three_brothers1 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά άρχισε να κόβεται το καλώδιο του φορτιστή.. Τι να κάνω; Πάρε άλλο ρε μάστορα. Σιγά το δύσκολο να πούμε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Πάρε άλλο ρε μάστορα. Σιγά το δύσκολο να πούμε. Ναι ρε αδερφέ απλά εννοώ αν παίζει ρόλο αν είναι άλλο καλώδιο.. Έχει ένα μαγαζί με φορτιστές κτλ. στην Θεσσαλονίκη κοντά στην στάση Αντιγονίδων,δεν θα έχω πρόβλημα με την φόρτιση δηλαδή; Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ναι ρε αδερφέ απλά εννοώ αν παίζει ρόλο αν είναι άλλο καλώδιο.. Έχει ένα μαγαζί με φορτιστές κτλ. στην Θεσσαλονίκη κοντά στην στάση Αντιγονίδων,δεν θα έχω πρόβλημα με την φόρτιση δηλαδή; Μην πάρεις και εντελώς της σειράς. Πάρε ένα με 7-8ε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Τι λέτε βρε παιδιά. Το καλώδιο είναι το θέμα; Ο φορτιστής παίζει ρόλο. Έχω αλλάξει πόσα καλώδια, ποτέ δεν είδα διαφορά μόνο από αυτό. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unbreakable83 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παίζει ρόλο το καλώδιο, χρησιμοποίησα ένα τις σειράς (2-3 ευρώ) και το Meizu και το Xiaomi του αδερφού μου φόρτιζαν πολύ αργά. Επίσης αν το καλώδιο είναι πάνω από 1,5 με 2 μέτρα επίσης έχεις αργή φόρτιση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση «Οι προπάτορες ημών ήσαν Ηπειρώτες , εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος». Γεώργιος Καστριώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παίζει ρόλο το καλώδιο, χρησιμοποίησα ένα τις σειράς (2-3 ευρώ) και το Meizu και το Xiaomi του αδερφού μου φόρτιζαν πολύ αργά. Επίσης αν το καλώδιο είναι πάνω από 1,5 με 2 μέτρα επίσης έχεις αργή φόρτιση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παρήγγειλα ένα καλώδιο από AliExpress στα 6ε και έχει μήκος 1.50μ και μπορώ να πω φορτίζει πολύ πιο γρήγορα με αυτό πάρα με το μανισιο. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παρήγγειλα ένα καλώδιο από AliExpress στα 6ε και έχει μήκος 1.50μ και μπορώ να πω φορτίζει πολύ πιο γρήγορα με αυτό πάρα με το μανισιο. Σε 2 ώρες εμένα σχεδόν πάει φουλ από άδειο με το μανισιο. Δηλαδή τι διαφορά έχει με το άλλο καλώδιο; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα το δικό μου το καλώδιο αλλά μου φαίνεται ότι το καινούργιο φορτίζει ελάχιστα πιο γρήγορα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το gps γιατί δε μου δουλεύει? Είμαι στη 5150A Το δοκίμασα χωρίς data με όλα του τα allow Συνεχώς φουρφουρίζει στο Google maps Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το gps γιατί δε μου δουλεύει? Είμαι στη 5150A Το δοκίμασα χωρίς data με όλα του τα allow Συνεχώς φουρφουρίζει στο Google maps Sent from my m1 note using Tapatalk Βάλε το GPS STATUS από το PLAY και δες πόσοι δορυφόροι και πόσο γρήγορα κλειδώνουν. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παρήγγειλες με ενσωματωμένο το frame; αν ναι στείλε μου λινκ να παραγγείλω αν είναι άλλη μια. Με ενσωματωμένο κανονικά όπως είχες αναφέρει. Από aliexpress αλλά πλέον απότι είδα δεν έχει στοκ το μαγαζί απ το οποίο παρήγγειλα. Πάντως έχω ξεπεράσει τους τους 2μιση μήνες από την εφαρμογή της οθόνης χωρίς το παραμικρό. Παραθέτω κι ένα screenshot με το μαγαζί απ όπου την αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βγήκε χτες και stable International : http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m1_note/5.1.5.0/intl/20160504115042/346ffe26/update.zip Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 την εχω περασει ηδη.πολυ καλη και μρ ελαχιστες κινεζιες μεσα.το μονο“θεμα” ειναι με το ρουταρισμα που δεν ειναι διαθεσιμο απο το εργοστασιο οπως με της Α αλλα ευκολα βαζεις το kingroot και ξεμπερδευεις ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σήμερα βγήκε και κλασικά η beta .17 Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 την εχω περασει ηδη.πολυ καλη και μρ ελαχιστες κινεζιες μεσα.το μονο“θεμα” ειναι με το ρουταρισμα που δεν ειναι διαθεσιμο απο το εργοστασιο οπως με της Α αλλα ευκολα βαζεις το kingroot και ξεμπερδευεις ;). Ελληνικά έχει; Το πρόβλημα με τα notifications χωρίς την "επέμβαση" του χρήστη έχει λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ελληνικά έχει; Το πρόβλημα με τα notifications χωρίς την "επέμβαση" του χρήστη έχει λυθεί; ελληνικα εχει κανονικοτατα.εγω προσωπικα με τις ενημερωσεις ποτε δεν ειχα θεμα ρε παιδια εκτος απο το viber που ερχονταν μονο οταν εκανα εισοδο.f b,msg,gmail και οτι αλλο θελω να μου στελνει το λαμβανω κανονικοτατα.ισως παιζει ρολο που ολα τα προγραμματα της google(services,playstore και τα λοιπα) ειναι στο συστημα και οχι στην sd οπως το κανουμε στις κινεζικες ρομ!!!προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο μπαταρια με φουλ 3g(σε περιοχη που η καλυψη ειναι για πεταμα),bluetooth,αρκετη φωτεινοτητα,fb,msger και γενικα χρηση συνεχομενη ειναι μια χαρα.με την κινεζικη θα το ειχα κρεμασει στον τοιχο απο το απογευμα κιολας ;) .δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε αλλα κανοντας clean install οχι περνωντας την πανω απο την κινεζικη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ελληνικα εχει κανονικοτατα.εγω προσωπικα με τις ενημερωσεις ποτε δεν ειχα θεμα ρε παιδια εκτος απο το viber που ερχονταν μονο οταν εκανα εισοδο.f b,msg,gmail και οτι αλλο θελω να μου στελνει το λαμβανω κανονικοτατα.ισως παιζει ρολο που ολα τα προγραμματα της google(services,playstore και τα λοιπα) ειναι στο συστημα και οχι στην sd οπως το κανουμε στις κινεζικες ρομ!!!προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο μπαταρια με φουλ 3g(σε περιοχη που η καλυψη ειναι για πεταμα),bluetooth,αρκετη φωτεινοτητα,fb,msger και γενικα χρηση συνεχομενη ειναι μια χαρα.με την κινεζικη θα το ειχα κρεμασει στον τοιχο απο το απογευμα κιολας ;) .δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε αλλα κανοντας clean install οχι περνωντας την πανω απο την κινεζικη!!!! Τι εννοείς όπως το κάνουμε στις κινέζικες ρομ; Πάλι με google installer δεν παίζεις στην International? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τι εννοείς όπως το κάνουμε στις κινέζικες ρομ; Πάλι με google installer δεν παίζεις στην International? Unleashed by my M1 NOTE οχι η international τα εχει ολα μεσα δεν τα βαζεις με google installer!!!φυσικα λειπουν τα flyme account και οτι ασχετο και χαζο εχει το flyme στις κινεζικες ρομ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Με ενσωματωμένο κανονικά όπως είχες αναφέρει. Από aliexpress αλλά πλέον απότι είδα δεν έχει στοκ το μαγαζί απ το οποίο παρήγγειλα. Πάντως έχω ξεπεράσει τους τους 2μιση μήνες από την εφαρμογή της οθόνης χωρίς το παραμικρό. Παραθέτω κι ένα screenshot με το μαγαζί απ όπου την αγόρασα. Ναι τελικά από τον ίδιο παραγγειλαμε. Μάλλον με είχες ακούσει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Βγήκε χτες και stable International : http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m1_note/5.1.5.0/intl/20160504115042/346ffe26/update.zip Unleashed by my M1 NOTE Global ειναι, απο οσο είδα αυτη. International δεν εχει βγει ακόμα, στην 4.5.7 ειναι. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Global ειναι, απο οσο είδα αυτη. International δεν εχει βγει ακόμα, στην 4.5.7 ειναι. πλεον η international αποικονιζεται αντι για i σαν g!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπερα σε ολους μηπως πουλαει κανενας οθονη για το meizu m1 note γιατι ειχα ατυχη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 πλεον η international αποικονιζεται αντι για i σαν g!!!! Global ειναι, απο οσο είδα αυτη. International δεν εχει βγει ακόμα, στην 4.5.7 ειναι. Ρε παιδιά, η International είναι η Global. Μην μπερδευόμαστε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ρε παιδιά, η International είναι η Global. Μην μπερδευόμαστε. αν ηταν έτσι, τοτε θα μου ειχε βγάλει update στο κινητο. 4.5.7i φορώ και δεν έχει update. Νομιζω πως αν παω να το φλασαρω με την G απλά θα αρνηθει. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 αν ηταν έτσι, τοτε θα μου ειχε βγάλει update στο κινητο. 4.5.7i φορώ και δεν έχει update. Νομιζω πως αν παω να το φλασαρω με την G απλά θα αρνηθει. Δεν πάει έτσι. Δεν είναι όλες μέσω ΟΤΑ. Από την άλλη ελεύθερα να περιμένεις και να μείνεις για πάντα με την 4.χχ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts