Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με TSF 3D launcher κανένα πρόβλημα.

Έχεις προσπαθήσει μέσω Settings/ Customize/ Default Launcher να κάνεις καμιά αλλαγή?

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις προσπαθήσει μέσω Settings/ Customize/ Default Launcher να κάνεις καμιά αλλαγή?

Δεν υπάρχει καν στην λίστα

:thanks:

Sorry για το off topic αλλά πουλάω το note m1 που έχω (επιστρέφω σε xiaomi). Όποιος ενδιαφέρεται για πληροφοριες ας μου στείλει μύνημα.

Ευχαριστώ και παλι συγγνώμη για το off topic

Καλημέρα παιδιά. Έχω δύο ερωτήσεις όποιος είναι γνωστής λέει αν θέλει να βοηθήσει. 1)έχω ξεχάσει τον κωδικό εγγραφής από το Flyme και φοβάμαι μήπως σε update χαθεί και δεν μπορώ να μπω... 2)υπάρχει περίπτωση να βγει update μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση? Γιατί φοβάμαι μην πειράξω τίποτα στο κινητό... Έχω 4.2.0.5 U.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων καλή σας μέρα
#never settle down

Καλημέρα παιδιά. Έχω δύο ερωτήσεις όποιος είναι γνωστής λέει αν θέλει να βοηθήσει. 1)έχω ξεχάσει τον κωδικό εγγραφής από το Flyme και φοβάμαι μήπως σε update χαθεί και δεν μπορώ να μπω... 2)υπάρχει περίπτωση να βγει update μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση? Γιατί φοβάμαι μην πειράξω τίποτα στο κινητό... Έχω 4.2.0.5 U.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων καλή σας μέρα

Μπες από το pc σου στο site της Meizu και κάνε ανάκτηση ή reset password. Χρησιμοποίησε google chrome για μετάφραση όπου χρειαστεί.

Είδα στο meiazu forum ότι έχει κυκλοφορήσει η 4.5.6.Την έχει βάλει κανείς;Έχει διαφορές από την 4.5.5;

Beta είναι.

Οπότε όποιος έχει όρεξη για πειράματα μπορεί να την βάλει.

Πάντως βλέπω ότι οι περισσότεροι μετά απο καμιά βδομάδα δοκιμής με την 4.5.5, γυρνάνε στην kit Kat.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στην 4.5.5 είμαι κ εγώ.Δεν μπορώ να πω ότι έχει σοβαρά προβλήματα σε σχέση με την προηγούμενη kit kat.Το μόνο μειον είναι η ελάχιστα χειρότερη αυτονομία μπαταρίας και η μπερδεμένη εγκατάσταση του xposed framework.

Τελικά η 4.5.5 είναι beta?Είχα την εντύπωση ότι είναι official...

Παίζει να πάρουμε flyme os 5 στο m1?

Edited by riki

Είδα στο meiazu forum ότι έχει κυκλοφορήσει η 4.5.6.Την έχει βάλει κανείς;Έχει διαφορές από την 4.5.5;

Την εβαλα χθες δεν εχω παρατηρησει καποιες διαφορες

Παιδιά επειδή είμαι στο τσακ να γίνει η μετάβαση στο meizu m1 note θα ήθελα να μου πείτε πως τα πηγαίνει με την διαχείρηση της ram έχοντας τις περισσότερες εφαρμογές (skype,messenger,viber,facebook κτλ)μόνιμα ενεργές και πως τα πηγαινει με την μπαταρία του.είμαι απλός έως αρκετά χαλαρός χρήστης.τέλος θα ήθελα να μου πείτε πια θεωρείτε η καλύτερη έκδοση για το τηλέφωνο.η 4.5.5 η κάποια αλλη ώστε να το παραλαβω έτοιμο με την καλύτερη μιας και θα είναι μεταχειρισμένο.οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για το τηλέφωνο ειτε θετική ειτε αρνητική ευπρόσδεκτη.ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παιδιά επειδή είμαι στο τσακ να γίνει η μετάβαση στο meizu m1 note θα ήθελα να μου πείτε πως τα πηγαίνει με την διαχείρηση της ram έχοντας τις περισσότερες εφαρμογές (skype,messenger,viber,facebook κτλ)μόνιμα ενεργές και πως τα πηγαινει με την μπαταρία του.είμαι απλός έως αρκετά χαλαρός χρήστης.τέλος θα ήθελα να μου πείτε πια θεωρείτε η καλύτερη έκδοση για το τηλέφωνο.η 4.5.5 η κάποια αλλη ώστε να το παραλαβω έτοιμο με την καλύτερη μιας και θα είναι μεταχειρισμένο.οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για το τηλέφωνο ειτε θετική ειτε αρνητική ευπρόσδεκτη.ευχαριστώ προκαταβολικά.

Η ram δεν σε ενδιαφέρει γιατί το λειτουργικό Flymeos κάνει φοβερή διαχείριση και για αυτό κανείς δεν κοιτάει τα ελεύθερα Mb.

Μπαταρία γενικά με χρήση 3G βγάζει γύρω στις 5 ώρες, αλλά δεν τρέχω όλα αυτά που θες εσύ.

Η πιο σταθερή Ρομ χωρίς κουβέντα είναι η 4.2.0.5 (kit Kat).

Amazon Fire stick 4k max

Η ram δεν σε ενδιαφέρει γιατί το λειτουργικό Flymeos κάνει φοβερή διαχείριση και για αυτό κανείς δεν κοιτάει τα ελεύθερα Mb.

Μπαταρία γενικά με χρήση 3G βγάζει γύρω στις 5 ώρες, αλλά δεν τρέχω όλα αυτά που θες εσύ.

Η πιο σταθερή Ρομ χωρίς κουβέντα είναι η 4.2.0.5 (kit Kat).

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.μάλλον θα το τιμησω σήμερα κιολας:D

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.μάλλον θα το τιμησω σήμερα κιολας:D

Με τις ίδιες εφαρμογές ενεργές που λες, και μισή μέρα WiFi και την υπόλοιπη 4G ενεργά δεδομένα περνάω σίγουρα όλη την ημέρα από άποψη μπαταρίας.

Κιτκατ έκδοση. Κατα άλλα συμφωνώ με junglist

Καλησπερα σε ολους,

Έκανα πρόσφατα update στη 4.5.5Α (με clear data) και εχω παρατηρήσει κάποια πράγματα που δε δουλεύουν όπως πριν.

1. Έκανα ξανά εγκατάσταση το go Sms Pro και αντιμετοπίζω τα εξής:

Εξακολουθεί να στέλνει sms 70 χαρακτήρων αντί 160 όταν στέλνω ελληνικά.

Δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω απο πια κάρτα sim να φύγει το sms

Όταν ψάχνω το παραλήπτη και το contact του έχει παραπάνω απο έναν αριθμους, δε μου δείχνει τους αριθμούς ωστε να διαλέξω το σωστό

αλλά μου δείχνε πολλές φορές τον ίδιο contact.

2. Οταν ακούω μουσικη (meridian player ή tunein) τότε ξαφνικά σταματάει η εφαρμογή και ανοίγει η εργοστασιακή εφαρμογή Music

Επίσης εχω παρατηρήσει εδώ και λίγο καιρό πρόβλημα με το gps (το πρόβλημα το είχα και στη kitkat).

Με ανοιχτό το 4g και gps χανω συνεχώς το gps signal και δεν ανανεώνεται σωστά/συχνά η διαδρομή (χρησιμοποιώ google maps).

Έχουν τύχει σε κάποιον απο εσάς τα παραπάνω, ξερει κάποιος πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω?

Καλησπερα σε ολους,

Έκανα πρόσφατα update στη 4.5.5Α (με clear data) και εχω παρατηρήσει κάποια πράγματα που δε δουλεύουν όπως πριν.

1. Έκανα ξανά εγκατάσταση το go Sms Pro και αντιμετοπίζω τα εξής:

Εξακολουθεί να στέλνει sms 70 χαρακτήρων αντί 160 όταν στέλνω ελληνικά.

Δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω απο πια κάρτα sim να φύγει το sms

Όταν ψάχνω το παραλήπτη και το contact του έχει παραπάνω απο έναν αριθμους, δε μου δείχνει τους αριθμούς ωστε να διαλέξω το σωστό

αλλά μου δείχνε πολλές φορές τον ίδιο contact.

2. Οταν ακούω μουσικη (meridian player ή tunein) τότε ξαφνικά σταματάει η εφαρμογή και ανοίγει η εργοστασιακή εφαρμογή Music

Επίσης εχω παρατηρήσει εδώ και λίγο καιρό πρόβλημα με το gps (το πρόβλημα το είχα και στη kitkat).

Με ανοιχτό το 4g και gps χανω συνεχώς το gps signal και δεν ανανεώνεται σωστά/συχνά η διαδρομή (χρησιμοποιώ google maps).

Έχουν τύχει σε κάποιον απο εσάς τα παραπάνω, ξερει κάποιος πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω?

Για το 2. θα πρέπει στην εφαρμογή security/ junk clean να πατήσεις πάνω δεξιά το εικονίδιο ρυθμίσεων και να βάλεις την εφαρμογή αυτή στη λίστα με τις whitelisted εφαρμογές. Επιπλέον στην ίδια εφαρμογή security/ power saving πάτα το κάτω δεξιά πλήκτρο με τα τέσσερα τετραγωνάκια και επίλεξε να τρέχει η εφαρμογή when idle. Αν μετά από όλα αυτά πάλι συμβαίνει... Δεν ξέρω... :p

Ως προς το gps κάνα- δυο κολληματάκια έχουν συμβεί αλλά γενικά μια χαρά με έχει πάει όπου χρειάστηκα χωρίς κάποιο θέμα.

Έχω το m1 note , αλλά θα σου λεγα να πάρεις το m2 note. Είναι εξίσου γρήγορο σε ότι και αν έτρεξα ακόμα κ σε temple run 2 με χειρότερη κάρτα γραφικών. Επίσης μπορείς να βάλεις international ROM.

Ή σύγκριση έγινε με 4.5.5A στο m1. Με τη λογική του αρκετά πιο φτηνού αλλά και την υποστήριξη κάρταςsd..... Αποριας αξιο όμως που με χειρότερη CPU ,GPU πως έχει ίδιες επιδόσεις.

Edited by parisp82

Έχω το m1 note , αλλά θα σου λεγα να πάρεις το m2 note. Είναι εξίσου γρήγορο σε ότι και αν έτρεξα ακόμα κ σε temple run 2 με χειρότερη κάρτα γραφικών. Επίσης μπορείς να βάλεις international ROM.

Ή σύγκριση έγινε με 4.5.5A στο m1. Με τη λογική του αρκετά πιο φτηνού αλλά και την υποστήριξη κάρταςsd..... Αποριας αξιο όμως που με χειρότερη CPU ,GPU πως έχει ίδιες επιδόσεις.

Κατι έχεις μπερδέψει.

Δεν γίνεται να έχουν ίδια απόδοση όταν το Μ1 βγάζει 40.000+ στο Antutu και το άλλο 31.000

Καλό είναι να διαβάζουμε και κανένα συγκριτικό.

Amazon Fire stick 4k max

Κατι έχεις μπερδέψει.

Δεν γίνεται να έχουν ίδια απόδοση όταν το Μ1 βγάζει 40.000+ στο Antutu και το άλλο 31.000

Θα υπερθεματίσω:Σε 'performance mode' (antutu) Το Μ1 βγάζει: 46.127 τέταρτο μετά τά: Meizu MX4, Samsung GALAXY Note 4,ASUS Zenfone 2 και πίσω του αφήνει τα:οnePlus One, HTC One M8,Huawei Mate7 ,Xiaomi M4 , Galaxy S5 κ.λ.π. που δεν τα λές και μεσαία τηλέφωνα.....

Μετρημένο με εκδόσεις 4.5.5Α (αυτή μάλιστα έβγαζε λίγο παραπάνω) και από προχθές με 4.5.6Α.( η οποία μου φαίνεται και λίγο αργή..)

Χωρίς να αμφιβάλω ότι και το note2 μπορεί να είναι πολύ καλό...Tώρα αν παίζει κάτι άλλο,... με τον ανταγωνισμό, την τεχνολογία και το χρήμα..πού πάντα καλπάζουν μέχρι να βρείς άκρη σε προλαβαίνει κάτι άλλο.

Edited by coolbe
Χρήστος.

Κατι έχεις μπερδέψει.

Από τον πρώτο octa mtk η fhd οθόνη δεν αποτελεί πρόβλημα για τις gpu.

Προφανώς και το Μ1 είναι πολύ πιο δυνατό αλλά στην καθημερινή χρήση το Μ2 σίγουρα θα είναι αρκετά καλό.

ΥΓ Κι εγώ υπέρ του Μ1 είμαι αλλά περί ορέξεως.

Επειδή έπεσε στα χέρια μου και μένα το M2 Note, είναι όντως πολύ καλό

αλλά δεν είναι τόσο smooth όσο το Μ1 Note. Κατα τα άλλα είναι υπερβολικά όμοια.

Αυτό με την sd που λέτε, πρέπει να μην βάλεις την sim2 για να βαλεις στη θέση της την sd card.

Κατι έχεις μπερδέψει.

Φίλε μου, καλοπροαίρετα, το antutu λέει ότι στρεσαροντας την ΚΜΕ κ την κάρτα γραφικών παίρνεις το σκορ. Στην πράξη ίσως δε χρειάζεται να δουλεύει στα 1.7 GHz όπως σε κάθε benchmark.

Εγω λέω ότι τρέχοντας ένα σωρό από γνωστές εφαρμογές ,όπως YouTube Facebook temple run 2 ,speed test net κ άλλες δεν είδα διαφορά στο άνοιγμα. Κ επίσης μου φάνηκε και πιο smouth. Τώρα ποιος μπέρδεψε τι είναι άλλο θέμα.

Edited by parisp82

Για το 2. θα πρέπει στην εφαρμογή security/ junk clean να πατήσεις πάνω δεξιά το εικονίδιο ρυθμίσεων και να βάλεις την εφαρμογή αυτή στη λίστα με τις whitelisted εφαρμογές. Επιπλέον στην ίδια εφαρμογή security/ power saving πάτα το κάτω δεξιά πλήκτρο με τα τέσσερα τετραγωνάκια και επίλεξε να τρέχει η εφαρμογή when idle. Αν μετά από όλα αυτά πάλι συμβαίνει... Δεν ξέρω... :p

Ως προς το gps κάνα- δυο κολληματάκια έχουν συμβεί αλλά γενικά μια χαρά με έχει πάει όπου χρειάστηκα χωρίς κάποιο θέμα.

Σε ευχαριστω, θα τα δοκιμασω

Καλησπέρα σε όλους!

Έκανα update ξεχνώντας να κάνω clear data και μου έχει κολλύσει στο συννεφάκι του flyme.Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε γίνεται να αναβαθμίσεις χωρίς clear data. Αν πας να το κάνεις το κινητό θα κολλήσει στο bootαρισμα και θα μείνει εκεί, στο logo της Meizu.

Δυστυχως την πατησα.Δεν εκανα clear data και τωρα δεν ανοιγει.Μηπως γνωρίζεις τι πρεπει να κανω