Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν μόρια είναι μόνο ομοιοπολικές ενώσεις, και όχι ιοντικές?.............

Και αν στα μέταλλα, πχ όταν λέμε ασβέστιο, αναφερόμαστε στον κρύσταλλο του ασβεστίου, και γράφουμε απλά ca. Αν κάποιος ξέρει ας το γράψει γιατί θέλω να τα ξεκαθαρίσω λίγο!.......:)

Ευχαριστώ....

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

• Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από τις ομοιοπολικές ενώσεις, άλλες θεωρούνται πρακτικά αδιάλυτες στο νερό (π.χ. εξάνιο) και άλλες διαλύονται στο νερό. Αυτές που διαλύονται στο νερό σχηματίζουν: μοριακά διαλύματα, δηλαδή διαλύματα στα οποία τα διαλυμένα σωματίδιαείναι μόρια (π.χ. διάλυμα ζάχαρης). ιοντικά διαλύματα, δηλαδή αντιδρούν με το νερό, δημιουργώντας ιόντα. Οιαντιδράσεις αυτές ονομάζονται αντιδράσεις ιοντισμού.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μιγαδικοι(παλι)

αν για τον μιγαδικο Ζ ισχυει η σχεση (z-1)^2004 = 3+4i/5 (z+1)^2004 , να αποδειξετε οτι |z-1|=|z+1|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως όλες οι μοριακές ενώσεις είναι ομοιοπολικές και αν κατάλαβα καλά, κάποιες ομοιοπολικές είναι ιοντικές όταν διαλύονται στο νερό? Αν δεν διαλυθούν τώρα, θεωρούνται ομοιοπολικές?

Thanks για το ενδιαφέρον!:)

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

μιγαδικοι(παλι)

αν για τον μιγαδικο Ζ ισχυει η σχεση (z-1)^2004 = 3+4i/5 (z+1)^2004 , να αποδειξετε οτι |z-1|=|z+1|

Μαλλον κατι εχεις γραψει λαθος.Μηπως το β μελος ειναι (3+4ι/5)|z+1|^2004;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό και ενδιαφέρον θέμα για εργασία στην Τεχνολογία?:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ???

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε σε αυτές εδώ τις ασκήσεις... Ειναι πολύ εύκολες απλά εγώ δέν τα έχς καταλάβει και πολύ καλα...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΑΝΧ!!

http://img300.imageshack.us/img300/791/dsc00039jj2.th.jpghttp://img300.imageshack.us/images/thpix.gif

1)(χ+2)(χ-1)=0

άρα χ=-2 ή χ=1

Για χ=-2 , u=3(-2)+2=-4

Για χ=1 , u=3*1+2=5

2) πρέπει οι παρονομαστές να είναι διάφοροι του μηδενός

3) ειναι α/β = - 1/2

(7α+2β)/3β = 7α/3β + 2β/3β = (7/3)(α/β) + 2/3

= (7/3)(-1/2) + 2/3

=....

2) i) πρεπει (χ-1)(χ+1) διαφορο του μηδενος, δηλ. (χ-1) διαφορο του 0 και (χ+1) διαφορο του 0, οποτε χ διαφορο του 1 και χ διαφορο του -1.

αρα το χ παιρνει ολες τις πραγματικες τιμες εκτος -1, 1

ii) ομοιως...το χ παιρνει ολες τις πραγματικες τιμες εκτος 0, 1, -2

1) ειναι (χ+2)(χ-1) = 0 , δηλ. ειτε χ+2=0 ειτε χ-1=0, οποτε χ=-2 η χ=1

για χ=-2 ειναι υ=3χ+2=3(-2)+2=-6+2=-4

για χ=1 ειναι υ=3χ+2=3+2=5

"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe

Φιλε μου πρεπει να τα λυνεις μονος σου. Δε σε ωφελει το να περνεις ετοιμες τις λυσεις!
Hello !

θα ηθελα να ρωτησω το εξης: ποια θεματα θα θελατε να υπαρχουν σε μια οδοντιατρικη ιστοσελιδα?δλδ ποιες ειναι αυτες οι πληροφοριες στις οποιες θα θελατε να εχετε προσβαση με ενα απλο κλικ?

ευχαριστω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γενικα για την υγεια των δοντιων και τις περιπτωσεις που καταστρεφονται τα δοντια.

Ισως θα βοηθουσαν φωτογραφιες. Πληροφοριες που αφορουν τις οδοντοστοιχιες, σμαλτο δοντιων κλπ. πως γινεται ενα σφραγισμα, γιατι, διαφορες επεμφασεις γναθοχειρουργου κουλουπου.

Εννοείται και πληροφορίες για λεύκανση, τρόποι, κόστος κλπ. «Παίζει» πολύ σαν θέμα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Λεύκανση

Κακοσμία του στόματος

Η Φθορίωση

Ο καθαρισμός των δοντιών από τον Οδοντίατρο

H επίσκεψη στον οδοντίατρο

Tο σωστό βούρτσισμα των δοντιών

αυτα τα θεματα ηδη υπαρχουν.

κοστος δεν μπορω να ανεφερω.ειναι αντιεπαγγελματικο.

υπάρχει επεξήγηση δίπλα από το τι ακριβώς είναι κάθε μία πάθηση, ποιες επιπτώσεις έχει και με ποιον τρόπο μπορούν να θεραπεύτούν? επειδή πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται τον οδοντίατρο περισσότερες πληροφορίες ίσως να τους χαλάρωναν λιγάκι...

ίσως να ήθελα να υπάρχει "καθημερινό" hint με την πληροφορία της ημέρας για την αποτελεσματικότερη προστασία της στοματικής κοιλότητας...

όπως και μερικά στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τα δόντια, τους οδοντιάτρους κλπ.

ίσως και αστεία cartoons όπως είναι αυτά που βάζεις για την υπογραφή σου

παθησεις δεν εχω αναλυσει(περα απο την κακοσμια που δεν θεωρειται παθηση)

αλλωστε το να αναλυσω τι ειναι ουλιτιδα,περιοδοντιτιδα κτλ ειναι κατι που και μεγαλη εκταση θα παρει(θελω τα κειμενα να ειναι απλα,κατανοητα απο το ευρυ κοινο και συντομα) και δεν νομιζω να εχει νοημα καθως την παθηση την γνωματευει ο γιατρος και οχι ο ασθενης μεσω ιντερνετ.δεν θελω δλδ να γινει η σελιδα "ψαξε ποσα απο τα συμπτωματα εχεις και βγαλς διαγνωση μονος σου"

στα θεματα που ηδη εχω αναπτυξει,δινεται ενας συντομος ορισμος,αιτια,συπτωματα,κινδυνοι και η μεθοδος θεραπειας που ακολουθειται.

οταν λες στατιστικα στοιχεια τι εννοεις?ποσοι στους 10 εχουν υγιες στομα?(η απαντηση ειναι ενας)

εχω βαλει δημοσκοπησεις με θεματα "ποσο συχνα επισκεπτεστε τον οδοντιατρο","ποσο συχνα βουρτσιζετε τα δοντια σας"κτλ

οσο για εικονιτσες εχω ηδη,αλλα ολοι μου λενε πως η καλυτερη ειναι αυτη

http://img385.imageshack.us/img385/6739/toothmi9.gif

ξεκινάω ανάποδα:

γ. σούπερ η εικονίτσα :D

β. για τα στατιστικά στοιχεία είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου

α. γαι το πρώτο δεν χρειάζεται να αναλύσεις σε έκταση τις παθήσεις απλά ίσως να τόνιζες τα σημαντικότερα στοιχεία ... στην τελική και να καταλαβει κάποιος τι πρόβλημα έχει πάλι σε εσένα θα ερχόταν για θεραπεία

Σε ενα παρομοιο σα'ι'τ ειδα και ενοτητα "επειγοντα περιστατικα" οπως ξαφνικος πονος (δεν ειχε πολλα) κλπ.Καλουτσικο μου φανηκε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά, ξέρετε πού μπορώ να βρώ μια συμφωνία μεταξύ Κροατίας και Γιουγκοσλαβίας

" 23 August 1996 Agreement on Normalization of Relations"? PLZ, είναι μεγάλη ανάγκη... Έχω ψάξει παντού, αλλά τίποτα...! Ευχαριστώ!

Παιδιά έχει κανείς πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το

Rea Data Model

και ποιές είναι οι βασικές αρχές του;

Αγγλικά ή Ελληνικά!

Α ρε δάσκαλε ....

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Παιδιά έχει κανείς πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το
Rea Data Model

και ποιές είναι οι βασικές αρχές του;

Αγγλικά ή Ελληνικά!

Α ρε δάσκαλε ....

Με ένα πρόχειρο search στο google βρήκα -στη 1η σελίδα...:cool:- το παρακάτω link

http://www.jeffsutherland.org/oopsla2000/mccarthy/mccarthy.htm

Ψάχνεις κάτι πιο εξειδικευμένο? ... :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Το βρήκα και εγώ αυτό. Απλά ήλπιζα να υπήρχε κάτι στα ελληνικά.

Τέσπα, έκατσα και μετέφρασα αυτό.

Thanks πάντως.

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας