bill_viper Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλημέρα το antutu τι σκορ σας βγάζει ? ~50-51k λόγω μεγέθους είναι άνετο όταν μιλάς χωρίς handsfree? Το χρησιμοποιώ σαν daily driver καθημερινή συσκευή με πολύωρες κλήσεις χωρίς hands-free. Βολικό είναι, μόνο αν μιλάς αρκετή ώρα καταλαβαίνεις τα 184 γραμμάρια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τα χρώματα είναι ομοιόμορφα σε όλη τη διαγώνιο της οθόνης; Σε εμένα πάνω αριστερά το λευκό είναι ψυχρό, ενώ προς τα κάτω και δεξιά γίνεται σταδιακά θερμό (κιτρινίζει). Από ότι βλέπω επηρεάζει και τα υπόλοιπα χρώματα. Δεν είναι τόσο έντονο, αλλά σίγουρα είναι αντιληπτό. Η συσκευή είναι 2 ημερών από την προσφορά της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τα χρώματα είναι ομοιόμορφα σε όλη τη διαγώνιο της οθόνης; Σε εμένα πάνω αριστερά το λευκό είναι ψυχρό, ενώ προς τα κάτω και δεξιά γίνεται σταδιακά θερμό (κιτρινίζει). Από ότι βλέπω επηρεάζει και τα υπόλοιπα χρώματα. Δεν είναι τόσο έντονο, αλλά σίγουρα είναι αντιληπτό. Η συσκευή είναι 2 ημερών από την προσφορά της Wind. Εξαρτάται φίλε. Εγώ όταν το πήρα δεν είχα σωστά χρώματα στην οθόνη. Το έστειλα στο σέρβις και μου αλλάξανε οθόνη. Βλέπω όμως ότι και στην καινούρια ότι σε ένα σημείο κάτω δεξιά είναι λίγο διαφορετικό το άσπρο. Αλλά θέλει να το προσέξεις πολύ. Οπότε είπα να μην ασχοληθώ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εξαρτάται φίλε. Εγώ όταν το πήρα δεν είχα σωστά χρώματα στην οθόνη. Το έστειλα στο σέρβις και μου αλλάξανε οθόνη. Βλέπω όμως ότι και στην καινούρια ότι σε ένα σημείο κάτω δεξιά είναι λίγο διαφορετικό το άσπρο. Αλλά θέλει να το προσέξεις πολύ. Οπότε είπα να μην ασχοληθώ. Εμένα είναι σαν μια λωρίδα σε όλη την αριστερά πλευρά με ψυχρό λευκό, κι από εκεί και πέρα είναι θερμό-κιτρινωπό. Βλέπω ότι και τα άλλα χρώματα όμως, στην αριστερή πλευρά είναι έντονα, ενώ προς τα δεξιά κάπως διαφορετικά. Δεν είναι τόσο έντονο όσο το περιγράφω, αλλά σίγουρα αισθητό. Δεν ξέρω αν με τη χρήση σε βάθος χρόνου γίνει χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εμένα είναι σαν μια λωρίδα σε όλη την αριστερά πλευρά με ψυχρό λευκό, κι από εκεί και πέρα είναι θερμό-κιτρινωπό. Βλέπω ότι και τα άλλα χρώματα όμως, στην αριστερή πλευρά είναι έντονα, ενώ προς τα δεξιά κάπως διαφορετικά. Δεν είναι τόσο έντονο όσο το περιγράφω, αλλά σίγουρα αισθητό. Δεν ξέρω αν με τη χρήση σε βάθος χρόνου γίνει χειρότερα. Καταλαβαίνω τι λες. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι σε βάθος χρόνου. Εγώ πάντως δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το καταλαβαίνω μόνο το βράδυ σε σκοτεινό μέρος. Αν δεν σε ενοχλεί μην ασχοληθείς. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καταλαβαίνω τι λες. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι σε βάθος χρόνου. Εγώ πάντως δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το καταλαβαίνω μόνο το βράδυ σε σκοτεινό μέρος. Αν δεν σε ενοχλεί μην ασχοληθείς. Κι εγώ κυρίως όταν είναι σκοτεινά τριγύρω το καταλαβαίνω. Σίγουρα δεν θα το στείλω για service, ακόμα τουλάχιστον, για να δω πώς θα πάει. Δεν ξέρω αν η Wind έχει DOA, κι αν θα γινόταν αλλαγή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχω παρατηρήσει κυρίως στον chrome συμβαίνει αυτό , όταν απο τα recents το σερνεις για διαγραφή πριν εξαφανιστεί τελειως απο οθόνη σταματάει για μισο second, και μετα φεύγει εντελώς. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχω παρατηρήσει κυρίως στον chrome συμβαίνει αυτό , όταν απο τα recents το σερνεις για διαγραφή πριν εξαφανιστεί τελειως απο οθόνη σταματάει για μισο second, και μετα φεύγει εντελώς. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Το είχα γράψει εγώ πριν 2 μήνες. Παρα πολύ ενοχλητικό. Η λύση είναι μια. Zen kernel. Μόνο αυτό έλυσε σε εμένα το θέμα. Ότι άλλο έκανα δεν είχε αποτέλεσμα. Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχω παρατηρήσει κυρίως στον chrome συμβαίνει αυτό , όταν απο τα recents το σερνεις για διαγραφή πριν εξαφανιστεί τελειως απο οθόνη σταματάει για μισο second, και μετα φεύγει εντελώς. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Και με Euphoria και Hells kernel κανένα lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Κι εγώ κυρίως όταν είναι σκοτεινά τριγύρω το καταλαβαίνω. Σίγουρα δεν θα το στείλω για service, ακόμα τουλάχιστον, για να δω πώς θα πάει. Δεν ξέρω αν η Wind έχει DOA, κι αν θα γινόταν αλλαγή συσκευής. H wind έχει DOA αλλά θα στείλει το κινητό σου στο τεχνικό της τμήμα προκειμένου να γίνει διαπίστωση το προβήματος και κατόπιν να γίνει αντικατάσταση. Τώρα λόγω της προσφοράς που ίσχυει και της ενδεχόμενης έλλειψης του δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή η αντικατάσταση αλλά από την άλλη εσένα σαν καταναλωτή δε σε νοιάζει κιόλας. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η κατασκευή είναι unibody η ή πλάτη είναι αποσπώμενη.? Και κάτι ακόμα double tap χωρίς root μπαίνει? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η κατασκευή είναι unibody η ή πλάτη είναι αποσπώμενη.? Aφαιρείται.Ξεκολλάει για την ακρίβεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος της συσκευής εδώ και μισή ώρα (μόλις πέρασα και την 5.1). Ερώτηση. Για το turbo charging, εκτός από τον αυθεντικό φορτιστή απαιτείται και το αυθεντικό καλώδιο; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο είναι λίγο κοντό και σκέφτομαι να πάρω ένα μακρύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος της συσκευής εδώ και μισή ώρα (μόλις πέρασα και την 5.1). Ερώτηση. Για το turbo charging, εκτός από τον αυθεντικό φορτιστή απαιτείται και το αυθεντικό καλώδιο; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο είναι λίγο κοντό και σκέφτομαι να πάρω ένα μακρύτερο Να κοιτάξεις πόσα Αμπέρ μπορούν να περάσουν μέσα από το καλώδιο. Να είναι μεγαλύτερη ή ίση των 2Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Και κάτι ακόμα double tap χωρίς root μπαίνει? Μονο με root... http://forum.xda-developers.com/nexus-6/themes-apps/doubletap-to-unlock-enabler-t2949218 Αλλά στο βιντεάκι, λίγο μετά το 3:20, εξηγεί πως πρέπει να κάνεις λίγο πιο αργά το δεύτερο tap, δεν είναι όσο γρήγορο είναι στα LG π.χ. Αντίθετα, σε CM12.1 που είμαι πιάνει κανονικότατα όπως στα LG. Οπότε, αν ειναι να κάνεις unlock-root, πέρνα και μια ROM και έναν Kernel και το κινητό πάει ακόμα πιο σφαίρα. :cool: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μονο με root... http://forum.xda-developers.com/nexus-6/themes-apps/doubletap-to-unlock-enabler-t2949218 Αλλά στο βιντεάκι, λίγο μετά το 3:20, εξηγεί πως πρέπει να κάνεις λίγο πιο αργά το δεύτερο tap, δεν είναι όσο γρήγορο είναι στα LG π.χ. Αντίθετα, σε CM12.1 που είμαι πιάνει κανονικότατα όπως στα LG. Οπότε, αν ειναι να κάνεις unlock-root, πέρνα και μια ROM και έναν Kernel και το κινητό πάει ακόμα πιο σφαίρα. :cool: Είναι τόσο βελτιωμένο στη CM12.1 το D2TW; Με βάζεις στο τρυπάκι τώρα. Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στη CM είναι οι καθημερινές αναβαθμίσεις. Πάντα κάτι φτιάχνει και κάτι άλλο χαλάει. Επίσης, στη CM έχει διορθωθεί ο ήχος των ειδοποιήσεων να ακούγεται δυνατά από τον πρώτο χτύπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μονο με root... http://forum.xda-developers.com/nexus-6/themes-apps/doubletap-to-unlock-enabler-t2949218 Αλλά στο βιντεάκι, λίγο μετά το 3:20, εξηγεί πως πρέπει να κάνεις λίγο πιο αργά το δεύτερο tap, δεν είναι όσο γρήγορο είναι στα LG π.χ. Αντίθετα, σε CM12.1 που είμαι πιάνει κανονικότατα όπως στα LG. Οπότε, αν ειναι να κάνεις unlock-root, πέρνα και μια ROM και έναν Kernel και το κινητό πάει ακόμα πιο σφαίρα. :cool: επισης η εγγυηση συνεχιζει ως εχει ? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 επισης η εγγυηση συνεχιζει ως εχει ? για να ισχύειη εγγύηση πρέπει να κλειδωσεις bootloader και να κάνεις unroot. (μισή ώρα υπόθεση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 αχα δεν ειναι οπως στο Plus one που η εγγυηση does not void :P οτι και αν εκανες Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος της συσκευής εδώ και μισή ώρα (μόλις πέρασα και την 5.1). Ερώτηση. Για το turbo charging, εκτός από τον αυθεντικό φορτιστή απαιτείται και το αυθεντικό καλώδιο; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο είναι λίγο κοντό και σκέφτομαι να πάρω ένα μακρύτερο συνηθως οσο μακρύτερο καλωδιο τοσο λιγοτερη ταχυτητα φορτισης Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 αχα δεν ειναι οπως στο Plus one που η εγγυηση does not void :P οτι και αν εκανες Καλά και εκεί κάτι έλεγε στα ψιλά γράμματα ότι αν φέρει ευθύνη ο χρήστης δεν ισχύει η εγγύηση οπότε και εκεί εγώ θα το γυρναγα σε στοκ πριν το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα.... Στην πάνω δεξιά γωνία δεν είναι τόσο smooth το μέταλλο όπως στην αριστερή... Και αν το κοιτάξει καλά είναι για χιλιοστά η οθόνη πιο δεξιά.... Βέβαια το κινητό έπεσε κάτω με την οθόνη (δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά.. Πολύ στιβαρή συσκευη) και ειπα ότι θα είναι από εκεί.... Αλλά χθες το ανακάλυψε και ο αδερφός μου στο δικό του Nexus... Και τα 2 είναι από Wind... To έχει παρατήρηση κάνεις άλλος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Είναι τόσο βελτιωμένο στη CM12.1 το D2TW; Με βάζεις στο τρυπάκι τώρα. Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στη CM είναι οι καθημερινές αναβαθμίσεις. Πάντα κάτι φτιάχνει και κάτι άλλο χαλάει. Επίσης, στη CM έχει διορθωθεί ο ήχος των ειδοποιήσεων να ακούγεται δυνατά από τον πρώτο χτύπο; Προσωπικά παντού περνάω CM σε ολα τα κινητά που υποστηρίζονταν και το έχω δει να εξελλίσσεται. Όντως είναι όπως στα LG. Τις καθημερινές αναβαθμίσεις μπορείς να τις αποφύγεις. Εγώ αναβαθμίζω κάθε εβδομάδα. Σάββατο περνάω την τελευταία nightly, και αν δεν κάτσει σωστά κάνω downgrade στην προηγούμενη. Σιγά το πράμα. Δεν ξαναστήνεις τπτ απ' την αρχή, έτσι κι αλλιώς. Κανονικότατα ο ήχος των ειδοποιήσεων, δεν ξέρω καν τι λες. :cool: επισης η εγγυηση συνεχιζει ως εχει ? Όπως προλέχθηκε και απ' τα παιδιά, ένα Relock-Unroot είναι το μόνο που χρειάζεται. Εγώ χρησιμοποίησα το Tool του WugFresh και ήταν πολύ απλό με σαφείς οδηγίες, αρκεί να έχεις βασικές γνώσεις του τι ακριβώς κάνεις. Παιδιά καλησπέρα.... Στην πάνω δεξιά γωνία δεν είναι τόσο smooth το μέταλλο όπως στην αριστερή... Και αν το κοιτάξει καλά είναι για χιλιοστά η οθόνη πιο δεξιά.... Βέβαια το κινητό έπεσε κάτω με την οθόνη (δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά.. Πολύ στιβαρή συσκευη) και ειπα ότι θα είναι από εκεί.... Αλλά χθες το ανακάλυψε και ο αδερφός μου στο δικό του Nexus... Και τα 2 είναι από Wind... To έχει παρατήρηση κάνεις άλλος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν παρατηρώ τπτ τέτοιο. Είμαι με Cloud White συσκευή. Εσείς έχετε το ίδιο χρώμα με τον αδερφό σου; Αν ναι, ποιο χρώμα έχετε; Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έχει κάνει κανείς μετάβαση από m8 σε nexus? Είμαι πολύ ικανοποιημενος από το HTC αλλά με ξυνει το χέρι μ για μεγάλη οθόνη και έχει και καλή τιμή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Προσωπικά παντού περνάω CM σε ολα τα κινητά που υποστηρίζονταν και το έχω δει να εξελλίσσεται. Όντως είναι όπως στα LG. Τις καθημερινές αναβαθμίσεις μπορείς να τις αποφύγεις. Εγώ αναβαθμίζω κάθε εβδομάδα. Σάββατο περνάω την τελευταία nightly, και αν δεν κάτσει σωστά κάνω downgrade στην προηγούμενη. Σιγά το πράμα. Δεν ξαναστήνεις τπτ απ' την αρχή, έτσι κι αλλιώς. Κανονικότατα ο ήχος των ειδοποιήσεων, δεν ξέρω καν τι λες. :cool: Όπως προλέχθηκε και απ' τα παιδιά, ένα Relock-Unroot είναι το μόνο που χρειάζεται. Εγώ χρησιμοποίησα το Tool του WugFresh και ήταν πολύ απλό με σαφείς οδηγίες, αρκεί να έχεις βασικές γνώσεις του τι ακριβώς κάνεις. Δεν παρατηρώ τπτ τέτοιο. Είμαι με Cloud White συσκευή. Εσείς έχετε το ίδιο χρώμα με τον αδερφό σου; Αν ναι, ποιο χρώμα έχετε; Το μπλε χρωμα εχουμε και περιπου 2 εβδομαδες διαφορα ....επισης στον αδερφο μου εχει και στην κατω αριστερα γωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts