papathvas Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 πάρε για παράδειγμα το forum μας:D ο καθένας όμορφα κ ωραία επιβάλει τις απόψεις του στον άλλο:devil: εκτύπωσε όλα τα split & lock με τις off topic διαμάχες κ πάντα στην δσκάλα σου;) εγκυημένος βαθμός:food: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο: βαλε στο google "διαλογος"και δες αν σου βγαλει κατι.. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο: βαλε στο google "διαλογος"και δες αν σου βγαλει κατι.. Μπα τιποτα δεν κανει Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 @papathvas :lol: Φιλε μου,αν ειναι να καταντησει και η Εκθεση αποτελεσμα μιας αναζητησης στο...γκουγκλ,ζητω που καηκαμε!:blink: :worry: Πιο πολυ θα κουραστεις να ψαχνεις παρα να σκεφτεις να γραψεις κατι μονος σου!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 εχω δει που ο μικρος μου αδερφος ετσι κανει τις εργασιες του και ειπα μηπως πιασει και τωρα! αμεσως εσυ... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickman21 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 γεια σας παιδια!!!!παω πρωτη λυκειου και θελω να μου πειτε κανα site για εργασιες τεχνολογιας δηλαδη πειραματικες ερευνες ή δημοσκοπησης!!!PLEASE!!!!!!!!!!!!:ninja: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickman21 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 εψαξα στο γκουγκλ αλλα δε βρηκα τιποτα:worry: δε ξερετε κανα site που να χει εργασιες???:help: :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickman21 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 :help: φιλε, μπορεις να μου στειλεις και μενα την εργασια σου με e-mail????PLEASE!!!!!!:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Παιδιά τα φώτα σας...μια ξαδέρφη μου θέλει να κάνει εργασία για το φωτοχημικό νέφος.Θέλει πληροφορίες και εικόνες...ξέρετε που μπορώ να τις βρω? δώστε τα φώτα σας να βοηθήσουμε τα νιάτα σας παρακαλώ...ευχαριστώ :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αν ψάξεις στο google για "φωτοχημικό νέφος" θα βρείς πολλά πραγματάκια.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 το έκανα ήδη αλλά μου έβγαζε για το νέφος στην Αθήνα και πραγματάκια που δεν είναι καθόλου χρήσιμα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω εργασίες τεχνολογίας για την πρώτη λυκείου; έψαξα στο google αλλα δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον, μονο αυτό http://gym-platan.chan.sch.gr/prj_techn_main.htm Είναι επίγον!!!! Πρέπει να πάω εργασία έως της Δευτέρα!!! Ή αν έχετε κάνει εσείς καμία μήπως θα μπορούσατε να μου την στείλετε; teorizo.ker@gmail.com Δεν έχω ιδέα για το τι να γράψω :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Γράψε κάτι σχετικό με τα οξέα και βάσεις (αντιδράσεις,τρόποι μείωσης οξύτητας και τέτοια) Απλή υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παιδιά ψάχνω πτυχιακές εργασίες με θεματολογία το αμπέλι και το κρασί. Κάποια στιγμή είχα δει σελίδες που υπήρχαν έτοιμες πτυχιακές, αλλά τώρα πια δε θυμάμαι διευθύνσεις. Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη, αν είχατε να μου προτίνετε κάποιο link. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Γεια σα θα ηθελα την βοηθεια σας παιδια,Στο σχολειο (γ λυκειου) ο καθηγητης που μας κανει αρχές οικονομικής θεωρίας μας ζητησε να του παμε σε cd τις λυσεις των ασκησεων μερικων κεφαλαιων.Ξερει καποιος καποιο site που να εχει τα λυσαρια που δινει το υπουργειο σε ηλεκτρονικη μορφη. Αν ξερει κοποιος κατι please ας βοηθησει :O Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 exei kaneis kamia ergasia me thema 1."oikonomia kai texnologia" 2."oikonomia kai ugeia" 3. epishs tha ithela an exei kaneis kamia ergasia pou na anferetai se mia anaptuswmenh xwra (oikonomika stoixeia) kai telos 4.an exei kanei kaneis kamia ergasia me thema thn oikonomikh poreia mias ellhnikhs epixeirhshs h ektos ellados (s.s. exw parei 4 appalaktikes ergasies giayto to eksamhno kai tha ithela thn voitheia sas... to email moy einai kolabrou@hotmail.com ) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παιδιά χρειάζομαι μια παρουσίαση στο Powerpoint. Οποιοδήποτε θέμα! Όχι τίποτε τεράστιο, κάτι απλό. Βοήθειααα... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παιδιά χρειάζομαι μια παρουσίαση στο Powerpoint. Οποιοδήποτε θέμα! Όχι τίποτε τεράστιο, κάτι απλό. Βοήθειααα... Μπες στο site της αγαπημένης σου ομάδας, τραγουδιστή-συγκρότημα, αμαξιού κτλ...Μετά copy-paste :p Αυτό έκανα εγώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Kalispera,skeutome na epilexo san protinomeno thema ptixiakis "Asfalia se sistimata kinitis tilefonias,protokolla ktl" alla exo tin dinatotita na epimikino an egkrithi apo tin armodia epitropi ke allo to thema. Ti allo tha protinate pera tis asfalias stin kiniti tilifonia?:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μπες στο site της αγαπημένης σου ομάδας, τραγουδιστή-συγκρότημα, αμαξιού κτλ...Μετά copy-paste :p Αυτό έκανα εγώ ;) Μας είπε να μην κάνουμε τέτοια θέματα αλλά κάτι ποιο σοβαρό. Έγω διάλεξα προσωρινά ως θέμα τον Σωκράτη αλλά αλλάζει αυτό. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μας είπε να μην κάνουμε τέτοια θέματα αλλά κάτι ποιο σοβαρό. Έγω διάλεξα προσωρινά ως θέμα τον Σωκράτη αλλά αλλάζει αυτό. Άντε, επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα, έχω μια εργασιούλα 12 σελίδων σε Ppoint με θέμα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. Τίποτε το ιδιαίτερο βασικά, γράφει για τους τύπους ρομπότ, τις εφαρμογές τους κλπ αηδίες. Τη θέλεις; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 παιδιά βρήκα ένα site με εργασίες τεχνολογίας, το είπα σε έναν συμμαθητή μου και διαδόθηκε σε όλο το λύκειο :p enjoy! http://3lyk-polichn.thess.sch.gr/ergasies/index.htm Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Aλήθεια, έχει κανείς καμία εργασία για την επιχείρηση SONY CORP. ? Εψαξα στο νετ λιγο για ιστορικο και τατοιαυτα..αλλα δεν εχει και πάρα πολλά...λοιπόν κανείς? ( α , γενικώς ψάχνω εργασία που να αναφέρεται σε επιχείρηση της Ανατολής απο αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε ...αρκεί να είναι απο ΑΣΊΑ) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Μάλλον δεν έψαξες καλά ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Corporation Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Γεια σα θα ηθελα την βοηθεια σας παιδια,Στο σχολειο (γ λυκειου) ο καθηγητης που μας κανει αρχές οικονομικής θεωρίας μας ζητησε να του παμε σε cd τις λυσεις των ασκησεων μερικων κεφαλαιων.Ξερει καποιος καποιο site που να εχει τα λυσαρια που δινει το υπουργειο σε ηλεκτρονικη μορφη. Αν ξερει καποιος κατι please ας βοηθησει :O Αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι σας ζήτησε κατι τέτοιο http://www.pi-schools.gr/ παιδιά αν καποιος θέλει βοήθεια σε θέματα φυσικής οποιουδήποτε επιπέδου(γυμνασιο-λύκειο-ΤΕΙ -Πανεπιστήμιο) στείλτε μου PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts