... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο προχτές έβαλα ΟΤΑ την mm. Σήμερα πάλι την στιγμή που μίλαγα είδα απώλεια σήματος και κόπηκε η κλήση...τι να πω... Γιατί δεν δοκιμάζεις το προηγούμενο radio? Δεν λειτουργεί με την MM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 rolling M...sideload Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπερα. Πήρα ένα καίνουργιο Nexus 6 χθες. Έκανα όλα τα ΟΤΑ μέχρι 5.1.1 και μέσω NRT πήγα Marshmallow. Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άρχισα να παίζω με το νέο μου τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι, στο wifi του σπιτιού, όταν προσπαθώ να φορτώσω οποιαδήποτε σελίδα ο browser θέλει περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχισει να φορτώνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εφαρμογές, π.χ. youtube ή Play Store. Περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φορτώνουν όλα τα εικονίδια ή βίντεο. Προσπάθησα σε ενα-δυο άλλα δίκτυα Wi-Fi & 4G και όλα δουλεύουν νορμάλ, σφαίρα. Επίσης, 2 Moto G που έχουμε, με KitKat & CM12.1, δουλεύουν μια χαρά στο δίκτυο του σπιτιού. Καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, γιατί μόνο το Nexus έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Για αρχή, δοκίμασε να αλλάξεις το channel του router σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπερα. Πήρα ένα καίνουργιο Nexus 6 χθες. Έκανα όλα τα ΟΤΑ μέχρι 5.1.1 και μέσω NRT πήγα Marshmallow. Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άρχισα να παίζω με το νέο μου τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι, στο wifi του σπιτιού, όταν προσπαθώ να φορτώσω οποιαδήποτε σελίδα ο browser θέλει περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχισει να φορτώνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εφαρμογές, π.χ. youtube ή Play Store. Περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φορτώνουν όλα τα εικονίδια ή βίντεο. Προσπάθησα σε ενα-δυο άλλα δίκτυα Wi-Fi & 4G και όλα δουλεύουν νορμάλ, σφαίρα. Επίσης, 2 Moto G που έχουμε, με KitKat & CM12.1, δουλεύουν μια χαρά στο δίκτυο του σπιτιού. Καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, γιατί μόνο το Nexus έχει θέμα; Μπες στο ρουτερ σου και άλλαξε τη θύρα στις ρυθμίσεις του WiFi.. Δοκίμασε από την 6 και πάνω.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Για αρχή, δοκίμασε να αλλάξεις το channel του router σου. Μπες στο ρουτερ σου και άλλαξε τη θύρα στις ρυθμίσεις του WiFi.. Δοκίμασε από την 6 και πάνω.. Το είχα στο 1, δοκίμασα 6, 9. Εκανα και τα reboot μου για καλό και για κακό αλλά ακόμα υπάρχει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν το βρίσκω στις "Επιλογές για Προγραμματιστές" σε stock, το "Επιλογή Διαμόρφωσης USB" http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/N6/Screenshot_20151021-112513_zpsvykc2rtr.png Αν δεν υπάρχει, τότε το προσθέτουν οι custom rom, το είδα ομως και σε Pure Nexus και σε Chroma. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/N6/Screenshot_20151021-112513_zpsvykc2rtr.png Αν δεν υπάρχει, τότε το προσθέτουν οι custom rom, το είδα ομως και σε Pure Nexus και σε Chroma. Σε 5.1.1 stock, που έχω εγώ τώρα, δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Επιτέλους μου ήρθε η αναβάθμιση. ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ήρθε και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι ήρθε...... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το είχα στο 1, δοκίμασα 6, 9. Εκανα και τα reboot μου για καλό και για κακό αλλά ακόμα υπάρχει το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις reset στο ρούτερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Σε 5.1.1 stock, που έχω εγώ τώρα, δεν υπάρχει. Σε mm πάντως, στοκ, υπάρχει. Αλλά το θυμάμαι και σε lollipop, δες στην ενότητα "δικτύωση"... Edit: Σε lollipop τσέκαρε και τις ειδοποιήσεις, μπορεί να είναι κι εκεί, δε γίνεται να μην υπάρχει επιλογή, άσχετα αν είσαι στοκ ή custom... Edited October 22, 2015 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε 5.1.1 stock, που έχω εγώ τώρα, δεν υπάρχει. Το αρχικό μήνυμα μου πήγαινε ως απάντηση στο ποστ #1354 που μιλάμε για την 6.0. Σε 5.1.1 δεν θυμάμαι τι ίσχυε. ...Περα απο αυτα, κανενα bug, περαν του εκνευριστικου που πρεπει καθε φορα που το συνδεω με υπολογιστη να αλλαζω την επιλογη σε transfer files. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έκανα hard reset (αν και το ξαναεστησα ακριβώς όπως πριν), αλλά αυτές τις πρώτες ώρες η διαφορά στη μπαταρία με τη marshmallow είναι θεαματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έκανα hard reset (αν και το ξαναεστησα ακριβώς όπως πριν), αλλά αυτές τις πρώτες ώρες η διαφορά στη μπαταρία με τη marshmallow είναι θεαματική Ισχύει, Doze for the win!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έκανα hard reset (αν και το ξαναεστησα ακριβώς όπως πριν), αλλά αυτές τις πρώτες ώρες η διαφορά στη μπαταρία με τη marshmallow είναι θεαματική +1 Με ελαχιστότατες κραυγαλέες εξαιρέσεις, στα 4 χρόνια πειραματισμών με Nexus, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα δει ουσιαστικές διαφορές όπως κάποιοι ισχυρίζονται με πέρασμα κάθε νέας ρομ/κέρνελ/έκδοσης όσον αφορά στη μπαταρία και πάντα είχα κ την απορία πως διάολο θεωρούν αυτοί που την διαπιστώνουν ότι έχουν αξιόπιστη μέτρηση κ πως εξασφαλίζουν παρόμοιες συνθήκες. Είναι η πρώτη φορά που ακόμα κ για κάποιον όπως εγώ που δεν ψάχνω να βρω το +/- 1% κ δεν καιγόμουν κ ποτέ να αυξήσω την αυτονομία παραπάνω από όσο μπορεί η συσκευή να δώσει κανονικά, χωρίς πατέντες τύπου greenify, location off {σοβαρά τώρα; } κ ό,τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για να πάρεις το κάτι παραπάνω, ειναι προφανές ότι κάτι ουσιαστικό έχει αλλάξει στον τρόπο που διαχειρίζεται την αυτονομία του το Android πλέον. Η βελτίωση είναι τέτοια που δε μπορείς να μην το παρατηρήσεις. Σε συνδυασμό με την ταχύτατη απόκριση (πήρε κ άλλο γκάζι το τηλέφωνο με την 6 ή ιδέα μου είναι; ) είπα "με γειά μας" η νέα συσκευή. Πάμε για ρεκόρ διατήρησης συσκευής χαλαρά... :D ΥΓ. Αξίζει κάποιος να αφιερώσει 10-15 λεπτά διαβάσματος στο νήμα Τροποποιήσεις στο ποστ του Nikos2K κ να το στήσει καθαρό χωρίς ημίμετρα τύπου OTA, sideload κτλ. για να είναι σίγουρος ότι τα πάντα δουλεύουν όπως πρέπει. Edited October 22, 2015 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 +1 Είναι η πρώτη φορά που ακόμα κ για κάποιον όπως εγώ που δεν ψάχνω να βρω το +/- 1% κ δεν καιγόμουν κ ποτέ να αυξήσω την αυτονομία παραπάνω από όσο μπορεί η συσκευή να δώσει κανονικά, χωρίς πατέντες τύπου greenify, location off {σοβαρά τώρα; } κ ό,τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για να πάρεις το κάτι παραπάνω, ειναι προφανές ότι κάτι ουσιαστικό έχει αλλάξει στον τρόπο που διαχειρίζεται την αυτονομία του το Android πλέον. Η βελτίωση είναι τέτοια που δε μπορείς να μην το παρατηρήσεις. Σε συνδυασμό με την ταχύτατη απόκριση (πήρε κ άλλο γκάζι το τηλέφωνο με την 6 ή ιδέα μου είναι; ) είπα "με γειά μας" η νέα συσκευή. Πάμε για ρεκόρ διατήρησης συσκευής χαλαρά... :D ΥΓ. Αξίζει κάποιος να αφιερώσει 10-15 λεπτά διαβάσματος στο νήμα Τροποποιήσεις στο ποστ του Nikos2K κ να το στήσει καθαρό χωρίς ημίμετρα τύπου OTA, sideload κτλ. για να είναι σίγουρος ότι τα πάντα δουλεύουν όπως πρέπει. Η μπαταρία σε μένα, από το πρωί έως τώρα 7:00 μ.μ., είναι στο 70%, super..... Είναι σαφέστατα πιο γρήγορο Εγώ, έκανα απλά την αναβάθμιση εχτές το βράδυ με ΟΤΑ και όλα είναι τέλεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπερα. Πήρα ένα καίνουργιο Nexus 6 χθες. Έκανα όλα τα ΟΤΑ μέχρι 5.1.1 και μέσω NRT πήγα Marshmallow. Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άρχισα να παίζω με το νέο μου τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι, στο wifi του σπιτιού, όταν προσπαθώ να φορτώσω οποιαδήποτε σελίδα ο browser θέλει περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχισει να φορτώνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εφαρμογές, π.χ. youtube ή Play Store. Περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φορτώνουν όλα τα εικονίδια ή βίντεο. Προσπάθησα σε ενα-δυο άλλα δίκτυα Wi-Fi & 4G και όλα δουλεύουν νορμάλ, σφαίρα. Επίσης, 2 Moto G που έχουμε, με KitKat & CM12.1, δουλεύουν μια χαρά στο δίκτυο του σπιτιού. Καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, γιατί μόνο το Nexus έχει θέμα; Δοκίμασε να κάνεις reset στο ρούτερ... Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που είδα είναι πως όταν χρησιμοποίω VPN στο Nexus ολα δούλευουν κανονικά. Mετά, χωρίς vpn, δοκίμασα να δώσω στατική ip και dns αυτούς της google αντί του οτε για δοκιμή αλλά και πάλι εχει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έκανα εγκατάσταση την ΜΜ, αλλα δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω και μια επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων. Αυτό εννοούμε clean install? Πειράζει που θα την αν αφού εγκατέστησα την6.0 ΜΜ.? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts