kostas28de Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ https://docs.google.com/forms/d/1O1NwPlaOTsZepgkA4KJeLY_zXTjuY2erNSI-MyYFe3I/viewform --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited February 5, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 απάντησα όμως μου φάνηκε λίγο κουραστική και δυσαναγνωστη η γραμματοσειρά σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα, στο τρέχον εξάμηνο πρέπει για το μάθημα "Ευρυζωνικά Δίκτυα" να κάνω μια ομαδική εργασία πάνω στο θέμα του μαθήματος. Σκοπός αυτού του thread είναι να συλλέξω απόψεις για το τι κατά την γνώμη σας πρέπει να παρέχουν στους χρήστες τους τα σύγχρονα ευρυζωνικά δίκτυα (π.χ. 3G, 4G, VDSL) ή ακόμα και τι πρέπει να αλλάξει σε αυτά ώστε να είναι πιο ελκυστικά στους χρήστες/ πιο αποδοτικά κατά την άποψη σας. Επίσης, ακόμα και αν δεν μπορείτε να μου πείτε κάποια ιδέα/παράπονο για τα παραπάνω θα ήθελα αν δεν σας κάνει κόπο να μου αναφέρεται ποία/ποιές είναι οι βασικές χρήσεις που κάνετε στο mobile internet (π.χ. email, video streaming, video calls, facebook κλπ). Επισημαίνω και πάλι ότι δεν θέλω να μου πείτε το θέμα της εργασίας μου αλλά ιδέες/προβληματισμούς που θα με οδηγήσουν σε αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπέρα, στο τρέχον εξάμηνο πρέπει για το μάθημα "Ευρυζωνικά Δίκτυα" να κάνω μια ομαδική εργασία πάνω στο θέμα του μαθήματος. Σκοπός αυτού του thread είναι να συλλέξω απόψεις για το τι κατά την γνώμη σας πρέπει να παρέχουν στους χρήστες τους τα σύγχρονα ευρυζωνικά δίκτυα (π.χ. 3G, 4G, VDSL) ή ακόμα και τι πρέπει να αλλάξει σε αυτά ώστε να είναι πιο ελκυστικά στους χρήστες/ πιο αποδοτικά κατά την άποψη σας. Επίσης, ακόμα και αν δεν μπορείτε να μου πείτε κάποια ιδέα/παράπονο για τα παραπάνω θα ήθελα αν δεν σας κάνει κόπο να μου αναφέρεται ποία/ποιές είναι οι βασικές χρήσεις που κάνετε στο mobile internet (π.χ. email, video streaming, video calls, facebook κλπ). Επισημαίνω και πάλι ότι δεν θέλω να μου πείτε το θέμα της εργασίας μου αλλά ιδέες/προβληματισμούς που θα με οδηγήσουν σε αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω αν και είμαι μόνο 15 χρονών!! δεν θα πω κάτι για το θέμα άπλα θα πω ότι χρησιμοποιώ το mobile net για εμαιλσ, browsing και γενικά το χρησιμοποιώ συχνά όταν δεν έχω κάρτα για να σκοτώσω την ώρα μου ή να κανονίσω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω αν και είμαι μόνο 15 χρονών!! δεν θα πω κάτι για το θέμα άπλα θα πω ότι χρησιμοποιώ το mobile net για εμαιλσ, browsing και γενικά το χρησιμοποιώ συχνά όταν δεν έχω κάρτα για να σκοτώσω την ώρα μου ή να κανονίσω κατι Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το δίκτυο τους να έχει κάλυψη πραγματική διότι η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το δίκτυο τους να έχει κάλυψη πραγματική διότι η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία. Πραγματικά αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα... Ειδικά το να βλέπω μια εταιρία να διαφημίζει το φοβερό δίκτυο της και εγώ να μην έχω σήμα στο ίδιο μου το σπίτι είναι τουλάχιστον εκνευριστικό! Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ https://docs.google.com/forms/d/1O1NwPlaOTsZepgkA4KJeLY_zXTjuY2erNSI-MyYFe3I/viewform έτοιμηηηηηη Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OneMoreNight Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα,αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η κατάλληλη καρτέλα για να βάλω το παρακάτω θέμα. Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε,αφού είμαι νέο μέλος του foroum. Ερωτηματολόγιο έρευνας αγοράς κινητού τηλεφώνου Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ερευνά αγοράς κινητού τηλεφώνου που έχουμε ως project στο σχολείο μας. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο θα σας ήμουν ευγνώμων αν το απαντούσατε. Σας ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δεν ξέρω αν είναι σωστό το μέρος για αυτο το topic όπως και να έχει απάντησα έπρεπε να βάλεις και από που προτιμάμε να αγοράζουμε από φυσικό μαγαζί η απο κάποιο e-shop :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Απάντησα και γω :) υπάρχει πάντως θέμα για βοήθεια σε εργασίας ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ορίστε και η δική μου απάντηση. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Άλλο ενα κουκί. Καλη επιτυχία στο project. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 συμπληρωσα και εγω,καλη επιτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ένα κι από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 έπρεπε να βάλεις και από που προτιμάμε να αγοράζουμε από φυσικό μαγαζί η απο κάποιο e-shop :p Ενα και απο μενα. Ναι.επρεπε να το βαλει Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ¨Ενα και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ωραίος. Το συμπλήρωσα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ https://docs.google.com/forms/d/1O1NwPlaOTsZepgkA4KJeLY_zXTjuY2erNSI-MyYFe3I/viewform ok, πάντως δεν βλέπω πως θα αξιοποιήσεις τις απαντήσεις για τα Ελληνικά μαγαζιά που χρησιμοποιούμε αφού εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ πολλά άλλα που δεν αναφέρονται... @OneMoreNight σου απάντησα και εσένα. Edited February 28, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefkundig Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Γεια σε όλους, Είμαστε φοιτητές του τμήματος Κοινωνιολογίας Παντείου και κάνουμε μία έρευνα για την αναζήτηση επαγγελματία μέσω διαδικτύου. Όποιος μπορεί να απαντήσει θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα, είναι μόνο 9 ερωτήσεις και δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά: Για το ερωτηματολόγιο κάντε κλικ εδώ Ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 το συμπλήρωσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γεια σε όλους, Είμαστε φοιτητές του τμήματος Κοινωνιολογίας Παντείου και κάνουμε μία έρευνα για την αναζήτηση επαγγελματία μέσω διαδικτύου. Όποιος μπορεί να απαντήσει θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα, είναι μόνο 9 ερωτήσεις και δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά: Για το ερωτηματολόγιο κάντε κλικ εδώ Ευχαριστούμε πολύ! To συμπλήρωσα.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenmachine Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αγαπητα μελη του myphone! Θα ήθελα να σας παρακαλεσω να αφιερωσετε 10 λεπτά απο τον πολυτιμο σας χρόνο για να συμπληρώσετε το παρακάτω survey (υπεθεσα ότι έχει μια συνάφεια με τη θεματικη του forum)! Είναι στα πλαίσια της πτυχιακής μου για το μεταπτυχιακό και αφορά online audio platforms! Ως ανταμοιβη για τον κόπο και το χρόνο σας, θα μπείτε σε κλήρωση (απλά συμπληρώστε το e-mail σας όταν σας ζητηθεί) και 2 άτομα θα κερδίσουν απο μία Amazon Gift Card των 25 €!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D Link: https://qtrial2013.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0jR2e45DthrrnCJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Την συμπληρωσα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenmachine Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Την συμπληρωσα :) Ευχαριστώ φίλε μου!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts