Jump to content

kostagge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostagge

  1. Ευχαριστώ. Θα το κρατήσω μέχρι να βγει η αναβάθμιση και αν κανει το ίδιο θα το δώσω. μπορείς σε παρακαλώ αν εχεις να μου στείλεις τη GCAM; Το άρχει και τις οδηγίες της;
  2. Καλησπέρα στην ομάδα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχω θέμα με την κάμερα όταν την ανοίγω στη φωτογραφία είναι στο 1Χ και βγάζει κοντά καθαρά και πίσω θαμπα. πρεπει να την πάω στο 0.6 για να βγει όλη καθαρη. θέλει κάποια ρύθμιση ή έχει προβλημα η κάμερα; το τηλ. το πήρα απο ιδιώτη 1 μηνός χρηση. Είναι καινουριο.
  3. kostagge

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα ποια 338 από όλες πέρασες γιατί εγώ είμαι ακόμα στην 320.ευχαριστω
  4. Την έχω κατεβάσει καμια διάφορα. Εχω κατεβασει σχεδον οτι καμερα υπαρχει.Οταν την γυριζω στην μπροστά κάμερα κολαει γινεται μαυρη η οθόνη και όχι σε όλες τις κάμερες μου βγάζει σφάλμα και με πετάει εξω. Σε αλλες δεν κανει τπτ και την ξαναγυριζω στην πίσω.Τι αλλο μπορω να κάνω;
  5. καλησπέρα παιδιά αν μπορούσατε λίγο τη βοήθεια σας. πριν κάτι μηνες είχα περάσει την aosp όμως χωρίς να κάνω f2fs partition με αποτέλεσμα σταδιακά να χασει την μπροστινή κάμερα. Πιστεύω οτι δημιουργηθηκε απο τη rom το πρόβλημα και δεν είναι τεχνικό γιατί όταν την γυριζω απο την πίσω κάμερα στην μπροστά μου κολαει μαύρη οθόνη και με πετάει εξω και γράφει σφάλμα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορω να το διορθωσω; Απο τοτε έχω αλλάξει πολλές rom αλλά δεν έχει διορθωθεί. Πιστεύω πως τοτε που δεν έγινε σωστη εγκατάσταση διότι δεν προσεξα καλά τις οδηγίες που γραφατε για τα f2fs κάτι έχει χασει το λειτουργικό του τηλεφωνου και δεν μπορω να το διορθωσω. Ευχαριστώ.
  6. Έχασα και το OEM UNLOCK . Όσες rom πέρασα δεν υπήρχε μέσα σε καμία.
  7. Δικό μου λάθος,πριν περασω τη ρομ εκανα wipe στο ventor και μετα μου εβγαζε ventor error και απο τότε είχα θεμα περασα ρομ μπο ανοιγε και μετα κολαγε. διαβασα σε σε καοιον αλλον συνεβει το ιδιο. το διορθωσε; εψαχνα να βρω το μηνυμα να δω μηπως του εγραψε καποιος λυση και το διορθωσε αλλα δεν το βρισκω. Παντος οταν το γυρισω στη μέσα καμερα μου κολλαει και η μπροστινη. τη σβήνω μετα δουλευει κανονικά. μολις την γυριζω στη μέσα παλι το ιδιο.
  8. Καλησπέρα το πρόβλημα με την μέσα κάμερα παραμένει. Όσες Ρομ και να άλλαξα με το που το γυρίζω τη μέσα κάμερα δείχνει μαύρο και κολλάει. Πώς μπορώ να το διορθώσω; Πέρασα και άλλες κάμερες και όλες το ίδιο. Όταν πέρασα πρώτη φορά τη Revenge κάτι δεν έκανα σωστά και από τότε έγινε.
  9. Καλημέρα για να καταλάβεις όταν κάνω την πρώτη εγκατάσταση δουλεύει με το που τη γυρίζω στην πίσω κάμερα για selfie δεν ανοίγει βγάζει μαύρο και κολλάει. Πέρασα και την footej που μου είπες πάλι τα ίδια την ανοίγω η μπροστά μια χαρά η πίσω τίποτα. Λες και κάτι έχει κολησει και δεν την αφήνει να ανοίξει. Οποτε δεν μπορώ να βάλω face unlock γιατί δεν με βλέπει.
  10. Καλησπέρα στην παρέα θέλω τη βοήθεια σας. Έχω περάσει την aex και έχω πρόβλημα με την κάμερα. Έχω ξανακάνει καθαρη εγκατάσταση τη rom αλλά πάλι τίποτα. Δουλεύει κανονικά και όταν την γυρίζω στην πίσω κάμερα δεν ανοίγει και μετά δεν δουλεύει καθόλου.τι άλλο να κάνω; Τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ.
  11. Ναι το έχω ενεργοποιήσει. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν λειτουργει.Το άλλο link το κατέβασα το έβαλα κανονικά απο recovery και μου έβγαζε error.
  12. Και εγώ κανονικά τα πέρασα έβαλα προσωπο τα πήρε όλα οκ πλην όμως στο ξεκλειδωμα δεν κανει τίποτα.βάζω κωδικό για να ανοίξει.
  13. Αυτα τα gapps περασα. Υπαρχει απλα δεν δουλευει καθολου. https://opengapps.org/ (arm64/9/nano
  14. Σε μένα δεν δουλεύει καθόλου πάντως. Υπάρχει κάποιο fix να δουλέψει ή κάποιο zip με την v1?
  15. Καλησπέρα γνωρίζετε αν δουλεύει το face unlock στην ΑΕΧ 31/12?
  16. Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια.πέρασα την AEX και δεν έχω play store.μπορείτε να μου στείλετε τα gapps? Ευχαριστώ!
  17. Καλησπέρα μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει TWRP για την AEX 310119? Ευχαριστώ!
  18. καλησπερα Χρηστο μια ερωτηση στην miui 9 εχεις βαλει ΟΤΑ v8l? γιατι την πηρε χωρις ληψη και χωρις εγκατασταση. απλα μηπως ειναι ιος γιατι και πριν καιρο μου το ειχε κανει παλι και το τηλεφωνο τα ειχε ψιλοπαιξει μεχρι που του εκανα format ολα οκ και τωρα μου εβγαλε αναβαθμιση πηγα να κανω εγκατασταση και παλι κολλαει. χωρις να εχω κανει ληψη και εγκατασταση.
  19. Παιδια ηταν καλωδιο τελικα ευχαριστω ολα οκ. Να φορτισει να ξαναπερασω την miui.
  20. Ευχαριστω παω public να το δοκιμασω και θα σας πω.
  21. Ευχομαι να εχεις δικιο. Σε δυο service που πηρα Αθηνα γιατι ειμαι επαρχεια μου ειπαν και οι δυο οτι φταιει το βισμα του κινητου. και εχει 30 με 35ευρω. θα το παω να τον δοκιμασουν με εναν αλλο φορτιστη και αν δεν γινεται τιποτα θα το στειλω Αθηνα. Σε ευχαριστω παντως και ευχομαι και παλι να εχεις δικιο.
  22. Καλησπέρα πρόβλημα με φόρτιση leeco 820. Ξαφνικά από χθες βάζω το κινητό το βράδυ να φορτισει και το πρωί η μπαταρια ήταν στο 54% από εκείνη την ώρα το βάζω να φορτίσει και ενώ όταν βάζω το καλώδιο ανάβει πράσινο σταματάει να φορτίζει. Το βάζω στο λάπτοπ να δω αν λειτουργεί το καλώδιο και το διαβάζει κανονικά. Όταν το βάζω στη φόρτιση δεν φορτίζει. Πέρασα άλλη rom μήπως είχε πρόβλημα αλλά πάλι τα ίδια. εβαλα αλλον φορτιστη παλι δεν δουλευει.αν βγάζω λίγο το καλώδιο έξω δείχνει ότι φορτίζει αλλά για μισή ώρα μένει στο 12% τι μπορεί να φταιει; Η μπαταρια, το καλωδιο; αν ξέρει κάποιος ή αν εχει τυχει σε αλλον το ιδιο ας βοηθήσει. Ευχαριστω
  23. ακριβως εχω μεχρι και την τελευταια ενημερωση την 8d. το πιο απλο σε μιση ωρα στο facebook μου εχει σηκωσει θερμοκρασια. για παιχνιδια δεν το συζητω λεω ποτε θα κανει εκρηξη.
×
×
  • Create New...