Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 θα ηθελα μια βοηθεια για να ξεμπερδεψω τα πραγματα. αν παρω surface με cpu x64 (π.χ. i5) και οχι arm το surface θα μπορει να τρεξει ολες τις εφαρμογες των windows , θα εχω τα κανονικα w10 σαν να εχω ενα laptop; Φυσικά. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Φυσικά. ... αρα το προβλημα με τις εφαρμογες υπαρχει στους arm επεξεργαστες μονο. οκ καταλαβα , σευχαριστω. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 αρα το προβλημα με τις εφαρμογες υπαρχει στους arm επεξεργαστες μονο. οκ καταλαβα , σευχαριστω. Ναι, με τα arm based windows tablet μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο μέσα από το marketplace των windows. Μακριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Ναι, με τα arm based windows tablet μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο μέσα από το marketplace των windows. Μακριά... Σαφώς ενδέχεται να υπάρχει θέμα με συμβατότητα εφαρμογών, αλλά δεν ισχύει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές εκτός store. Στα arm based μπορείς να εγκαθιστάς και εφαρμογές εκτός store (όπως σε οποιαδήποτε έκδοση windows), αλλά θα πρέπει η εφαρμογή είτε να είναι 32bit x86 έκδοσης (έτσι ώστε να εκτελείται μέσω emulation), είτε arm32 ή arm64 (να τρέχει natively). Υπάρχουν εφαρμογές με arm64 εκδόσεις (π.χ. edge, firefox, vlc, beta photoshop). Η MS πρόσθεσε και 64bit x86 emulation πρόσφατα. Δεν ξέρω αν έχει περάσει η δυνατότητα πάντως στις επίσημες εκδόσεις των Windows 10 Arm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo12345 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 καλησπερα σας παιδια το εχω στην κατοχη μου και εκει που εκανα τα bios update ξαφνικα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε που μπορει να οφειλετε αυτο??? πρωσπαθω 3 ωρες τωρα να το ανοιξω αλλα τιποτα εχω κολισει σε black screen ενο φωρτιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Ποιο έχεις στην κατοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts