three_brothers1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 οσοι ψαχνουν για αντικατασταση οθονης,ο πιο αξιοπιστος seller που βρηκα με 48 θετικα για την οθονη ειναι αυτο http://www.aliexpress.com/item/5-5-original-black-color-lcd-display-touch-screen-digitizer-assembly-repair-parts-for-meizu-Meilan/32430462642.html?spm=2114.01020208.3.1.8HLAqX&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_82_80_62%2Csearchweb201644_0%2Csearchweb201560_1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 παιδια οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα στην flyme 5? εμενα οχι εχω δοκιμασει τα παντα .....στα permissions και με lock τις εφαρμογες....οταν κανω επανεκινηση τιε βλεπω,,,,gmail. viber sofascores....me flyme 4.5.7 ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS3 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Καλησπέρα δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι από την οθόνη γιατί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στο ένα email απλά το εχω ανοίξει και στην 2 πάω να κάνω διαγραφή, όταν κάνουμε κάποια εργασία προφανώς ( ζορίζεται)περισσότερο και δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Όλα αυτά με επιφύλαξη, και δεν ξέρω εάν διακρίνονται σωστά η φωτογραφίες Edited December 14, 2015 by NIKOLAS3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 οσοι ψαχνουν για αντικατασταση οθονης,ο πιο αξιοπιστος seller που βρηκα με 48 θετικα για την οθονη ειναι αυτο http://www.aliexpress.com/item/5-5-original-black-color-lcd-display-touch-screen-digitizer-assembly-repair-parts-for-meizu-Meilan/32430462642.html?spm=2114.01020208.3.1.8HLAqX&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_82_80_62%2Csearchweb201644_0%2Csearchweb201560_1 Ωραιος ρε man,να σε καλα εγω θα το ρισκαρω.το μονο που δεν ξερω ειναι αν η οθονη μετα κουμπωνει στο κινητο κανονικα ή μηπως εχει ενα ειδος κόλας. Btw,οτι εγω εχω notifications ουτε fb messenger ουτε whats up,καθε φορα τα ιδια :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 αρα το προβλημα ειναι γενικο με τα notifications ,,flyme 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 αρα το προβλημα ειναι γενικο με τα notifications ,,flyme 5 Μια λύση που δουλεύει σε μένα είναι να γίνουν εφαρμογές συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ωραιος ρε man,να σε καλα εγω θα το ρισκαρω.το μονο που δεν ξερω ειναι αν η οθονη μετα κουμπωνει στο κινητο κανονικα ή μηπως εχει ενα ειδος κόλας. Btw,οτι εγω εχω notifications ουτε fb messenger ουτε whats up,καθε φορα τα ιδια :/ οχι φιλε αυτο που παρηγγειλα ειναι παρε βαλε..ουτε κολλες ουτε τιποτα.το ανεβασα γιατι ενα παιδι ακομα μαζι και εγω την πατησαμε και πηραμε οθονη χωρις το μεταλλικο frame που κουμπωνε στο κινητο. απλα ο seller στο ali ειναι ο μονος με 48 positive feedbacks στην οθονη και οσο να ναι σου δημιουργει μια αισιοδοξια.τα αλλα δεν εχουν ουτε μια παραγγελια και οσο να ναι φοβασαι..οχι μην χασεις τα λεφτα αλλα η αναμονη..εγω ειμαι ηδη 1μιση μηνα με αυτα και με αυτα χωρις τηλεφωνο:( Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια λύση που δουλεύει σε μένα είναι να γίνουν εφαρμογές συστήματος πως δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια λύση που δουλεύει σε μένα είναι να γίνουν εφαρμογές συστήματος Πως γίνετε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έχουμε κάτι νεώτερο για διάρκεια μπαταρίας; Αλλα θέματα σοβαρά; Ελεύθερη μνήμη; Ποιο Android φοράει; 5.1.1? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Έχουμε κάτι νεώτερο για διάρκεια μπαταρίας; Αλλα θέματα σοβαρά; Ελεύθερη μνήμη; Ποιο Android φοράει; 5.1.1? Andriod version 5.1 Ram από χρησιμοποιήσιμη 1886 διαθέσιμα ~530 η μπαταρια μου φαινεται στα ίδια. εννοείται οτι αν έβλεπα δραματική αλλαγή θα το ανέφερα και θα έφευγα από τους πρώτους εγώ πιστεύω οτι μια σοβαρη εταιρία δεν παίζει ούτε με τις βέτα εκδόσεις αφήνει ό,τι δουλεύει σωστά ώς έχει,καί αλλάζει κυρίως το Φαίνεσθαι. και να τους διαφήγει κατι θα γίνει άμεσα ντόρος και θα το φιξάρουν στην επόμενη Κανένα πρόβλημα...καδρόνι σταΘερότητας... αα..ξέχασα εκτός των άλλων, κι ένας ολοκαίνουριος file explorer λειτουργικός,ταχύτατος,απλός Edited December 15, 2015 by coolbe Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Με τα notifications βρεθηκε λυση γιατι δεν ερχονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 πως δηλαδη? Με το link2sd επιλέγει την εφαρμογή και convert system app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Με τα notifications βρεθηκε λυση γιατι δεν ερχονται? Έχοντας κάνει ότι έπρεπε στο security πλέον δε χάνω notification από καμία εφαρμογή (messenger, whatsapp) σε flyme 5. Τώρα, κάποια άλλη λύση δεν έχω, απ' τη στιγμή που όλα δουλεύουν δεν ψάχνω κάτι περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για επίσημη αναβάθμιση στην 4.5.7.1Α Πρέπει να είναι πολύ λίγες οι αλλαγές, αλλά θα την περάσω έτσι και αλλιώς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εγω εχω βαλει απο το σαββατο την flyme 5.0 και απλα ΑΛΛΟ κινητο! η μπαταρια με την χρηση που του κανω δλδ φουλ 3g ιντερνετ σε περιοχη που η καλυψη ειναι λιγο για πεταμα και κανει την κεραια να βγαζει περισσοτερη ενταση για να πιασει σημα ειμαι σε σχεση με την 4.5.7 τουλαχιστον ενα 30% λιγοτερη καταναλωση! στην καμερα δεν ξερω αμα ειναι ιδεα μου αλλα ειναι λιγο πιο καθαρες οι φωτο(μπορει να κανω ΚΑΙ λαθος βεβαια). οι ειδοποιησεις ερχοντε σαφως στην ωρα τους σε σχεση με την 4.5.7. ΔΕΝ εχει επιτελους το κουμπι στο κατω μερος της οθονης(ξερω ξερω αμα ηθελες το εβγαζες) για ενα βημα πισω οπως η 4.5.7 και εχει αντικατασταθει με το κυκλικο κουμπι που πατωντας το σε παει ενα βημα πισω και πατωντας το και σερνοντας το δαχτυλο προς την οθονη σε πεταει στην κεντρικη οθονη! gps βρισκει σε cold start δορυφορους σε λιγοτερο απο 10sec. σαφεστατα ΔΕΝ ζεματαει οταν παιζεις βαρια παιχνιδια(μια ζεστη εννοειται την εχει).antutu για τους κολλημενους με την καλη εννοια εμενα βγαζει κοντα στις 53000! δεν ξερω αμα ξεχασα κατι αλλα γενικα η αισθηση που σου δινει ειναι σαν να εχεις ΑΛΛH rom και οχι την δυστυχως γεματη bug 4.5.7!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εγω εχω βαλει απο το σαββατο την flyme 5.0 και απλα ΑΛΛΟ κινητο! η μπαταρια με την χρηση που του κανω δλδ φουλ 3g ιντερνετ σε περιοχη που η καλυψη ειναι λιγο για πεταμα και κανει την κεραια να βγαζει περισσοτερη ενταση για να πιασει σημα ειμαι σε σχεση με την 4.5.7 τουλαχιστον ενα 30% λιγοτερη καταναλωση! στην καμερα δεν ξερω αμα ειναι ιδεα μου αλλα ειναι λιγο πιο καθαρες οι φωτο(μπορει να κανω ΚΑΙ λαθος βεβαια). οι ειδοποιησεις ερχοντε σαφως στην ωρα τους σε σχεση με την 4.5.7. ΔΕΝ εχει επιτελους το κουμπι στο κατω μερος της οθονης(ξερω ξερω αμα ηθελες το εβγαζες) για ενα βημα πισω οπως η 4.5.7 και εχει αντικατασταθει με το κυκλικο κουμπι που πατωντας το σε παει ενα βημα πισω και πατωντας το και σερνοντας το δαχτυλο προς την οθονη σε πεταει στην κεντρικη οθονη! gps βρισκει σε cold start δορυφορους σε λιγοτερο απο 10sec. σαφεστατα ΔΕΝ ζεματαει οταν παιζεις βαρια παιχνιδια(μια ζεστη εννοειται την εχει).antutu για τους κολλημενους με την καλη εννοια εμενα βγαζει κοντα στις 53000! δεν ξερω αμα ξεχασα κατι αλλα γενικα η αισθηση που σου δινει ειναι σαν να εχεις ΑΛΛH rom και οχι την δυστυχως γεματη bug 4.5.7!! Την πέρασες από πάνω από την 4.5.7 ή με clear data? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εγω εχω βαλει απο το σαββατο την flyme 5.0 και απλα ΑΛΛΟ κινητο! η μπαταρια με την χρηση που του κανω δλδ φουλ 3g ιντερνετ σε περιοχη που η καλυψη ειναι λιγο για πεταμα και κανει την κεραια να βγαζει περισσοτερη ενταση για να πιασει σημα ειμαι σε σχεση με την 4.5.7 τουλαχιστον ενα 30% λιγοτερη καταναλωση! στην καμερα δεν ξερω αμα ειναι ιδεα μου αλλα ειναι λιγο πιο καθαρες οι φωτο(μπορει να κανω ΚΑΙ λαθος βεβαια). οι ειδοποιησεις ερχοντε σαφως στην ωρα τους σε σχεση με την 4.5.7. ΔΕΝ εχει επιτελους το κουμπι στο κατω μερος της οθονης(ξερω ξερω αμα ηθελες το εβγαζες) για ενα βημα πισω οπως η 4.5.7 και εχει αντικατασταθει με το κυκλικο κουμπι που πατωντας το σε παει ενα βημα πισω και πατωντας το και σερνοντας το δαχτυλο προς την οθονη σε πεταει στην κεντρικη οθονη! gps βρισκει σε cold start δορυφορους σε λιγοτερο απο 10sec. σαφεστατα ΔΕΝ ζεματαει οταν παιζεις βαρια παιχνιδια(μια ζεστη εννοειται την εχει).antutu για τους κολλημενους με την καλη εννοια εμενα βγαζει κοντα στις 53000! δεν ξερω αμα ξεχασα κατι αλλα γενικα η αισθηση που σου δινει ειναι σαν να εχεις ΑΛΛH rom και οχι την δυστυχως γεματη bug 4.5.7!! εκανες κατι με τα notifications? γιατι σε μενα και σε αλλους δεν ερχονται στην flyme 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Την πέρασες από πάνω από την 4.5.7 ή με clear data? απο οτι διαβασα μπορεις και να την περασεις απο πανω αλλα εγω προσωπικα εχω συνηθειο να κανω ΠΑΝΤΑ clean install εξαλλου δεν περνει και πολυ να ξανα σεταρεις το κινητο!φυσικα προτεινουν ολοι το clean install αν και καποιοι απλα περασαν την ρομ πανω στην παλια και δρν ειχαν κανενα προβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εκανες κατι με τα notifications? γιατι σε μενα και σε αλλους δεν ερχονται στην flyme 5 απολυτως τπτ δεν εκανα.ολες οι ειδοποιησεις ερχοντε κανονικοτατα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 τα διαβαζω και σκαω τωρα με την 5 που το κινητο μου ειναι καπου στα βαθη της ασιας με προβλημα! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 4.5.7. 1 Α αλλά κολλάει και ενώ δείχνει να τελειώνει το κατέβασμα δεν έχει κατέβει το αρχείο... Τι παίζει? Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εκτος ολων των αλλων μου φαινεται και καλυτερος ο ηχος απο το ηχειο. Πραγματικα αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εκτος ολων των αλλων μου φαινεται και καλυτερος ο ηχος απο το ηχειο. Πραγματικα αλλο κινητο Μπααα, σε σχέση με τον ήχο με viper4android, δεν είναι τίποτα. Εγώ έκανα ρουτ μόνο και μόνο γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Λοιπον 48 ωρες περιπου με την 5 η μπαταρια στα ιδια αρκετα καλη πιο ομορφο το design αλλα ο dialer μου φαινεται δυσχρηστος και βλεπω ασθενεστερο σημα.Notifications κανονικα ερχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts