Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μενα το μονο κακο ειναι οτι γλιστραει το πισω καπακι αρκετα.το κινητο εχει κανονικα ελληνικα μεσα.δεν χρειαζεται να περασεις κατι.ειναι super το κινητο

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://blog.meizu.it/meizu-m1-note-test-fotografico-vs-lg-g2/

αν κανετε scroll το εχει vs του G2.

Μια χαρα θα ελεγα!

τελικα παιζει να ειναι το απολυτο vfm

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχω βρει αυτή τη θήκη

http://www.aliexpress.com/store/product/High-quality-ipaky-brand-Meizu-M1-Note-case-silicone-protective-cover-for-Meizu-meilan-note-free/1495254_32279228299.html

Μου έκανε εντύπωση γιατί φαίνεται ποιοτική κ σε πολύ καλη τιμή. Μάλλον θα χτύπησε μια αν κ κραταω μικρό καλάθι γιατί στις φωτογραφίες τα κανουν ολα να φαίνονται φοβερά. Επίσης αρκετές μεταλλικές πλάτες έχει κ στο oppomart για όποιους ενδιαφέρονται.

Έχω βρει αυτή τη θήκη

http://www.aliexpress.com/store/product/High-quality-ipaky-brand-Meizu-M1-Note-case-silicone-protective-cover-for-Meizu-meilan-note-free/1495254_32279228299.html

Μου έκανε εντύπωση γιατί φαίνεται ποιοτική κ σε πολύ καλη τιμή. Μάλλον θα χτύπησε μια αν κ κραταω μικρό καλάθι γιατί στις φωτογραφίες τα κανουν ολα να φαίνονται φοβερά. Επίσης αρκετές μεταλλικές πλάτες έχει κ στο oppomart για όποιους ενδιαφέρονται.

Όντως δείχνει πολύ ωραία θηκούλα για το vfm τερατάκι ...

Μια χαρα θα ελεγα!

Πολύ καλό το review που βρήκες! Φαίνεται πως το M1 Note έχει αρκετά αξιόλογη κάμερα για λήψεις με καλό φωτισμό. Το βράδυ φαίνεται η διαφορά σε σχέση με το G2 αλλά και πάλι για τα χρήματά του η κάμερα φαίνεται μια χαρά (για το υπόλοιπο πακέτο δεν τίθεται καν θέμα ότι αξίζει).

Έχω βρει αυτή τη θήκη

Αν χτυπήσεις καμιά τελικά ρίξε και την άποψη σου εδώ να το χουμε στα υπ'όψιν μας. Εγώ παρήγγειλα απ'το vick μια πλατούλα της Nillkin (σε χρυσό να ταιριάζει με τα pistons :p ), όμορφη φαίνεται, με φοβίζει ακόμα το γεγονός ότι ενώ έγραφε για M1 note στο description, στην φωτό έγραφε για MX4 pro. Που ή είναι ίδιες και βάλαν την ίδια φωτό ή που είναι όντως για το MX4 pro και τη δίνουν και για Μ1. Αν ισχύει το δεύτερο έχω τους ενδοιασμούς μου για το πως θα κάθεται, αφού ναι μεν έχουν πολύ παραπλήσιες διαστάσεις όχι όμως και τις ίδιες. Δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω αφού μου την κάναν δώρο και επιπλέον δεν είχε το συγκεκριμένο κατάστημα καμιά άλλη για αυτό το κινητό. Θα ρθει και βλέπουμε.

www.brightsideofficial.com

Λογικά θα είναι για το m1 και όχι για το MX. Εγώ έχω παραγγείλει από eBay μια nillkin διάφανη και τελικά χτύπησα και και αυτή που ανέβασα πριν. Απο κριτικες που διάβασα ωστόσο στο amazon για παρόμοια θήκη της ipaky για iPhone όλοι γράφουν καλά λόγια. Όταν με το καλό παραλάβω κινητό και θήκες θα σας ενημερώσω... Edited by mitsre

Μια χαρα θα ελεγα!

Ωραίο αποτέλεσμα.Ειδικά σε σχέση με το g2 που έχει από τις καλύτερες κάμερες κινητού που έχω δεί.Στο μόνο που δεν μ αρέσει το αποτέλεσμα είναι σε εκείνη την φωτό που δείχνει τους μετρητές της ΔΕΗ (:lol::lol:).

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Παίδες από το tracking του 4px βλέπω ότι έχει φτάσει Σιγκαπούρη. Από κει και πέρα πως παρακολουθώ την πορεία του;Στο site της singapore post δεν βγάζω άκρη..

Παίδες από το tracking του 4px βλέπω ότι έχει φτάσει Σιγκαπούρη. Από κει και πέρα πως παρακολουθώ την πορεία του;Στο site της singapore post δεν βγάζω άκρη..

Η τελευταία πληροφορία που περιμένεις να δεις στο site της SingPost είναι "Despatched to overseas (country code: GR)".

Επόμενο στιγμιότυπο θα είναι πλέον στο site των ΕΛΤΑ.

Μέχρι να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ όμως, διαβάζεις και το... Βιβλίο του Ιωβ από την Παλαιά Διαθήκη για... παρηγοριά!

(τελευταίες εβδομάδες η SingPost φαίνεται να απαιτεί πολλή υπομονή...)

Η τελευταία πληροφορία που περιμένεις να δεις στο site της SingPost είναι "Despatched to overseas (country code: GR)".

Κάνεις λάθος, το τελευταίο που βλέπεις είναι το" Arrived to overseas " και μετά από 2-3 ημέρες παραλαμβάνεις.

Αυτα μου βγάζει στο 4px ,εφτασε ελλαδα;:confused::confused:

http://prntscr.com/65hsw6

Έφτασε Σιγκαπούρη καταλαβαίνω εγώ.

Αυτα μου βγάζει στο 4px ,εφτασε ελλαδα;:confused::confused:

http://prntscr.com/65hsw6

σιγκαπουρη ειναι.εφτασε στο αεροδρομιο σιγκαπουρης σε λιγο θα γραψει despatch,

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλησπέρα στην ομαδα meizu!!Επειδη ενδιαφερομαι και γω για την αγορα του και ειμαι ασχετος για αγορες απο κινα για να μην κανω κανενα λαθος μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που πρεπει να κανω;;site βλεπω το vickmall αλλα τι πρεπει να τους πω για να ερθει ελλαδα;;

Είχα xperia L,πως θα κόψω την σιμ για να χωρέσει;

Αν έχεις εκτυπωτή εκτύπωσε αυτό εδώ (http://www.thechinacellphone.com/micro_sim_template.pdf), σημάδεψέ την στα κατάλληλα σημεία και κόψε την με ψαλίδι. Το έχω κάνει 2-3 φορές και δούλεψε (η Sim δεν κόπηκε καμία φορά με τεράστια ακρίβεια αλλά δουλεύει)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

παιδια...μην κοβετε τις σιμ.... για να εχετε ησυχο το κεφαλι σας, πηγαινεται σε ενα καταστημα και αλλαξτε την 5 ευρω εχει

αν τις κοβετε τουλαχιστον με μια λιμα να κανετε λιγο τις ακρες μην κολλησουν

Δημήτρης

XS Max 512gb.

η παραγγελια μου 13/2 έγινε πριν απο λιγο dispatched overseas απο Singapore... συμφωνα με το 17track.net. Για τσεκαρετε και τα δικα σας.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

παιδια...μην κοβετε τις σιμ.... για να εχετε ησυχο το κεφαλι σας, πηγαινεται σε ενα καταστημα και αλλαξτε την 5 ευρω εχει

Συμφωνώ, ασε που στο mx4 ειχα δει 2-3 περιπτώσεις που χαλασαν τα πιν της σιμ οποτε συμπεραίνω πως ειναι ευαίσθητα(και τα δυο meizu ειναι, ποτε δεν ξερεις) γιαυτο πολυ προσοχή στο θεμα σιμ μην τρέχετε και ξανα περιμενετε (βεβαια αυτο ειναι δικαρτο, αμα χαλασει η μια εχεις την αλλη ) :lol:

Συμφωνώ, ασε που στο mx4 ειχα δει 2-3 περιπτώσεις που χαλασαν τα πιν της σιμ οποτε συμπεραίνω πως ειναι ευαίσθητα(και τα δυο meizu ειναι, ποτε δεν ξερεις) γιαυτο πολυ προσοχή στο θεμα σιμ μην τρέχετε και ξανα περιμενετε (βεβαια αυτο ειναι δικαρτο, αμα χαλασει η μια εχεις την αλλη ) :lol:

μπα οχι μονο σε meizu, σε πολλα τηλεφωνα εχω δει χαλασμενα sim tray απο ανταπτορες και κομμενες σιμ, γι'αυτο μακρια

Κάνεις λάθος, το τελευταίο που βλέπεις είναι το" Arrived to overseas " και μετά από 2-3 ημέρες παραλαμβάνεις.

Μπα, μου έχει τύχει συχνά (σε μένα και φίλους) να παραλάβω(ουμε) πακέτο από τα ΕΛΤΑ και η εικόνα στο site της SingPost να είναι ακόμα "Dispatched" για κάμποσες μέρες - τελικά ενημερώθηκε, και αυτό σαν "Arrived" -όπως λες κι εσύ- ούτε καν "Delivered" όπως περίμενα.

Υποψιάζομαι δε ότι ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα τελευταία, που βλέπω σε sites τύπου 17track.net ότι η αναζήτηση στην ελληνική πλευρά (βλ. ΕΛΤΑ) κάνει μονίμως fail και υποψιάζομαι ότι μια αλλαγή που κάνανε τελευταία στο elta-courier.gr (φαίνεται να γυρίσανε την αναζήτηση σε Java) δεν έχει κοινοποιηθεί στα διάφορα διεθνή sites αναζήτησης και τα queries που στέλνουν (με το "παλιό" format προφανώς) κάνουν fail...

Αλλά σταματάω εδώ, γιατί είμαστε ολίγον off-topic. Η κουβέντα αυτή θα ήταν καταλληλότερη μάλλον για εδώ... :)